joi, 29 aprilie 2021

 Simion Capras :Cine va plăti pentru cele câteva miliarde de ființe la care ati modificat soarta sau destinul existențial pentru ai inrobi ,aservi sau sclaviza religios. Ati furat libertatea oamenilor de a evolua liberi în lumile superioare punandu-i în situația de a produce suferința pentru patronii extraplanetar ai acestor religii în scop personal.

Ati furat prin inrobireaservirea și sclavizare viitorul acestor ființe pentru ai transforma in vite cu jugul pe ele .Toate religiile actuale care se practică la nivel lumesc vor dispărea datorita faptului ca sant false și subversive și de fapt impiedica dezvoltarea fiintial superioară a ființelor . In Orașul Ales Inaintemergator Timisoara se gaseste monumentul Crucii îngropate care inseamna simbolul existentialist al sfârșitului religiilor actuale. Uitati - va la Papa cu cine mai sta ,sta singur.
Incepand cu data de 22.03.1990, România a intrat în ultima era zodiacala nr. 9 care ține 1000 de ani. Această era este cunoscută ca epoca luminoasă sau era luminii albe în care orașul Timișoara, poporul roman și Patria România, care sant Inainte -mergatoarele acestei ere zodiacale datorita revoluției de la Timisoara, vor cunoaște o dezvoltare spirituală și economică deosebită. Patria România isi reintregeste hotarele cu ținuturile pierdute dealungul timpului. In data de 13 .03. 2015, ora 13.13 reprezentanți M.A.R.A.I ( Miscarea Astrala Romania Inteleapta si Altruista ) au primit de la ierarhiile astrale abilitate că : competiția civilizationala Hrist - Antihrist s- a încheiat cu victoria Antihristului. Această competiție a fost ceruta de gruparea de civilizații neagresional civilizationale deoarece inrobirea religioasă a distrus fiintial miliarde de oameni care nu mai puteau evolua fiintial superior sau erau anihilate fiintial. Actuala pandemie a venit în primul rând pentru ca actualele religii sa isi înceteze masacrul asupra oamenilor dar și asupra unor ființe individuale superioare ( f.i.s. ) sau ființe colective ( f. c.) care răspândesc informații false ; precum și asupra unor etnii sau popoare care atacă Patria Inaintemergatoare România.. Atentionez că cei care se opun dezvoltării Romaniei vor fi pedepsiți la nivel astral . Atentie religii inrobitoare , s - a terminat cu justificările ,falsurile și subversivitatea . În curând fiecare stat va avea religia proprie națională unde se vor comemora cei care s - au sacrificat pentru respectiva tara , iar noi să avem o țară și o limbă romaneasca.( Scris,1 -iulie- 2020).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...