joi, 29 aprilie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

În cadrul Civilizatiei Creatoare Absolute Conducatoare sânt laboratoare speciale de realizare a civilizațiilor virtuale. Ele se realizează în baza unui proiect aprobat de ei folosindu -se modelul informatic de cunoașterea existentiala, respectiv cel al realității virtualeCCAC. folosește știința și tehnologia informatică de aproximativ 2450000 de ani terestri. Dacă omul folosește această știința informatică de aproximativ nici 100 de ani terestri, ne închipuim la ce nivel de dezvoltare a ajuns CCAC. În această lume pentru ca omul sa poata evolua, s -au realizat două modele de cunoaștere existențiale, modelul fizic (care este fals 80 %) și modelul informatic (care este fals în proportie de 40 %). Pentru modelul fizic se folosește știința ca mijloc de înțelegere iar pentru modelul informatic se aplică realitate virtuală. Prin realitate virtuală se pot face modificării ( simulari) mai rapide în destinelor existențiale ale ființelor sau ale unor lumi deoarece se face în baza unor softuri foarte complexe și fără să se cunoască neapărat cum a fost realizat acest soft. Înveți modul de folosire și modul în care vrei să obții anumite rezultate sau modificării după care totul se face în interiorul unor calculatoare unde existam ca ființă virtuală sau civilizație virtuală. În ceea ce privește biblia cu mitul sarpelui și al cunoașterii, unde Adam și Eva sânt de fapt Luciferos si PANDORA, acestea fac parte ideologiile religioase creștine care sant în totalitate falsesubversive și mistificatoare.
De exemplu LUMEA în care existăm este un organism foarte complicat care, practic rezolvă tot ceea ce vedem și simțim ,și ca un exemplu nu omul se deplasează ci LUMEA intră în tine iar tu prin senzorii care îi ai ești făcut să crezi ca tu de deplasării . Deasemenea tu stii ca LUMEA este întinsă pe tot globul dar tu vezi până la linia orizontului nevazand restul lumii ci doar stii că ea există. Scris de Simion Capras (29 -ian -2021).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...