luni, 11 octombrie 2021



COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Pe sceptrul din imagine sant reprezentați cei doi serpi și o cruce..
Aceasta este o dovadă a faptului că actuala religie crestina de rit ortodox și catolic, au fost preluate de catre Hristos de la civilizația serpiliana, care au folosit această religie în scopul inrobirii, aservirii și sclavizarii fiintelor, iar Hristos la rândul lui o foloseste exact în aceleași scopuri. Deasemenea prin practicarea acestei religii, ești exorcizat în cadrul ritualurilor religioase de tip botezcununie etc, facut rob, după care ți se confisca fondurile informationale pe care o ființă le acumulează în această viață, și cu care ar trebuii să existe dincolo, după bunul plac al lui Hristos.
Scris de Simion Capras(11-oct-2021).

COMENTARIU EXISTENTIALIST :
Vedeți acel sceptru cu cei doi șerpi. Religia Crestina a preluat de la Civilizația Serpiliana Viperiana religia lor extraplanetara pe care au adus-o cu ei odată cu invadarea acestei Planete în LUMEA nr. 4. Această religie este o religie inrobitoare , cu care Hristos a inrobit miliarde de ființe pentru a lua fondurile de la ei si a se inbogatii. Cel care ține acel sceptru este un personaj cu ajutorul caruia instituția Biserică aplică exorcizarile prin ritualurile specifice. Toti au de câștigat. Acești indivizi fac bani iar Hristos face fonduri. Se aplică bine versul, PRECUM ÎN CER AȘA ȘI PE PĂMÂNT. Scris de Simion Capras (20-dec-2020).


Hunedoara: Episcopul Devei şi Hunedoarei este internat la ATI, bolnav de COVID-19


Episcopul Devei şi Hunedoarei, Gurie, este internat la secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva, fiind diagnosticat cu COVID-19, transmite Agepres. Starea de sănătate a înaltului prelat bisericesc începe să se amelioreze.

„Pacientul a fost internat vineri, iar de sâmbătă este la ATI, pe mască de oxigen. Starea sa de sănătate s-a ameliorat, acum este mai bine. E conştient”, a declarat, luni, pentru AGERPRES, managerul unităţii medicale, dr. Emil Stoica Mariş. El a precizat că bolnavul nu este intubat.

Incidenţa cazurilor de COVID-19 în judeţul Hunedoara a fost calculată luni la o valoare de 5,31 la mia de locuitori, iar în Deva la 8,17 la mia de locuitori, conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică. (Foto: Episcopia Devei)

articol preluat g4media.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...