luni, 20 decembrie 2021

 


Comentariu Existentialist :

Această sceneta în care se presupune că se naște Hristos este foarte nebenefica deoarece face parte din seria mistificarilor alături de așa-zisa inviere, a crucificarii omului ( care este de fapt semnul robiei omului care practică religia creștină) .
Nu poți, în același timp să fii Conducatorul acestei Lumi Medii nr.6 și să te și naști în ea.
Hristos a trait ca și om pe Satelitul Ancestralia. Conform unei tradiții din cadrul Gruparilor de Civilizații Neagresional Civilizationale virtuale, pentru merite existentiale deosebite, au fost aleși să conducă Această Planetă Familia lui Terros ( SAGRADA FAMIGLIA) .Acesta s-a stabilit în Lumea Superioară inainte de pornirea primei Lumi Medii din cele sase cate au fost până acuma.
Aceste falsuri și mistificari se datorează lui Saul din Tars cunoscut ca și apostolul Pavel care era absolvent al universității din Alexandria la sectiile de filozofie și cea de actorie.
Degeaba afirmi că ai tradiții dacă acestea sant false. În această Lume nu poti să afirmi și să susții orice că asa se spune sau că așa se aude.
Aceste neadevăruri scad foarte mult frecventa de vibratie a locului localitatii, tarii, continentului, lumii si a planetei. Frecventa de vibratie joasa atrage pandemii, cutremure, neînțelegeri, războaie, vulcani , etc. Scris de Simion Capras (20-dec-2021).


Niciunu dintre personajele prezentate in biblie nu a existat real(fizic , istoric ) sunt doar metafore si personificarii .Biblia descrie un ADEVAR dar personajele sunt fictive . IIsus (si nu HRISTOS) este o personificare a Soarelui iar cei 12 apostolii sunt defapt cele 12 constelatii prin care trece SOARELE in decursul unui an de zile, cele 4 evanghelii semnifica cele 4 anotimpurii care sunt intr-un an  ..........Sarbatoarea Craciunului este defapt incheierea unui ciclu solar .... Pe data de 24 dec pina pe 27 dec el (soarele ) se afla in cel mai sudic punct pe bolta cereasca (pe emisfera nordica) ....unde sta 3 zile dupa care se ridica pe bolta in fiecare zi cu un grad ..... de aici expresia de NASTERE a lui IIsus ...Astroteologie ,studiul miscarii Soarelui pe bolta cereasca si influienta lui asupra omului ........Scris de Adrian Iacob (20-dec-2021)






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...