luni, 31 octombrie 2022

 



Această PERSONALITATE (Mihai  Patrascu zis si Viteazu) este Demiurgul Civilizational al Civilizației Omenice, care reprezintă aproximativ 15% din populația acestei Lumi Medii nr 6. Restul populației sânt mutanti civilizational și au ca și Dumnezei ( tartorii) pe Hristos, Luciferos ,Satan ,Bafometh, Hao, Mao, Creos. Toți sânt Tartorii și SÂNT ÎNDELUNG RABDATORI, și în opinia lui Daniel Ciubotea trebuie să tremuram ca și varga. Scris de Simion Capras(31-oct -2020).


https://www.facebook.com/roberteusebiu/videos/359515831688568



Comentariu Existentialist:

Același scenariu ca și în cazul Colectiv. Aglomerație, busculada, sufocare. Se vede că Halloweenul este o sărbătoare Satanica foarte nebenefica, iar atât cei din Colectiv cât și cei din Seul au fost pedepsiți de la nivel Astral deoarece au atras ființe din cadrul Lumii Infernale ( iad) . Am văzut că și la noi în Țară fenomenul încearcă să ia amploare. Acest lucru se vede și din venirea în tara a lui elon mask ( și alții) care sant persoane foarte nebenefice. Acea sărbătoare Satanica de la castelul Bran are rolul de a scădea frecventa de vibratie a locului și a acestei Tarii Inaintemergatoarele România. Scris de Simion Capras(31-oct-2022).


Comentariu Existentialist :

In data: 30 octombrie (vineri) 2015, la clubul „Colectiv”, amplasat intr-o fosta hala industriala, a fostei intreprinderi „Pionierul”, situata in Sectorul 4 al municipiului Bucuresti, pe str. Tabacarilor Nr. 7, s-a organizat un concert, cu intrare gratuita, dedicat lansarii unui nou album, intitulat: „Mantras of War” ( in traducere aproximativa: „Mantre ale Razboiului”) al formatiei muzicale intitulate: „Goodbye to Gravity” (in traducere
aproximativa: „ Adio Gravitatie!”), album a carui prima melodie se intituleaza: „The Day We Die” (in traducere aproximativa: „Ziua in care murim”).
Desfasurat in capitala Statului Romania, de catre adeptii bucuresteni ai Satanismului,in data calendaristica aferenta „sarbatorii” specific-sataniste, numita, in limba engleza: Haloween.
Pentru ca neinitiatii in Existentialism-ezoteric sa poata interpreta, in mod corect,din punct de vedere existentialist-ezoteric, evenimentul catastrofic care face obiectul acestui comentariu, precizez ca, din cate cunosc, in cadrul „sarbatorii” specific-sataniste, numita: „Haloween” sunt omagiate anumite fiinte individuale superioare (FIS) din cadrul Lumii Planetare Inferioare (numita popular: Infern; Iad; Shamballa), care sunt numite, popular: Duhuri,respectiv:Suflete, si care au ca obiect de activitate principala: programarea existentiala,respectiv:animarea existentiala a FIS de tip egoist(egonic)din cadrul Lumii in care existam si FIS-extra-lumesti care sunt preocupate sau chiar implicate in realizarea unor actiuni si manifestari specifice Ezoterismului egoist (egonic), cu specific sinistru/macabru, numite popular: „sataniste”, in care sunt invocate/chemate a participaa respectivele actiuni/manifestari, prin intermediul unor: decoruri, respectiv: costumatii,respectiv: masti, respectiv: „creatii artistice” (muzicale, plastice si de alte tipuri), confectionate special in acest scop.

In cadrul respectivelor invocari sunt invitate/chemate sa participe si anumite FIS degenerate, numite popular: strigoi, moroi, zombi, vampiri s.a, scop in care participantii la astfel de manifestari poarta masti grotesti, cu cap de mort, sau alte chipuri macabre. Din nenorocire pentru amatorii de astfel de distractii, acestia nu cunosc faptul ca,din punct de vedere ezoteric,asemenea elucubratii si mascarade sunt sanctionate,in mod adecvat,de catre Ierarhiile Conducatoare Abilitate(Ier-Cond-Abil)din Domeniul existential extra-lumesc,pentru,luarea in deridere,sau chiar in batjocura,a relationarii lumesti-extralumestiinclusiv prin aplicarea unor pedepse asupra celor care comit asemenea infractiuni,prevazute,ca atare,in cadrul Codului-Legislativ-Existential-Lumesc-Fiintial-Superior (CLEFS).

Drept cauze, oficiale, principale, ale declansarii incendiului, precum si ale exploziilor asociate, s-au anuntat a fi: utilizarea produselor pirotehnice in interiorul salii, capitonata cu materiale usor inflamabile, depozitarea de produse pirotehnice nu doar inflamabile, ci si explozibile, in sala de spectacol, absenta ferestrelor, precum si existenta unei singure usi de evacuare, care n-a putut fi deschisa decat pe jumatate, provocandu-se, din aceste motive, o imbulzeala, soldata cu busculade si calcari in picioare a unor participanti, de catre altii, rezultind, astfel, impiedicarea evacuarii, la timp, a multor participanti, care au fost cuprinsi de flacari.

Material  scris de Lorin Fortuna - fost conducator Miscarea Astrala Romania Inteleapta si Altruista 


joi, 27 octombrie 2022

 




https://omuldinnordforever.wordpress.com/2022/10/16/noi-date-si-notiuni-despre-ceea-ce-sint-med-bed-paturile-medicale/?fbclid=IwAR2z60G-BgQhY1iC5OFcnSwyAeHEOoUDMPmbxfaLwxzMtH3Xunw385p9Cro


Comentariu Existentialist :

Toata medicina de azi trebuie schimbata ,degeaba tratezi un efect pe fizic daca nu afli cauza de pe trupul informatic ...cauza care a generat boala pe trupul fizic. Dispozitivul de mai sus pe moment îți vindeca Trupul Substanțial ( fizic) dar în același timp trebuie vindecat și Trupul Informatic.Dacă nu remediezi energetic Trupul Informatic, boala Trupului fizic rămâne și în timp o să suferi iarăși. De aceea zicea Herodot că Dacii aveau cei mai buni vindecători deoarece vindecau și Trupul și sufletul ( a se înțelege Trupul Informatic).

Prima dată faci bine Trupul Informatic iar abia după aceea te ocupi de Trupul Fizic.

Trupul Substanțial sau Fizic are rolul de a purta, duce, deplasa fiinta cu Trupul Informatic și pe animator pentru a-și realiza destinul existential. Este exact ca și un taxi în care te urci cand te naști și te dai jos cand părăsești această Lume Medie nr.6. Îl primești la procreere și ramane aici deoarece dincolo pleacă doar fiinta cu Trupul Informatic și animatorul existential. De unde provine animatorul în momentul în care părăsești această Lume Medie nr.6, acolo te duci. Dacă ești hristoid te duci în Veșnicie.

 Prin filme se strecoara adevarurii ,ei ne pregatesc indirect pentru mariile dezvaluirii care vor venii curand .............vom afla de flota spatiala ....,coloniile pe luna si pe marte ........extraterestrii care sunt printre noi...teleportare ,etc. Scris de Simion Capras si Adrian Iacob (27-oct-2022).

https://www.youtube.com/watch?v=HGJiZgpnhVQ

https://www.youtube.com/watch?v=oIBtePb-dGY


miercuri, 26 octombrie 2022

Comentariu Existentialist:

Toate etniile secundare care există pe acest areal al Țării Alese Inaintemergatoare România, trebuie să cunoască faptul că este un privilegiu că există alături de ETNIA PRINCIPALĂ a acestui Stat. Cei care sant investitorii Astrali ai acestor etnii au plătit fonduri importante pentru acest lucru stiindu-se faptul că de aici vor pleca în Lumile Superioare cele mai multe Ființe Individuale Superioare.
Etniile care ne fac de râs ( sau asa cred ele) sant cea hungariana și cea țigănească, iar prin acest lucru nu câștigă nimic. Ion Iliescu a mai aplicat o lovitură defăimătoare asupra Etniei Principale ( cea română) și anume a schimbat denumirea etniei țigănești în etnia cu numele de roma, făcându-se foarte ușor legatura intre denumirea de roman și cea de rom. Astfel toate nelegiuirile făcute de această etnie în această Lume Medie nr.6 erau asimilate poporului Român.
Membri etniilor secundare care nu se adaptează în această Țară Aleasă vor părăsi acest areal într-un fel sau altul cum au părăsit deja și o parte a persoanelor care au fost foarte nebenefice pentru această Țară. Scris de Simion Capras(26-oct-2022).





Oficial maghiar: Cererea de autonomie a maghiarilor din Transilvania este de actualitate și în prezent

Katalin Szili, însărcinatul prim-ministrului ungar Viktor Orban, spune, într-un comunicat citat de agenția maghiară de presă MTI, că Declaraţia de la Cluj, document prin care a fost formulată prima cerere de autonomie a maghiarilor din Transilvania, este de actualitate şi în prezent, transmite Hirado.hu . Szili a citat din Declaraţie, în care se afirmă, printre altele, că maghiarii din România nu doresc să se desprindă sau să emigreze de pe meleagurile natale, dar nici nu doresc să se asimileze în naţiunea română.

În comunicatul remis, marţi, agenţiei MTI, Katalin Szili a subliniat că Declaraţia, adoptată la data de 25 octombrie 1992, care abordează problema naţională, poate fi considerată chiar un crez al maghiarilor din Transilvania, dar, datorită valorilor universale naţionale şi minoritare pe care le conţine, poate fi şi un manifest pentru orice altă comunitate maghiară din afara graniţelor Ungariei, din Bazinul Carpatic.

„Din păcate, putem menţiona şi experienţe amare ale minorităţilor naţionale şi evenimente tragice din trecutul recent, atât în lume, cât şi în regiunea noastră. Aşadar, problema minorităţilor naţionale a reprezentat provocări politice şi sociale serioase nu doar în anii ’90, şi nu doar în România, ci chiar şi astăzi”, a explicat însărcinatul prim-ministrului ungar.

Katalin Szili a citat din Declaraţie, în care se afirmă, printre altele, că maghiarii din România nu doresc să se desprindă sau să emigreze de pe meleagurile natale, dar nici nu doresc să se asimileze în naţiunea română, pentru că maghiarii din România, în calitate de subiect politic, sunt un factor constitutiv al statului, un partener egal al naţiunii române şi, prin urmare, sunt la fel de responsabili pentru viitorul lor ca orice alt cetăţean.

Potrivit însărcinatului prim-ministrului ungar, aceste declaraţii sunt în profundă concordanţă cu actualele valori civice europene, cu drepturile universale ale omului, şi speră, şi cu priorităţile Uniunii Europene.

Acestea sunt condiţiile de bază pentru supravieţuirea maghiarilor din Transilvania, dar, dacă sunt diminuate, ar putea începe emigrarea, deficitul demografic sau asimilarea, a subliniat Katalin Szili.

În comunicat se mai precizează că, la trei decenii de la Declaraţia de la Cluj, cooperarea din Transilvania a dat ca rezultat reprezentarea tuturor celor trei partide maghiare în Parlamentul României, iar pachetul de legi privind minorităţile din România se află deja în pregătire, ceea ce ar putea oferi un nou cadru pentru problema naţională din Transilvania. În plus, sprijinul pentru comunităţile maghiare rămâne o prioritate absolută pentru Guvernul ungar, chiar şi în această perioadă încărcată, a adăugat Katalin Szili, conform Hirado.

Articol preluat comisarul.ro 




marți, 25 octombrie 2022

 




Sa nu ne uitam EROII ,ei sunt SFINTII  Nostri, datorita carora avem Romania in forma care exista azi .Totii acestia si multii altii vor fii comemoratii in cadrul viitoarei Religii Nationale Romane ,prin care se va transmite toate informatiile existente pe acest blog. Scris de Adrian Iacob (25-oct- 2022).


25 0ctombrie 1944

- La 25 octombrie 1944 – A avut loc la Carei ultima Bătălie pentru recâștigarea teritoriul național pierdut în urma Dictatului de la Viena din 30 august 1940 (Ardealul de Nord). Această zi urma să fie declarată (din 1959) Ziua Armatei Române, reprezentând și victoria României împotriva nazismului. În amintirea acestei lupte, în centrul orașului Carei a fost inaugurat în 1964 „Monumentul ostașului român” realizat de sculptorului Vida Gheza și arhitectul Anton Dâmboianu.
*** Arhivele românești spun că la 25 octombrie 1944 forțele inamice (patru divizii maghiare susținute de beligeranții germani) se pregătiseră din timp, iar terenul plat și descoperit le permitea folosirea armelor automate și aruncătoarelor împotriva românilor iar lupta a început în noaptea zilei de 25 octombrie 1944, militarii români pătrunzând în Carei, dar militarii germani si maghiari i-au angajat în lupte de stradă.
- În schimb, sursele germane si maghiare nu menționează lupta din ziua de 25 octombrie 1944, în schimb mentionează ultimele lupte pe 23-24 octombrie, după care trupele maghiaro-germane, învinse, s-au retras. De aici ar rezulta controversa că, deși eliberarea „ultimei brazde” de pământ românesc din Ardealul de Nord ar fi fost realizată încă din 23-24 octombrie 1944, autoritățile Regatului României ar fi anunțat victoria abia după circa 2 zile pentru ca victoria să coincidă cu ziua Regelui Mihai (25 octombrie). Însă dincolo de această controversă, si sursele germano-maghiare sunt de acord că teritoriul a fost re-câștigat de armata română, doar că afirmă că aceasta s-ar fi întâmplat pe 23-24 octombrie si nu pe 25 octombrie.
*** După ce în urma nopții de 25octombrie s-a anunțat oficial că Armata Română eliminase prezența militară germană si maghiară de pe teritoriul României, la ivirea zorilor, în orașul Carei, casele erau împodobite cu steaguri românești si civilii din oraș spuneau cu bucurie militarilor români: "Bine ați venit, fraților!".
*** Cert este că Armata Română a a avut pierderi mari în luptele pentru eliberarea Ardealului de Nord, în care trupele germane și maghiare au luptat intens (după cum recunosc si istoricii germani si maghiari), deși șansele lor erau relativ reduse, fiindcă marile armate americană și rusă se îndreptau implacabil către Berlinul ce urma previzibil să fie complet ocupat.
*** Cert este și că în toamna 1944 România a contribuit prin sânge și lacrimi la victoria aliaților împotriva hitlerismului, recuperându-și teritoriul pierdut prin Dictatul de la Viena al lui Hitler si Mussolini din 1940.
*** Alte date certe- recunoscute de istoricii din toate țările implicate- la Carei a luptat Armata a 4-a română si Jandarmeria Română, având ca aliați (aleși de Regele Mihai) pe ruși reprezentați de Armata 40 rusă. Împreună, aceste armate au întâlnit opoziția Armatei a 4-a Maghiară susținută si de Germania nazistă. Armata română a fost condusă de generalul Gheorghe Avramescu iar armata maghiară condusă de Jenő Major.
*** • De notat că în perioada in care Ardealul de Nord a fost ocupat de Ungaria în urma Dictatului de la Viena, armata maghiară (hortystă în perioada 1940 -15 octombrie1944) a comis masacre asupra populației civile românești. În aceste condiții, a fost cu atât mai importantă victoria armatei române pentru a opri aceste masacre, care în toamna 1944 se intensificaseră brusc când armatele germane si maghiară nu au acceptat să cedeze pașnic Ardealul de Nord, in plus au încercat din septembrie 1944 să cucerească întreg Ardealul, atacând și dincolo de frontiera Dictatului de la Viena iar în aceste condiții armata maghiară hortystă a comis și masacre contra civililor români si evrei din Ardeal, cele mai cunoscute masacre fiind: la Moisei (31 civili împușcați) , la Sărmașu (126 de civili uciși), si la Tărian (15 civili morți si alții grav răniți), sau la Prundu Bârgăului (20 civili împușcați).
*** Alt aspect notabil este că Autoritățile române după recâștigarea teritoriului nu au permis răzbunări ale românilor pe localnicii maghiari care contribuiseră la masacre(unii dintre localnicii maghiari indicaseră militarilor maghiari casele românilor ce urmau să fie atacați si uciși, de exemplu in masacrele de la Ip si Treznea) . Chiar în Zona Sărmașu dupa alungarea trupelor maghiare, au fost mai multe încercări din partea românilor si evreilor de a-i trage rapid la răspundere pe concetățenilor maghiari care participaseră la masacrarea românilor si evreilor din zonă; dar toate au fost zadarnicite de autoritățile Române care "tineau cu ungurii" după cum au declarat mulți localnici (cu alte cuvinte, autoritățile române nu au permis nici răzbunări și nici sentințe rapide, alegând să judece la Tribunal pe cei potențial vinovați, si să pacifizeze cele două etnii, lăsând la o parte securea războiului).
• Personal, în încheiere, repet că doar Pacea e sfântă, niciodată nu există vreun război sfânt, ci doar Pace Sfântă. În plus, pacea e si rară. Foarte puține zile de pace au fost pe Pământ. Poate că tocmai asigurarea păcii ar trebui să devină rolul Armatelor pe viitor.
• Nu mai plictisesc pe nimeni azi cu BIBLIOGRAFIA lungă, pentru a putea spune cât mai rapid - LA MULȚI ANI Armatei Române!

- Prof Laurentziu Roșu


duminică, 23 octombrie 2022



Comentariu Existentialist:

Încă odată li se promite persoanelor, în acest pelerinaj, că va fi bine, că va fi sănătate etc. Prin aceste promisiuni ieftine au atras și atrag persoanele catre această religie inrobitoare care este religia creștină. Dar persoanele nu se întreabă cine i-a adus în această stare și care sant cauzele acestor necazuri.
Un Sfânt are ca și putere de vot în Astral 1000 de cetățeni și 10000 de indivizi. El nu poate să își adune fonduri existențiale suficiente nici pentru el, dar să mai dea și la alții. Totul se plătește. Nici Conducătorul Planetei, Terros ( Dumnezeu) nu face acest lucru darmite un Sfânt. Fiecare încearcă să își adune cât mai multe fonduri prin venirea în această lume ca și animatori existentiali pentru a anima diferite persoane ,ceea ce simte fiinta simte și animatorul iar fondurile acumulate ( o parte ) ii revin animatorului existential. Deci acele cereri adresate unui Sfânt sant nule din start.
Am să vă dau un exemplu de rezolvare a unei boli. Un bolnav face o cerere ( rugăciune) catre Dumnezeu pentru a se însănătoși. Cei din Astral se uită în contul lui de fonduri existențiale iar dacă are cu ce plăti, și se aprobă, se va face bine iar dacă contul sau este gol rămâne în continuare bolnav. Această boală se poate plăti și de cineva din familie dacă are cu ce, dar va fi supusă ea unui rau existential. Cei care au familii în Astral și aceia se străduiesc să adune fonduri pentru a plăti ca cel bolnav să scape de boală. Toți cei care participă la acel pelerinaj nu rezolvă absolut nimic cu cererile lor. Prin aceste pelerinaje se încearcă atragerea de practicanți religioși cărora li se spune cat de ușor te vei mântui din această religie. Pe de alta parte se urmărește scăderea frecventei de vibrație a locului și a localității. Scris de Simion Capras(23-oct-2022).

luni, 17 octombrie 2022

 Comentariu Existentialist :

Asta face expresia de ROB AL LUI HRISTOS DUMNEZEUL NOSTRU, din cadrul ritualurilor religioase de tip ortodox. Prin exorcizare în timpul ritualurilor religioase de tip botez, maslu, cununii, spovedania, ajungi slugă la un patron religios pe nume Hristos, care le ia totul, de la fonduri existențiale ( cu care ar trebui să existe în lumile Superioare) la sănătate...
Se vede apartenenta la gruparea de Civilizații Agresionale Civilizational Virtuale datorită modului în care sant aduse FIINTELE INDIVIDUALE SUPERIOARE și anume nenorocirea și distrugerea lor fiintiala ireversibila datorită transformărilor civilizationala la care au fost supuși prin acele ritualuri religioase. Aceștia nu mai sant OAMENI ci se numesc mutanti civilizationali hristici iar soarta lor este făcută de Hristos ei nemaiavând dreptul de a gândi. Scris de Simion Capras(17-oct-2022).



duminică, 16 octombrie 2022



Comentariu Existentialist 

In data: 30 octombrie (vineri) 2015, la clubul „Colectiv”, amplasat intr-o fosta hala industriala, a fostei intreprinderi „Pionierul”, situata in Sectorul 4 al municipiului Bucuresti, pe str. Tabacarilor Nr. 7, s-a organizat un concert, cu intrare gratuita, dedicat lansarii unui nou album, intitulat: „Mantras of War” ( in traducere aproximativa: „Mantre ale Razboiului”) al formatiei muzicale intitulate: „Goodbye to Gravity” (in traducere
aproximativa: „ Adio Gravitatie!”), album a carui prima melodie se intituleaza: „The Day We Die” (in traducere aproximativa: „Ziua in care murim”).
Desfasurat in capitala Statului Romania, de catre adeptii bucuresteni ai Satanismului,in data calendaristica aferenta „sarbatorii” specific-sataniste, numita, in limba engleza: Haloween.
Pentru ca neinitiatii in Existentialism-ezoteric sa poata interpreta, in mod corect,din punct de vedere existentialist-ezoteric, evenimentul catastrofic care face obiectul acestui comentariu, precizez ca, din cate cunosc, in cadrul „sarbatorii” specific-sataniste, numita: „Haloween” sunt omagiate anumite fiinte individuale superioare (FIS) din cadrul Lumii Planetare Inferioare (numita popular: Infern; Iad; Shamballa), care sunt numite, popular: Duhuri,respectiv:Suflete, si care au ca obiect de activitate principala: programarea existentiala,respectiv:animarea existentiala a FIS de tip egoist(egonic)din cadrul Lumii in care existam si FIS-extra-lumesti care sunt preocupate sau chiar implicate in realizarea unor actiuni si manifestari specifice Ezoterismului egoist (egonic), cu specific sinistru/macabru, numite popular: „sataniste”, in care sunt invocate/chemate a participaa respectivele actiuni/manifestari, prin intermediul unor: decoruri, respectiv: costumatii,respectiv: masti, respectiv: „creatii artistice” (muzicale, plastice si de alte tipuri), confectionate special in acest scop.

In cadrul respectivelor invocari sunt invitate/chemate sa participe si anumite FIS degenerate, numite popular: strigoi, moroi, zombi, vampiri s.a, scop in care participantii la astfel de manifestari poarta masti grotesti, cu cap de mort, sau alte chipuri macabre. Din nenorocire pentru amatorii de astfel de distractii, acestia nu cunosc faptul ca,din punct de vedere ezoteric,asemenea elucubratii si mascarade sunt sanctionate,in mod adecvat,de catre Ierarhiile Conducatoare Abilitate(Ier-Cond-Abil)din Domeniul existential extra-lumesc,pentru,luarea in deridere,sau chiar in batjocura,a relationarii lumesti-extralumestiinclusiv prin aplicarea unor pedepse asupra celor care comit asemenea infractiuni,prevazute,ca atare,in cadrul Codului-Legislativ-Existential-Lumesc-Fiintial-Superior (CLEFS).

Drept cauze, oficiale, principale, ale declansarii incendiului, precum si ale exploziilor asociate, s-au anuntat a fi: utilizarea produselor pirotehnice in interiorul salii, capitonata cu materiale usor inflamabile, depozitarea de produse pirotehnice nu doar inflamabile, ci si explozibile, in sala de spectacol, absenta ferestrelor, precum si existenta unei singure usi de evacuare, care n-a putut fi deschisa decat pe jumatate, provocandu-se, din aceste motive, o imbulzeala, soldata cu busculade si calcari in picioare a unor participanti, de catre altii, rezultind, astfel, impiedicarea evacuarii, la timp, a multor participanti, care au fost cuprinsi de flacari.

Material  scris de Lorin Fortuna - fost conducator Miscarea Astrala Romania Inteleapta si Altruista 

vineri, 14 octombrie 2022

 


Comentariu Existentialist:

Competiției Hrist-Antihrist care a fost anunțată de catre Ierarhiile Astrale Abilitate în anul 2015 și care s-a terminat cu victoria Antihristului.
Mai simplu Antihrist înseamnă că nu mai ești deacord cu cu religia creștină și modul în care ființele sant inrobite, aservite sau sclavizate religios prin fenomenul de exorcizare,avand ca și scop transformarea civilizationala prin trecerea de la o civilizație la civilizațiile hristice. Acest lucru se face în urma practicării religiei creștine prin ritualurile de tip botez, cununii, masluri, inhumarii etc. Această trecere duce practic la nenorocirea fiintelor care nu se mai pot dezvolta fiintial superior în vederea treceri în Lumile Superioare Veșniciei care este o lume creată de Hristos. Chiar dacă ai dreptul câștigat de tine și strămoșii tăi pana la a-6 generație de a putea trece de Veșnicie și de a avea posibilitatea să creezi ceva, datorită jugului pus de Hristos prin expresia ROB AL LUI HRISTOS DUMNEZEUL NOSTRU, nu poți trece mai sus și ești nenorocit în Veșnicie.
Din acest motiv, și datorită faptului că până la câștigarea Competiției Hrist-Antihrist aproape toate ființele care părăseau această Lume erau anihilate fiintial de catre Hristos, GRUPAREA DE CIVILIZAȚII NEAGRESIONAL CIVILIZATIONAL VIRTUALE a cerut această competiție în vederea reglării problemelor de mai sus, și nu numai.
Pentru acest lucru a fost numită mișcarea Misiunea Astrala România Altruista și Înțeleaptă al cărui conducator la aceea vreme era IOAN LORIN FORTUNA și care era și antihristul principal din această grupare deoarece mai există și alții care au același rol.
În urma informațiilor primite, este de știut faptul că o mare parte a fiintelor care nu erau anihilate fiintial erau ținute pe suporturi magnetice iar dacă cineva ar fi vrut să îl vadă sau să îl cumpere, era scos de acolo și era reactivat ( ceva de tip holograma) . Dacă o familie dispunea de fonduri ( asta în astral) ca să își răscumpere tatăl ,mama etc se plătea o taxă negociată cu Hristos și puteai să îl duci acasă. Pentru ființele mai importante se stabilea un preț de îți era mai rentabil să plătești renașterea lui decât să plătești prețul cerut de Hristos.
O anihilare fiintiala constă în faptul că ți se distruge atât fiinta cât și matricea ( cofragul ) existențială și nu mai poți fi creat. Dacă ai norocul să ți se găsească matricea existențială, contra cost, poți fi recreat. De aceea suntem ființe informatice virtuale și nu absolute. Scris de Simion Capras(14-oct-2022).

miercuri, 5 octombrie 2022


Comentariu existentialist:

Cum este posibil ca pe cel mai înalt simbol heraldic ( alături de stema României) al TARII ALESE INAINTE-MERGATOARE ROMANIA, să fie lăsați acești indivizi ca să imprime sigla cu partidul lor și crucea. Este un atac existentialist ( ezoteric) la cele mai înalte simboluri ale statului Român. Să își confecționeze ce vor ei și să le afișeze unde vor ei conform legii dar nu îți bați joc de Steagul României. Ăștia sunt un partid care este ajutat de biserica ortodoxă.
Dacă Combatantii Existentialisti din cadrul Misiunii Astrale România Altruista și Înțeleaptă nu câștigau Competiția Hrist-Antihrist în favoarea Antihristului, toată această Țară România și întreaga Lume Medie nr.6 trecea pe un scenariu existential unde conducătorii religiilor făceau legea. Cred că se cantau numai imnuri religioase și pricesne la care se adaugă un număr și mai mare de popi. Președintele Tarii era numit de patriarh. Era jale. Toate persoanele libere erau obligate să practice religia ortodoxă iar dacă nu acceptai acest lucru erai exorcizat la această religie. Eram tot asa cum este un stat islamic.
De ce credeți caci sau construit atâtea biserici? Nici odată nu a crezut Hristos că va pierde această competiție prin reprezentantul sau care a fost fostul colonel de securitate Vladimir Putin, care imediat după anunțul pe care l-am primit în legătură cu câștigătorului, acesta a disparut din această Lume. Cei pe care îi vedeți acuma jucând rolul lui Vladimir Putin sant dubluri ( sosii) ale acestuia.
Toți pe care o să îi auziți cu cuvintele de Dumnezeu, sfant, aleluia, amin, biserica aceia nu sant buni pentru această Țară și Lume. Uitați-vă la Președintele acestei Țări cum merge la biserică. Dacă ar fi și ceva rezultate asupra modului cum evoluează această Țară. Dar ea merge tot mai rău. Scris de Simion Capras(5-oct-2022).

duminică, 2 octombrie 2022



Comentariu Existentialist:

Spovedania, în cadrul religiilor creștine, este un ritual mistificator și mincinos deoarece proclamă căci în urma acestui ritual, celui care este spovedit i se vor ierta toate păcatele, lucru fals și subversiv.
Destinul Ființei Individuale Superioare ( a omului) este conceput și proiectat altfel încât el să aibă 33,33% rău existential, 33,33% bine existential și 33,33% neutru existential. Asta este valabil pentru oamenii liberi iar pentru cei inrobiti, aserviți sau sclavizati religios, partea cu rău existential este mai mare în detrimentul celorlalte și pentru că așa hotărăște Hristos.
Acel procent de rău existential, omul îl va realiza oricum și va fi supus unor încercării cum ar fi boli, necazuri,accidente, neajunsuri etc astfel ca el să producă suferință. O parte a suferinței rămâne pentru el pentru ca să aibă cu ce exista în Lumea Superioara dacă este selectat în vederea mântuirii, iar cu o parte își plătește chiria pentru că există în această Lume Medie nr.6 și că se poate dezvolta fiintial superior pentru a ajunge cat mai sus și unde își poate realiza proiectele dorite de el în orice domeniu.
Deci PACATE nu există, în primul rand, iar în al doilea rand nimic nu se iartă fără să plătești tu sau în unele cazuri și altcineva, iar aceste plăti se fac prin suferință deoarece aceasta este valuta forte a lumilor următoare deoarece acolo nu mai există aur, valută ,etc.
Inclusiv Conducătorul Suprem al Planetei dacă greșește ceva trebuie să plătească ierarhiilor Superioare Lui. Închipuiți-vă, cine ar putea plăti dacă la un moment dat fac cerere de iertare 1000000000 de persoane. Cine eliberează acele fonduri? Nu există asa ceva. Toți plătesc mai devreme sau mai târziu prin rău existential aplicat asupra lor.
Acel procent de 33,33% de rău existential în cazul robilor lui Hristos poate merge și până la 95 % din viata existențială a unui om. Aceștia sant cei imobilizați la pat sau cei într-un scaun cu rotile, de la care Hristos a confiscat toată suferinta lor bagand-o în conturile lui personale în baza faptului că este rob de al sau. Uitați-vă la Mihai Nesu, fostul fotbalist.
Ritualul spovedaniei împreună cu celelalte ritualuri religioase au de fapt rolul de a exorciza fiintele si de a trece sub animarea existențială a civilizatiilor Hristice în vederea îmbogățirii acestuia prin confiscarea fondurilor existentiale ale fiintelor, acesta trezindu-se în imposibilitatea de a există în Lumea Superioara deoarece nu are cu ce să meargă acolo. Dacă ai fonduri existentiale adunate în această lume te duci iar dacă nu ai vei fi anihilat fiintial. Nu interesează pe nimeni în cine ai crezut și ce religie ai practicat. Ai avut tot timpul sansa de a te trezi și de a vedea realitatea existențială. Marea majoritate a divorțurilor tinerilor survin după ceremonia cununiei religioase deoarece dacă unul dintre tineri este exorcizat la civilizațiile hristice și celalat nu, atunci va rezulta un Război civilizational între cei doi tineri care se va manifesta prin certuri, neînțelegeri ,etc.ceea ce va duce la divorțul celor doai. Majoritatea divorturilor au la baza apartenența la Civilizații diferite a celor doi tineri. Scris de Simion Capras(2-oct-2022).

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...