vineri, 30 aprilie 2021


 

Comentariu Existentialist:

Am inteles că se aduce de la Ierusalim, lumina sfântă. Nu există în această Lume Medie nr.6 nimic sfânt. Nu există lumină sfânta,nu există sfântul scaun,sfanta liturghie, sfanta scriptură, apă sfințită, sfanta biserică etc.
Aceste religii inrobitoare folosesc cuvântul sfânt, care este un rang astral în cadrul civilizatiilor Neagresionale (religia creștină apartine Civ. hristice care sant agresionale, deci exorcizeaza) și pe care ei îl folosesc ori de cate ori trebuie în vederea atragerii de aderenti la religia ortodoxă care la nivel lumesc este singura religie care distruge fiintial o ființă și nu o lasă să se dezvolte fiintial superior.
Rangurile Astrale sant in numar de sase și sant date în cadrul Civ. Neagresionale de catre Ierarhii Speciale abilitate în acest sens unor fiinte care s -au remarcat la nivel existential prin fapte deosebite.
Rangurile Astrale sant:
Apreciat ASTRAL sau meritos,
Onorat ASTRAL sau mucenic,
Venerat ASTRAL sau sfânt,
Adorat ASTRAL sau preasfant,
Sublimat ASTRAL sau ARHANGHEL,
Beatificat ASTRAL sau Zeu.
Aceste ranguri astrale sant date doar în mementul în care ajungi in LUMEA ASTRALĂ, iar în această lume nu sant nici sfinți, nici președinți și nimic sfant.  Scris de Simion Capras(30-april-2021).

Rangul de zeu este obținut foarte greu în cadrul civilizatiilor Neagresional civilizational virtuale și începe cu rangul de zeu taral, zeu continental,lumesc, planetar,solarital,constelațiional ,universal,infinit, supremațial .Nu se poate obtine acest rang, decât dacă ești supus unor încercări existențiale foarte dure și reale.
Cei care au prin modul lor de gandire și manifestare, obisnuinta de a face mult rau semenilor, sant rangurile similare ale civilizatiilor Agresionale civilizational virtuale și anume cei care se numesc TIRANI. Aceștia au fost de exemplu Hitler, Stalin,Bush,Obama, Anthoni Blair, Regele Mihai etc, care prin modul lor de comportament existential au modificat în râu destinul sau soarta multor fiinte individuale superioare ( om), sau a unor fiinte Colective.Și Ceaușescu a fost un tiran.
Scris de Simion Capras(9-april-2022).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...