luni, 13 decembrie 2021

 


Crestinismul si crearea Bibliei :

În 325, la consiliul din Niceea, Constantin marele creează biserica catolică după un genocid de 45.000 de creștini, unde i-a torturat pentru a renunța la reîncarnare. În același timp, cărțile religioase din toate satele imperiului sunt compilate și astfel creează BIBLIA.
În 327, Constantin cunoscut ca împăratul Romei a ordonat lui Jeronimo să traducă versiunea vulgară în latină, schimbându-și propriile nume ebraice și scriptură adulterând.
În 431, se inventează cultul VIRGINII.
În 594, se inventează PURGATORIA.
În 610 se inventează titlul PAPA.
În 788, cultul este impus zeităților păgâne.
În 995, sensul lui kadosh (paragraf) a fost schimbat în sfânt.
În 1079 se impune celibatul preoților >>palabra total catolică.
În 1090, se impune Rozariul.
În 1184, Inchiziția este comisă.
În 1190, se vând răsfățuri.
În 1215, se impune spovedanie preoților.
În 1216 s-a inventat Papa Innocenzo lll, povestea terorii pâinii (un zeu al mitologiei grecești), care se transformă în carne de om.
In 1311 se impune bataia.
În 1439, PURGATORIA inexistentă este dogmatizată.
În 1854 se inventează concepția imaculată.
În 1870 se impune absurditatea unui papă infailibil, în invențiile conceptului de contractare
Există peste 2500 de lucruri inventate de această religie pentru a înrobi ființa umană cu creștinismul...
Religiile și zeii lor au fost create ca mijloc de MANIPULARE și AFACERE. Ca parte a EVOLUȚIEI ființei umane este să SE ELIBEREZE de aceste mijloace de manipulare. Prin urmare, ființele umane sunt în epoca TREZIRII. Tinerii sunt mai puțin RELIGIOȘI încă două generații și religia catolică va fi la apusul ei. Religia musulmană va triumfa pentru puțin mai mult timp, dar în cele din urmă soarta ei, cea a tuturor religiilor și a zeilor lor, disparand firesc . Totul va face parte din EVOLUȚIA noastră.
Depinde de tine să continui să crezi ceea ce crezi acum că este adevărul absolut, pentru că nu te-ai pus la îndoială.... pune-ți întrebări și vei vedea că toate religiile sunt o invenție... a omului. Scris de Mihai Salcianu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...