miercuri, 5 octombrie 2022


Comentariu existentialist:

Cum este posibil ca pe cel mai înalt simbol heraldic ( alături de stema României) al TARII ALESE INAINTE-MERGATOARE ROMANIA, să fie lăsați acești indivizi ca să imprime sigla cu partidul lor și crucea. Este un atac existentialist ( ezoteric) la cele mai înalte simboluri ale statului Român. Să își confecționeze ce vor ei și să le afișeze unde vor ei conform legii dar nu îți bați joc de Steagul României. Ăștia sunt un partid care este ajutat de biserica ortodoxă.
Dacă Combatantii Existentialisti din cadrul Misiunii Astrale România Altruista și Înțeleaptă nu câștigau Competiția Hrist-Antihrist în favoarea Antihristului, toată această Țară România și întreaga Lume Medie nr.6 trecea pe un scenariu existential unde conducătorii religiilor făceau legea. Cred că se cantau numai imnuri religioase și pricesne la care se adaugă un număr și mai mare de popi. Președintele Tarii era numit de patriarh. Era jale. Toate persoanele libere erau obligate să practice religia ortodoxă iar dacă nu acceptai acest lucru erai exorcizat la această religie. Eram tot asa cum este un stat islamic.
De ce credeți caci sau construit atâtea biserici? Nici odată nu a crezut Hristos că va pierde această competiție prin reprezentantul sau care a fost fostul colonel de securitate Vladimir Putin, care imediat după anunțul pe care l-am primit în legătură cu câștigătorului, acesta a disparut din această Lume. Cei pe care îi vedeți acuma jucând rolul lui Vladimir Putin sant dubluri ( sosii) ale acestuia.
Toți pe care o să îi auziți cu cuvintele de Dumnezeu, sfant, aleluia, amin, biserica aceia nu sant buni pentru această Țară și Lume. Uitați-vă la Președintele acestei Țări cum merge la biserică. Dacă ar fi și ceva rezultate asupra modului cum evoluează această Țară. Dar ea merge tot mai rău. Scris de Simion Capras(5-oct-2022).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...