vineri, 31 decembrie 2021


Comentariu Existentialist :

Dacă egiptenii au reușit să aibă curent electric, și să controleze vremea prin piramide, acest lucru avand loc în perioda temporală cuprinsă între anii 2000-3000 ( acuma santem în anul 8032) când era Omul Sfinx al acelei ere zodiacale nr.3 pe nume MESSES, nu văd de ce nu se poate realiza acest lucru și acuma.
Aceste tehnologii sant în general mai simple de aplicat și sant energii curate ( luminoase) față de tehnologiile de producere a curentului electric de acuma.
Dacă ai energie liberă, nu ai nevoie de gaz, petrol, bănci, sistem financiar,etc. Toate acestea pică și acesta este motivul principal pentru care aceste energii libere nu sant lăsate să fie folosite.
Dacă ai energie liberă nu te mai pot tine sub papuc, adică în robie cum se încearcă și se vede acuma în zilele noastre. Prin ceea ce fac prin creșterea acestor prețuri la gaz și energie electrică se va ajunge la pierderea caselor, a firmelor, statul nu va mai fi stat ci o colonie a creditorilor, populatia va fi mai usor de manipulat și mai ascultătoare.
Ca si o parere, ca și turnuri de tip Tesla se pot folosi turnurile de evacuare ale fostelor CET-uri sau cele ale centralelor pe carbune.


Messes a fost Omul Sfinx al erei zodiacale nr.3 când Egiptul a avut o dezvoltare fiintial superior și economică foarte mare. De aceea au amplasat acel Sfinx în fața piramidelor. În acea perioada în zona piramidelor și în Egipt era vegetație abundentă și chiar inundatii care se văd și la partea interioara a statuii cu Omul Sfinx. Scris de Simion Capras(31-dec-2021).





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...