joi, 29 aprilie 2021


 

COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Fiecare civilizatie se dezvolta optim daca mediul in care exista are frecventa de vibratie apropiata de frecventa specifica acelei civilizatii. Gruparile de civilizatii agresional civilizational virtuale lucreaza pe frecvente joase iar cele neagresional civilizational virtuale lucreaza pe frecvente inalte . Exorcizarea unui om. se produce datorita diferentelor foarte mari de frecventa care au loc. Exemplu. La un botez copilul are un animator care provine de la o civilizatie anume care are o anumita frecventa iar in popa se intrupeaza un animator cu rang astral mare de tip agresional care alunga animatorul copilului inlocuindul cu unul agresional. Daca animatorul nu paraseste copilul risca sa fie exorcizat si el. Membri Misiunii Astrale Romania Altruista si Inteleapta au reusit sa ridice frecventa de vibratie a planetei astfel incat au mutat axa planetei cu circa doua grade ,creind astfel ridicarea vitezei de rotatie a planetei si ridicand prin aceasta frecventa de vibratie. Ca si consecinta Omul Sfinx Negru ,pe nume Rokenfeller, din SUA ,desi a schimbat sase inimi si sangele de cate ori a fost necesar ,a trebuit sa paraseasca aceasta planeta deoarece nu a rezistat la frecventa castigata cu multa truda si sacrificii de combatantii Miscarii. Zona Vrancea este protejata de filtrele luminoase a celor ce s-au sacrificat pentru ca aceasta tara sa existe. In primul razboi mondial ,la bataliile de la MarastiMarasesti si Oitus s-au batut Omul Soim Alb in persoana generalului Ieremia Grigorescu si a Omului Soim Negru al erei trecute ,generalul german von Makensen. Aceea batalia a fost o competitie civilizationala in care Romania putea sa mai existe sau nu. Acei eroi ale caror oase sant in acel pamant tin cutremurul pe loc ,nu religiile si popii care au inrobit si inca deocamdata inrobesc acest popor si nu numai. Scris de Simion Capras ( 8-mars-2020) .

Când frecventa de vibratie a lumii, respectiv al planetei este scăzută, atunci apar razboaiele, pandemiile,inundatiile, necazurile etc.cand această frecvență de vibratie creste acestea se reduc considerabil sau dispar. Frecventa de vibratie crescută se datorează depoluarilor filtrelor energetice luminoase  ale acestei Tari Inaintemergatoare Romania, de către combatantii existentialisti ai MISIUNII  ASTRALE  ROMANIA  ALTRUISTA si ÎNȚELEAPTĂ, care prin rangurile astrale pe care le detin și prin meritele existentiale au reusit acest lucru. Dacă axa Planetei este mai înclinată, frecventa este mai mică iar dacă merge spre vertical frecventa creste. Aceste mutații o fac ierarhiile abilitate în acest sens în baza rezultatelor obținute de combatanți. O frecvență mare duce și la disparitia mutantilor civilizationali care sant animati de civilizații agresional civilizationale,care există în general pe un domeniu frecvential scăzut.
Această Lume Medie nr.6 este, de fapt un organism deoasebit de complex în sensul că se aplică foarte bine princiul acțiunii și reacțiunea, și desigur și alte principii. Cei dai aceea primești.
În același timp există o legătură foarte strânsă între fiinte și Lume. Lumea care în termeni existentialisti se numeste Domeniu Creationist Civilizational Virtual, este mijlocul prin care fiintele sant invatate se dezvolte fiintial superior. Sant două modele care ajută la acest lucru, Modelul Substanțial ( fizic) și Modelul Informatic. Primul se face cunoscut prin știința și este fals în proportie de 80%,iar al doilea se face cunoscut prin Realitatea Virtuala și care este fals în proportie de 40 %. Scris de Simion Capras (16-dec-2021).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...