luni, 31 octombrie 2022



Comentariu Existentialist:

Același scenariu ca și în cazul Colectiv. Aglomerație, busculada, sufocare. Se vede că Halloweenul este o sărbătoare Satanica foarte nebenefica, iar atât cei din Colectiv cât și cei din Seul au fost pedepsiți de la nivel Astral deoarece au atras ființe din cadrul Lumii Infernale ( iad) . Am văzut că și la noi în Țară fenomenul încearcă să ia amploare. Acest lucru se vede și din venirea în tara a lui elon mask ( și alții) care sant persoane foarte nebenefice. Acea sărbătoare Satanica de la castelul Bran are rolul de a scădea frecventa de vibratie a locului și a acestei Tarii Inaintemergatoarele România. Scris de Simion Capras(31-oct-2022).


Comentariu Existentialist :

In data: 30 octombrie (vineri) 2015, la clubul „Colectiv”, amplasat intr-o fosta hala industriala, a fostei intreprinderi „Pionierul”, situata in Sectorul 4 al municipiului Bucuresti, pe str. Tabacarilor Nr. 7, s-a organizat un concert, cu intrare gratuita, dedicat lansarii unui nou album, intitulat: „Mantras of War” ( in traducere aproximativa: „Mantre ale Razboiului”) al formatiei muzicale intitulate: „Goodbye to Gravity” (in traducere
aproximativa: „ Adio Gravitatie!”), album a carui prima melodie se intituleaza: „The Day We Die” (in traducere aproximativa: „Ziua in care murim”).
Desfasurat in capitala Statului Romania, de catre adeptii bucuresteni ai Satanismului,in data calendaristica aferenta „sarbatorii” specific-sataniste, numita, in limba engleza: Haloween.
Pentru ca neinitiatii in Existentialism-ezoteric sa poata interpreta, in mod corect,din punct de vedere existentialist-ezoteric, evenimentul catastrofic care face obiectul acestui comentariu, precizez ca, din cate cunosc, in cadrul „sarbatorii” specific-sataniste, numita: „Haloween” sunt omagiate anumite fiinte individuale superioare (FIS) din cadrul Lumii Planetare Inferioare (numita popular: Infern; Iad; Shamballa), care sunt numite, popular: Duhuri,respectiv:Suflete, si care au ca obiect de activitate principala: programarea existentiala,respectiv:animarea existentiala a FIS de tip egoist(egonic)din cadrul Lumii in care existam si FIS-extra-lumesti care sunt preocupate sau chiar implicate in realizarea unor actiuni si manifestari specifice Ezoterismului egoist (egonic), cu specific sinistru/macabru, numite popular: „sataniste”, in care sunt invocate/chemate a participaa respectivele actiuni/manifestari, prin intermediul unor: decoruri, respectiv: costumatii,respectiv: masti, respectiv: „creatii artistice” (muzicale, plastice si de alte tipuri), confectionate special in acest scop.

In cadrul respectivelor invocari sunt invitate/chemate sa participe si anumite FIS degenerate, numite popular: strigoi, moroi, zombi, vampiri s.a, scop in care participantii la astfel de manifestari poarta masti grotesti, cu cap de mort, sau alte chipuri macabre. Din nenorocire pentru amatorii de astfel de distractii, acestia nu cunosc faptul ca,din punct de vedere ezoteric,asemenea elucubratii si mascarade sunt sanctionate,in mod adecvat,de catre Ierarhiile Conducatoare Abilitate(Ier-Cond-Abil)din Domeniul existential extra-lumesc,pentru,luarea in deridere,sau chiar in batjocura,a relationarii lumesti-extralumestiinclusiv prin aplicarea unor pedepse asupra celor care comit asemenea infractiuni,prevazute,ca atare,in cadrul Codului-Legislativ-Existential-Lumesc-Fiintial-Superior (CLEFS).

Drept cauze, oficiale, principale, ale declansarii incendiului, precum si ale exploziilor asociate, s-au anuntat a fi: utilizarea produselor pirotehnice in interiorul salii, capitonata cu materiale usor inflamabile, depozitarea de produse pirotehnice nu doar inflamabile, ci si explozibile, in sala de spectacol, absenta ferestrelor, precum si existenta unei singure usi de evacuare, care n-a putut fi deschisa decat pe jumatate, provocandu-se, din aceste motive, o imbulzeala, soldata cu busculade si calcari in picioare a unor participanti, de catre altii, rezultind, astfel, impiedicarea evacuarii, la timp, a multor participanti, care au fost cuprinsi de flacari.

Material  scris de Lorin Fortuna - fost conducator Miscarea Astrala Romania Inteleapta si Altruista 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...