sâmbătă, 23 octombrie 2021



Comentariu Existentialist :

Eu nu stiu daca am informati adevarate, dar mai rar mai primesc prin somn, cateodata cate ceva. Ce stiu e ca planeta asta este o copie, nu a fost nici a omenilor nici a egonicilor. Este realizata special pentru competiti civilizationale, pentru ca nici o civilizatie nu accepta lupte pe planeta lui propie, sa fie distrusa sau sa -i fie confiscata. Aceasta este o planeta special amenajata pentru competiti unde toate civilizatile sa poata sa dispute lupte civilizationale si nimanui nu- i pasa daca aceasta planeta va fi distrusa, asta se vede clar si la propiu, se vede lumea fizica trebuie sa dureze circa 9000 de ani ,ar trebui, dar poate dura si mai putin nu este obligatoriu. Hristos ar vrea ca sa dureze cat mai mult ca ar mai avea nevoie de robi ,de servitori ,de fonduri , pe cand Satan nu prea ar vrea , daca s- ar putea sa se incheie lumea fizica mai repede, pentru el ar fi bine oricum isi ia partea lui, incheie treaba si gata. Scris de Floryn Marjy (23-oct-2021).

Simion Capras : Această Planetă este alocată de drept și de fapt Civilizației Omenice, pentru ca aceasta să se dezvolte atât d.p.d.v. fiintial superior pentru a se mantui cât mai multe fiinte dar să se dezvolte și ca număr de fiinte.
În plus aceasta este și casa Gruparilor de Civilizații Neagresional Civilizationale deoarece nu au unde să se ducă. Ansamblaulul Civilizatiilor Neagresionale a fost înființat mai târziu în decât cel al Civilizatiilor Agresionale, și doresc ca primele să nu se dezvolteAsa sant ele create, ca să agreseze.
S- au anihilat si intre eleau creat Civilizații pe care le foloseau pentru muncă, sex, producere de energie suferentiala ,etc.
O schimbare radicală a modului de existența a acestei Lumi a inceput deja și va continua prin dispariția mutantilor civilizationali care prin pozitiile pe care le ocupă se opun dezvoltării fiintiale a fiintelor (scris,24-oct-2021).

Planeta a fost condusă de Luciferos o anumită perioadă cu urmări catastrofale pentru ființele acestei Planete. Ulterior în urma intervenției ierarhiilor Solaritale ( la cererea Civilizației Omenice) aceștia l-au numit pe Teros Conducător al Planetei. Reprezentantul Solarital s-a numit Helios și el este cel care a declarat starea de competiție Civilizationala intre cele doua Grupării de Civilizații respectiv cea Agresionala și cea Neagresionala. Scris de Simion Capras(12-nov-2022).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...