joi, 29 aprilie 2021


 

COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Cine nu se va MANTUI.
Nu se vor mantui - practicantii următoarelor religii:: religia ortodoxă, catolică, islamică siita si sunita, hinduista, budistă și dragoniana precum si toți practicantii religiilor care sau desprins din acestea.
Deasemenea servitorii regali sau imparatesti, vasalii regali si imparatesti, familiile regale și cele imparatesti care mai există la această oră.
Ca și ființe colective de tip țară nu se mantuesc tarile care sant conduse de regi, regine, împărați și imparatese, deoarece se consideră că cea mai evoluată formă de conducere a unui stat este REPUBLICA, unde pot să ajungă conducatori ai statului orice persoană care dorește acest lucru. În cazul regatelor și a împăraților conduc cei cu sânge albastru ( toate familiile regale și imparatesti au fost și sant animate existential de civilizații satanice. De aceea erau atat de greu de inlaturat).
Nu se mantuie tarile ale caror steaguri nu au culorile paralele cu lancea steagului ci toate culorile pornesc din lance. De exemplu steagul Romaniei este cu culorile paralele față de lance..Scris de Simion Capras (28-feb-2021).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...