marți, 28 decembrie 2021

Comentariu existentialist:

Pentru actuala criză energetică, acesta este calea modernă și de viitor pentru producerea curentului electric și a unor vehicule care folosesc câmpul magnetic al Planetei sau a altor suporturi existențiale fără să coste nimic.
În cadrul Modelului Substanțial ( fizic) de cunoaștere a Lumii,există două tipuri de energie care se folosesc,și anume energia distructiva ( întunecată) care constă în folosirea motoarelor cu combustie interna ( explozie) ,a energiei nucleare, și tot ce tine de explozie, și energia nedistructiva ( luminoasa) care este cea electrică, magnetică și solară.
Ultimul tip de energie va fi viitorul acestei Lumii și acesta ar trebuii dezvoltat.
În perioada în care Egiptul a cunoscut o dezvoltare deosebită,( când au fost construite piramidele, anii 2000-3000, acum suntem in anul 8032 ) curentul electric era asigurat fără costuri de piramide care erau folosite pe post de Condensator care se incarca de la Planetă, iar partea superioară care era de aur ( conductor de energie foarte bun) se incarca de la Astrul Solar. Conductorul era insasi pamantul, adică curentul circula prin pamant asigurand prin sisteme specifice ( becuri) iluminatul acolo unde era necesar. Deasemenea prin piramide se controla vremea, acesta fiind folosită functie de necesități. Scris de Simion Capras(28-dec-2021).


Misteriosul turn Wardenclyffe al lui Tesla folosea acelaşi principiu ca marea piramidă egipteană! Turnul ar fi fost capabil să furnizeze “energie liberă” inepuizabilă şi să modifice vremea!


Marele savant Nikola Tesla considera Pământul ca fiind unul dintre armăturile unui condensator, ionosfera formând cealaltă armătură. Precum se ştie, condensatorul este un dispozitiv care înmagazinează energie sub forma unui câmp electric între două armături încărcate cu o sarcină electrică egală. Măsurători recente au arătat că gradientul de tensiune între cele două componente este 400.000 de volți. Cu acest principiu, el a spus că a fost în stare, prin invenţia sa, să furnizeze “energie liberă” pentru oricine, inepuizabilă în cantitate, oriunde pe pământ. De aceea, el a construit un prim prototip, Turnul Wardenclyffe, în care a fost capabil de a aplica un efect de piramidă celebru. Ce este mai exact acesta?

“Liniile de forță ale sarcinii electrice, adăugate la câmpurile Soarelui, acţionează pe pereții unei piramide. Echipotenţialurile magnetice arată o densitate magnetică ridicat la vârf. Voltajul unui câmp electric creşte cu 100 de volţi pe metru. Câmpul negativ terestru atinge valoarea sa maximă către vârful piramidei; în partea de sus a piramidei din Giza tensiunea este de 14600 V. Această piramidă este ea însăși un condensator, întrucât acumulează o sarcina electrică. În cazul în care se adaugă o sarcină suplimentară, o descărcare are loc în partea de sus, și, precum ştim, partea de sus a piramidei a fost poleită cu aur masiv, aurul fiind un conductor excelent”.

Tesla şi-a dorit ca turnul său să fie înalt, pentru a crește tensiunea în partea sa de sus. El a vrut să creeze un fulger artificial în turn. În zona de descărcare a unui fulger natural, temperatura se ridică la 30.000°C. Tesla nu a vrut să aibă de-a face cu astfel de temperaturi ridicate, pentru că ar fi fost o risipă de energie. Turnul Wardenclyffe al lui Tesla ar fi folosit un transformator, pentru a produce o tensiune ridicată, care ar fi generat, în locul unui fulger natural, o “descărcare puternică de ioni energetici”.

Pentru a accentua efectul de piramidă, savantul şi-a imaginat în a oferi turnului o forma octogonală, în vârf aflându-se o hemisferă. De ce formă octogonală? Tesla n-a explicat lucrul acesta; din punctul de vedere al fizicii tradiţionale, faptul că turnul este octogonal este nesemnificativ. Ar putut fi un pătrat sau să aibă un număr infinit de fețe; în toate cazurile, tensiunea ar fi fost la fel, forma oferindu-i stabilitate. Dar, acest lucru ridică o obiecţie; forma hiperbolică a Turnului Eiffel ar fi fost mult mai potrivită. De altfel, Turnul Eiffel are un efect de piramidă care-l face să producă în partea sa de sus un curent continuu semnificativ.


Dar, revenind la Turnul Wardenclyffe, din păcate Tesla nu a fost niciodată în stare să termine turnul său. El nu a avut posibilitatea de a efectua experimentele planificate, care să reuşească, de exemplu, să aducă ploaia. Însă alții înaintea lui au reușit lucrul acesta. Știm, de exemplu, că Egiptul nu a avut întotdeauna o climă deşertică. Acum câteva mii de ani, clima egipteană era mult mai puțin aridă decât este în zilele noastre. Zone mari din Egipt erau acoperite cu savană, unde trăiau multe animale; de altfel, vânătoarea era o activitate comună pentru vechii egipteni. O altă dovadă convingătoare o constituie Sfinxul egiptean, situat acum în plin deşert, dar al cărui laturi sunt profund marcate de eroziunile produse de ploi abundente. Dar cum produceau egiptenii ploaia? Simplu… prin vârfurile aurite ale piramidelor, care facilitau transferul ionilor negativi în ionosferă şi astfel putea produce nori de ploaie. După ce aceste cunoştinţe tehnice uimitoare au fost pierdute şi nimeni nu s-a mai ocupat de piramide, Egiptul a redevenit arid.

În noiembrie 2013 scriam acest articol (Vechile piramide egiptene produceau electricitate wireless! De aici s-a inspirat marele savant Tesla?) în care vorbeam despre cum ar fi putut produce electricitate wireless vechile piramide. Citez din articol:

“Aceste piramide erau fabrici uriaşe de energie electrică. În primul rând, piramidele sunt acoperite cu o tencuială izolatoare completă, iar pietrele sunt atât de strânse între ele, încât nicio lamă de ras n-ar încăpea acolo. Proprietăţile izolatoare ale învelişului împiedică exteriorizarea energiei produse în interiorul piramidei. În al doilea rând, pietrele din interiorul piramidei conţin cristale şi cantităţi mici de metale, ceea ce permite o transmitere mai bună a curentului electric. Tot în interiorul piramidelor egiptene se mai găseşte şi granit; acesta este un bun conductor, permiţând în acelaşi timp şi ionizarea aerului din interior. Atunci când ne uităm la un cablu electric obişnuit, observăm că el conţine un izolator şi un conductor, la fel cum au fost construite şi piramidele. În al treilea rând, dacă piramidele aveau rolul de izolare şi conductibilitate al electricităţii, ele necesitau o sursă pentru producerea energiei electrice. Platoul Giza, acolo unde se află instalate piramidele, este plin de canaluri subterane, ce sunt umplute cu apă. Volumul mare de apă ce străbate straturile acvifere produce un curent electric, asemenea fizio-electricităţii. Camerele subpământene ale piramidelor sunt construite în straturi “fizi0-electrice”. Acest curent electric este transmis direct către partea superioară a piramidei, ce este alcătuită din granit.

Vârful piramidei era acoperit cu aur, acest metal fiind, la rândul său, un foarte bun conductor.Acest înveliş de aur facilita transferul ionilor negativi în ionosferă. În acest fel, un curent electric era produs”.

Articol preluat lovendal.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...