joi, 21 octombrie 2021

 Comentariu Existentialist:

Acestea se numesc PEDEPSE  ASTRALE, iar modul în care vin și cine le creează nici nu mai contează. Ele ori cum vor veni de undeva până se curăță această Țară România de mutantii civilizationali. Dacă va fi nevoie vor fi și cutremure, inundatii,incendii, chiar și vulcani sau în ultimă instanță oprirea temporară a acestei lumi.
Oprirea se va face astfel. Te culci seara iar dimineața se trezesc doar cei care trebuie să rămână. Cei care se vor trezi, nici nu își vor da seama că sunt mai putin și vor avea senzația că așa a fost și până atunci.
Cu acești mutanti nu poți să te dezvolți fiintial superior deoarece ăștia gândesc doar d.p.d.v. material și doar pentru ei(egonicii).
Vor dispărea actualele religii, informațiile media și altele, false.
În Era Zodiacala nr. 9 ,care este o Era a Luminii, nu poți întra cu așa ceva.
Nu vedeti cum mint toți și se sapă între ei pentru ciolan.
Se vede efectul religiilor, masoneriilor cu ritualurile specifice, asupra fiintelor. Aceștia sant ei și modul lor de gândire și manifestare. Scris de Simion Capras (21-oct-2021).

Posibile explicatii legat de ce anume a provocat aceasta pandemie :

Aparatele care ne pot contamina cu radiaţii.



Oamenii moderni s-au născut într-o societate puternic tehnologizată. Televizoarele, radiou, instalaţiile electrice, iluminatul public şi cel personal fac parte din viaţa de zi cu zi. Nimeni nu-şi pune problema că aceste aparate domestice, ar putea fi periculoase. De ce şi-ar pune întrebarea aceasta? Sunt organisme statale care ar trebui să nu permita ca aceste aparate să fie periculoase.


Sursele de unde electromagnetice:


Din păcate foarte multă lume subestimează puterea acestei poluări invizibile. Din câte văd eu nu există om pe această planetă care să nu fie afectat mai mult sau mai puţin. Lipsa de informare corectă și subestimarea puterii acestor radiații v-a adus în condiția de bolnavi dependenți de un sistem la fel de bolnav. Vă rog să vedeţi şi pagina care explică boala de radiatii .

articol preluat de pe iso.ro


2 comentarii:

  1. ok ce telefon sa folosim ca totusi avem nevoie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU cred ca telefoanele sunt problema ,ci energia care vine din SOARE, exista pe net un nene ,CRISTIAN PRESURA , care explica cu ajutorul unor aparate de masura si a unor masuratorii cum sta treaba cu energia venita din soare si cea venita din telefoane sau 5g

      Ștergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...