joi, 29 aprilie 2021

Comentariu Existentialist:  

Acest Papa nu stie sau nu vrea să stie ca în data de 13-03-2015, ora 13,13 (13 este numarul religiei de rit ortodox iar 14 este numărul religiei de rit catolic) Ierarhiile Astrale Abilitate au anunțat că Competiția Civlizationala Hrist -Antihrist a fost câștigată de Antihrist care a fost reprezentantul Gruparilor de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale reprezentată de unul dintre membri Mișcării Misiunea Astrală România Altruista și Înțeleaptă. Antihristul a fost personalitatea IOAN LORIN FORTUNA iar reprezentantul lui Hristos s-a numit Vladimir Putin. Această competiție a fost necesară deoarece aproape toți oamenii care paraseau această lume erau anihilati fiintial după ce acestia erau deposedati de fondurile pe care le acumulau în vederea mantuirii, în urma inrobirii, aservirii și sclavizarii religioase . Acest Papă să dea explicații cu privire la modul în care MUTANTII LOR CIVILIZATIONALI pot sa își întemeieze o familie când DIN PROOECTAREA OMULUI O FAMILIE OMENICA ESTE ALCATUITA DINTR- UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE SI CARE TREBUIE SĂ AIBĂ CA ȘI URMAS UN BAIAT ȘI O FATA. Să ne spună cum nu sânt ascultate rugaciunile cu privire la pandemie, pentru că de acolo vine pedeapsa astrală care lovește exact în RELIGIE. Prin tot ceea ce faceți, de fapt, arătați celor care vă mai urmăresc cum trebuie să se umilească persoanele în fața unui Dumnezeu nelegiuit , HRISTOS, care este și cel care a implementat la nivel lumesc Religia Crestina prin mutantii civilizationali , gen apostolul Pavel pe care îl cheama - Saul din Tars -, Împăratul Constantin care a implementat prin forța religia creștină. Domnule Papa ești animat existențial de un monstru care are gura blândă, adică aveți modul de gândire și manifestare de SADIC. Scris de Simion Capras ( 23 oct 2020).



Papa Francisc a sunat adunarea la Vatican, iar zilele astea sunt așteptați la sânul Bisericii Catolice toți marii lideri religioși ai planetei – împreună, sub binecuvântarea Sfântului Scaun, vor proclama Chrislamul drept religia impusă de Noua Ordine Mondială!
Capul Bisericii Catolice binecuvântează Chrislamul.
Dacă în urmă cu zece ani cineva spunea că este posibil să asistăm la așa ceva, o religie mixtă iude-islamo-creștină, ar fi fost catalogat mincinos și asta în cel mai fericit caz. Iată însă că însuși capul Bisericii Catolice lucrează la instaurarea Chrislamului, iar acum vedem cu alți ochi și ultimele mișcări geopolitice din regiunea Golfului Persic, unde arabii și evreii (Israel, Bahrain și Emiratele Arabe Unite) și-au dat mâna într-o frăție de neînțeles. Teoria consipirației? Nu atunci când veștile vin chiar de la Vatican!
Cât de interesant este să vezi o astfel de fraternitate cuplată cu o așa-zisă mântuire și vândută analfabeților biblici drept „cuvintele infailibile ale vicarului lui Hristos”.
Prima rugăciume a Chrislamului va avea loc în Bazilica Sfânta Maria a Altarului Cerurilor, din Roma, eveniment ce va fi condus de însuși Papa Francisc. Se va întâmpla marți, 20 octombrie, și va include participanți din toate cultele religioase expuse mai sus. Apoi, în Piața Capitoliului, proiectată de Michelangelo, Papa Francisc și invitații săi, patriarhul ecumenic al Constantinopolului, Bartolomeu I, rabinul-șef al Franței, Haim Korsia, secretarul general al Comisiei Superioare de Fraternitate, musulmanul Mohamed Abdelsalam Abdellatif, și budistul Shoten Minegishi vor lua parte la o ceremonie comună, în prezența oamenilor adunați.
Ceremonia interreligioasă va fi urmată de un serviciu comun de rugăciune. Acesta va include discursuri și proclamarea „Apelului 2020 pentru Pace”. Toți marii lideri religioși ai lumii vor aprinde, la comun, o lumânare pentru pacea în lume. Se va ține și un minut de reculegere în memoria victimelor pandemiei Covid-19.

text preluat de pe internet (23-oct-2020).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...