miercuri, 27 octombrie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

EMINESCU -- Spuneti-mi cei DREPTATEA,
cei tari se ingramadira,
Cu averea și mărirea în cercul lor de Legi--

Asta se întâmplă la această oră în Tara România și asa a fost și până acum. Cei care ne conduc,unde predomina gandirea egoistă, își fac legi pentru pensii speciale, salarii la stat exorbitante, remuneratii exorbitante pentru membri unor consilii de administratie de la stat etc.
Și treaba nu merge deloc bine deoarece cei care își zic politicieni nu se prea pricep să conducă Tara ci se pricep să o fure. Tara trebuie condusă pe fiecare domeniu de activitate de persoane care au demonstrat pe domeniul respectiv că au performanță.
La agricultură un fermier care are o cifră de afaceri mare și care se pricepe la agricultură, în transporturi un specialist care se pricepe, la construcții, in învățământ un profesor cu rezultate bune în domeniu etc.
Fără meritocratie nu ieșim din mediocritete.
Până cand cei aleși pun interesele personale și de grup grup peste cele generale, nu va merge treaba, dar mai ales să pună oameni pricepuți și expertiză pe fiecare minister în parte.
Degeaba vă faceți legi să vă îmbogățiți deoarece astăzi, mâine nu o să mai fie cine să vă plătească impozite. Ne îmbrăcați în amenzile pentru niște ordine sanitare care avantajează o anumită parte a populației cand ar trebuie să acopere în același mod toată populatia. Ne vorbiți de restricții și voi țineți congrese.
Să nu ajungeți să considerați că Revoluția de la Timisoara din 1989 a fost o nuntă în comparație cu ce ar putea să urmeze.
Persoanele infometate și inghetate nu mai judecă normal și cand nu mai poate iese în stradă și urmează ceea ce nu sa mai vazut
Se pare că acolo ne îndreptăm. Scris de Simion Capras (27-oct-2021).



marți, 26 octombrie 2021

text preluat internet

Simion Capras : Spiritualitatea face parte din dezvoltarea fiintial superioara care este mijlocul sau fenomenul prin care fiinta își umple trupul informatic ( ceresc sau astral) cu fonduri existentiale plus suferința pentru a exista, dacă este selectat,în lumile superioare acesteia, ceea ce este cunoscut ca fenomenul de MANTUIRE.

Dezvoltarea fiintiala cuprinde toate trăirile fiintei si cu bune si cu rele, viața trebuind trăită la intensitate maximă ( desigur în limitele legilor lumești) pentru a acumula cat mai multe fonduri existentiale. Dacă reușești să treci în LUMEA SUPERIOARĂ, acolo se reia acelasi ciclu pentru a evolua în LUMEA imediat urmatoare celei superioare respectiv lumea Postconstelationala.
(scris ,25-aug-2021)


 

luni, 25 octombrie 2021



COMENTARIU EXISTENTIALIST:
Regele Mihai este unul dintre cele mai malefice persoane care a existat în această Țară Romania.
A participat la Competiția Civilizationala desfășurată în perioda 2008-2012 unde s-a decis dacă în data de 12-12-2012 această Planetă va fi distrusă sau nu. A participat din partea Civilizației Leonide, al carui conducator se numeste Leon, iar conducatorul bazei extraplanetare de unde se face animarea existențială a mutantilor leonizi, se numește Cron. Acest individ a participat la această competiție pentru distrugerea acestei planete în 2012. Acest individ a tradat această Țară România lăsând-o pe mana rusilor fără nici o negociere. L-a tradat pe MARESALUL ANTONESCU CARE A PUS INTETESELE STATULUI MAI PRESUS DECAT VIATA SA SI A FAMILIEI.
Scris de Simion Capras ( 25-oct-2021).


 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

12-12- 2012 Aceasta este data la care aceasta lume si planeta urmau sa fie distruse cum au fost distruse Planeta Ancestralia si Delfiniana , iar ramasitele lor se regasesc in Inelele lui Saturrn. Data de mai sus se numeste palindrom iar distrugerea unei planete este cu costuri mai mici in aceasta data. Lumea nr. 4 a fost pierduta in favoarea gruparilor de civ. agresionale civilizational ,Lumea nr. 5 a fost castigata de gruparea de civilizatii neagresional civilizational Ultima competitie civilizationala s-a desfasurat intre anii 2008 si 2012. Competitorii ambelor grupari au fost selectati dupa ce au fost supusi unor incercarii corespunzataoare si a avut urmatoarele etape : 1946 - 1976 avand ca obiectiv nastrea, cresterea si adolescenta competitoriilor , 1977 - 2007 verificarea calitatii competitoriilor , 2008 - 2012 COMPETITIA . 
Gruparea de Civ. Agresional civ. : GEORGE BUSH --" CIV. DRACONIANA NEAGRA." ANTHONI BLAIR -- "CIV. ACVILIANA ROSIE INFRN". MIHAI DE HOHENTOLERN -- " CIV. FELINIANA LEONIDA". WILIAM GATES --- "CIV . ACV . ROSIE VAZIVA" WEN JIBAO -- "CIV . DRAGONIANA", BARAC OBAMA -- "CIV. GORILIANA MARONIE" .
GRUPAREA DE CIV . NEAGRESIONALE  BASTINASE  A  ACESTEI  PLANETE : IOAN LORIN FORTUNA - " CIV VULTURIANA ALBOASA" , ALBANO CARISi - " CIV. URANGUTANIANA," EDWARD SNOWDEN - "CIV. ACVILIANA ROSILA" , ANDRE RIEU - "CIV. CIMPANZIANA, PATRIC MODIEO - " CIV. GORILIANA ALBOASA" , RUAD AL MALKI - "CIV. VULTURIANA MARONILA " 
Competitia a fost castigata de gruparea neagresioanal civ, iar greul luptei a fost dus de " VULTURIENII ALBII " unde pe langa Ioan Lorin Fortuna a avut inca 6 combatanti , din care am terminat competitia eu ( S. Capras ) si Lorin Fortuna .Scris de Simion Capras.(26 iulie 2019).

sâmbătă, 23 octombrie 2021



Comentariu Existentialist :

Eu nu stiu daca am informati adevarate, dar mai rar mai primesc prin somn, cateodata cate ceva. Ce stiu e ca planeta asta este o copie, nu a fost nici a omenilor nici a egonicilor. Este realizata special pentru competiti civilizationale, pentru ca nici o civilizatie nu accepta lupte pe planeta lui propie, sa fie distrusa sau sa -i fie confiscata. Aceasta este o planeta special amenajata pentru competiti unde toate civilizatile sa poata sa dispute lupte civilizationale si nimanui nu- i pasa daca aceasta planeta va fi distrusa, asta se vede clar si la propiu, se vede lumea fizica trebuie sa dureze circa 9000 de ani ,ar trebui, dar poate dura si mai putin nu este obligatoriu. Hristos ar vrea ca sa dureze cat mai mult ca ar mai avea nevoie de robi ,de servitori ,de fonduri , pe cand Satan nu prea ar vrea , daca s- ar putea sa se incheie lumea fizica mai repede, pentru el ar fi bine oricum isi ia partea lui, incheie treaba si gata. Scris de Floryn Marjy (23-oct-2021).

Simion Capras : Această Planetă este alocată de drept și de fapt Civilizației Omenice, pentru ca aceasta să se dezvolte atât d.p.d.v. fiintial superior pentru a se mantui cât mai multe fiinte dar să se dezvolte și ca număr de fiinte.
În plus aceasta este și casa Gruparilor de Civilizații Neagresional Civilizationale deoarece nu au unde să se ducă. Ansamblaulul Civilizatiilor Neagresionale a fost înființat mai târziu în decât cel al Civilizatiilor Agresionale, și doresc ca primele să nu se dezvolteAsa sant ele create, ca să agreseze.
S- au anihilat si intre eleau creat Civilizații pe care le foloseau pentru muncă, sex, producere de energie suferentiala ,etc.
O schimbare radicală a modului de existența a acestei Lumi a inceput deja și va continua prin dispariția mutantilor civilizationali care prin pozitiile pe care le ocupă se opun dezvoltării fiintiale a fiintelor (scris,24-oct-2021).

Planeta a fost condusă de Luciferos o anumită perioadă cu urmări catastrofale pentru ființele acestei Planete. Ulterior în urma intervenției ierarhiilor Solaritale ( la cererea Civilizației Omenice) aceștia l-au numit pe Teros Conducător al Planetei. Reprezentantul Solarital s-a numit Helios și el este cel care a declarat starea de competiție Civilizationala intre cele doua Grupării de Civilizații respectiv cea Agresionala și cea Neagresionala. Scris de Simion Capras(12-nov-2022).

joi, 21 octombrie 2021

 Comentariu Existentialist:

Acestea se numesc PEDEPSE  ASTRALE, iar modul în care vin și cine le creează nici nu mai contează. Ele ori cum vor veni de undeva până se curăță această Țară România de mutantii civilizationali. Dacă va fi nevoie vor fi și cutremure, inundatii,incendii, chiar și vulcani sau în ultimă instanță oprirea temporară a acestei lumi.
Oprirea se va face astfel. Te culci seara iar dimineața se trezesc doar cei care trebuie să rămână. Cei care se vor trezi, nici nu își vor da seama că sunt mai putin și vor avea senzația că așa a fost și până atunci.
Cu acești mutanti nu poți să te dezvolți fiintial superior deoarece ăștia gândesc doar d.p.d.v. material și doar pentru ei(egonicii).
Vor dispărea actualele religii, informațiile media și altele, false.
În Era Zodiacala nr. 9 ,care este o Era a Luminii, nu poți întra cu așa ceva.
Nu vedeti cum mint toți și se sapă între ei pentru ciolan.
Se vede efectul religiilor, masoneriilor cu ritualurile specifice, asupra fiintelor. Aceștia sant ei și modul lor de gândire și manifestare. Scris de Simion Capras (21-oct-2021).

Posibile explicatii legat de ce anume a provocat aceasta pandemie :

Aparatele care ne pot contamina cu radiaţii.



Oamenii moderni s-au născut într-o societate puternic tehnologizată. Televizoarele, radiou, instalaţiile electrice, iluminatul public şi cel personal fac parte din viaţa de zi cu zi. Nimeni nu-şi pune problema că aceste aparate domestice, ar putea fi periculoase. De ce şi-ar pune întrebarea aceasta? Sunt organisme statale care ar trebui să nu permita ca aceste aparate să fie periculoase.


Sursele de unde electromagnetice:


Din păcate foarte multă lume subestimează puterea acestei poluări invizibile. Din câte văd eu nu există om pe această planetă care să nu fie afectat mai mult sau mai puţin. Lipsa de informare corectă și subestimarea puterii acestor radiații v-a adus în condiția de bolnavi dependenți de un sistem la fel de bolnav. Vă rog să vedeţi şi pagina care explică boala de radiatii .

articol preluat de pe iso.ro


sâmbătă, 16 octombrie 2021

COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Statul Roman trebuie să vândă atat energia electrica cât și gazul direct populației statale a României și nu unor intermediari care fac acest lucru.
Articolul 47 din Constituția României spune că cetățenilor români statul trebuie să le asigure un trai decent.
Degeaba se amână plata facturilor mari pentru că îndatorarea persoanelor rămâne.
A urmării îndatorarea populației prin facturi, amenzi de orice fel, restricții care încalcă drepturile cetățenilor scrise în constituție,se numește inrobire, dictatură, restrângerea de libertăți etc. Populația Statala a României va fii tot timpul datoare cuiva,. Li se vor confisca proprietățile, casele, pământurile datorită lipsei de meritocratie, patriotim și inconștiență a celor care ne conduc.
Nu au găsit, până acum nici vinovații care au dat ordin să tragă în români la Revoluția Romana din 1989.
În același timp se nasc noii boieri, fanarioți, grofi, baroni carora li se alocă pensii speciale, salarii grase, funcții în conducerea Statului Roman pe care nu sant în stare să le ducă, etc.
Astăzi nu au nevoie neapărat de terenuri intinse, conace mari, ci mai ales au nevoie de bani obținuți prin furturi, prin legi date în favoarea lor. Scris de Simion Capras (16-oct-2021).

Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante

În vreme ce autoritățile discută despre măsuri de protejare a consumatorilor prin acordarea unor subvenții, furnizorii îi notifică să plătească prețuri exorbitante.

O astfel de notificare recentă a unui furnizor prezintă prețul pe care trebuie să-l achite consumatorul începând cu luna noiembrie 2021, respectiv 900 lei/MWh, adică o creștere colosală de preț de nu mai puțin de 741% față de anul trecut.

“Abordarea aceasta denotă faptul că modul în care se dorește protejarea consumatorilor în România trebuie atent analizată, deoarece atât subvenționarea consumatorilor, cât și plafonarea (în fapt subvenționarea furnizorilor), nu isi vor atinge scopul”, a declarat, in urma acestui caz, preşedintele Asociaţiei Energia Inteligentă (AEI), Dumitru Chisaliţă.

Ce se întâmplă în situația în care furnizorii cresc prețul gazului MW/h la valori precum cele cuprinse în notificarea prezentată, în cazul:

• “subvenției de 25% pentru consumator reprezintă un ajutor nesemnificativ. Spre exemplu: un consumator care plătea, anul trecut, 107 lei/MWh, respectiv 500 lei/luna, TVA inclus, dacă (atenție doar dacă este consumator casnic și consumă 1.000 mc/sezon rece 2021/2022 - într-o iarnă grea puțini se vor încadra în această limită -) urmează să achite, lunar, pentru gaze la un preț de 900 lei/MWh suma de 4.205 lei/lună, din care statul îi va compensa 1.051 lei/luna, adică îi rămâne de plată 3.153 lei/lună (o creștere de 620% a costului lunar cu gazele);

• plafonării prețului cu subvenția furnizorului pentru plata diferenței între prețul de achiziție și prețul de vânzare al furnizorului, plecând de la declarația furnizorului că achită 715 lei/MWh pentru gazele achiziționate iar prețul plafonat este la 135 lei/MWh, înseamnă că statul trebuie să-i achite furnizorului 580 lei/MWh, respectiv pentru o factură de 500 lei/luna la gaze ar trebui să-i achite furnizorului 2.277 lei/lună. Dacă ne gândim că într-o lună de iarnă consumul României pentru consumatorii casnici care ar beneficia de aceste condiții este de 0,5 mld mc, suma care trebuie să o scoată statul din buzunar ar fi de 0,6 mld euro/lună, la o diferență de preț achiziție-vânzare de 580 lei/MWh”, a explicat Chisaliţă.

Prețurile de 700 - 900 lei/MWh la gazele naturale au apărut în piață după planurile autorităților de reducere a impactului creșterii prețului la gaze și electricitate pentru consumatori, aspect care demonstrează că orice acțiune are o reacțiune în teren.

Realizarea unui Plan de Măsuri de Urgentă Energetică, propus de AEI în luna iulie 2021, avea ca scop tocmai realizarea unui set de măsuri care să plece de la cauzele care au determinat ca prețurile să crească și, mai ales, de la faptul că măsurile trebuiau aplicate progresiv, urmărind modul în care dau rezultate și intervenind imediat atunci când acele măsuri nu dau rezultate prin lansarea de noi măsuri sau adaptândule pe cele existente.

"Asta se putea face într-o perioadă în care timpul nu era o problemă (adică în lunile iulie – septembrie 2021). Dorința de a încasa bani în acea perioadă la buget, din aceste creșteri de preț la energie, de la consumatori a făcut să nu se întreprindă nimic și să ne găsim, astăzi, în această situație", a concluzionat preşedintele AEI, potrivit Ziare.com


articol preluat comisarul.ro


vineri, 15 octombrie 2021

Comentariu existentialist:

Una proclama iar în realitate sant exact opusul a ceea ce pretind că fac si zic.
În general, acești reprezentanți BOR, se folosesc de o religie inrobitoare care a fost preluată de catre Hristos de la civilizatia serpiliana Viperiana.
Această civilizatie a atacat aceasta Planetă în Lumea nr.4, în data de 26-03-0013 adică anul 13 al acelei lumi, cu misiunea de a exorciza toate fiintele care existau pe Planetă. Scopul era acela de a prelua locurile alocate în vederea mantuirii.
Religia creștină cu cele două mari ramuri și anume cea de rit ortodox și cea de rit catolic, au rolul de inrobireaservire și sclavizare religioasa pentru a putea face mai usor de manevrat aceste fiinte.
Au creat, ceea ce se numesc civilizații hristice, prin si cu care animă existențial fiintele exorcizate, făcându-le pe acestea mașini de produs suferință ( care este valuta forte a lumilor următoare) și care valuta este confiscată de catre Hristos după bunul lui plac.
Reprezentanții religiilor apartin grupărilor de civilizații agresional civilizational virtuale care sant de sase feluri, egonice, demonice, diavolesti, bestialecanaliene, monstruoase. Modul lor de gândire și manifestare sant destept, viclean, perfid, sadic.
Astia nu pot să facă bine oamenilor niciodată.
Amăgesc, mint, proclama lucruri care nu există sau nu le respectă, răspândesc informații false despre această lume și Modul real în care ar trebuii să existam. Ei ne arată diavolii și de fapt ei sant acestia. Vorbesc de îngerii dar îngerii lor se numesc diavoli.
Un inger nu o să te pună niciodată să te inchini, să te umilești, să te târăști pe jos etc deoarece ei apartin grupărilor de civilizații neagresional civilizationale virtuale.
Scris de Simion Capras (15-oct-2021).


---Marii albi care au condus BOR-ul ⛪
Lista marilor albi e următoarea și e cumplită:
– Miron Cristea, 1925-1939. Înainte sa fie patriarh a semnat un text împotriva unirii Transilvaniei cu România in care își declara obedienta fața de Budapesta. A fost pus – ca patriarh – si in poziția de prim-ministru (!!!) si a introdus atunci legislația anti-semită care a permis persecuția si holocaustul. O minunăție de om.
– Nicodim Munteanu, 1939-1948. A susținut direct mișcarea legionară.
– Justinian Marina(Patriarhul Roșu), 1948-1977 . A colaborat direct cu regimul stalinisto-comunist și a organizat distrugerea bisericii greco-catolice și preluarea prin furt, in colaborare cu comuniștii, a întregului lor patrimoniu (marii episcopi greco-catolici au fost omorâți în temnițe în perioada aceea). Un mic text scris de el, ca exemplu: „Stalin, conducătorul Partidului Comunist, duce la îndeplinire legea istoriei, cu alte cuvinte acționează așa cum dorește Dumnezeu, motiv pentru care trebuie să ne supunem lui. Omenirea poate fi reînnoită după modelul rusesc, de aceea nici un creștin nu se poate opune ideii – crude, ce-i drept – care va crea un om nou pe întreaga planetă. Asemenea argumente sunt adesea folosite de clerici care sunt unelte ale Partidului. Christos este omul nou. Omul nou este omul sovietic. Prin urmare Christos este sovietic!”
– Iustin Moisescu, 1977-1986. Inițial legionar. După – preluat de comuniști – a ajuns Deputat in Marea Adunare Națională din anii 50 și “promovat” ca mare alb al BOR. Conform Comisiei Prezidențiale pentru pentru analiza dictaturii comuniste – a fost colaborator al Securității. Conform istoricilor, “avea o proasta reputație de politruc”. A fost total indiferent demolării bisericilor sau întemnițării unor mari preoți (de ex. Calciu-Dumitreasa)
– Teoctist Arpașu, 1986-2007. Membru al Mișcării legionare, a participat la Progromul din Bucuresti. După s-a asociat rapid cu Comuniștii (in 47 sinodul i-a retras rangul de arhimandrit din cauza poziției pro-comuniste). Colaborator al Securității, a stat sub aripa celuilalt securist Iustin Moisescu. Nu s-a opus demolării bisericilor. În decembrie 1989, după ce Ceaușescu a dat ordin să se tragă in oameni la Timișoara, Teoctist îi trimite scrisoare de susținere publica. A fost extrem de contestat după revoluție, s-a retras un pic dar și-a terminat mandatul, totul a fost ok.
– Din 2007 , actualul mare alb Dan Ilie Ciobotea (nume de cod Dobrescu ) ---
Sursa: Andrei Caramitru

marți, 12 octombrie 2021

 Simion Capras : Poate ar trebuii sa începem cu lucruri simple si anume cum înțelegeți folosirea în ritualurile religioase a expresiei ROB AL LUI HRISTOS DUMNEZEUL NOSTRU ? Existența icoanelor facatoare de minuni și la ce se folosesc sau care sânt minunile pe care le fac ? Cum explicați folosirea și asocierea cuvântului SFANT, care este un rang astral, - cum ar fi gradul de căpitan în armata - ,la apa sfințită, sfânta liturghie, etc. ?Cum explicați aceste lucruri. ?Ce anume rezolva pupatul moaștelor? (scris ,12-oct-2020)



Reacție dură a Bisericii Ortodoxe după ce premierul Orban a anunțat interzicerea pelerinajului de Sfântul Dimitrie: ”Aroganța, autarhism decizional”


Biserica Ortodoxă Română (BOR) a reacționat dur luni după ce premierul Ludovic Orban a anunțat că pelerinajul din acest an de la București ocazionat de celebrarea Sfântului Dimitrie nu va putea avea loc.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a caracterizat decizia drept ”ofensatoare” și a vorbit într-un comunicat de presă despre ”aroganță și autarhism decizional”.

Comunicatul BOR:

Exercițiile negative de imaginație la cel mai înalt nivel referitoare la comportamentul oamenilor credincioși (declarați aprioric suspecți), la capacitatea de organizare a Bisericii (altfel partener social exemplar al autorităților) și la importanța prezenței și manifestării faptului religios în societate pot fi realmente ofensatoare.

Lipsa dialogului interinstituțional, a cooptării în reflecția asupra deciziilor cu impact public major referitoare la suspendarea, fie și temporară, a unor libertăți fundamentale, precum libertatea religioasă, a unor experți în domenii conjunctural conexe ale zonei politicului și sănătății publice, denunță un excesiv superior dispreț față de realitate socială imediată. Aceasta e mult mai complexă decât le pare celor ce cred că poate fi oricând și cu orice consecințe modificată. Organismul comunitar funcționează firesc doar în stare de echilibru izvorât din discernământ și dialog pentru care Biserica pledează permanent. Ca și pentru respectarea tuturor regulilor de natură sanitară ce se impun acum.

Aroganța, autarhismul decizional și solipsismul moral nu au onorat și nu vor onora niciodată pe nimeni.

Pelerinajul organizat riguros, în condiții excepționale de respectare a unor reguli aplicate drastic și a căror încălcare (acum imaginară) poate fi sancționată oricând de autorități, este nu doar una dintre expresiile profunde ale libertății religioase responsabile, ci, în actualul context, și o formă benefică de încredere și de respect față de majoritatea oamenilor cuminți și credincioși ai acestei țări.

Context:

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni că pelerinajul de Sfântul Dumitru din Bucureşti nu va putea avea loc.

„Sunt om credincios, care respect biserica, care întotdeauna am fost alături de proiectele bisericilor în general. Pe de altă parte, riscul este foarte mare, pentru că să ne gândim la următorul aspect: foarte mulţi din credincioşii care participă la aceste sărbători religioase, la aceste pelerinaje sunt oameni în vârstă care sunt expuşi unor riscuri foarte mari. Ştiţi cum funcţionează: în parohii se organizează deplasări cu autocarul, cu microbuzul în nişte condiţii pe care nu putem să le controlăm. Riscul de răspândire există atâta timp cât se fac deplasări care durează ore întregi. După aceea, este foarte greu de asigurat condiţiile de distanţare fizică şi de protejare a sănătăţii persoanelor, plus că sunt anumite lucruri care se desfăşoară şi care pot pune în pericol viaţa credincioşilor. Eu sunt convins că şi în Biserica Ortodoxă există înţelegere pentru această decizie a noastră şi îi rog pe credincioşi să înţeleagă că nu am făcut-o decât pentru a proteja sănătatea”, a explicat Orban, la sediul PNL.

Pe 26 octombrie, credincioşii ortodocşi îl sărbătoresc pe Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir, iar pe 27 octombrie pe Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureştilor.

Foto: Patriarhul Daniel / sursa Basilica

articol preluat g4media.ro



luni, 11 octombrie 2021



COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Pe sceptrul din imagine sant reprezentați cei doi serpi și o cruce..
Aceasta este o dovadă a faptului că actuala religie crestina de rit ortodox și catolic, au fost preluate de catre Hristos de la civilizația serpiliana, care au folosit această religie în scopul inrobirii, aservirii și sclavizarii fiintelor, iar Hristos la rândul lui o foloseste exact în aceleași scopuri. Deasemenea prin practicarea acestei religii, ești exorcizat în cadrul ritualurilor religioase de tip botezcununie etc, facut rob, după care ți se confisca fondurile informationale pe care o ființă le acumulează în această viață, și cu care ar trebuii să existe dincolo, după bunul plac al lui Hristos.
Scris de Simion Capras(11-oct-2021).

COMENTARIU EXISTENTIALIST :
Vedeți acel sceptru cu cei doi șerpi. Religia Crestina a preluat de la Civilizația Serpiliana Viperiana religia lor extraplanetara pe care au adus-o cu ei odată cu invadarea acestei Planete în LUMEA nr. 4. Această religie este o religie inrobitoare , cu care Hristos a inrobit miliarde de ființe pentru a lua fondurile de la ei si a se inbogatii. Cel care ține acel sceptru este un personaj cu ajutorul caruia instituția Biserică aplică exorcizarile prin ritualurile specifice. Toti au de câștigat. Acești indivizi fac bani iar Hristos face fonduri. Se aplică bine versul, PRECUM ÎN CER AȘA ȘI PE PĂMÂNT. Scris de Simion Capras (20-dec-2020).


Hunedoara: Episcopul Devei şi Hunedoarei este internat la ATI, bolnav de COVID-19


Episcopul Devei şi Hunedoarei, Gurie, este internat la secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva, fiind diagnosticat cu COVID-19, transmite Agepres. Starea de sănătate a înaltului prelat bisericesc începe să se amelioreze.

„Pacientul a fost internat vineri, iar de sâmbătă este la ATI, pe mască de oxigen. Starea sa de sănătate s-a ameliorat, acum este mai bine. E conştient”, a declarat, luni, pentru AGERPRES, managerul unităţii medicale, dr. Emil Stoica Mariş. El a precizat că bolnavul nu este intubat.

Incidenţa cazurilor de COVID-19 în judeţul Hunedoara a fost calculată luni la o valoare de 5,31 la mia de locuitori, iar în Deva la 8,17 la mia de locuitori, conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică. (Foto: Episcopia Devei)

articol preluat g4media.ro


  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...