vineri, 31 decembrie 2021


Comentariu Existentialist :

Dacă egiptenii au reușit să aibă curent electric, și să controleze vremea prin piramide, acest lucru avand loc în perioda temporală cuprinsă între anii 2000-3000 ( acuma santem în anul 8032) când era Omul Sfinx al acelei ere zodiacale nr.3 pe nume MESSES, nu văd de ce nu se poate realiza acest lucru și acuma.
Aceste tehnologii sant în general mai simple de aplicat și sant energii curate ( luminoase) față de tehnologiile de producere a curentului electric de acuma.
Dacă ai energie liberă, nu ai nevoie de gaz, petrol, bănci, sistem financiar,etc. Toate acestea pică și acesta este motivul principal pentru care aceste energii libere nu sant lăsate să fie folosite.
Dacă ai energie liberă nu te mai pot tine sub papuc, adică în robie cum se încearcă și se vede acuma în zilele noastre. Prin ceea ce fac prin creșterea acestor prețuri la gaz și energie electrică se va ajunge la pierderea caselor, a firmelor, statul nu va mai fi stat ci o colonie a creditorilor, populatia va fi mai usor de manipulat și mai ascultătoare.
Ca si o parere, ca și turnuri de tip Tesla se pot folosi turnurile de evacuare ale fostelor CET-uri sau cele ale centralelor pe carbune.


Messes a fost Omul Sfinx al erei zodiacale nr.3 când Egiptul a avut o dezvoltare fiintial superior și economică foarte mare. De aceea au amplasat acel Sfinx în fața piramidelor. În acea perioada în zona piramidelor și în Egipt era vegetație abundentă și chiar inundatii care se văd și la partea interioara a statuii cu Omul Sfinx. Scris de Simion Capras(31-dec-2021).





marți, 28 decembrie 2021

Comentariu existentialist:

Pentru actuala criză energetică, acesta este calea modernă și de viitor pentru producerea curentului electric și a unor vehicule care folosesc câmpul magnetic al Planetei sau a altor suporturi existențiale fără să coste nimic.
În cadrul Modelului Substanțial ( fizic) de cunoaștere a Lumii,există două tipuri de energie care se folosesc,și anume energia distructiva ( întunecată) care constă în folosirea motoarelor cu combustie interna ( explozie) ,a energiei nucleare, și tot ce tine de explozie, și energia nedistructiva ( luminoasa) care este cea electrică, magnetică și solară.
Ultimul tip de energie va fi viitorul acestei Lumii și acesta ar trebuii dezvoltat.
În perioada în care Egiptul a cunoscut o dezvoltare deosebită,( când au fost construite piramidele, anii 2000-3000, acum suntem in anul 8032 ) curentul electric era asigurat fără costuri de piramide care erau folosite pe post de Condensator care se incarca de la Planetă, iar partea superioară care era de aur ( conductor de energie foarte bun) se incarca de la Astrul Solar. Conductorul era insasi pamantul, adică curentul circula prin pamant asigurand prin sisteme specifice ( becuri) iluminatul acolo unde era necesar. Deasemenea prin piramide se controla vremea, acesta fiind folosită functie de necesități. Scris de Simion Capras(28-dec-2021).


Misteriosul turn Wardenclyffe al lui Tesla folosea acelaşi principiu ca marea piramidă egipteană! Turnul ar fi fost capabil să furnizeze “energie liberă” inepuizabilă şi să modifice vremea!


Marele savant Nikola Tesla considera Pământul ca fiind unul dintre armăturile unui condensator, ionosfera formând cealaltă armătură. Precum se ştie, condensatorul este un dispozitiv care înmagazinează energie sub forma unui câmp electric între două armături încărcate cu o sarcină electrică egală. Măsurători recente au arătat că gradientul de tensiune între cele două componente este 400.000 de volți. Cu acest principiu, el a spus că a fost în stare, prin invenţia sa, să furnizeze “energie liberă” pentru oricine, inepuizabilă în cantitate, oriunde pe pământ. De aceea, el a construit un prim prototip, Turnul Wardenclyffe, în care a fost capabil de a aplica un efect de piramidă celebru. Ce este mai exact acesta?

“Liniile de forță ale sarcinii electrice, adăugate la câmpurile Soarelui, acţionează pe pereții unei piramide. Echipotenţialurile magnetice arată o densitate magnetică ridicat la vârf. Voltajul unui câmp electric creşte cu 100 de volţi pe metru. Câmpul negativ terestru atinge valoarea sa maximă către vârful piramidei; în partea de sus a piramidei din Giza tensiunea este de 14600 V. Această piramidă este ea însăși un condensator, întrucât acumulează o sarcina electrică. În cazul în care se adaugă o sarcină suplimentară, o descărcare are loc în partea de sus, și, precum ştim, partea de sus a piramidei a fost poleită cu aur masiv, aurul fiind un conductor excelent”.

Tesla şi-a dorit ca turnul său să fie înalt, pentru a crește tensiunea în partea sa de sus. El a vrut să creeze un fulger artificial în turn. În zona de descărcare a unui fulger natural, temperatura se ridică la 30.000°C. Tesla nu a vrut să aibă de-a face cu astfel de temperaturi ridicate, pentru că ar fi fost o risipă de energie. Turnul Wardenclyffe al lui Tesla ar fi folosit un transformator, pentru a produce o tensiune ridicată, care ar fi generat, în locul unui fulger natural, o “descărcare puternică de ioni energetici”.

Pentru a accentua efectul de piramidă, savantul şi-a imaginat în a oferi turnului o forma octogonală, în vârf aflându-se o hemisferă. De ce formă octogonală? Tesla n-a explicat lucrul acesta; din punctul de vedere al fizicii tradiţionale, faptul că turnul este octogonal este nesemnificativ. Ar putut fi un pătrat sau să aibă un număr infinit de fețe; în toate cazurile, tensiunea ar fi fost la fel, forma oferindu-i stabilitate. Dar, acest lucru ridică o obiecţie; forma hiperbolică a Turnului Eiffel ar fi fost mult mai potrivită. De altfel, Turnul Eiffel are un efect de piramidă care-l face să producă în partea sa de sus un curent continuu semnificativ.


Dar, revenind la Turnul Wardenclyffe, din păcate Tesla nu a fost niciodată în stare să termine turnul său. El nu a avut posibilitatea de a efectua experimentele planificate, care să reuşească, de exemplu, să aducă ploaia. Însă alții înaintea lui au reușit lucrul acesta. Știm, de exemplu, că Egiptul nu a avut întotdeauna o climă deşertică. Acum câteva mii de ani, clima egipteană era mult mai puțin aridă decât este în zilele noastre. Zone mari din Egipt erau acoperite cu savană, unde trăiau multe animale; de altfel, vânătoarea era o activitate comună pentru vechii egipteni. O altă dovadă convingătoare o constituie Sfinxul egiptean, situat acum în plin deşert, dar al cărui laturi sunt profund marcate de eroziunile produse de ploi abundente. Dar cum produceau egiptenii ploaia? Simplu… prin vârfurile aurite ale piramidelor, care facilitau transferul ionilor negativi în ionosferă şi astfel putea produce nori de ploaie. După ce aceste cunoştinţe tehnice uimitoare au fost pierdute şi nimeni nu s-a mai ocupat de piramide, Egiptul a redevenit arid.

În noiembrie 2013 scriam acest articol (Vechile piramide egiptene produceau electricitate wireless! De aici s-a inspirat marele savant Tesla?) în care vorbeam despre cum ar fi putut produce electricitate wireless vechile piramide. Citez din articol:

“Aceste piramide erau fabrici uriaşe de energie electrică. În primul rând, piramidele sunt acoperite cu o tencuială izolatoare completă, iar pietrele sunt atât de strânse între ele, încât nicio lamă de ras n-ar încăpea acolo. Proprietăţile izolatoare ale învelişului împiedică exteriorizarea energiei produse în interiorul piramidei. În al doilea rând, pietrele din interiorul piramidei conţin cristale şi cantităţi mici de metale, ceea ce permite o transmitere mai bună a curentului electric. Tot în interiorul piramidelor egiptene se mai găseşte şi granit; acesta este un bun conductor, permiţând în acelaşi timp şi ionizarea aerului din interior. Atunci când ne uităm la un cablu electric obişnuit, observăm că el conţine un izolator şi un conductor, la fel cum au fost construite şi piramidele. În al treilea rând, dacă piramidele aveau rolul de izolare şi conductibilitate al electricităţii, ele necesitau o sursă pentru producerea energiei electrice. Platoul Giza, acolo unde se află instalate piramidele, este plin de canaluri subterane, ce sunt umplute cu apă. Volumul mare de apă ce străbate straturile acvifere produce un curent electric, asemenea fizio-electricităţii. Camerele subpământene ale piramidelor sunt construite în straturi “fizi0-electrice”. Acest curent electric este transmis direct către partea superioară a piramidei, ce este alcătuită din granit.

Vârful piramidei era acoperit cu aur, acest metal fiind, la rândul său, un foarte bun conductor.Acest înveliş de aur facilita transferul ionilor negativi în ionosferă. În acest fel, un curent electric era produs”.

Articol preluat lovendal.ro




luni, 27 decembrie 2021

Comentariu Existentialist :

Belzebutos este conducatorul civilizației Draconiene de culoare neagră. Conducatorul bazei extraplanetare a civilizației draconiene, de unde se face animarea existențială a mutantilor civilizationali draconieni, se numește Mefisto.
În cadrul Competiției Civilizationale din perioada 2008-2012, civilizația draconiana a avut ca participant pe George Bush junior.
Civilizația draconiana apartine Gruparilor de Civilizații Agresional Civilizationale Virtuale, care au vrut să distrugă Planeta în 2012.Este o civilizație foarte nebenefica. Acest lucru este scos în evidență de Raul existențial produs acestei Lumi Medii nr.6 de catre familia Bush prin funcțiile pe care aceștia le-au ocupat în fruntea S.U.A. Scris de Simion Capras(27-dec-2021).





Adelina Pestrițu se închină la Belzebut?/Speak face dezvăluiri care dau fiori

Adelina Pestrițu se închină la Belzebut?/Speak face dezvăluiri care dau fiori.

Speak și Adelina Pestrițu au format, la un moment dat, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, Speak a făcut o serie de dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta.

Speak l-a invitat pe Florin Ristei în cadrul podcastului său „La Fileu”, unde invitatul a vorbit despre logodnica sa, Naomi Hedman, despre care spune că se confruntă cu energii negative. La auzul celor spuse de Florin Ristei, Speak și-a adus aminte de o întâmplare petrecută pe vremea când încă era într-o relație cu fosta prezentatoare de la Wowbiz, însă nu a dorit să îi dezvăluie numele, scrie showblitz.ro.

Acesta povestește că la vremea respectivă Adelina Pestrițu avea apartamentul decorat cu mult negru și că avea și niște măști cu pene care nu-l lăsau să doarmă noaptea.

„Legăturile dintre oameni se bazează pe vibrații, fix pe energie. Mi-am dat seama când m-am mutat cu cineva, mă rog… eram cu cineva. Nu mai contează, că nu vreau să-i mai dau numele. M-am mutat la ea și nu puteam să dorm. Apartamentul nu avea lumină deloc.

Era totul amenajat pe dark. Era închis, mic, n-aveai lumină. Avea foarte multe măști în casă. Eu nu puteam să dorm. La un moment dat, într-o noapte, m-am trezit și am văzut un cap de ceva”, i-a povestit Speak lui Florin Ristei.


În apartamentul Adelinei Pestrițu sunt multe energii negative

Speak a mai povestit că după ce a văzut capul respectiv, a chemat pe cineva care era specializat în acest domeniu pentru a-i spune dacă în casă există vreo entitate. Răspunsul pe care l-a primit nu i-a căzut deloc bine artistului.

”Am chemat un băiat din ăsta cu energii: «Băi, zi-mi dacă e ceva. Vreo entitate, vreo…». A fost ceva îngrozitor. Și mi-a zis: «Da, sunt energii negative aici din cauza măștilor». Măștile alea aveau niște pene, blană. Am fugit și m-am dus acasă la mine.”, spune acesta.

De asemenea, Speak a mai dezvăluit că acasă la el nu se certau niciodată, în timp ce acasă la Adelina Pestrițu mereu existau discuții în contradictoriu. Mai mult decât atât, artistul spune că atunci când s-a mutat cu ea, prezentatoarea de la Kanal D a venit cu un preot.

„Nu înțeleg… la ea în casă ne certam încontinuu, iar la mine nu. Când ne-am mutat, ea a venit cu un popă și mi-a făcut… Adu făină, ulei. Du-te ia preotul de la biserică. Mi-a scris pe perete INRI nu știu ce dată… martie nu știu cât. Nici acum nu se duce”, a mai povestit Speak, în podcastul său.



Amintim că recent Adelina Petrițu a fost criticată de fani pentru că și-a împodobit bradul de Crăciun cu negru, semn că nu a renunțat la obiceiurile mai vechi. Apetența ei pentru întunecat este suspectă.

Articol preluat comisarul.ro




luni, 20 decembrie 2021

 


Comentariu Existentialist :

Această sceneta în care se presupune că se naște Hristos este foarte nebenefica deoarece face parte din seria mistificarilor alături de așa-zisa inviere, a crucificarii omului ( care este de fapt semnul robiei omului care practică religia creștină) .
Nu poți, în același timp să fii Conducatorul acestei Lumi Medii nr.6 și să te și naști în ea.
Hristos a trait ca și om pe Satelitul Ancestralia. Conform unei tradiții din cadrul Gruparilor de Civilizații Neagresional Civilizationale virtuale, pentru merite existentiale deosebite, au fost aleși să conducă Această Planetă Familia lui Terros ( SAGRADA FAMIGLIA) .Acesta s-a stabilit în Lumea Superioară inainte de pornirea primei Lumi Medii din cele sase cate au fost până acuma.
Aceste falsuri și mistificari se datorează lui Saul din Tars cunoscut ca și apostolul Pavel care era absolvent al universității din Alexandria la sectiile de filozofie și cea de actorie.
Degeaba afirmi că ai tradiții dacă acestea sant false. În această Lume nu poti să afirmi și să susții orice că asa se spune sau că așa se aude.
Aceste neadevăruri scad foarte mult frecventa de vibratie a locului localitatii, tarii, continentului, lumii si a planetei. Frecventa de vibratie joasa atrage pandemii, cutremure, neînțelegeri, războaie, vulcani , etc. Scris de Simion Capras (20-dec-2021).


Niciunu dintre personajele prezentate in biblie nu a existat real(fizic , istoric ) sunt doar metafore si personificarii .Biblia descrie un ADEVAR dar personajele sunt fictive . IIsus (si nu HRISTOS) este o personificare a Soarelui iar cei 12 apostolii sunt defapt cele 12 constelatii prin care trece SOARELE in decursul unui an de zile, cele 4 evanghelii semnifica cele 4 anotimpurii care sunt intr-un an  ..........Sarbatoarea Craciunului este defapt incheierea unui ciclu solar .... Pe data de 24 dec pina pe 27 dec el (soarele ) se afla in cel mai sudic punct pe bolta cereasca (pe emisfera nordica) ....unde sta 3 zile dupa care se ridica pe bolta in fiecare zi cu un grad ..... de aici expresia de NASTERE a lui IIsus ...Astroteologie ,studiul miscarii Soarelui pe bolta cereasca si influienta lui asupra omului ........Scris de Adrian Iacob (20-dec-2021)






sâmbătă, 18 decembrie 2021

Comentariu Existentialist:

Dumneavoastră și nu numai,vă bazați la Revolutia de la Timișoara doar d.p.d.v.material, substanțial, al serviciilor secrete, etc.
O Revoluție, cum a fost cea de la Timișoara, pentru ca să fie validată și la nivel Astral a trebuit să îndeplinească trei condiții și anume :
Să existe morți și răniți, să se înființeze un for de conducere revoluționar care a fost creat și s-a numit Frontul Democrat Roman si să există o lista cu doleantele revolutionarilor care s-a numit Proclatia de la Timișoara. Aceste condiții au fost indeplinite doar la Timișoara fapt pentru care Ierarhiile Astrale abilitate au dat statutul de Oraș Inaintemergator al ultimei ere zodiacale nr.9 a acestei Lumi Medii nr.6, și deasemenea același statut l-a obtinut Poporul Roman și Tara Romania.
Deci la o revolutie puteau să participe orice serviciu secret sau armata din această Lume căci fără oameni din Timișoara nu putea fii considerată revolutie. Scris de Simion Capras(18-dec-2021).



În urmă cu 32 de ani, Radio Europa Liberă difuza primele mărturii ale masacrului din Timișoara, din primele zile ale Revoluței. Ambasadorul României în Austria, Emil Hurezeanu, era, în acele zile, redactor la acest post radio. El a împărtășit la Digi24 câteva dintre amintirile pe care le are despre acele zile și impresiile pe care le are 32 de ani mai târziu.

„Momentul a fost neobișnuit, chiar dacă erau ani de zile de acumulări de informații noi, de transformări parțiale în multe țări din răsăritul Europei, începând cu Moscova, unde ajunge la putere Gorbaciov în 1985 și lansează un fel de reformă, restructurare a comunismului, vrând să-l facă mai bun. S-a înșelat. Reformele acestea au dus doar la eliminarea lui. Apoi continuând prin Varșovia, Budapesta, Praga, în toate țările Pactului de la Varșovia avuseseră loc transformări, în cea mai mare parte pașnice. Ceea ce s-a întâmplat în 9 noiembrie 1989, străpungerea Zidului Berlinului, care era metafora concretă a Războiului Rece, despărțirea între Est și Vest, a însemnat probabil terminarea acestui proces.

Și România era pe această hartă a comunismului falimentar, cu conotații chiar mai dramatice pentru viața majorității românilor decât în toate celelalte țări cu regim comunist. Aici a fost revolta cea mai sângeroasă, cum bine știm.

Transformările acestea erau inevitabile. Au pornit de la Moscova, dar fiecare dintre țările comuniste a avut o altă configurație.

Ceea ce s-a întâmplat la Timișoara a fost începutul sfârșitului pentru regimul Ceaușescu și pentru statul comunist ca atare, ca model de dezvoltare istorică. Timișoara are rolul foarte important de a fi declanșat ceea ce a existat cu adevărat - n-a fost intenția spionajului străin, a vecinilor și așa mai departe -, și anume Revoluția autentică a românilor, care au așteptat acest moment decenii, ani de zile, care s-au încărcat cu foarte multă nemulțumire și revoltă în ultimii ani, pentru că au suferit privațiuni în viața de zi cu zi, ca să lăsăm la o parte interzicerea libertății: era interzisă lumina, căldura, hrana, era penurie generalizată și s-a ajuns aici. Timișoara a fost laboratorul cu primii morți, cu reprimarea sângeroasă a tentativelor revoluționarilor, și apoi ceea ce s-a întâmplat în Timișoara s-a extins în întreaga țară.

Nu mi-am permis să proiectez atunci o realitate. Ne așteptam la aceste transformări. Cred că nimeni n-a știut. Ceea ce între timp știm precis e că nici Agenția Centrală de Informații a Statelor Unite n-avea o prognoză în legătură cu evoluția situației în țările comuniste. Informațiile se aglomerau însă. Era imposibil ca regimul Ceaușescu să reziste, iar întâlnirea între constelația favorabilă transformărilor în statele comuniste - coordonate în definitiv de Moscova, care renunțase la așa-zisa doctrină Brejnev a suveranității limitate, adică Moscova a anunțat din timp că în cazul unor transformări interne în lumea comunistă, într-un stat comunist, n-o să mai intervină cu trupe -  aici cred că a fost declicul major al transformărilor și al posibilității exprimării libertății. Pentru că în istorie știm că există o pagină frumoasă, curată, eroică a libertății în curs de exprimare, cu steagurile învingătorilor pe baricade, la 1848, la 1989, în momentele astrale ale omenirii, dar există întotdeauna și situații revoluționare, cum le numea Lenin - îmi cer scuze că îl citez tocmai pe el acum, dar el are o analiză bună, foarte pertinentă -, când de fapt se aglomerează termenii care fac posibilă venirea libertății.

Și atunci credeam, pentru că eram într-un fel într-un loc al încrucișărilor de informații între Est și Vest - postul acesta de radio Europa Liberă emitea de câteva decenii deja de la München înspre toate țările comuniste și era în același timp un loc în care se colecționau informații din marile capitale occidentale, dar și din fiecare țară comunistă. Aceste informații încrucișate - mai ales în condițiile în care România avea un ecran stins mai degrabă la nivel informațional, oamenii nu mai aflau nimic din două ore de televiziune în fiecare seară cu avatarurile familiei Ceaușescu într-o ipostază sau alta - într-o atare situație, sigur că informațiile noastre au pregătit într-un fel terenul.

Nu ne-am permis să fim profeți, chiar dacă nu locuiam în țară, ci în Germania - nimeni nu poate fi profet în propria țară, nu? - eram un post de radio occidental, așa cum funcționează și astăzi foarte multe medii internaționale în întreaga lume, cu criterii foarte serioase. N-am vrut să provocăm o revoluție, nici nu eram în situația respectivă. Am însoțit, însă, prin informare sistematică, printr-o anumită seriozitate, rigoare a punerii în pagină a informației și ținând cont de ceea ce se întâmplă în România, am însoțit aceste fenomene și sigur că în 1989, în decembrie, să știți că tot de la Europa Liberă s-au auzit și primele glasuri ale libertății care anunțau eliberarea Timișoarei, de exemplu, cu o înregistrare celebră între timp.

Și aici trebuie să spun că e o rușine că în cărțile de istorie de astăzi nici măcar 20 de rânduri întregi nu sunt dedicate Revoluției. Este unul din marile momente ale istoriei României și fără 1989, indiferent de urmările parțiale ale misterului care învăluie încă Revoluția, dincolo de toate astea, România a intrat într-o altă eră istorică atunci, împreună cu toate celelalte țări, dincolo de întârzieri, dincolo de neajunsuri. În definitiv, dacă ne uităm bine la ce se întâmplă 32 de ani mai târziu în jurul nostru, nu doar în România, începem să fim mai înțelegători, dacă pot să mă exprim diplomatic”, a încheiat ambasadorul Emil Hurezeanu.

Articol preluat de pe digi24.ro

vineri, 17 decembrie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST :

În primul rând sarbatorile ierni, respectiv sarbatoarea, craciunului nu sânt sărbătorile bisericilor și a religiilor, ci fac parte din cele patru sărbători anotemporale dedicate fiecarui anotimp ( cunoscute si azi prin solstitii si echinoctii ) și sânt datate cu mult inaintea colonizarii forțate a Europei cu această religie creștină inrobitoare.
Hristos este unul dintre fii lui TERROS care este conducatorul suprem al planetei (Dumnezeu) și care au trăit ca și oameni pe Satelitul Ancestralia. Familia lui TERROS, împreună cu HRISTOS au fost trimis pe această planetă să o conducă. Deci HRISTOS s- a nascut pe Satelitul Ancestralia în urmă cu aproximativ 50000 de ani. Personajul Iisus Hristos nu există deoarece Iisus a trăit acum 2000 de ani în arealul Palestinei acum 2000 de ani. De fapt VOI prin informațiile false pe care le spuneți scadeti frecvența locului, țării și a acestei Lumi Medii nr 6. Scris de Simion Capras ( 17 -dec -2020).


Moș Crăciun și „Vaccinul infalilibil”


Episcopul Hușilor, PS Ignatie a fost în acest an de criză una dintre vocile cele mai răsunătoare și curajoase ale Bisericii.

„Poate fi răpit Hristos din peștera inimile noastre?”. Acesta este titlul Pastoralei de Crăciun transmisă credincioșilor de către Episcopul Hușilor, PS Ignatie.

Hristos, Dumnezeu și Împăratul lumii, s-a născut smerit într-una dintre peșterile de la marginea Betleemului, folosite de locanici ca iesle pentru vite. „Peștera este simbolul întunericului, al singurătății și al izolării”, spune Ierarhul. El amintește și observația Fericitului Ieronim, că Iisus „Se naște în gunoi (inerent unui staul) ca să-i ridice din gunoi pe cei ce se află în el.”

Și PS Ignatie subliniază:

-Domnul Hristos, prin naşterea Sa pe acest pământ, transformă orice peşteră a întunericului, a singurătăţii sau a gunoiului moral într-o iesle a luminii, a comuniunii şi curăţeniei spirituale. Depinde de noi cât de mult ne dorim ca acest lucru să se întâmple.

Degeaba ne căznim să umplem sărbătoarea Crăciunului cu sarmale, cozonaci, cârnaţi sau brăduţi, dacă Îl ignorăm pe Cel care este inima acestui eveniment: Hristos, Fiul lui Dumnezeu întrupat „pentru noi şi a noastră mântuire”.

E nevoie să ne descotorosim de păcat, care, în mod negreşit, face ca peştera inimii şi a sufletului nostru să fie locuită de întuneric, singurătate şi mizerie morală.-


„Suntem contemporani unei crize sanitare, unei pandemii care ne modifică stilul de viaţă sau ne determină să ne adaptăm unor obiceiuri noi de viaţa. Ne este frică că nu ne vom putea bucura din plin de sărbătorile de iarnă. Că sărbătorile nu vor mai avea acelaşi conţinut sau parfum spiritual ca în alţi ani. Că nu vom putea să ne colindăm rudele, prietenii sau că nu vom putea să-i colindăm pe cei singuri, sărmani şi neajutoraţi.

Desigur că toate aceste temeri sunt legitime şi justificate din perspectiva dimensiunii spirituale a omului. Am fi incompleţi dacă ne-am amputa partea spirituală din noi. Fără nevoile spirituale am fi simple vite furajate, cum sugestiv spunea cineva.

Însă pentru mine temerea cea mai mare este ca nu cumva, prin neglijenţa noastră duhovnicească, prin păcatele noastre, să-L alungăm pe Hristos din ieslea inimii noastre.

În zadar colindăm sau ne desfătăm de bucatele pregătite pentru Crăciun sau de atmosfera de bucurie, specifică acestor sărbători, dacă Îl pierdem pe Hristos din peştera sufletului nostru, Care a intrat odată cu primirea Tainei Sfântului Botez şi rămâne viu în noi prin cuminecarea cu Trupul şi Sângele Lui.”





joi, 16 decembrie 2021

 



Înșelăciunea Vaticanului ...


Nucleul oricărei religii organizate este Întunericul, fiind vândut ca Lumina. Foarte periculos! Răspund complet Biserica pentru spălarea creierului maselor. Ei sunt împingătorii Marii Minciuni ...
Aceste temple ale înșelăciunii primesc toate poruncile lor de la dragul nostru Vatican. Vaticanul este centrul închinării acestui rău din afara lumii care a condus rasa noastră de mii de ani.
Toate aceste religii diferite sunt doar vene care provin dintr-o sursă centrală care este Vaticanul. Vaticanul este un loc incredibil de rău și sinistru, uită-te doar la decorul său. Totul este șarpe și incredibil de întunecat. Întotdeauna a fost chiar în fața fețelor noastre.
Sub Vatican se află kilometri de tuneluri și camere ascunse unde au loc ritualurile copiilor pentru a-și arăta închinarea către acești zei mondiali care privesc rasa umană ca pe niște vite. Suntem un mare experiment care a căzut sub controlul acestui imperiu malefic mondial.
Ei mențin populația umană într-o stare continuă de confuzie, suprimare și disperare doar pentru a ne împiedica să știm cine și ce suntem cu adevărat. Noi suntem forța lor de muncă și, în teorie, chiar lucrul care îi ține în viață.
Vaticanul păstrează evidențe ale adevăratei noastre existențe și evidențe individuale ale fiecăruia dintre voi. Acești imperi reptilieni care construiesc demoni sunt foarte interesați de cine se întrupează în această lume.
Știu că domnia lor s-a încheiat, de aceea, disperarea incredibilă pe care o vedem de la slujitorii lor. Pământul și-a schimbat frecvența odată cu Epoca Vărsătorului. (2012) Adică, Întunericul este împins în Lumină pentru a fi expus acolo unde nu mai poate rămâne ascuns.
Când trecem într-o constelație diferită, vine o frecvență diferită, o frecvență mai mare, așa că experimentăm o realitate diferită și cu aceasta vine o conștientizare mai mare și o perspectivă incredibilă. Totul de pe această planetă și din Universul nostru trece printr-o schimbare metamorfică, o schimbare de conștiință.
Aceasta este ceea ce aduce trezirea umană și de aceea există atât de mult haos pe planeta noastră chiar acum. Adică, totul este frecvență, vibrație și totul are conștiință și atunci când modificați acea frecvență doar un pic, provoacă o schimbare imensă care se unduiește în întreaga creație. Suntem cel mai mare spectacol de pe Pământ. Scris de Teri Wade

marți, 14 decembrie 2021


În continuare România rămâne țara cu cea mai mică incidență a infectărilor din UE. Ca reper, de 20 de ori mai mică decât cea din Olanda.

preluat de pe net

 

Comentariu Existentialist :


Asta înseamnă că Tara România este Tara Inaintemergatoare a acestei ere zodiacale nr.9, ultima a acestei Lumi Medii nr.6, după care Planeta va evolua pe un domeniu orbital mai apropiat de Astrul Solarital, dispărând, în același timp Lumea Medie ( fizică) și Lumea Infernală ( iadul) .
Tara Inaintemergatoate duce tot greul acestei Lumi, consumând tot Raul existențial aflat în surplus pe care fiintele nu sant în stare să îl consume.
La sfârșit cu reprezentanții acestei Tari se sta de vorbă în Astral și de aici se vor mantuii cei mai mulți. Aici sant cei mai mulți mantuitori, ispasitori,patimitori și desavarsitori care sant începând de la nivel de familie, stradă, localitate, judet, Tara, continent, lume și Planetă. Scris de Simion Capras (14-dec-2021).

luni, 13 decembrie 2021

 


Crestinismul si crearea Bibliei :

În 325, la consiliul din Niceea, Constantin marele creează biserica catolică după un genocid de 45.000 de creștini, unde i-a torturat pentru a renunța la reîncarnare. În același timp, cărțile religioase din toate satele imperiului sunt compilate și astfel creează BIBLIA.
În 327, Constantin cunoscut ca împăratul Romei a ordonat lui Jeronimo să traducă versiunea vulgară în latină, schimbându-și propriile nume ebraice și scriptură adulterând.
În 431, se inventează cultul VIRGINII.
În 594, se inventează PURGATORIA.
În 610 se inventează titlul PAPA.
În 788, cultul este impus zeităților păgâne.
În 995, sensul lui kadosh (paragraf) a fost schimbat în sfânt.
În 1079 se impune celibatul preoților >>palabra total catolică.
În 1090, se impune Rozariul.
În 1184, Inchiziția este comisă.
În 1190, se vând răsfățuri.
În 1215, se impune spovedanie preoților.
În 1216 s-a inventat Papa Innocenzo lll, povestea terorii pâinii (un zeu al mitologiei grecești), care se transformă în carne de om.
In 1311 se impune bataia.
În 1439, PURGATORIA inexistentă este dogmatizată.
În 1854 se inventează concepția imaculată.
În 1870 se impune absurditatea unui papă infailibil, în invențiile conceptului de contractare
Există peste 2500 de lucruri inventate de această religie pentru a înrobi ființa umană cu creștinismul...
Religiile și zeii lor au fost create ca mijloc de MANIPULARE și AFACERE. Ca parte a EVOLUȚIEI ființei umane este să SE ELIBEREZE de aceste mijloace de manipulare. Prin urmare, ființele umane sunt în epoca TREZIRII. Tinerii sunt mai puțin RELIGIOȘI încă două generații și religia catolică va fi la apusul ei. Religia musulmană va triumfa pentru puțin mai mult timp, dar în cele din urmă soarta ei, cea a tuturor religiilor și a zeilor lor, disparand firesc . Totul va face parte din EVOLUȚIA noastră.
Depinde de tine să continui să crezi ceea ce crezi acum că este adevărul absolut, pentru că nu te-ai pus la îndoială.... pune-ți întrebări și vei vedea că toate religiile sunt o invenție... a omului. Scris de Mihai Salcianu.

 



Comentariu Existentialist:

Spre deosebire de celelalte anotimpuri, iarna are ceva deosebit care o face mai atractivă. Are Colinzile (cele autentice), taiatul porcului, bradul de crăciun și zăpada albă care prin prezenta ei ridică foarte mult frecvența de vibrație. Oricare fiinta, chiar dacă este mutant civilizational mai are în el ceva omenesc , iar culoarea albă îi aminteste cine a fost. ALBUL este culoarea omului. Taiatul porcului este un obicei vechi de conservare naturală a cărnii, pentru păstrarea ei pe timpul iernii. Atât Colinzile (nereligioase) ,taiatul porcului și cele patru sărbători anotemporale fac parte din tradițiile pagane si nu cele creștine. Scris de Simion Capras ( 13 -dec -2020) 

 



Comentariu Existentialist  cu privire la incendiul distructiv din clubul "Colectiv"

 

 

I. Introducere


In data: 30 octombrie (vineri) 2015, la clubul „Colectiv”, amplasat intr-o fosta hala
industriala, a fostei intreprinderi „Pionierul”, situata in Sectorul 4 al municipiului Bucuresti,
pe str. Tabacarilor Nr. 7, s-a organizat un concert, cu intrare gratuita, dedicat lansarii unui
nou album, intitulat: „Mantras of War” ( in traducere aproximativa: „Mantre ale
Razboiului”) al formatiei muzicale intitulate: „Goodbye to Gravity” (in traducere
aproximativa: „ Adio Gravitatie!”), album a carui prima melodie se intituleaza: „The Day We
Die” (in traducere aproximativa: „Ziua in care murim”).

 

La concert au participat aproximativ: 400 persoane, in marea lor majoritate tineri,
ahtiati dupa „muzica” specific „satanista”, ascultata, respectiv dansata, intr-un mod
caracteristic adeptilor Satanismului, adica cu amplificare sonora insuportabila pentru
auditori normali, precum si intr-o stare de semitransa extaziata, provocata prin excitanti:
alcoolici, narcotici, erotici, pirotehnici si de alte tipuri, consumati, in functie de caz, in mod
individual, sau grupat.

Un indiciu elocvent, in sensul mentionat anterior, il constituie comportamentul unui
ghitarist al formatiei (filmat in timp ce acompania solistul vocal ), o imagine intens
mediatizata dupa declansarea exploziei letale, respectiv extrem-traumatizante pentru
participantii care au devenit victime, cu precizarea ca solistul vocal se afla, in prezent, intr-o
stare deosebit de grava, cu multe arsuri. Initial, la putina vreme dupa declansarea exploziei, s-a anuntat, oficial, ca au fost: 27 morti, precum si aproximativ 200 de grav raniti, raniti si disparuti.

Drept cauze, oficiale, principale, ale declansarii incendiului, precum si ale exploziilor
asociate, s-au anuntat a fi: utilizarea produselor pirotehnice in interiorul salii, capitonata cu
materiale usor inflamabile, depozitarea de produse pirotehnice nu doar inflamabile, ci si
explozibile, in sala de spectacol, absenta ferestrelor, precum si existenta unei singure usi de
evacuare, care n-a putut fi deschisa decat pe jumatate, provocandu-se, din aceste motive, o
imbulzeala, soldata cu busculade si calcari in picioare a unor participanti, de catre altii,
rezultind, astfel, impiedicarea evacuarii, la timp, a multor participanti, care au fost cuprinsi
de flacari.

II. Interventia autoritatilor si a reprezentantilor massmedia


La relativ putina vreme dupa explozie, fiind anuntati destul de repede, au sosit
reprezentantii institutiilor specializate in interventii de urgenta, in caz de producere a unor
catastrofe, care au stins incendiul si au transportat participantii care au suferit arsuri la
centre medicale de terapie specifica a victimelor rezultate din declansarea incendiului.
Ca urmare a mediatizarii intense a evenimentului, in cauza, prin massmedia, s-a
generat o stare emotionala puternica asupra celor care au audiat, respectiv au si vizionat
aspecte dramatice, traumatizante psihic, fapt de natura a mobiliza, la fata locului, in ziua
urmatoare, o serie de personalitati oficiale, de la: ministrul Administratiei si Internelor:
Gabriel Oprea, Secretarul de Stat pentru Probleme de Urgenta: Raed Arafat, Procurorul
general al Parchetului: Tiberiu Nitu, la Presedintele Statului: Klaus Johannis, cu mentiunea
ca si ex-regele: Mihai a transmis un mesaj de compasiune.

Lipsit de experienta necesara si fortind nota: Presedintele Statului a facut exces de zel si,
posibil prost sfatuit de consilierul sau principal: Sorin Dan Mihalache (nedesteptat, inca,
complet, din adormirea „cataleptica” care l-a cuprins la o vizita, oficiala, in Serbia, ce a avut
loc cu un an in urma), a decretat 3 zile de doliu national pentru victimele accidentului
respectiv, decizie care, constituind, deja, un precedent neavenit, va fi, probabil, solicitat si
chiar impus a fi repetat, din motive de imagine presedintiala, inclusiv in alte cazuri, la fel
sau chiar si mai nejustificate, comparativ cu accidentul catastrofic la care ma refer in cadrul
acestui comentariu (exemple: inundatii sau alte accidente catastrofice), in dauna
importantei care trebuie acordata evenimentelor cu adevarat semnificative si justificat a fi
compasionate, la nivel oficial, de catre Presedintele Statului Romania.

III. Aspecte specific existentialist-ezoterice asociate evenimentului catastrofic

Desfasurat in capitala Statului Romania, de catre adeptii bucuresteni ai Satanismului,in data
calendaristica aferenta „sarbatorii” specific-sataniste, numita, in limba engleza: Haloween
Pentru ca neinitiatii in Existentialism-ezoteric sa poata interpreta, in mod corect, din
punct de vedere existentialist-ezoteric, evenimentul catastrofic care face obiectul acestui
comentariu, precizez ca, din cate cunosc, in cadrul „sarbatorii” specific-sataniste, numita:
„Haloween” sunt omagiate anumite fiinte individuale superioare (FIS) din cadrul Lumii
Planetare Inferioare (numita popular: Infern; Iad; Shamballa), care sunt numite, popular:
Duhuri,respectiv:Suflete, si care au ca obiect de activitate principala: programarea
existentiala,respectiv:animarea existentiala a FIS de tip egoist(egonic)din cadrul Lumii in
care existam si FIS-extra-lumesti care sunt preocupate sau chiar implicate in realizarea
unor actiuni si manifestari specifice Ezoterismului egoist (egonic), cu specific
sinistru/macabru, numite popular: „sataniste”, in care sunt invocate/chemate a participa
la respectivele actiuni/manifestari, prin intermediul unor: decoruri, respectiv: costumatii,
respectiv: masti, respectiv: „creatii artistice” (muzicale, plastice si de alte tipuri),
confectionate special in acest scop.

In cadrul respectivelor invocari sunt invitate/chemate sa participe si anumite FIS degenerate, numite popular: strigoi, moroi, zombi, vampiri s.a, scop in care participantii la astfel de manifestari poarta masti grotesti, cu cap de mort, sau alte chipuri macabre. Din nenorocire pentru amatorii de astfel de distractii, acestia nu cunosc faptul ca,din punct de vedere ezoteric,asemenea elucubratii si mascarade sunt sanctionate,in mod adecvat,de catre Ierarhiile Conducatoare Abilitate(Ier-Cond-Abil)din Domeniul existential
extra-lumesc,pentru,luarea in deridere,sau chiar in batjocura,a relationarii lumesti-extralumesti, inclusiv prin aplicarea unor pedepse asupra celor care comit asemenea infractiuni,prevazute,ca atare,in cadrul Codului-Legislativ-Existential-Lumesc-Fiintial-Superior (CLEFS).

Presedintele actual al Romaniei ar trebui sa angajeze cel putin un consilier competent in Ezoterism, asa cum a procedat si fostul Presedinte: Traian Basescu, pentru a nu se mai compromite decretind doliu national pentru niste aderenti (inconstienti de consecinteleexistentialiste la care se supun), ai Satanismului, si care prin modul cum s-au comportat, si s-au mascat, au semnalat Ier Cond-Abil ca doresc sa faca „propaganda” ezoterica Lumii Planetare Inferioare, fara sa-si inchipuie la ce primejdii existentiale se supun atunci cand asculta cantece in care este invocata prezenta unor forte malefice,sau cand poarta masti cu cap de mort,sau cand practica ritualuri ezoterice al caror efect fiintial-superior nu doar ca nu-l cunosc,dar nici macar nu-l banuiesc.

Doresc sa mai atrag atentia celor abilitati oficial, precum si a celor doar interesati, de
aceasta problematica, ca intr-un context similar, dar cu consecinte mult mai grave (de ordin
genocidal), la nivel societal, se situeaza si religiile care boteaza pe aderentii lor, aflati in
totala stare de inconstienta (adica la o virsta infantila), referitor la ce li se intimpla, de fapt,
ca:”robi religiosi” ai unei FIS extra-lumesti, numita: „Hristos-Dumnezeul nostru”, in cadrul
Bisericii Ortodoxe Romane, in special, respectiv in cadrul religiei crestine ortodoxe, in
general.

Pentru edificare, in legatura cu afirmatia anterioara, solicit, public si oficial,
introducerea in cadrul cercetarilor si investigarilor Statisticii populationale introducerea
parametrului: religia in care a fost botezat, precum si efectuarea unei statistici a
persoanelor declasate, la nivel societal (exemple: mari mutilati, handicapati, bolnavi psihici
grav, alcoolici, narcomani, criminali recidivisti, tortionari, bolnavii de: boli extrem de
dureroase, respectiv malformante s.a.), pentru a se putea verifica in ce masura persoanele
astfel statisticizate se raporteaza sau nu, in mod majoritar, sau determinant la o anumita
religie.

IV. Adevaratele motive pentru care anumite persoane oficiale, care ocupa importante functii
de conducere in Stat, se implica, vizibil propagandistic, in evenimente catastrofice de tipul
evenimentului care face obiectul acestui comentariu


Doar cu cateva zile (in data: 23 octombrie 2015) inainte de producerea evenimentului
comentat anterior, s-a anuntat, sec, de catre Procurorul general al Parchetului: Tiberiu Nitu,
clasarea Dosarului Revolutiei, printr-o decizie nu doar penibila si descalificanta profesional
si deontologic („confectionata” de catre 3 procurori militari), ci si deosebit de subversiva,
precum si de natura a motiva o solicitare ferma de: redesfiintare a Parchetelor militare, sau
de limitare a activitatii acestora doar la infractiuni comise de militari, sau institutii militare,
impotriva exclusiv a altor militari sau a altor institutii militare.

In contextul expus anterior, toti cei care au fost raniti, arestati si batuti, sau au avut rude care au decedat in cadrul reprimarilor la care au fost supusi protestatarii Revoltei timisorene, declansata la Timisoara,in data:16 decembrie 1989 si apoi in cadrul Revolutiei Romane din decembrie 1989 (RRD-1989), declansata tot la Timisoara, in data: 20 decembrie 1989, trebuie sa stie ca: impuscarea unor raniti, chiar in incinta Spitalului Judetean dinTimisoara, respectiv asasinarea generalului de aviatie, timisorean si patriot: Ion Puiu (care adunase probe pentru a demonstra crimele comise pe aeroportul Otopeni, dar a avut naivitatea de a solicita o audienta lui Ion Iliescu, pentru a i le arata si preda), respectiv asa zisa executie a cuplului Ceausescu, respectiv intregul episod al asa zisului: „Atac al teroristilor”, respectiv: „Operatiunea Tancul” (dezvaluite si demistificate de catre generalul Mircea Chelaru, in cadrul unor dezbateri publice, organizate la Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989), si care au fost comise cu trupe speciale, din cadrul Armatei Romane (exemplu:„Reteaua R”-adica: Reteaua de Rezistenta, infiintata si mentinuta secreta,dupa
interventia,in Cehoslovacia,a trupelor Tratatului de la Varsovia), respectiv: reprezentanti ai Batalionului special Nr. 404, cu sediul la Buzau, si inca multe alte crime, la nivel societal, comise in cadrul RRD-1989, au fost motivate de catre procurorii militari, prin aceea ca: din cauza oboselii si a stresului la care au fost supusi, revolutionarii, respectiv cadrele militare implicate in apararea revolutiei de atacul asa zisilor „teroristi”, s-au impuscat, intre ei, din greseala.

Manipulatorii justitiari, precum si alti conducatori ai Statului, aflati in declin de
incredere (exemplu: Presedintele Statului, respectiv: Prim-ministrul, respectiv: ministrul
Administratiei si Internelor , au considerat, probabil, foarte potrivita si avantajoasa, pentru
ei, producerea evenimentului catastrofic, comentat anterior, pentru a-l hiperboliza, la nivel
oficial, in scopul de a transfera atentia opiniei publice de la necesitatea de a declara macar
o saptamina de: doliu national, pentru „asasinarea” justititiara, prin clasare, a Dosarului
Revolutiei, de catre Parchetul militar („reinviat din morti, precum si cu moartea sa pre
moartea eroilor revolutiei calcand”), in complicitate cu Procurorul general al Statului.
Desigur ca „asasinarea”, prin clasare, a Dosarului Revolutiei, nu va ramine fara
urmari, chiar daca revolutionarii autentici, din decembrie 1989, vor trebui sa uzeze de
dreptul lor moral de a proclama, in cadrul viitoarei aniversari a RRD-1989, a
imprescriptibilitatii temporale a crimelor comise in cadrul RRD-1989, nu doar la nivel
individual, ci si la nivel societal (cele la nivel societal fiind crime de care nici Parchetul militar
si nici Parchetul General inca nu au fost sesizate, oficial, de catre institutiile abilitate si nici
Parchetele, in cauza, nu s-au auto-sesizat).


 

Material scris de Lorin Fortuna fost organizator si conducator principal al Revolutiei Romane din decembrie 1989.

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...