joi, 29 aprilie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Domnule Daniel Ciubotaru, cel care santeti proiectat și făcut după chipul si asemănarea lui Luciferos, îți permiți să lansezi pe piața cum că Revoluția de la Timisoara a fost declanșată pentru religia creștină???. Revoluția a avut rolul de a da oamenilor posibilitatea de a se elibera de dictatatura ,de inrobirile, sclavizarile si aservirea religioasă , pentru a reuși sa se dezvolte fiintial superior adică să poată ieși din Veșnicie, unde este blocat deoarece robi, servi și sclavii nu pot urca în lumile superioare. Ameninti cu un Dumnezeu care nu mai are răbdare. Da ce fel de Dumnezeu este acela de care trebuie să tremur?. S- a terminat cu robia ACEASTA PANDEMIE A VENIT PENTRU VOI. FACETI AMENINTARII LA ADRESA CONDUCERII STATULUI CÂND VOI SANTETII NISTE PARAZITI SI CRIMINALI EZOTERICI A MILIARDE DE OAMENI LUAȚI SALAR DE LA STAT. Domnule Daniel Ciubotea, cum puteți să apareti în fata oamenilor necajiti cu religia ortodoxă când dvs. santeti MASON SI FOST COLABORATOR AL SECURITATII DAR AVEREA DUMNEAVOASTRĂ A CONTROLAT-O CINEVA? Scris de Simion Capras .( 27 oct 2020).

---Patriarhul Daniel a spus, marţi, în predica de marți, consacrată sărbătorii Sfântului Dimitrie cel Nou că „Dumnezeu nu se lasă batjocorit", vorbind despre căderea comunismului ca răsplată a umilirii Sfântului Dimitrie în 1989 de către autoritățile comuniste--- text preluat de pe net.

---Este nevoie de...REFORMA TOTALA IN ...B.O.R.....!!!!
Mafia Securisto-Comunista a transformat BOR intr-un SRL, iar preotii in simpli functionari, spagari...si in acelasi timp o Remorca a Politicii de Partid Klan de infractori....!!!
Biserica a devenit institutia care promoveaza Frauda si Evaziunea fiscala Legal...
Bani neimpozitati si necontabilizati oficial, care merg direct in Buzunarele si Conturile unor mafioti Politici ....!
Baronii Politruci, Primari, Presedinti de CJ, etc... finanteaza BOR....iar BOR intoarce banii in conturile mafiei politice pentru campanii electorale si afaceri personale...etc !!!!
BOR a devenit pricipalul..."spalator" de Bani publici ai mafiei politice....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!---

Text scris de Dan Viorel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...