miercuri, 14 februarie 2024

 





Comentariu Existentialist:

A fost Omul Soim  al acestei  ere zodiacale inceputa in 22 mars 1990. Prin Omul Sfinx si Omul Soim se descarca din Astral informatiile in lumea fizica .Sunt singurele personalitatii cu care Ierarhiile Astrale stau de vorba .Omul Sfinx ( Lorin Ioan Fortuna ) cat si Omul Soim (Simion Capras) au facut parte din Miscarea Astrala Romania Inteleapta si Altruista care a militat pentru scoaterea omului de sub robia religioasa si a nedreptatiilor sociale . Toate informatiile de pe acest blog au fost primite si trimise de cei doi existentialisti catre populatie ,ajuta persoanele sa evoluieze fiiintial superior in vederea selectarii lor pentru a urca in lumile superioare  .Scris de Adrian Iacob(14-feb-2024).


Comentariu Existentialist :

A fost cel mai bun prieten al meu. Eram pe un șantier în Cluj Napoca, când un prieten m-a sunat că IOAN LORIN FORTUNA a parasit această lume Medie nr.6. Înainte de a pleca în lumea Superioara, a vizitat Monumentul lui MIHAI VITEAZUL din Craiova, deoarece de acolo provine Demiurgul Civilizatiei Omenice după care a vizitat Monumentul Eroilor de la Oituz, Mărăști și Mărășești . Ioan lorin Fortuna a fondat mai multe organizații ezoterice printre care Mișcarea MIHAI EMINESCU si cea mai puternică mișcare existentialiata din lume , MISIUNEA ASTRALĂ ROMÂNIA ALTRUISTA si ÎNȚELEAPTĂ ( M.A.R.A.I.) care funcționează și azi. Atat în timpul Revoluției de la Timisoara cât și in timpul vieții sale existențiale și-a dedicat viața Apărării Ezoterice sau Existentialiste a Țării Inaintemergatoare România precum și a acestei Planete .La parasirea acestei Lumi a avut rangul astral de Zeu SOLARITAL adică s -a dus direct în LUMEA SOLARITALA. Imi permit să zic : "IOANE DE ABIA ASTEPT SA NE VEDEM CĂ AICI ESTE CUM STII TU. "Scris de Simion Capras (25 -nov-2020).


Un comentariu:

  1. Ok. Cu riscul sa atrag atentia in mod inutil asupra mea si sa imi creez situatii neplacute: Ce spune fictiunea sau "fictiunea" despre ce se intampla (inclusiv in momentul de fata): Cauza faptului ca Prometeu nu ne raspunde (intr-un fel) e ca e posibil ca el sa fie..aproape mort. Literatura Warhammer spune ca (ei plaseaza actiunea in viitor dar eu suspectez ca lucrurile astea s-au intamplat in trecutul indepartat) "Imparatul-Zeu al Omenirii" (al carui nume nu este dat), care "sta pe tronul auriu" (din ce stiu eu, Prometeu a folosit culoarea galbena si vulturul Romaniei este galben) a creat, in laboratoare foarte avansate tehnologic, un numar de "Primarchs" (observati particula "Prim"), care erau numiti "Space Marines", niste super-soldati. Cel mai important, numit "Warmaster", seful lor, a fost "Horus" (numit si "Lupercal", o referinta la simbolul lui, lupul, pe care il purta pe armura), care era "Warmaster", un sef al armatei "Imperiului Omului", sa zicem. Altul a fost "Rogal Dorn" (probabil, asociat lui Delfinios, avand culoarea gri si fizionomia specifica "fatza de piatra"), altul a fost Sanguinius (avand profil acvilian), altul a fost Guilliman (probabil, cel mai important, lasat sa conduca totul in numele Imparatului), altul a fost Fulgrim, au mai fost si altii. Ce spun cartile Warhammer ca s-a intamplat a fost ca Horus a fost atras de zeii...Haosului (care traiesc in anumite zone ale spatiului cosmic) si a pornit un razboi impotriva imparatului, omorand miliarde de oameni ai Terrei, pentru a-i lua locul. Cine spun cartile Warhammer ca sunt zeii Haosului: "Khorne" (posibil, Cronos, avand specifice culorile rosu si negru), "Nurgle" (posibil, un reprezentant al sobolanilor, avand ca specific: bolile si..sa zicem..mizeria, "Slaanesh", adica, probabil, Selenios, cel care-i pe albastru, "Tzeench", care-i posibil sa fie Titan, si poate altii de care nu imi amintesc. Horus aproape a reusit sa il ucida pe Imparat, acesta fiind aproape salvat de ai lui. Una din idei este ca Prometeu a lasat pe altii sa conduca in numele lui.
    Pe Guilliman, al carui simbol este asta:

    https://m.media-amazon.com/images/I/712hMfcJ22L._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

    adica acvila, cum spunea L.F., androgina, cu 2 capete, alba. Nu e neaparat alba, dar e inclusiv asta.
    Iar Imparatul Zeu al Omenirii arata asa:

    https://static.wikia.nocookie.net/warhammer40k/images/5/50/EmperorsWisdom.jpg/revision/latest?cb=20110727213356

    Si acesta este Guilliman:

    https://static.wikia.nocookie.net/inquisitorialexpeditionaryforce/images/e/ee/Roboute_Guilliman.jpg/revision/latest?cb=20190906213000

    Un lucru interesant este ca (din nou, mentionez asta) Imparatul-Zeu are ca simbol vulturul galben, al nostru, al Romanilor.

    In continuare: Stim de la L.F. ca Hristos (care e posibil sa fie Horus, din ce pot sa imi dau seama) s-a aliat cu Haos, C.S. al CV-Dragoniene-Rosii. Asta nu-i o surpriza atat de mare, fiindca povestea e veche: bunicul lui Hristos e posibil sa fie cel despre care religia "crestin-ortodoxa" spune ca e "sfant, sfant, sfant", adica Savaotos, care este Dragonian, adica un fel de Reptilian-Serpilian rosu (dragonienii folosesc simbolul sarpelui, de exemplu "svastica" Buddhista, acei doi serpi). Amintiti-va ce tara a folosit in trecut numele lui Savaot (Uniunea "Sovietica", si stiu ca e posibil sa atrag multa atentie postand asta, dar e posibil sa fie foarte adevarat). Adica rusii sunt in CV-Dragoniana-Hristica, avand ca simboluri, de exemplu, serpii si primatele (CV-Hristica este Goriliana), avandu-l ca reprezentant pe V. Putin, care, asa cum a spus L.F. in public, la o televiziune, are profil "Babuinian" (adica, Primatifer).
    Acum, faceti ce puteti cu aceste informatii. Sper sa fie folositoare cuiva.
    :)

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...