duminică, 23 octombrie 2022



Comentariu Existentialist:

Încă odată li se promite persoanelor, în acest pelerinaj, că va fi bine, că va fi sănătate etc. Prin aceste promisiuni ieftine au atras și atrag persoanele catre această religie inrobitoare care este religia creștină. Dar persoanele nu se întreabă cine i-a adus în această stare și care sant cauzele acestor necazuri.
Un Sfânt are ca și putere de vot în Astral 1000 de cetățeni și 10000 de indivizi. El nu poate să își adune fonduri existențiale suficiente nici pentru el, dar să mai dea și la alții. Totul se plătește. Nici Conducătorul Planetei, Terros ( Dumnezeu) nu face acest lucru darmite un Sfânt. Fiecare încearcă să își adune cât mai multe fonduri prin venirea în această lume ca și animatori existentiali pentru a anima diferite persoane ,ceea ce simte fiinta simte și animatorul iar fondurile acumulate ( o parte ) ii revin animatorului existential. Deci acele cereri adresate unui Sfânt sant nule din start.
Am să vă dau un exemplu de rezolvare a unei boli. Un bolnav face o cerere ( rugăciune) catre Dumnezeu pentru a se însănătoși. Cei din Astral se uită în contul lui de fonduri existențiale iar dacă are cu ce plăti, și se aprobă, se va face bine iar dacă contul sau este gol rămâne în continuare bolnav. Această boală se poate plăti și de cineva din familie dacă are cu ce, dar va fi supusă ea unui rau existential. Cei care au familii în Astral și aceia se străduiesc să adune fonduri pentru a plăti ca cel bolnav să scape de boală. Toți cei care participă la acel pelerinaj nu rezolvă absolut nimic cu cererile lor. Prin aceste pelerinaje se încearcă atragerea de practicanți religioși cărora li se spune cat de ușor te vei mântui din această religie. Pe de alta parte se urmărește scăderea frecventei de vibrație a locului și a localității. Scris de Simion Capras(23-oct-2022).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...