vineri, 30 aprilie 2021


 

COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Al treilea razboi mondial a inceput cu invadarea Crimeei de catre Rusia. Ca si structură, razboiul se va duce 95% in plan informational iar restul de 5% va fi un razboi armat dar doar cu conflicte locale.
Poporul Rus ar fi bine să se trezească și să își pună unele întrebării, cine este actualul conducător sau a câta dublură este.
Adevaratul Vladimir Putin, care a fost reprezentantul lui Hristos ( Hristul) în competitia Hrist- Antihrist, a disparut din această Lume Medie nr 6 imediat după ce membri Misiunii Astrale România Altruista și Înțeleaptă au fost anuntati că, competitia a fost câștigată de Anticrist, reprezentantul principal al Anticristilor fiind IOAN LORIN FORTUNA.
Competitia a fost cerută de Gruparea de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale deoarece majoritatea fiintelor care paraseau această Lume erau anihilate de Hristos.
Deci poporul rus să își aleagă mai întâi un presedinte legitim deoarece cel actual este o sosie a celui care a fost colonelul de securitate Vladimir Putin.
Atentionez pe această cale autoritatile STATULUI ROMAN, că în cazul dezmembrarii Ucrainei, să alipeasca toate provinciile Românești care au fost luate prin tot felul de dictate și tratate de catre țări vecine. Scris de Simion Capras (16-april-2021).


 

Comentariu Existentialist:

Am inteles că se aduce de la Ierusalim, lumina sfântă. Nu există în această Lume Medie nr.6 nimic sfânt. Nu există lumină sfânta,nu există sfântul scaun,sfanta liturghie, sfanta scriptură, apă sfințită, sfanta biserică etc.
Aceste religii inrobitoare folosesc cuvântul sfânt, care este un rang astral în cadrul civilizatiilor Neagresionale (religia creștină apartine Civ. hristice care sant agresionale, deci exorcizeaza) și pe care ei îl folosesc ori de cate ori trebuie în vederea atragerii de aderenti la religia ortodoxă care la nivel lumesc este singura religie care distruge fiintial o ființă și nu o lasă să se dezvolte fiintial superior.
Rangurile Astrale sant in numar de sase și sant date în cadrul Civ. Neagresionale de catre Ierarhii Speciale abilitate în acest sens unor fiinte care s -au remarcat la nivel existential prin fapte deosebite.
Rangurile Astrale sant:
Apreciat ASTRAL sau meritos,
Onorat ASTRAL sau mucenic,
Venerat ASTRAL sau sfânt,
Adorat ASTRAL sau preasfant,
Sublimat ASTRAL sau ARHANGHEL,
Beatificat ASTRAL sau Zeu.
Aceste ranguri astrale sant date doar în mementul în care ajungi in LUMEA ASTRALĂ, iar în această lume nu sant nici sfinți, nici președinți și nimic sfant.  Scris de Simion Capras(30-april-2021).

Rangul de zeu este obținut foarte greu în cadrul civilizatiilor Neagresional civilizational virtuale și începe cu rangul de zeu taral, zeu continental,lumesc, planetar,solarital,constelațiional ,universal,infinit, supremațial .Nu se poate obtine acest rang, decât dacă ești supus unor încercări existențiale foarte dure și reale.
Cei care au prin modul lor de gandire și manifestare, obisnuinta de a face mult rau semenilor, sant rangurile similare ale civilizatiilor Agresionale civilizational virtuale și anume cei care se numesc TIRANI. Aceștia au fost de exemplu Hitler, Stalin,Bush,Obama, Anthoni Blair, Regele Mihai etc, care prin modul lor de comportament existential au modificat în râu destinul sau soarta multor fiinte individuale superioare ( om), sau a unor fiinte Colective.Și Ceaușescu a fost un tiran.
Scris de Simion Capras(9-april-2022).

joi, 29 aprilie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Domnule Daniel Ciubotaru, cel care santeti proiectat și făcut după chipul si asemănarea lui Luciferos, îți permiți să lansezi pe piața cum că Revoluția de la Timisoara a fost declanșată pentru religia creștină???. Revoluția a avut rolul de a da oamenilor posibilitatea de a se elibera de dictatatura ,de inrobirile, sclavizarile si aservirea religioasă , pentru a reuși sa se dezvolte fiintial superior adică să poată ieși din Veșnicie, unde este blocat deoarece robi, servi și sclavii nu pot urca în lumile superioare. Ameninti cu un Dumnezeu care nu mai are răbdare. Da ce fel de Dumnezeu este acela de care trebuie să tremur?. S- a terminat cu robia ACEASTA PANDEMIE A VENIT PENTRU VOI. FACETI AMENINTARII LA ADRESA CONDUCERII STATULUI CÂND VOI SANTETII NISTE PARAZITI SI CRIMINALI EZOTERICI A MILIARDE DE OAMENI LUAȚI SALAR DE LA STAT. Domnule Daniel Ciubotea, cum puteți să apareti în fata oamenilor necajiti cu religia ortodoxă când dvs. santeti MASON SI FOST COLABORATOR AL SECURITATII DAR AVEREA DUMNEAVOASTRĂ A CONTROLAT-O CINEVA? Scris de Simion Capras .( 27 oct 2020).

---Patriarhul Daniel a spus, marţi, în predica de marți, consacrată sărbătorii Sfântului Dimitrie cel Nou că „Dumnezeu nu se lasă batjocorit", vorbind despre căderea comunismului ca răsplată a umilirii Sfântului Dimitrie în 1989 de către autoritățile comuniste--- text preluat de pe net.

---Este nevoie de...REFORMA TOTALA IN ...B.O.R.....!!!!
Mafia Securisto-Comunista a transformat BOR intr-un SRL, iar preotii in simpli functionari, spagari...si in acelasi timp o Remorca a Politicii de Partid Klan de infractori....!!!
Biserica a devenit institutia care promoveaza Frauda si Evaziunea fiscala Legal...
Bani neimpozitati si necontabilizati oficial, care merg direct in Buzunarele si Conturile unor mafioti Politici ....!
Baronii Politruci, Primari, Presedinti de CJ, etc... finanteaza BOR....iar BOR intoarce banii in conturile mafiei politice pentru campanii electorale si afaceri personale...etc !!!!
BOR a devenit pricipalul..."spalator" de Bani publici ai mafiei politice....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!---

Text scris de Dan Viorel.

 COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Coloana Infinitului a fost făcută de un român, Constantin Brâncuși și ea există doar în România. Coloana Infinitului reprezintă lupta existentialistilori români în vederea scoaterii Civilizatiei Omenice si a tuturor Civilizatiilor Neagresional Civilizationale Virtuale de sub jugul distrugător și inrobitor pus asupra noastră de către Civilizațiile Agresoare civilizational Virtuale. Fiecare segment din Coloana Infinitului reprezintă un combatant EXISTENTIALIST , o grupare sau o miscare existentialista sau o civilizație care au cazut in lupta pentru LIBERTATE. Coloana Infinitului vine de la Lumea Infinită care este penultima dintre LUMI sub cea SUPREMATIALA ,care ca și simbolistică inseamna că atîtea ne vom ridica pentru obținerea Libertății de orice fel, până vă vom învinge . Numarul NOSTRU este fără limită și odată tot vom reuși. Se pare că acest lucru a reușit MISIUNEA ASTRALĂ ROMANIA ALTRUISTA SI ÎNȚELEAPTĂ în cadrul Competiției Civilizationale din perioda 2008-2012 când Gruparea de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale au ieșit din întuneric stând la o masă cu același nivel ca civilizațiilor agresionale. Motoul M.A.R.A.I. a fost și este VOM MURI SAU VOM FI LIBERI. Scris de Simion Capras (28-dec-2020).


Trăim în țara sacră-a lui Cioran,
în țara lui Nichita, Păunescu,
miroase crunt a sânge de Traian
ne mântuie cu fila Eminescu
trăim în țara sfânt-a lui Enescu ,
comorile se-ascund de ochi proscriși,
Tonița, Evu, Goga, Ivănescu,
columna se ridică prin Brâncuși
unde se-ascunde taina mântuirii
Rebreanu, Blaga au cuvântul uns
sădind etern semințele iubirii
Umanității îi suntem răspuns !
București
Emanoil Sânziana
20.08.2021




 

COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Numarul 666 reprezinta, conform ideologiilor relligioase, numarul fiarei si este prezentata ca fiind aducator de nenorociri. De fapt acest numar reprezinta personalitatea lumeasca care are cel putin rangul astral de ZEU lumesc si care a fost procreat in zodie de fiara si s-a nascut in zodie de fiara . Singura varianta este procreerea in zodie de leu si nastere in zodie de taur. La data de 13 - 03 - 2015 , ora 13 si 13 minute s- a anuntat , de catre ierarhiile astrale incheierea competitiei civilizationale Hrist - Antihrist cu victoria Antihristuui . Acesta competie a fost necesara deoarece erau distruse si anihilate fiintial foarte multe fiinte apartinatoare civilizatiilor neagresional civilizational .( animatorii care animau acele fiine apartineau unor civilizatii ne-agresoare ) Anticristul a fost Ioan Lorin Fortuna iar reprezentantul lumesc al Hristului s-a numit Vladimir Putin . Acesta din urma a disparut dupa competitie locul lui fiind luat de una dintre dubluri.( sosii ,clone) Scris de Simion Capras.(24-dec-2019)



 COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Monstrul este cel mai rau tip de persoane care exista atat in aceasta lume cat si in astral. Modul de gandire si manifestare este acela de sadic . De fapt in termeni astrali ,un "monstru" care s-a intrupat in acel personaj din Caracal, ( Dinca ) a vrut sa isi satisfaca nevoile sexuale si ucigase ,contra cost. Acest lucru este specific civilizatiilor monstruase care fac parte din Gruparile de civilizatii agresoare civilizational . Asa au parasit aceasta lume Madalina Manole, Mihaela Runceanu , handbalistul roman de la Vesprem ,Ungaria, e.t.c. Aceste lucruri nu pot fi facute decat cu aprobarea conducatorului acestei Lumi , care se numeste Hristos. Acolo se plateste ca astfel de evenimente sa aiba loc... A se vedea situatia declansata la nivel global de aceasta pandemie ... Am sa va dau numele a catorva monstri care au condus si conduc aceasta Tara : Ion Iliescu, Petre Roman, Daniel Ciubotea, Liviu Dragnea ,Florin Iordache, Calin Popescu Tariceanu , Eugen Nicolice si multi altii. Caracteristic acestor monstri este faptul ca ce fac ei este foarte bine, pentru ei ,indiferent daca nenorocesc pe altii. Ei se bucura cand reusesc sa vada ca au creat prejudicii de orice natura unor persoane sau civilizatii ( civilizatia omenica ) si se lauda cu acest lucru. Din nefericire ,acesti monstri au penetrat statul Roman si functiile de conducere ale acestuia. Aceste persoane se numesc in termemi astrali, "MUTANTI CIVILIZATIONALI" , adica au corp de om iar animatea existentiala este data de civilizatiile agresoare si sant la nivel de lume in proportie de 85 % . Acestia nu ar trebuii sa ocupe functii publice deoarece pun intotdeauna inteteresul personal in fata celui general colectiv .Scris de Simion Capras.(7-iulie-2019 ).

 Comunicat :


Toate informatiile specifice acestei ere zodiacale nr. 9 care a început în data de 22-03-1990 si tine 1000 de ani, le găsiți pe blogurile, www.lorinfortuna.misiunea astrală România Altruista si Înțeleaptă, Revista Astral, Simion Capras - blog de dezvoltare fiintiala superioara , Arhiva Baricada tv( inteleptarea Romaniei),și această pagina de Facebook( Simion Capras) precum si pe gropul Prometeos . Specific că aceste informatii  nu sânt obligatorii. Pentru cei care incearca să isi bat joc și jignesc pe cei care le difuzează se aplică automat oprelisti existențiale.
Aceste informații ajuta oamenii să înțeleagă pentru ce există în această Lume și ce anume trebuie să facă pentru a trece din aceasta LUME în cea Superioara.
SIMION CAPRAS : CONDUCATOR - MISIUNEA ASTRALĂ ROMANIA ALTRUISTA si ÎNȚELEAPTĂ. ( 6-feb- 2021).


 COMENTARIU EXISTENTIALIST :




Ceea ce stim ca se numeste lume in termeni existentialisti poarta denumirea de Domeniu Creationist Virtual Civilizational. Acestea este creat pentru ca fiintele sau persoanele sa se poata dezvolta fiintial. Dupa modul in care sant procreate sau proiectate ,fiintele sant fiinte care au soarta ,adica sant sortite sau karmice si fiinte care au destin care sant numite si fiinte destinate sau destinale. Modul in care o fiinta este aleasa sa aiba soarte sau destin este dat de evolutia existentiala a ultimilor 6 generatii de stramos adica parinti, bunici ,e.t.c... Diferenta dintre cele doua tipuri de evolutii adica soarta si destin se numeste vocatie. Fiintele sortite au dreptul sa evolueze doar in lumile zodiacale ceea ce inseamna lumea inferioara. numita iad , lumea superioara numita rai si in vesnicie. Fiintele destinale pot evolua in toate lumile adica in lumea constelationalaeternala , universalaintegrala si lumea suprematiala. Diferenta temporala de viata dintre fiintele sortite si cele destinale este aceea ca cele sortite exista in vesnicie cca 400 de ani terestri iar cele destinale exista chiar si pana la 1 milion de ani terestri- in eternitate. Problema grava consta in faptul ca daca fiintele destinale sant inrobite ,aservite sau sclavizate religios , ele nu pot trece de vesnicie si sunt trimise inapoi spre re-intrupare pentru a complecta bagajul informational necesar trecerii in eternitate. Aceea mantuire - trecerea spre lumile superioare . Asta trebula sa le zica Papa --Francisc - romanilor si nu sa se comporte ca un adevarat serv, adica sa fii umil ,smerit, bland ca sa putem noi sa_ tinem jugul in vederea inrobirii si aservirii oamenilor . Scris de Simion Capras. ( 8 iunie 2019 ).

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

În cadrul Civilizatiei Creatoare Absolute Conducatoare sânt laboratoare speciale de realizare a civilizațiilor virtuale. Ele se realizează în baza unui proiect aprobat de ei folosindu -se modelul informatic de cunoașterea existentiala, respectiv cel al realității virtualeCCAC. folosește știința și tehnologia informatică de aproximativ 2450000 de ani terestri. Dacă omul folosește această știința informatică de aproximativ nici 100 de ani terestri, ne închipuim la ce nivel de dezvoltare a ajuns CCAC. În această lume pentru ca omul sa poata evolua, s -au realizat două modele de cunoaștere existențiale, modelul fizic (care este fals 80 %) și modelul informatic (care este fals în proportie de 40 %). Pentru modelul fizic se folosește știința ca mijloc de înțelegere iar pentru modelul informatic se aplică realitate virtuală. Prin realitate virtuală se pot face modificării ( simulari) mai rapide în destinelor existențiale ale ființelor sau ale unor lumi deoarece se face în baza unor softuri foarte complexe și fără să se cunoască neapărat cum a fost realizat acest soft. Înveți modul de folosire și modul în care vrei să obții anumite rezultate sau modificării după care totul se face în interiorul unor calculatoare unde existam ca ființă virtuală sau civilizație virtuală. În ceea ce privește biblia cu mitul sarpelui și al cunoașterii, unde Adam și Eva sânt de fapt Luciferos si PANDORA, acestea fac parte ideologiile religioase creștine care sant în totalitate falsesubversive și mistificatoare.
De exemplu LUMEA în care existăm este un organism foarte complicat care, practic rezolvă tot ceea ce vedem și simțim ,și ca un exemplu nu omul se deplasează ci LUMEA intră în tine iar tu prin senzorii care îi ai ești făcut să crezi ca tu de deplasării . Deasemenea tu stii ca LUMEA este întinsă pe tot globul dar tu vezi până la linia orizontului nevazand restul lumii ci doar stii că ea există. Scris de Simion Capras (29 -ian -2021).


 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Se face mare tam-tam dacă există viața pe Planeta Marte. Conducatorul Suprem al Planetei Marte se numeste MARTE și este Tartor. Pe fiecare planeta există doar Lume Superioara (rai) iar în momentul cand fiecare planeta ajunge pe actualul domeniu orbital al planetei Tera ( a 3 -a planeta de la soare ) apare atmosfera terestră precum și Lumea Medie și Lumea Inferioara(iadul). Iadul are rolul de a forma atmosfera si de a incalzii planeta din interiorul ei, iar Astrul Solar de la exteriorul ei. Pe această orbita sant îndeplinite condițiile de temperatura pentru ca planeta să atragă apa din spatiu în vederea creerii oceanelor și atmosferei terestre. Omul, ca și persoana, nu poate părăsi această planetă deoarece animatorul existstential este legat de această planetă. Un om poate părăsi planeta in corp fizic doar cu aprobari speciale din partea ierarhiilor astrale abilitate. OMUL trebuie să evolueze fiintial pe această planetă și nu în alta parte iar plecarea în lumile superioare se poate face în trei moduri: prin moarte fizicăprin înălțare sau prin dispariție. Ultimele două variante sânt pentru Zei deoarece se consideră că au suferit destul pentru a primii rangul astral de Zeu. NASA este condusă la nivel astral de civilizatia vulturiana Neagră, care ca de fiecare dată umple Lumea cu informații false. Omul nu a fost niciodată pe Lună și ca dovadă este un steag american în spatele cosmonautului care flutură. Dacă nu există aer cum poate să fluture?Scris de Simion Capras (23 -feb-2021).



 

COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Cine nu se va MANTUI.
Nu se vor mantui - practicantii următoarelor religii:: religia ortodoxă, catolică, islamică siita si sunita, hinduista, budistă și dragoniana precum si toți practicantii religiilor care sau desprins din acestea.
Deasemenea servitorii regali sau imparatesti, vasalii regali si imparatesti, familiile regale și cele imparatesti care mai există la această oră.
Ca și ființe colective de tip țară nu se mantuesc tarile care sant conduse de regi, regine, împărați și imparatese, deoarece se consideră că cea mai evoluată formă de conducere a unui stat este REPUBLICA, unde pot să ajungă conducatori ai statului orice persoană care dorește acest lucru. În cazul regatelor și a împăraților conduc cei cu sânge albastru ( toate familiile regale și imparatesti au fost și sant animate existential de civilizații satanice. De aceea erau atat de greu de inlaturat).
Nu se mantuie tarile ale caror steaguri nu au culorile paralele cu lancea steagului ci toate culorile pornesc din lance. De exemplu steagul Romaniei este cu culorile paralele față de lance..Scris de Simion Capras (28-feb-2021).

 


COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Aceasta Pandemie are rolul de a aplica la nivel lumesc rezultatele competițiilor civilizationale disputate între Grupările de Civilizații Neagresionale Civilizational si cele Agresional Civilizational. În data de 13 -03-2015, ora 13,13 ( numărul 13 este numarul religiei de rit ortodox) Ierarhiile Astrale abilitate au anunțat membri Mișcării Astrale România Altruista și Înțeleaptă că bătălia Hrist Antihrist s-a încheiat cu victoria Antihristului repreprezentat de personalitatea IOAN LORIN FORTUNA . Reprezentantul lui Hristos s-a numit Vladimir Putin care a fost dat dispărut dupa acest anunț. Actualul președinte al Rusiei este o dublură ( sosie) a fostului președinte. Competia Hrist-Antihrist a fost ceruta de gruparea de civilizații neagresional civilizational virtuale deoarece majoritatea oamenilor erau inrobiti , aserviti sau sclavizati religios acest lucru ducand la anihilarea lor fiintiala, precum și la blocarea ființelor de a trece de Veșnicie în lumile superioare deoarece ca rob, serv nu ai voie ca să treci. Daca această competitie era câștigată de Hrist, Statul România devenea prin constituție STAT Religios. Ca urmare a Pandemiei s-au restrictionat adunarile religioase precum și alte tipuri de adunării care au dus la cresterea frecvenței de vibrație care va aduce schimbări fundamentale în această Țară și în Lume. Odată cu cresterea frecvenței de vibrație au început să cadă dictatori în țările în care există regim totalitar. INTR-O ERĂ A LUMINII, CUM ESTE CONSIDERATA ERA ZODIACALA NR.9 ,nu poți să intri cu religii false și subversive , mistificatoare, partide și politicieni mincinoși, o presă aservita si televiziuni manipulatoare. ROMANIA VA DEVENI UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE ȚĂRI DIN LUME IN CALITATE DE ȚARĂ ALEASĂ ÎNAINTEMERGATOARE, - DATORITĂ REVOLUTIEI DE LA TIMISOARA. Scris de Simion Capras.( 10-oct- 2020).


Comentariu Existentialist:  

Acest Papa nu stie sau nu vrea să stie ca în data de 13-03-2015, ora 13,13 (13 este numarul religiei de rit ortodox iar 14 este numărul religiei de rit catolic) Ierarhiile Astrale Abilitate au anunțat că Competiția Civlizationala Hrist -Antihrist a fost câștigată de Antihrist care a fost reprezentantul Gruparilor de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale reprezentată de unul dintre membri Mișcării Misiunea Astrală România Altruista și Înțeleaptă. Antihristul a fost personalitatea IOAN LORIN FORTUNA iar reprezentantul lui Hristos s-a numit Vladimir Putin. Această competiție a fost necesară deoarece aproape toți oamenii care paraseau această lume erau anihilati fiintial după ce acestia erau deposedati de fondurile pe care le acumulau în vederea mantuirii, în urma inrobirii, aservirii și sclavizarii religioase . Acest Papă să dea explicații cu privire la modul în care MUTANTII LOR CIVILIZATIONALI pot sa își întemeieze o familie când DIN PROOECTAREA OMULUI O FAMILIE OMENICA ESTE ALCATUITA DINTR- UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE SI CARE TREBUIE SĂ AIBĂ CA ȘI URMAS UN BAIAT ȘI O FATA. Să ne spună cum nu sânt ascultate rugaciunile cu privire la pandemie, pentru că de acolo vine pedeapsa astrală care lovește exact în RELIGIE. Prin tot ceea ce faceți, de fapt, arătați celor care vă mai urmăresc cum trebuie să se umilească persoanele în fața unui Dumnezeu nelegiuit , HRISTOS, care este și cel care a implementat la nivel lumesc Religia Crestina prin mutantii civilizationali , gen apostolul Pavel pe care îl cheama - Saul din Tars -, Împăratul Constantin care a implementat prin forța religia creștină. Domnule Papa ești animat existențial de un monstru care are gura blândă, adică aveți modul de gândire și manifestare de SADIC. Scris de Simion Capras ( 23 oct 2020).



Papa Francisc a sunat adunarea la Vatican, iar zilele astea sunt așteptați la sânul Bisericii Catolice toți marii lideri religioși ai planetei – împreună, sub binecuvântarea Sfântului Scaun, vor proclama Chrislamul drept religia impusă de Noua Ordine Mondială!
Capul Bisericii Catolice binecuvântează Chrislamul.
Dacă în urmă cu zece ani cineva spunea că este posibil să asistăm la așa ceva, o religie mixtă iude-islamo-creștină, ar fi fost catalogat mincinos și asta în cel mai fericit caz. Iată însă că însuși capul Bisericii Catolice lucrează la instaurarea Chrislamului, iar acum vedem cu alți ochi și ultimele mișcări geopolitice din regiunea Golfului Persic, unde arabii și evreii (Israel, Bahrain și Emiratele Arabe Unite) și-au dat mâna într-o frăție de neînțeles. Teoria consipirației? Nu atunci când veștile vin chiar de la Vatican!
Cât de interesant este să vezi o astfel de fraternitate cuplată cu o așa-zisă mântuire și vândută analfabeților biblici drept „cuvintele infailibile ale vicarului lui Hristos”.
Prima rugăciume a Chrislamului va avea loc în Bazilica Sfânta Maria a Altarului Cerurilor, din Roma, eveniment ce va fi condus de însuși Papa Francisc. Se va întâmpla marți, 20 octombrie, și va include participanți din toate cultele religioase expuse mai sus. Apoi, în Piața Capitoliului, proiectată de Michelangelo, Papa Francisc și invitații săi, patriarhul ecumenic al Constantinopolului, Bartolomeu I, rabinul-șef al Franței, Haim Korsia, secretarul general al Comisiei Superioare de Fraternitate, musulmanul Mohamed Abdelsalam Abdellatif, și budistul Shoten Minegishi vor lua parte la o ceremonie comună, în prezența oamenilor adunați.
Ceremonia interreligioasă va fi urmată de un serviciu comun de rugăciune. Acesta va include discursuri și proclamarea „Apelului 2020 pentru Pace”. Toți marii lideri religioși ai lumii vor aprinde, la comun, o lumânare pentru pacea în lume. Se va ține și un minut de reculegere în memoria victimelor pandemiei Covid-19.

text preluat de pe internet (23-oct-2020).


 

COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Fiecare civilizatie se dezvolta optim daca mediul in care exista are frecventa de vibratie apropiata de frecventa specifica acelei civilizatii. Gruparile de civilizatii agresional civilizational virtuale lucreaza pe frecvente joase iar cele neagresional civilizational virtuale lucreaza pe frecvente inalte . Exorcizarea unui om. se produce datorita diferentelor foarte mari de frecventa care au loc. Exemplu. La un botez copilul are un animator care provine de la o civilizatie anume care are o anumita frecventa iar in popa se intrupeaza un animator cu rang astral mare de tip agresional care alunga animatorul copilului inlocuindul cu unul agresional. Daca animatorul nu paraseste copilul risca sa fie exorcizat si el. Membri Misiunii Astrale Romania Altruista si Inteleapta au reusit sa ridice frecventa de vibratie a planetei astfel incat au mutat axa planetei cu circa doua grade ,creind astfel ridicarea vitezei de rotatie a planetei si ridicand prin aceasta frecventa de vibratie. Ca si consecinta Omul Sfinx Negru ,pe nume Rokenfeller, din SUA ,desi a schimbat sase inimi si sangele de cate ori a fost necesar ,a trebuit sa paraseasca aceasta planeta deoarece nu a rezistat la frecventa castigata cu multa truda si sacrificii de combatantii Miscarii. Zona Vrancea este protejata de filtrele luminoase a celor ce s-au sacrificat pentru ca aceasta tara sa existe. In primul razboi mondial ,la bataliile de la MarastiMarasesti si Oitus s-au batut Omul Soim Alb in persoana generalului Ieremia Grigorescu si a Omului Soim Negru al erei trecute ,generalul german von Makensen. Aceea batalia a fost o competitie civilizationala in care Romania putea sa mai existe sau nu. Acei eroi ale caror oase sant in acel pamant tin cutremurul pe loc ,nu religiile si popii care au inrobit si inca deocamdata inrobesc acest popor si nu numai. Scris de Simion Capras ( 8-mars-2020) .

Când frecventa de vibratie a lumii, respectiv al planetei este scăzută, atunci apar razboaiele, pandemiile,inundatiile, necazurile etc.cand această frecvență de vibratie creste acestea se reduc considerabil sau dispar. Frecventa de vibratie crescută se datorează depoluarilor filtrelor energetice luminoase  ale acestei Tari Inaintemergatoare Romania, de către combatantii existentialisti ai MISIUNII  ASTRALE  ROMANIA  ALTRUISTA si ÎNȚELEAPTĂ, care prin rangurile astrale pe care le detin și prin meritele existentiale au reusit acest lucru. Dacă axa Planetei este mai înclinată, frecventa este mai mică iar dacă merge spre vertical frecventa creste. Aceste mutații o fac ierarhiile abilitate în acest sens în baza rezultatelor obținute de combatanți. O frecvență mare duce și la disparitia mutantilor civilizationali care sant animati de civilizații agresional civilizationale,care există în general pe un domeniu frecvential scăzut.
Această Lume Medie nr.6 este, de fapt un organism deoasebit de complex în sensul că se aplică foarte bine princiul acțiunii și reacțiunea, și desigur și alte principii. Cei dai aceea primești.
În același timp există o legătură foarte strânsă între fiinte și Lume. Lumea care în termeni existentialisti se numeste Domeniu Creationist Civilizational Virtual, este mijlocul prin care fiintele sant invatate se dezvolte fiintial superior. Sant două modele care ajută la acest lucru, Modelul Substanțial ( fizic) și Modelul Informatic. Primul se face cunoscut prin știința și este fals în proportie de 80%,iar al doilea se face cunoscut prin Realitatea Virtuala și care este fals în proportie de 40 %. Scris de Simion Capras (16-dec-2021).

 Simion Capras :Cine va plăti pentru cele câteva miliarde de ființe la care ati modificat soarta sau destinul existențial pentru ai inrobi ,aservi sau sclaviza religios. Ati furat libertatea oamenilor de a evolua liberi în lumile superioare punandu-i în situația de a produce suferința pentru patronii extraplanetar ai acestor religii în scop personal.

Ati furat prin inrobireaservirea și sclavizare viitorul acestor ființe pentru ai transforma in vite cu jugul pe ele .Toate religiile actuale care se practică la nivel lumesc vor dispărea datorita faptului ca sant false și subversive și de fapt impiedica dezvoltarea fiintial superioară a ființelor . In Orașul Ales Inaintemergator Timisoara se gaseste monumentul Crucii îngropate care inseamna simbolul existentialist al sfârșitului religiilor actuale. Uitati - va la Papa cu cine mai sta ,sta singur.
Incepand cu data de 22.03.1990, România a intrat în ultima era zodiacala nr. 9 care ține 1000 de ani. Această era este cunoscută ca epoca luminoasă sau era luminii albe în care orașul Timișoara, poporul roman și Patria România, care sant Inainte -mergatoarele acestei ere zodiacale datorita revoluției de la Timisoara, vor cunoaște o dezvoltare spirituală și economică deosebită. Patria România isi reintregeste hotarele cu ținuturile pierdute dealungul timpului. In data de 13 .03. 2015, ora 13.13 reprezentanți M.A.R.A.I ( Miscarea Astrala Romania Inteleapta si Altruista ) au primit de la ierarhiile astrale abilitate că : competiția civilizationala Hrist - Antihrist s- a încheiat cu victoria Antihristului. Această competiție a fost ceruta de gruparea de civilizații neagresional civilizationale deoarece inrobirea religioasă a distrus fiintial miliarde de oameni care nu mai puteau evolua fiintial superior sau erau anihilate fiintial. Actuala pandemie a venit în primul rând pentru ca actualele religii sa isi înceteze masacrul asupra oamenilor dar și asupra unor ființe individuale superioare ( f.i.s. ) sau ființe colective ( f. c.) care răspândesc informații false ; precum și asupra unor etnii sau popoare care atacă Patria Inaintemergatoare România.. Atentionez că cei care se opun dezvoltării Romaniei vor fi pedepsiți la nivel astral . Atentie religii inrobitoare , s - a terminat cu justificările ,falsurile și subversivitatea . În curând fiecare stat va avea religia proprie națională unde se vor comemora cei care s - au sacrificat pentru respectiva tara , iar noi să avem o țară și o limbă romaneasca.( Scris,1 -iulie- 2020).



  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...