marți, 14 decembrie 2021


În continuare România rămâne țara cu cea mai mică incidență a infectărilor din UE. Ca reper, de 20 de ori mai mică decât cea din Olanda.

preluat de pe net

 

Comentariu Existentialist :


Asta înseamnă că Tara România este Tara Inaintemergatoare a acestei ere zodiacale nr.9, ultima a acestei Lumi Medii nr.6, după care Planeta va evolua pe un domeniu orbital mai apropiat de Astrul Solarital, dispărând, în același timp Lumea Medie ( fizică) și Lumea Infernală ( iadul) .
Tara Inaintemergatoate duce tot greul acestei Lumi, consumând tot Raul existențial aflat în surplus pe care fiintele nu sant în stare să îl consume.
La sfârșit cu reprezentanții acestei Tari se sta de vorbă în Astral și de aici se vor mantuii cei mai mulți. Aici sant cei mai mulți mantuitori, ispasitori,patimitori și desavarsitori care sant începând de la nivel de familie, stradă, localitate, judet, Tara, continent, lume și Planetă. Scris de Simion Capras (14-dec-2021).

Un comentariu:

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...