joi, 27 octombrie 2022

 




https://omuldinnordforever.wordpress.com/2022/10/16/noi-date-si-notiuni-despre-ceea-ce-sint-med-bed-paturile-medicale/?fbclid=IwAR2z60G-BgQhY1iC5OFcnSwyAeHEOoUDMPmbxfaLwxzMtH3Xunw385p9Cro


Comentariu Existentialist :

Toata medicina de azi trebuie schimbata ,degeaba tratezi un efect pe fizic daca nu afli cauza de pe trupul informatic ...cauza care a generat boala pe trupul fizic. Dispozitivul de mai sus pe moment îți vindeca Trupul Substanțial ( fizic) dar în același timp trebuie vindecat și Trupul Informatic.Dacă nu remediezi energetic Trupul Informatic, boala Trupului fizic rămâne și în timp o să suferi iarăși. De aceea zicea Herodot că Dacii aveau cei mai buni vindecători deoarece vindecau și Trupul și sufletul ( a se înțelege Trupul Informatic).

Prima dată faci bine Trupul Informatic iar abia după aceea te ocupi de Trupul Fizic.

Trupul Substanțial sau Fizic are rolul de a purta, duce, deplasa fiinta cu Trupul Informatic și pe animator pentru a-și realiza destinul existential. Este exact ca și un taxi în care te urci cand te naști și te dai jos cand părăsești această Lume Medie nr.6. Îl primești la procreere și ramane aici deoarece dincolo pleacă doar fiinta cu Trupul Informatic și animatorul existential. De unde provine animatorul în momentul în care părăsești această Lume Medie nr.6, acolo te duci. Dacă ești hristoid te duci în Veșnicie.

 Prin filme se strecoara adevarurii ,ei ne pregatesc indirect pentru mariile dezvaluirii care vor venii curand .............vom afla de flota spatiala ....,coloniile pe luna si pe marte ........extraterestrii care sunt printre noi...teleportare ,etc. Scris de Simion Capras si Adrian Iacob (27-oct-2022).

https://www.youtube.com/watch?v=HGJiZgpnhVQ

https://www.youtube.com/watch?v=oIBtePb-dGY


Un comentariu:

  1. ..ei ne pregatesc indirect pentru mariile dezvaluirii care vor veni curand ...vom afla de flota spatiala,coloniile pe luna si pe marte,extraterestrii care sunt printre noi,teleportare ,etc...Da,se va intimpla peste citeva zeci de ani,nu acum..

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...