vineri, 14 octombrie 2022

 


Comentariu Existentialist:

Competiției Hrist-Antihrist care a fost anunțată de catre Ierarhiile Astrale Abilitate în anul 2015 și care s-a terminat cu victoria Antihristului.
Mai simplu Antihrist înseamnă că nu mai ești deacord cu cu religia creștină și modul în care ființele sant inrobite, aservite sau sclavizate religios prin fenomenul de exorcizare,avand ca și scop transformarea civilizationala prin trecerea de la o civilizație la civilizațiile hristice. Acest lucru se face în urma practicării religiei creștine prin ritualurile de tip botez, cununii, masluri, inhumarii etc. Această trecere duce practic la nenorocirea fiintelor care nu se mai pot dezvolta fiintial superior în vederea treceri în Lumile Superioare Veșniciei care este o lume creată de Hristos. Chiar dacă ai dreptul câștigat de tine și strămoșii tăi pana la a-6 generație de a putea trece de Veșnicie și de a avea posibilitatea să creezi ceva, datorită jugului pus de Hristos prin expresia ROB AL LUI HRISTOS DUMNEZEUL NOSTRU, nu poți trece mai sus și ești nenorocit în Veșnicie.
Din acest motiv, și datorită faptului că până la câștigarea Competiției Hrist-Antihrist aproape toate ființele care părăseau această Lume erau anihilate fiintial de catre Hristos, GRUPAREA DE CIVILIZAȚII NEAGRESIONAL CIVILIZATIONAL VIRTUALE a cerut această competiție în vederea reglării problemelor de mai sus, și nu numai.
Pentru acest lucru a fost numită mișcarea Misiunea Astrala România Altruista și Înțeleaptă al cărui conducator la aceea vreme era IOAN LORIN FORTUNA și care era și antihristul principal din această grupare deoarece mai există și alții care au același rol.
În urma informațiilor primite, este de știut faptul că o mare parte a fiintelor care nu erau anihilate fiintial erau ținute pe suporturi magnetice iar dacă cineva ar fi vrut să îl vadă sau să îl cumpere, era scos de acolo și era reactivat ( ceva de tip holograma) . Dacă o familie dispunea de fonduri ( asta în astral) ca să își răscumpere tatăl ,mama etc se plătea o taxă negociată cu Hristos și puteai să îl duci acasă. Pentru ființele mai importante se stabilea un preț de îți era mai rentabil să plătești renașterea lui decât să plătești prețul cerut de Hristos.
O anihilare fiintiala constă în faptul că ți se distruge atât fiinta cât și matricea ( cofragul ) existențială și nu mai poți fi creat. Dacă ai norocul să ți se găsească matricea existențială, contra cost, poți fi recreat. De aceea suntem ființe informatice virtuale și nu absolute. Scris de Simion Capras(14-oct-2022).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...