luni, 31 mai 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Municipiul Oradea.
Abia acum cand am vizitat Oradea am inteles cuvintele lui LORIN FORTUNA -căci să am mai multă grijă de acest Oraș - A spus asta inainte de a părăsi această lume fizică.
Uitati -va cum arată statuia Eroilor din Piața 1 Decembrie 1918, într-un municipiu care conform laudelor a atras foarte multe fonduri europene.
Au existat fonduri europene pentru al scoate din Piata Unirii pe MIHAI VITEAZUL, dar pentru Monumentul Eroilor nu există așa ceva. Am vrut să îl vad și pe Eminescu, respectiv statuia lui Mihai Eminescu dar am găsit-o pe aceasta îmbrăcată în placaj.
Cu alte cuvinte au ras din Oradea două din cele mai importante filtre energetice luminoase ( statuia lui Eminescu fiind acoperită, nu lucrează pentru Oradea) și se miră că le ard clădirile și Piața Cetății. Cetate este simbolul localitatii, orasul în sine.
Ce să mai zic de statuia lui ferdinand care și-a atribuit Marea unire cand , aceasta a fost făcută la presiunea Armatei Romane stationata lîngă Budapesta până în anul 1923, care avea la acea vreme circa 160000 de soldați. Anunt etnia hungariana căci tot acea armată l -a eliminat și pe omul rusilor Bela Lung. In urma retragerii armatei ruse ( datorită revolutiei bolsevice) Armata Română a facut legea în estul Europei care împreună cu reprezentanții de seamă ai poporului Român au reusit să facă Marea Unire.
MIHAI VITEAZUL a făcut-o in 1600 ,creind un precedent, iar până cand acest stat a ajuns la actuala formă au trebuit dealungul istoriei să facă, cu greutate și sacrificii, două unirii.
Deci cine și unde este ferdinand și care sant meritele pentru care niste șmecheri din Oradea l-au pus în piața Unirii. ?
Specific că MIHAI VITEAZUL este DEMIURGUL ( DUMNEZEUL) Civilizatiei Omenice care, la această oră reprezintă aproximativ 15 % din populatia acestei Lumi Medii nr 6.
Atâta am fost de agresat căci nu am fost în stare să văd nici cum stau hainele pe mine. Scris de Simion Capras (31-mai-2021).

vineri, 28 mai 2021

COMENTARIU EXISTENTIALIST :

În această Lume Medie nr.6, nu existăm ca să cerem ci existăm să acumulam fondurile existențiale necesare pentru a avea cu ce exista dincolo.

Rugaciunea este doar o cerere care se poate aproba sau nu, iar dacă se aprobă se plătește cu suferința.
Toate religiile care se practică la această dată în lume nu ajută omul în vederea Mantuirii ( trecerea din această lume în Lumea Superioară) ci îl franeaza, iar aceste religii sant create de patronii lor, în mod special pentru a se inbogatii, confiscand practicantilor religioși fondurile necesare existentei lor în urmatoarele lumi.
Cea mai nenorocitoare religie este religia creștin ortodoxă deoarece odată ce ai acceptat să fii robnu mai porți iesi singur de acolo, distrugandu -se fiintial miliarde de fiinte.
Marea Schismă s-a produs datorită faptului căci însuși Hristos s-a speriat de ce poate să facă cu religia creștină, distrugatoare de fiinte. Scris de Simion Capras ( 28 -mai -2021).


 COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Depoluari.
Întotdeauna răul existențial vine pe numere și datorită acestui fapt Combatanții Existentialisti trebuie să depolueze aceste numere. Numărul 1 este cel mai instabil ,numar 2 este numărul cuplului partenerial7- ziua de naștere a OMULUI SFINX, 11 - atentatele asupra turnurilor gemene, 9 -castigarea independenței Romaniei fata de imperiul otoman,24- unirea mică, 27- înființarea etniei romane, 28 - Ziua Bucovinei, 40- numărul de cod al României ,22 - ziua cand s-a cumpărat Revolutia de catre Satan și în care a fost numit Iliescu ca și conducător interimar al acestei Tari. Mentionez că în Timisoara Revolutia Română a reușit, aceasta indeplinind cele trei condiții de bază și anume să existe morți, să se constitue un for de conducere( FDR) și să se facă publica Proclamatie de la Timisoara.
Acest lucru a dus dealtfel la acordarea de catre Ierarhiile Astrale abilitate, Poporului RomanTimișoarei și Țării România Statutul de Inaintelemergatoarele acestei ere zodiacale nr.9 care a inceput în data de 22-03 -1990 și tine 1000de ani, după care Planeta trece pe următorul domeniu orbital ( spre SOARE) dispărând Lumea Inferioara ( iadul) și LUMEA MEDIE nr.6 în care existăm acuma.
În CADRUL Gruparilor de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale, depoluarile asupra Fiintelor Individuale Superioare și asupra Fiintelor Colective se fac astfel încât să acopere și să anihileze cât mai bine raul existential cu care acestia se încarcă din anumite motive.
Depoluarea este de urmatoarele feluri:
CROMATIVA, GRAVITATIVA, LUMINATIVA, BIOENERGETICA ,NUMEROLOGITATIVA ,GENERALIVA.
Scris de Simion Capras (28 -mai -2021).


joi, 27 mai 2021

 Comentariu existentialist :

Urez etnie romane ,poporului Roman sa isi indeplineasca misiunea in calitate de INAINTE-MERGATOARELE acestei ere zodiacale .La 27 -05-1600 Mihai Patrascu zis si Viteazul a faurit etnia Romana ,unind cele trei provincii intr-o tara numita Romania ,care a avut durata de existenta de 14 luni. Acesta a fost cel mai important moment pentru aceasta tara .Deoarece a creat un precedent care a dus in timp la creearea acestei tari. Este inaceptabil ca la Oradea in locul statuii lui Mihai Patrascu a fost pusa statuia unui tradator de tara pe care Rares Bogdan l-a numit reintregitorul .
Scris de Simion Capras (27-mai-2019).

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

În mănăstirea Dealu este înmormântat capul lui MIHAI PĂTRAȘCU zis si VITEAZUL.
În general, Ființele Individuale Superioare care au facut ceva deosebit pentru ca această Țară România să existe, corpul lor Lumesc ( trupul fizic sau substantial) este lăsat în această Lume deoarece ridică foarte mult frecvența de vibrație a locului precum si a țării.
Cei care detin Rangurile Astrale de Zei pot părăsi această Lume Medie nr. 6 în doua moduri și anume prin disparitie sau prin înălțare.
Cer pe această cale autorităților competente în acest sens scoaterea de urgență a capului lui MIHAI VITEAZUL din mănăstirea Dealu, pentru ca acesta să își facă treaba la randament maxim pentru ridicarea frecventei de vibratie a Țării.
Este tinut acolo exact pentru ca efectul creșterii de vibratie să fie cat mai mic.
MIHAI PATRASCU zis si VITEAZUL este Demiurgul Civilizatiei Omenice care reprezintă circa 15 % din populatia acestei LUMI MEDII nr 6. Restul populatiei lumești sant mutanti civilizationali .
Scris de Simion Capras (27 -mai-2021).

POMENIREA VOIEVODULUI MIHAI VITEAZUL LA MÂNĂSTIREA DEALU.

În cea mai importantă necropolă voievodală munteană şi loc de pelerinaj național, la Mânăstirea Dealu, se va desfășura joi, 27 mai 2021, sub coordonarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, ceremonia de pomenire a Voievodului Mihai Viteazul, la 420 ani de la moartea sa martirică.
Parastasul va începe la ora 10.00, moment la care vor lua parte oficialități locale și județene, dar și preoți, studenți de la Facultatea de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște, elevi ai Seminarului Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgoviște și ai Școlii Mihai Viteazul din Târgoviște, însoțiți de profesorii lor.
De pe treptele bisericii mânăstirii Dealu, Mitropolitul Nifon va rosti un cuvânt de învățătură cu acest prilej, după care va avea loc defilarea unor militari din Garnizoana Târgoviște.
Reamintim că în pronaosul bisericii Mânăstirii Dealu, ctitoria Voievodului Radu cel Mare, de la a cărei sfințire se împlinesc anul acesta 520 de ani, se află depus într-un sarcofag, capul primului mare întregitor de țară, Voievodul Mihai Viteazul. Mânăstirea a fost restaurată și înfrumusețată, între anii 2000-2018, după ce, la inițiativa și sub îndrumarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, s-au întreprins ample lucrări de consolidare a bisericii, a chiliilor şi a întregului ansamblu monahal.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI.


Articol preluat de pe internet.



miercuri, 26 mai 2021


 


Comentariu existentialist :

Cauzele a ce se intampla in tara Aleasa ,Inaintemergatoare ROMANIA si in Europa sant cauze civilizationale, iar ceea ce se vede sunt efectele lor.Romania este atacata si agresata existentialist atat la nivel astral cat si la nivel subestantial sau fizic .La nivel astral civilizatiile agresionale sunt : civilizatia dragoniana, civ.vulturiana neagra,civ.balauriana precum si altele.Rusia si Ungaria sunt coordonate la nivel existential de catre civilizatia Dragoniana de culoare rosie de aici si expresia de " ciuma rosie".Austria si Germania sunt coordonate de civ.vulturiana neagra iar Turcia de civ. balauriana de culoare rosie. La nivelul Romaniei guvernul este dus, adica coordonat de dragonienii iar acest lucru se vede din faptul ca cladirea guvernului este acoperita de un dragon , uni spun ca acela este lupul dacic .Lupul are cap , picioare si coada iar acesta (DACIC) are cap si corp de sarpe .Acest simbol a fost adus din Asia de catrre DECENEU-- care era preotul dacilor din vremea lui Decebal --in urma unei calatorii in asia unde a fost exorcizat. Asemanator lui Deceneu a fost exorcizat si cuplul Ceausescu in urma unor vizite in asia ,venind de acolo cu o ideologie specifica asiaticilor si anume " cultul personalitatii" .Dragonul apare si pe buletinul de vot si mai apare si pe stema orasului Cluj-Napoca.Tot in acest context au avut loc agresiunii asupra cimitirului Eroilor Romani din valea Uzului , mutarea statuii lui Mihai Viteazu din Oradia din piata Unirii . Mihai Patrascu este DEMIURGUL civilizatiei omenice care reprezinta circa 15 % din populatia lumii. Tin sa spun ca cei care si -au batut de un DEMIURG vor fii pedepsitii astral . Datorita statutului ei de Tara Aleasa Inainte -mergatoare, ROMANIA are de indeplinit niste atributiunii in aceasta calitate . Oricine  impiedica acest lucru va fii sanctionat . Oricum Rusia ,Ungaria Turcia ,Ucraina , Bulgaria si Serbia vor fii dezintegrate deoarece dealungul istoriei au vrut sa nenoroceasca acest areal al ROMANIEI de astazi. 

Scris de Simion Capras (26 -mai-2019).

 

sâmbătă, 22 mai 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST : 

Pentru cei care consideră că, religia ortodoxă nu îi mai reprezintă, deoarece este cea mai nocivă și degradanta religie din toate care se practică în această Lume , există posibilitatea să iasă de sub acest jug religios. Există pe internet certificate de dezbotezare care se completează în așa fel ca să se facă cunoscut faptul că vrei să ți se anuleze botezul ortodox și nu numai. Cu acest document iesi într-o Piață publică și zici tare : CĂ RENUNTI LA BOTEZUL DIN RELIGIA ORTODOXAIerhiile Astrale Abilitate vor lua în considerare această cerere și veți fi ajutați să ieșiți din robia religioasă. 

GETO DACII, PÂNĂ LA VENIREA CRESTINILOR AU FOST OAMENI LIBERI, AVEAU ZEII LOR PE CARE ÎI VENERAU, SE BUCURAU CAND UN DAC PĂRĂSEA ACEASTĂ LUME DEOARECE SE DUCEAU LA ZEI, ÎNTR-UN LOC BUN SI NU IN LUMEA LUI HRISTOS CARE SE NUMEȘTE VEȘNICIE UNDE ACESTA ÎȘI ADUNĂ ROBII. Scris de Simion Capras ( 24 -nov- 2020).




 De vrei sa-l cauti pe: ''Suprem- Zeu''

De vrei Sa-l cauti pe: ''Suprem-Zeu,
Sa-l cauti,intai, in Neamul tau,
Cinstind pe acei ce te-au nascut,
Apoi pe cei ce te-au crescut,
Apoi pe cei ce-au faurit
O Tara, in care ai gasit
Un loc sub Cer, si-un viitor,
Ca oamenii, atunci cand mor,
Sa stie unde vor pleca,
Cand vor scapa de Lumea rea,
In care au patimit cumplit,
Cinstind un Cer nelegiuit!
Ai grija,dar, ca Cerul tau
Sa nu ascunda nici un rau,
Din cele care aservesc,
Sau, chiar, din cele ce inrobesc
Pe cei ce Cerul il cinstesc!
Mai afla ,chiar, ca monstrii rai
I-au inrobit, de mult, pe-ai tai,
C-un: ''Dumnezeu'' inchipuit,
De ei, in mod nelegiuit,
Caruia i-au deschis si-un Cer,
In care oamenii, cand pier,
Vor zabovi, inspaimantati,
Ca nu pot fi inregistrati,
Iar Cerul ce-i va accepta
Si-i va putea inregistra,
Intai ii va si judeca
Ca s-au lasat imbroboditi, De: ''Dumnezei'' inchipuiti,
Scorniti de Neamuri ipocrite,
Ce-au vrut ca sa-i transforme-n vite,
De tras la juguri inrobite,
Sau doar la oisti, ce-s aservite
Unor mai vechi Civilizatii,
Ce mai exista in alte spatii!
Nu orice Cer, chiar instelat,
E vrednic de a fi adorat!
Nu orice Cer, chiar insorit,
E vrednic de a fi cinstit!
Ai Zeii tai chiar in Popor,
In oamenii care nu mor.
Ai Zeii tai in Omenire,
In oameni vrednici de cinstire,
Care au urcat chiar si pe cruce,
In vremuri grele, de rascruce,
Cand ticalosii egoisti,
S-au deghizat in altruisti,
Dar n-au schimbat, naravul rau,
De a ravni la dreptul tau,
De-a exista in libertate
Si, mai ales, in demnitate.
De vrei sa-l cauti pe: ''Suprem-Zeu'',
Mai tempereaza-ti propriul: ''eu'',
Si incearca sa-l transformi in: ''noi'',
Ce-i tot un: ''eu'', dar de alt soi,
Si creste-n Lumea nationala,
Care,in Etern, e triumfala!
Lorin Fortuna
(din Antologia poetica: ''Poemul existentei'', Editura ArtPress, Timisoara, 2008).



vineri, 21 mai 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST.

Alături de Saul din Tars ,cunoscut ca falsul apostol Pavel ( era absolvent al Universității din Alexandria sectiile actorie și filozofie) , împăratul Constantin și mama sa Elena, au fost unele dintre cele mai nebenefice fiinte din cadrul acestei LUMI MEDII nr. 6,.
Prin acești Mutanti Civilizationali ( și alții) a fost implementată la nivel lumesc religia creștină. Datorită răului existential facut de catre acestia, au fost anihilati fiintial.
Datorită faptului că, Cultul lui Mitra nu i -a permis să intre în rândurile sale,împăratul Constantin ,care era împăratul imperiului Roman, a hotărât să înființeze el o religie, numită creștină, în baza invataturilor lui Saul din Tars si a ideologiilor și curentelor crestine de la aceea vreme.
În anul 325 a convocat, ceea ce se numeste Conciliu de la Niceea unde s-au adunat peste 2300 de preoți și călugări din tot imperiul roman.
Pe lângă doctrina religioasă, s -a discutat introducerea în religie ( și considerate ca adevăruri) rugaciunea Crezulideea că Maria l-a nascut pe Dumnezeu, că Issus este fiu de Dumnezeu, că există un singur Dumnezeu etc. ,lucru cu ,care majoritatea participantă nu a fost de acord.
Maria-( mama lui Issus iar tatăl se chema Menahem Essenianul )-nu are cum să îl nască pe Dumnezeu deoarece aceasta a trait acum 2000 de ani în actualul areal al Palestinei, iar conducatorul Suprem al Planetei TERROS a venit de pe Satelitul Ancestralia să conducă această planetă cu peste 50000de ani în urmă
Hristos este fiul lui TERROS și nu Issus.
Cei care nu au fost de acord cu această doctrină impusă de Constantin, au fost scosi in afara legii sau executați. Unul dintre cei care s -a opus acestei blasfemii a fost ARIUS.
Și astfel s-a nascut religia Creștină ( care este ceea mai inrobitoare religie dintre cele care se practică la această oră la nivel lumesc) și anume prin impunerea ei prin forța de un împărat pe nume Constantin care avea la aceea vreme o putere foarte mare în imperiul Roman.
DACĂ JERTFA ACELOR PREOTI SI CALUGARI ERA SINGULARĂ, NU ERA O ASA MARE PROBLEMĂ, DAR PRIN IMPLEMENTATEA LA NIVEL LUMESC A ACESTEI RELIGII CTESTINE AU PIERIT MILIARDE DE FIINTE. Scris de Simion Capras (21-mai 2021).

joi, 20 mai 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Problema fundamentală nu este că își dau intre ei tot felul de ranguri și funcții care oricum nu sant valabile în ASTRAL,ci faptul că nu informează în mod realist și corespunzător rolul adevarat al religiei creștine ( este folosită ca mijloc de imbogatire a patronilor extraplanetari prin confiscarea valutei forte numită suferință) care prin folosirea expresiei de ROB AL LUI HRISTOS DUMNEZEUL NOSTRU, anihilează complet dezvoltarea fiintiala a omului mergand până la distrugerea acestuia deoarece el nu isi mai poate indeplini soarta sau destinul acesta fiind inrobit.
Cine va răspunde pentru aceste religii INSELATOARE pentru om.?
Cum explică reprezentanții BOR și mai ales CAND EXPLICĂ, ce este cu această religiei nenorocitoare.
Cel mai bun argument, că oamenii sant robi ai unei religii, este faptul că în ultimii 5,10 ani din viață sant supuși la rău existențial în vederea producerii suferinței. Uitati - va la bunicii și parintii voștri și o să îi vedeți cu medicamente, în baston sau carje sau bolnavi in pat și faceți o comparatie cu persoane din tari unde nu se practică această religie și o să vedeți diferența.
Robilor aici în această lume le este cel mai bine, dar cand ajung dincolo își dau seama în ce au investit( credinta) în această Lume Medie nr 6.
Această robie afectează foarte mult persoanele care sant libere deoarece destinul existențial planetar si lumesc care se aplică este cel inrobitor deoarece acestia sant mai mulți.
Deci cerem răspunsuri de la reprezentanții BOR, CE ROL ARE PÂNĂ LA URMĂ ACEASTĂ RELIGIE ȘI CARE SANT CONSECINTELE PRACTICARII ACESTEI RELIGII ASUPRA FIINTELOR. Scris de Simion Capras(20-mai-2021).

DOCUMENT Teodosie, criticat dur de Patriarhul Daniel într-o scrisoare oficială prin care îi e refuzată avansarea în ierarhia bisericii: Răzvrătire, sfidează Patriarhia, atitudine provocatoare, permite doctorate plagiate. Plus acuzații că nu-și plătește facturile de aproape jumătate de milion de lei.

Conducerea Bisericii Ortodoxe Române (BOR) i-a refuzat controversatului Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, avansarea în ierarhia internă și transformarea în mitropolit, potrivit răspunsului oficial consultat de G4Media.ro. Decizia oficială i-a fost trimisă lui Teodosie de cancelaria Sfântului Sinod ”din încredințarea” Patriarhului Daniel, și constituie un rechizitoriu dur față de comportamentului arhiepiscopului de Tomis. Documentul confirmă relațiile extrem de reci dintre cei doi ierarhi, acutizate de comportamentul lui Teodosie din perioada pandemiei.

Astfel, în scrisoarea din 19 aprilie 2021, Teodosie este acuzat că își dorește transformarea Arhiepiscopiei Tomisului în mitropolie dintr-o ”ambiție personală”, fără ca toate condițiile statutare necesare pentru o astfel de avansare să fie îndeplinite. Teodosie ceruse ridicarea în grad printr-o adresă din 18 februarie 2021.

În plus, decizia oficială de respingere cuprinde și referiri la comportamentul lui Teodosie, atât cel public, cât și cel din interiorul bisericii.

”Solicitarea transmisă la Patriarhia Română de către Arhiepiscopia Tomisului este insuficient argumentată, deoarece ridicarea Arhiepiscopiei Tomisului la rang de mitropolie nu constituie o necesitate misionară, actuală, ci mai degrabă o ambiție personală a Chiriarhului său”, se arată în scrisoare.

”Deși, în mod frecvent, Arhiepiscopia Tomisului creează notă discordantă, sfidând recomandările și dispozițiile Patriarhiei Române, totuși solicită Patriarhiei Române ridicarea Arhiepiscopiei la rangul de mitropolie. În Arhiepiscopia Tomisului, normele statutare, cele regulamentare și hotărârile Sfântului Sinod sunt încălcate adesea prin: hirotonia unor teologi din alte eparhii fără ca aceștia să fi prezentat documentele de ieșire canonică din eparhia de care aparțin, admiterea la doctorat a unor candidați cu note sub 8,5, primirea preoților și monahilor din alte eparhii fără acordul chiriarhului eparhiilor respective etc”, mai arată decizia inițiată de patriarhul Daniel.

În plus, documentul arată că Arhiepiscopia Tomisului are ”probleme de natură administrativă, economică, de disciplină canonică și educațională” și arată că o parte dintre acestea au fost discutate în ședința Sfântului Sinod (organismul colectiv de conducere al BOR) din 25 februarie.

Documentul arată că unele inițiative al Arhiepiscopiei Tomisului din perioada pandemiei ”au creat discuții aprinse în media și au adus deservicii de imagine Bisericii Ortodoxe, mai ales că au fost însoțite de o atitudine provocatoare, de lipsă de tact pastoral și de comunicarea deficitară cu autoritatea bisericească superioară, fapt care exprimă un duh de indisciplină și de răzvrătire”.

Decizia oficială mai evidențiază problemele de la școala doctorală păstorită de Arhiepiscopia Tomisului – teze plagiate, profesori care nu au legătură cu disciplina, deficiențe de redactare a textului.

Arhiepiscopia Tomisului e acuzată și de refuzul de a-și plăti facturile vechi din 2016, în valoare de 468.822 de lei către Patriarhie, fiind dată ca exemplu datoria față de Tipografia Cărților Bisericești.

Teodosie s-a remarcat constant de la începutul pandemiei prin sfidarea regulilor impuse de autorități, dar și a celor interne ale BOR. Astfel, el a organizat o slujbă de Înviere cu repetiție în 2020, a refuzat să utilizeze lingurița de unică folosință pentru împărtășanie și a avut un discurs virulent anti-vaccin și împotriva regulilor de protecție sanitară.

Articol preluat : G4Media.ro



sâmbătă, 15 mai 2021



Simion Capras : RELIGIA NAȚIONALĂ ROMÂNĂ

PROCLAMATĂ  DE  IOAN  LORIN  FORTUNA  LA  DATA  DE  09-10-2015.
ACTIVATĂ  ȘI  IMPLEMENTATĂ  DE  CĂTRE  SIMION  CAPRAS  ÎN DATA  DE  12-12-2020.
Acestia sânt înaintașii noștri respectiv Meritosii ,Mucenicii ,Sfintii ,Preasfintii, Arhanghelii si Zeii ȚĂRII INAINTEMERGATORE ROMANIA. S-au jertfit pentru ca această Țară Aleasă să Existe. Ei vor fi comemorati și pomeniți în cadrul Religiei Naționale Române deoarece datorita lor punem capul pe pernă în pământ Românesc. 
Declar acest COMENTARIU EXISTENTIALIST împreună cu lucrarea lui IOAN LORIN FORTUNA , astazi 12-12-2020 prima Comemorare inaintasilor noștri din cadrul Religiei Naționale Române.

Un material scris de Lorin Fortuna :
Protectia, respectiv agresarea fiintial-superioara, individuala, respectiv colectiva, utilizand simboluri ezoteiste, adecvate.
Unul dintre cele mai utilizate moduri de protectie, respectiv de agresiune, ezoteista, il constituie modul de protectie, respectiv de agresare, prin utilizarea, in acest scop, a unor simboluri cu valoare ezoteista, importanta. Pentru realizarea acestui tip de agresiune, asupra Statului Romania, s-au utilizat, in principal, simbolurile heraldice aferente Statului, respectiv judetelor, respectiv localitatilor. Astfel, dupa infaptuirea Revolutiei Romane din decembrie 1989 (RRD-1989), s-a procedat la inlocuirea Stemelor utilizate in cadrul fostului regim comunist-dictatorial, cu alte Steme, confectionate si avizate, insa, de “analfabeti” in Ezoteism, care cunosteau doar Stemele utilizate in trecutul Statului Romania, respectiv in cadrul Statelor: Valahia, Moldova si Transilvania, din care s-au inspirat, fara insa a cunoaste semnificatia ezoteista a simbolurilor heraldice, respective, si, mai ales, daca aceasta semnificatie este benefica sau malefica, in prezent.
Trebuie sa se stie ca, de exemplu, in proiectarea unei Steme statale, nu trebuie sa se preia, neaparat, elemente componente din Stemele adoptate, in trecut, de acel Stat, decat daca acestea sunt benefice si corespund aspiratiilor majoritatii Populatiei statale, a Statului, inclusiv in prezent.
Mai trebuie sa se stie ca Stema statala a a fostului Stat comunist-dictatorial, in cadrul careia au fost incluse simboluri heraldice aferente industrializarii si colectivizarii agriculturii, in scopul intaririi independentei statale, corespundea, de fapt, indemnului lansat de catre marele patriot si om politic, liberal, care a fost: I.C. Bratianu, prin lozinca: “Prin noi insine”, si, cu toate neajunsurile care au caracterizat-o, a fost, totusi, mai putin rea decat actuala Stema statala, deoarece era o Stema tipica pentru un Stat socialist, care putea fi putut mentinuta, cu mai multe foloase pentru marea majoritate a Populatiei statala, daca s-ar fi facut cateva modificari de readaptare, intre care: schimbarea Stelei rosii cu o Stea similara, dar de culoare alba, rspectiv: cu transformarea tricolorului in cuadrocolor, prin introducerea si a culorii albe, ca simbol al Astrului Solar si mai ales prin: introducerea, in locul simbolului animalier dominant (exemplu: taur; zimbru; vultur), a simbolului omenesc (a se vedea Stemele Statelor: Islanda si Belarus !), a carei valoare simbolica, heraldica este cu mult mai importanta, comparativ cu simbolurile animaliere. Recomand celor interesati de cunoasterea Ezoteismului sa identifice Statele in ale caror Drapele este inclusa si: culoarea alba, respectiv Statele in a caror Stema si Sigiliu statal a fost introdus simbolul fiintial-superior, individual, al: omului, si sa constate ca au avut si au, inclusiv in prezent, performante statale mai bune, comparativ cu Statele in a caror Stema si Sigiliu statal, respectiv: in al caror Drapel, nu a fost introdus: simbolul fiintial-superior, individual, al omului, respectiv nu a fost introdusa: culoarea alba.
Atentionez ca prin introducerea in continutul Stemei statale si al Sigiliului statal, a unor componente heraldice, din Istoria Antica (de exemplu: simbolul dragonului, specific dac, insa din perioada zalmoxiana a Daciei, dar nu si din cea deceneista), din Istoria Evului Mediu, din Istoria Moderna: s-a contribuit (sub coordonarea unor nepriceputi in Ezoteism, aflati in totala necunostinta de de semnificatie ezoteista) la readucerea, in actualitate, a unor situatii specifice perioadelor temporale respective, care, in prezent, nu doar ca nu ne sunt folositoare, dar sunt si foarte daunatoare (exemple: dominatia otomana; dominatia habsburgica, dominatia rusa si dominatia hungariana asupra Statului Romania, dominatii cu care s-au confruntat, in existenta lor, Statele: Valahia, Moldova si Transilvania, care au alcatuit Statul Romania).
Importanta fondarii Religiei Nationale Romane:
Intr-o situatie similara se afla si simbolurile religioase care nu se refera la personalitati din Istoria Romanilor, ci la personalitati din din Istoria Evreilor. Inca nu ne-am desteptat destul (cu toate ca imnul nostru national se numeste: “Desteapta-te Romane !”), incat: sa ne constituim o Religie Nationala Romana (RNR), bazata pe un: Panteon caracteristic romanesc, dar in care sa fie incluse si: personalitati ale Etniilor conlocuitoare, care au contribuit, in mod benefic si semnificativ, la constituirea si consolidarea celor 2 State romanesti si anume: Statul Romania, constituit, la: Alba Iulia, la: 27 mai 1600, de catre: domnitorul valah: Mihai Patrascu-Viteazul (Stat care a durat doar: 14 luni) si: Statul Rominia, constituit, la Bucuresti, la: 24 ianuarie 1859, de catre: membrii Gruparii de revolutionari care au declansat Revolutia de la 1848 (RR-1848), in: Principatele Romane, precum si de: patriotii care: au aderat la idealurile RR-1848, dupa infringerea acestei revolutii, datorita interventiei armatei otomane.
In contextul expus anterior semnalez ca: din initiativa: Misiunii Astrale: Romania Altruista si Inteleapta (MARAI), s-a constituit, la Timisoara: Comitetul de Initiativa pentru fondarea Religiei Nationale Romane (RNR), avind inclusiv scopul de: a inlocui, in timp, ca: importanta si numar de aderenti, actualele religii de: “import”, care se practica, in prezent, in Romania. In componenta Panteonului RNR sunt avute, in vedere, pentru a fi cinstite, in mod specific religios, atit personalitati importante ale Etniei Romane, cat si ale Etniilor conlocuitoare, care au acceptat si sprijinit, ca: Etnie principala, fondatoare statal: Etnia Romana.
Semnalez exemple de personalitati propuse pentru a fi selectate ca: personalitati componente ale Panteonului RNR , si anume: din cadrul: Etniei Romane: Mihai PatrascuViteazul; Nicolae Balcescu; Gheorghe Magheru; Costache Romanescu; Cristian Tel; Ana Ipatescu; familia Golescu; Pavel Zaganescu; Alexandru Ioan Cuza; I.C. Bratianu; Avram Iancu; Simion Barnutiu: Gheorghe Baritiu; Andrei Saguna; Mihai Eminescu: Candiano Popescu; Ion Luca Caragiale; Ion Creanga; Alexandru Cernat; Mihai Cristodulo Cerchez; George Sontu; Nicolae Valter Maracineanu; Constantin Turcanu-alias: “Penes-Curcanul” si inca multi altii ( cu precizarea ca: institutiile abilitate al Statului nu s-au invrednicit si au ramas datoare, pina in prezent, cu ralizarea unui Mausoleu omagial, destinat cinstirii eroilor Razboiului de Independenta, din 1877, care, prin vitejia, suferinta si multi chiar prin jertfa lor, au infaptuit, de fapt: Independenta statala a Romaniei, care a fost proclamata, de drept, de catre: Mihail Kogalniceanu, in Parlamentul Romaniei, la: 9 mai 1877), Anton Pann; Vasile Alecsandri, George Cosbuc, respectiv memorandistii: Ioan Ratiu; Gheorghe Pop de Basesti; Vasile Lucaciu; Septimiu Albini, respectiv unionistii: Vasile Goldis; Avram Imbroane; Stefan Cicio Pop, respectiv: Octavian Goga; Sever Bocu; Nicolae Titulescu; Sextil Puscariu; Pamfil Seicaru; Corneliu Zelea Codreanu; George Manta; Nicoleta Nicolescu, Petre Tutea, respectiv: Eremia Grigorescu; Ioan Dragalina; Grigore Ignat; Ecaterina Teodoroiu, respectiv: Nicolae Paulescu; Vasile Conta; Constantin Radulescu-Motru; Constantin Odobleja, Constantin Tanase; respectiv: maresalul Ion Antonescu; Spiru Blanaru; Petre Domasneanu; respectiv: Stefan Foris; Constantin Pirvulescu; Marin Preda; Nicolae Labis; Adrian Paunescu, respectiv revolutionarii din RRD-1989: Sorinel Daniel Leia; Remus Tasala; Dan Voicila; Dumitru Dinca; Puiu Fesan, general Ion Puiu,respectiv: Mihai Cofar; generalul 3 Paul Cheler, respectiv: Gheorghe Ursu; Liviu Babes; Damian Ureche; Serafim Fador; Adrian Sobaru, locotenent Alexandru Gheorghe, respectiv din Republica Moldova: Dumitru Matcovschi; Grigore Vieru; Maria Biesu; Nicolae Sulac; Leonard Tuchilatu; Leonida Lari; Nicolae Dabija; Gheorghe Ghimpu; familia Aldea-Teodorovici; Nicolae Costin; Ilie Ilascu, Ion Iovcev, respectiv, din Bucovina de Nord: familia Hurmuzachi; Vasile Levitchi; Gheorghe Tariteanu; Dumitru Covalciuc, Elena Nandris, respectiv, din Banatul de Sud: Vasile Barbu, respectiv: Ion Mincu; George Stephanescu; George Enescu; Sabin Dragoi; Traian Grozavescu; Aca de Barbu; Nicolae Herlea; Arta Florescu; cuplul de balerini: Amatto Checiulescu-Magdalena Popa, respectiv: Matei Millo; Petre Liciu; Aura Buzescu; Aurel Baranga, Amza Pelea; Draga Olteanu; respectiv: Filaret Barbu; Gherase Dendrino; Nicolae Leonard; Ion Dacian; Ion Vasilescu, respectiv: George Grigoriu; Alexandru Mandy; Geo Saizescu; Elisabeta Bostan; respectiv: Gabriel Dragan; Angela Similea; Mihaela Mihai; Dan Spataru, Mirabela Dauer, respectiv: Teodor Zavaidoc; Victoria Darvai; Rodica Bujor; Angela Moldovan; Ion Luican; Maria Lataretu; Ion Cristoreanu; Dumitru Sopon; Irina Loghin; Veta Biris, respectiv: Titus Ozon; Nicolae Dobrin; Nicolae Gatu; Horatiu Nicolau; Silviu Moraru, Nicolae Linca; Nadia Comaneci, respectiv, din cadrul Etniei Sirbe: Baba Novac, considerat cel mai viteaz si mai fidel general al lui Mihai Patrascu-Viteazul, care, pentru vitejia si loialitatea sa, l-a numit in functia de: general al Armatei sale pe timpul existentei Statului Romania, si care a fost omorit, dupa ce a fost predat, prin tradare, trupelor hungariene, de catre acelasi: general Gheorghe Basta (din ordinul caruia a afost omorit si Mihai PatrascuViteazul) prin schingiuire salbatica, de un sadism monstruos, comisa, la Cluj, de catre militari hungarieni, cu aprobarea aceluiasi Gheorghe Basta, respectiv, din cadrul Etniei Germane: George Lowendal (important pictor itinerant, care a ilustrat, cu un talent deosebit, prin pictura, traditii specifice romanesti, mai ales din Bucovina), Alexandru Flechtenmacher (compozitor si organizator muzical, stabilit la Iasi); Richard Oschanitzki, respectiv, din cadrul Etniei Jidovesti: Constantin Daniel Rosenthal; Alexandru Safran; Raoul Sorban, respectiv, din cadrul Etniei Maghiare: Bella Bartok (compozitor si muzicolog care a cules si a prelucrat, componistic, folclor muzical romanesc); Franio Zoltan (scriitor si poet care a tradus, in 5 limbi, poemul “Luceafarul”, compus de Mihai Eminescu), Ladislau Ciszmarik- erou al RRD-1989, respectiv, din cadrul Etniei Tiganesti: Grigoras Dinicu; Ion Voicu; Stefan Ruha (muzicieni, compozitori, interpreti si dirijori importanti) Rica Raducanu, respectiv, din cadrul Etniei Rutene: Emil Satco; Ion Cozmei; Colea Cureliuc, respectiv, din cadrul Etniei Lipovenesti: Ivan Patzaichin, Igor Lipalit, respectiv, din cadrul Etniei Ruse: Oleg Danovschi; Alla Baianova; Marina Voica s.a.), precum si altii, care se vor afirma, in mod corespunzator, in viitor.
Poate surprinde lipsa unor autentice personalitati militare, romanesti, la cel de al 2-lea Razboi Mondial, fapt ce se datoreaza eficientei propagandei anti-romanesti, desfasurate atit in timpul fostului regim comunist dictatorial, cat si in cadrul perioadei temporale de 4 dupa infaptuirea RRD-1989, pe care, pentru ca inca nu are o denumire, consacrata istoric, imi permit s-o numesc: “Perioada Ticalosiei Politruciste, Masonizate si SubversivAgenturate”, pe care sper sa reusim s-o inlaturam cat mai repede si s-o ingropam in: Groapa de gunoi a Istoriei Romaniei.
Pentru cei contrariati de multimea si diversitatea personalitatilor mentionate anterior, pe care le avem in vedere pentru o viitoare selectie, corespunzatoare, in vederea definitivarii Pantheonului personalital al RNR, precizam ca: dorim sa evidentiem (prin personalitatile propuse din diferite domenii societale: performanta Poporului Roman de a crea o civilizatie autentica, caracteristic europeana, care apreciem ca trebuie promovata, pentru a fi cunoscuta, ca atare, apreciata si chiar cinstita nu doar prin importanta creatiilor, ci si prin valorile (inclusiv: morale) personalitatilor care au contribuit, de-a lungul timpului, la realizarea acestei performante civilizationale, prin cinstirea marilor noastre personalitati si in mod specific religios, in cadrul RNR.
Apreciem ca avem, din belsug, de unde alege, pentru a realiza inclusiv un: calendar religios, romanesc, si a marca fiecare zi a calendarului (incluzand si cinstirea datelor in care au fost infaptuite mari evenimente, de importanta nationala), cu aniversarea acelor personalitati care au contribuit in mod: determinant, sau doar: semnificativ la “nasterea”, “cresterea” si “maturizarea” unei natiuni: Natiunea Romana, ai carei membri vor fi, cel putin in majoritate, nu: indivizi, ci: cetateni si, mai ales: patrioti, potrivnici practicarii si implementarii, in Romania, a unei: pseudo-religii, subversive si distructive fiintial-superior (cum este religia promovata de BOR), precum si de tip: Stat in Stat, avind ca aderenti: bigoti, sau chiar: fanatici religiosi, ce nu promoveaza interesele Patriei lor, ci doar propria lor: mantuire, acceptand sa cinsteasca, speific-religios, un Pantheon personalital crestinortodox, alcatuit, in marea sa majoritate, din personalitati religioase, aferente acestei religii, dar care nu a contribuit, concret, cu nimic, la evolutia performanta, din punct de vedere civilizational, caracteristic european, a Poporului Roman.
Trebuie sa se stie ca in State cu importanta traditie ezoteista au fost realizate: Monumente, Memoriale si chiar: Ansambluri monumentale, in stil arhitectonic caracteristic ezoteist, aferent unui anumit tip de: Ezoteism, practicat la nivel principal, in Statele respective, dintre care unele au fost realizate exclusiv in maniera simbolista, specific ezoteista, iar altele in maniera mixta: ezoteist-profana (exemple de: Monumente realizate in maniera exclusiv simbolic-ezoteista: Monumentul exclusiv-ezoteist, numit: “Crucificare”, conceput de sculptorul: Paul Neagu si amplasat in Piata Victoriei, din Timisoara, care ilustreaza conceptul ezoteist intitulat: “Crucea Energetica a FSC de tip localitational; Monumentul exclusiv ezoteist-simbolic, intitulat: “Evolutie”, realizat de sculptorul: Gheorghe Iliescu-Calinesti, amplasat in Timisoara, pe esplanada hotelului Continental, respectiv monumentele exclusiv ezoteist-simbolice, intitulate: “Martirii”, si respectiv: “Pieta”, realizate de sculptorul: Peter Jecza, amplasate tot in Timisoara, respectiv:
Monumente realizate in maniera mixta, de tip: ezoteistic si profan: Monumentul Eroilor pompieri, amplasat in Bucuresti, in fata hotelului “Marriot”; Monumentul dedicat eroilor armatei de cavalerie, amplasat vis-a-vis de intrarea secundara in Parcul Copou, din Iasi; respectiv: Memoriale realizate in maniera exclusiv-ezoteista: respectiv: Memoriale realizate in maniera mixta, de tip: ezoteistic si profan: Memorialul dedicat participantilor vasluieni la Razboiul de Independenta (profanat, ulterior realizarii, prin amplasarea unei componente arhitecturale, de tip: “kitsch”, precum si prin inscrisuri, specifice BOR); Memorialul dedicat eroilor RRD, conceput de catre arhitectul: Pompiliu Alamorean si amplasat in Timisoara, in Cimitirul Eroilor, Memorialul dedicat eroilor RRD-1989, conceput de arhitectul: Alexandru Ghildus si amplasat in Piata Revolutiei din Bucuresti (Memorial degradat si batjocorit in mod deliberat, cu complicitatea mai ales a penultimului Primar, mafiot si analfabet in Ezoteism, al municipiului Bucuresti: Sorin Oprescu, care l-a numit, public, in mod peiorativ- batjocoritor: “Scobitoarea si cartoful”, si care a incitat si complicitat, in mod deliberat, la degradarea si batjocorirea acestui Memorial, admitand instalarea in perimetrul Memorialului, a mai multor pseudo-monumente de tip: “kitsch”inclusiv, intre care si un: “penis in stare de excitare”, in scopul de a-l darima si inlocui cu cladiri de birouri, ce urmau a fi realizate in maniera de: “kitsch arhitectural”, respectiv: Ansambluri monumentale realizate in maniera exclusiv-ezoteista: Ansamblul monumental numit popular: “Coloana Infinitului”si numit de autorul acestei lucrari: “Eternitate”, conceput si realizat de catre sculptorul: Constantin Brancusi, care este amplasat in Parcul Central din orasul Targu Jiu, despre care trebuie sa se stie, insa, ca ii fusese comandat, lui Constantin Brancusi, de catre Primaria orasului Targu Jiu, ca un monument dedicat eroilor din Razboiul de Independenta, proiect inlocuit, insa, fara a avea aprobarea institutiei solicitatoare, cu proiectul realizat in maniera exclusiv-ezoteista, care a stirnit proteste, la inaugurare; Ansamblul monumental realizat in maniera exclusivezoteista, amplasat in Parcul Carol I, din Bucuresti, realizat inainte de Primul Razboi Mondial, profanat in perioada temporala de dictatura comunista, cand a fost transformat in loc de inhumare a cadavrelor potentatilor respectivului regim si denumit, samavolnic: “Mausoleul Eroilor”, numit de autorul acestei lucrari: “Monumentul “Sfintei Cincimi” (simbolizata prin cele 5 arcade ale munumentului central, dedicat: instiintarii unor initiati in Ezoteism, din acea vreme, referitor la faptul ca: in cadrul conducerii, oficiale, a Planetei in a carei LPM existam, s-a ajuns in faza de conducere planetara in care nu mai functiona, in calitate de: Ierarhie de Conducere Planetara, Abilitata (Ier-Cond-Plan-Abil), o ierarhie de conducere planetara alcatuita din: 3 personalitati, Ext-Lum (numita popular, dar in mod deliberat fals si mistificator: “Sfanta Treime”, compusa din: “Tatal, Fiul si Sfantul Duh”, in cadrul: Ansamblului religios, fals, mistificator si distructiv fiintial-superior, numit: Hristoism/Crestinism), ci o: Ier-Cond-Plan-Abil, compusa, in prezent, nu doar din: 5, ci din: 6 personalitati, Ext-Lum, numita popular: “Familia Sacra”, iar in cadrul limbii spaniole:
”Sagrada Familia” si anume: Tartorul Planetar: Teros (dupa numele caruia Planeta este numita, traditional, dar neoficial: “Planeta Tera”); fiul principal al Tartorului Planetar: Hristos (care este: Tartor al LPM, datorita carui fapt LPM este numita, neoficial: “Lumea Hristia”); Tatal Tartorului Planetar: Savaotos, care este: Tartorul Lumii Superioare (LPSupnumita, neoficial, si: “Lumea Savaotia”, precum si numita popular: “Paradis”, sau: ”Rai”); fratele principal al Tartorului Planetar: Hefaistos, care este: Tartor al Lumii Planetare Inferioare (LPInf-numita, neoficial: “Lumea Hefaistia”, precum si, in mod popular: ”Iad, sau: “Infern”, sau: “Shamballa”-in limba indiana); Salvatorul Ansamblului Categorial Populational Fiintial-Superior-Egonist, din cadrul LPM (Salv-Ans-Categ-Popul-FS-Egon-LPM, Ansamblu numit popular: “Egonime”), si: Salvatorul Ansamblului Categorial Populational, Fiintial-Superior, Altruist, din cadrul LPM (Salv-Ans-Categ-Popul-Alt-FS-Alt-LPM, Ansamblu numit, popular: “Omenime”).
Trebuie sa se afle ca, posturile de: “Salvatori”, definite anterior, sunt ocupate, inca, de catre: “Salvatorii” aferenti: Erei Lumesti Nr.8 (Er-Lum-8), corespunzatoare temporal, calendaristic, specific: Calendarului Gregorian, perioadei calendaristice temporale: 1016- 1989-cg (data calendaristica temporala de sfirsit a Er-Lum-8, nefiind inca stabilita pentru: Ans-Categ-Popul-FS-Egon-LPM si urmand a fi stabilita, probabil, in perioada temporala cat va dura cel de al 3-lea Razboi Mondial, care: a inceput la data calendaristica temporala la care a fost atacat Statul Ucraina, de catre trupe militare ale Armatei Statului: Federatia Rusa), respectiv: pentru Ans-Categ-Popul-FS-Alt-LPM, perioadei temporale, calendaristice: 1079-1989-cg, cu precizarea ca: “posturile de “Salvatorii” aferenti Er-Lum-9, sunt, inca, ocupate de catre: “Salvatorii” aferenti Er-Lum-8, si anume: Salv-Ans-Categ-Popul-FS-EgonLPM-Er-Lum-8: Simon Bolivar, respectiv: Salv-Ans-Categ-Popul-FS-Alt-LPM-Er-Lum-8: Manitu (fost Conducator al unui Trib de amerindieni, numiti: Algonkini), care vor fi inlocuiti de catre: “Salvatorii” aferenti Er-Lum-Nr.9 , Er-Lum care, insa, inca nu a inceput pentru: Ans-Categ-Popul-FS-Egon-LPM, ci doar pentru: Ans-Categ-Popul-FS-Alt-LPM, la data calendaristica temporala: 20.12.1989-cg (corespunzatoare declansarii, la Timisoara, a RRD1989). Stabilirea datelor calendaristice, temporale, in care vor fi inlocuiti, in cadrul componentei Ier-Cond-Plan-Abil (in functie de caz) “Salvatorii” aferenti Er-Lum-8, cu “Salvatorii” aferenti Er-Lum-9, depinde (in functie de caz), de stabilirea, in prealabil, a datei de sfirsit a Er-Lum-8, pentru: Ans-Categ-Popul-FS-Egon-LPM (care inca nu a fost stabilita), de care depinde si stabilirea datei de inceput a Er-Lum-9, pentru Ans-Categ-Popul-FS-EgonLPM.
Revenind la: contextul exemplificarii: Monumentelor de tipul celor exemplificate anterior, trebuie sa se stie ca s-au realizat si amplasat astfel de Monumente in multe State cu traditie in Ezoterism, din Continentul Europa, precum si in celelalte Continente, din cadrul LPM. Dintre aceste monumente, voi exemplifica, din motive referitoare la lungimea acestei lucrari, doar cateva, si anume: din cadrul Continentului Europa: Monumentul conceput in maniera exclusiv-ezoteista si numit: “Sagrada Familia”, de catre arhitectul: Antonio Gaudi, amplasat in orasul Barcelona, dar inca nefinalizat, pina in prezent, desi a fost inceput inca in cursul anului: 1882, respectiv: din cadrul celorlalte Continente ale LPM: Ansamblul monumental realizat in maniera exclusiv-ezoteista, reprezentat de Ansamblul monumental compus din: Piramidele din “Valea Regilor” si Monumentul numit popular: Sfinx, situat in apropiere de Piramide.
Protejarea, respectiv agresarea fiintial-superioara, individuala, respectiv colectiva, utilizand simbolistica textuala, respectiv imagistica, respectiv obiectala, inscriptionata pe produse comerciale, sau utilizata in cadrul reclamelor comerciale, respectiv pentru utilizarea de simboluri tridimensionale, respectiv imagistica de tip arhitectural, specific ezoteist.
Acest tip de agresiune consta in: imprimarea, inserarea, coaserea, tatuarea, sau in alte moduri, pe produse comerciale, a unor simboluri cu valoare ezoteista malefica, constand in: texte, respectiv: imagini, respectiv: alte tipuri de simboluri (exemple: calendare, brelocuri, bijuterii, figurine sculptate sau turnate s.a) precum: produse comerciale, sau includerea in cadrul reclamelor comerciale, sau in cadrul unor: carti, publicatii, cantece, productii cinematografice, sau artistice, sau de alte tipuri, precum: pliante, efecte postale, filatelice, numismatice s.a, (exceland, in acest scop: produsele comerciale asiatice, in general, respectiv: produsele comerciale chinezesti, in special), sau chiar pe ziduri (fenomen numit popular: graffiti, despre care trebuie sa se stie ca: este caracteristic, de regula, modului de comunicare utilizat de catre anumite Civilizatii-virtuale (Civ-vir) Agresionale civilizationalvirtual (Agres-civ-vir), extra-lumesti (Ext-Lum), fiind difuzate, cu prioritate, unor FSC (selectate in functie de tipul si gradul de raspindire a Ezoteismului, care le caracterizeaza, ca tipuri de: FSC), (exemple: State, Districte; Localitati), din cadrul: Lumii Planetare Medii/Fizice (LPM), FSC in care sunt si: anumiti initiati in Ezoteism, pe care ii considera foarte periculosi, pentru acele Grup-Civ-vir-Agres-Civ-vir, mai ales in calitate de: Combatanti ezoteisti care le sunt adeversari, si pe care doresc sa le agreseze, in mod specific egoteist, nu doar prin prin intermediul: Mutantilor civ-vir, fiintiali-superiori, de care dispun in cadrul Populatiilor fiintial-superioare ale acelor FSC, ci si prin intermediul simbolurilor ezoteiste, malefice, difuzate, public, in aceste moduri.
Ca exemple de simboluri mai frecvent utilizate, in acest scop, semnalez simbolurile imaginiste ale: dragonului, balaurului, paianjenului (mai ales ca: FSI de tip: arahnidictarantular (numit popular: “spider man”), leului individual, terestru, leului individual, terestru si zburator, perechii androgine de lei-terestrii, panterului individual, ursului individual, perechii androgine de delfini, sarpelui individual, sarpelui individual, cu aripi, perechii androgine de serpi cu aripi, perechii androgine de vulturi negri, soimului individual, perechii androgine de soimi, corbul, bufnita, perechii androgine de bufnite, respectiv simboluri ezoteiste de tip: textual (de exemplu cuvintele: “Creo/Creos”; “Hao/Haos”; “Keto”;”Borg”; “Chill”; “ycre”), respectiv cu: imagini fizionomice ale unor tipuri de FSI, aferente unor Civ-vir-Agres-civ-vir-Ext-Lum, respectiv chiar de tip: fraze scrise, cu: caractere literale utilizate in cadrul LPM, sau chiar cu: caractere literale necunoscute in cadrul LPM.
Mai semnalez: numarul neobisnuit de mare de mesaje ezoteiste transmise in stil: “graffity”, inscriptionate nu doar pe ziduri, ci si pe caroseriile, precum si in interiorul unor mijloace de locomotie, publica, la Timisoara, dovada ca acest oras beneficiaza de o importanta extra-ordinara, din punct de vedere ezoteistic, in calitate de: “Oras-InainteMergator (cum a fost si orasul: Roma, in urma cu peste 2.000 ani, pe vremea in care exista si se manifesta, mai ales in mod specific: ezoteist, in acest oras, marea personalitate spirituala, de Etnie Greaca: Apollonios din Tyana, considerat de contemporanii sai ca fiind: “Zeu-in viata”, care a disparut, prin: exod prin disparitie, in momentul in care Imparatul roman Aurelian a poruncit garzilor sale sa-l aresteze, pentru ca Apollonius a indraznit sa-l contrazica. Fac cunoscut ca: in arhiva MARAI, exista mai multe fotografii ale unor transmiteri de mesaje, de tipul celor mentionate anterior, in stil: “graffity”, dintre care anumite mesaje scrise evidenteaza faptul ca: in cadrul unor Civ-vir-Agres-civ-vir-Ext-Lum se practica si un tip de “arta” aplicata in scrierea mesajelor, de tipul modului de scriere utilizat in Evul Mediu (exemple: scrierea de tip: gotic, respectiv: scrierea de tip: chirilic).
Tot in contextul expus anterior, mai semnalez si faptul (rezultat din surprinderea unor Mutanti civ-vir, in timp ce inscriptionau, pe ziduri, mesaje de tip:”graffity”, surprinderi dintre care unele au fost inregistrate video si difuzate, public, in massmedia) ca: “inscriptionarii” respectivi erau, de regula, tineri sau chiar adolescenti, care inscriptionau mesajele intr-un mod mecanic, similar “scrierii mecanice” utilizata de catre anumiti initiati in Ezoteism, care beneficiaza de o astfel de capacitate, de a primi mesaje, considerata ca fiind: paranormala (mod de scriere care a fost utilizat si de catre “mediumul” care i-a transmis savantului: Bogdan Petriceicu Hasdeu continutul textual al unei intregi carti, numita: “Sic cogito”, primit de la fiica sa: Iulia Hasdeu, decedata la o virsta foarte tinara, care a dovedit calitati extraordinare, in domeniul spiritual, precum si in domeniul literar, in foarte scurta perioada temporala, in care a existat, in cadrul LPM, in amintirea careia tatal sau a construit cunoscutul cavou (conceput ca un: Templu spiritist) in care a fost inhumat cadavrul fiicei sale, iar apoi cunoscutul: castel de la Campina, in stil arhitectural, specific ezoteist, de tip: Spiritist.
Protejarea, respectiv agresarea fiintial-superioara, individuala, respectiv colectiva, prin alte traditii spirituale, respectiv prin religii, prin traditii culturale, prin traditii artistice, prin traditii gastronomice, prin traditii terapeutice, prin traditii sportive, respectiv prin alte tipuri de traditii, populare, caracteristice, ale unor State care au agresat, respectiv inca mai agreseaza, in mod nemotivat, Populatia fiintial-superioara, altruista.
Trebuie sa se stie ca: una dintre cele mai puternice tipuri de agresiuni ezoteiste care pot fi produse asupra unui Stat, consta in tolerarea actiunii unor grupari de interese afiliate unor State ale caror conduceri sunt ostile Statului Romania, si care au racolat, din cadrul Populatiei statale romanesti (dar cu precadere dintre: persoanele care beneficiau de influenta si chiar putere, la nivel social si, mai ales, la nivel societal, in Romania), pe care, in prealabil, le-au agresat si exorcizat civ-vir, transformandu-le, astfel, in: Mutanti civ-vir (Mut-civ-vir), cu rolul de a deveni: agenti de promovare a intereselor specifice respectivelor State, in scopul expansiunii pietei externe de desfacere a produselor lor comerciale, sau, cu mult mai grav, a intereselor lor imperialiste, expansionist teritoriale, incepind cu implementarea, in cadrul societatii romanesti (avuta in vedere ca:“ tinta societala”), a unor: traditii spirituale, culturale, precum si de alte tipuri, prin intermediul practicarii carora se degaja bioenergii specific malefice (adica: toxice, din punct de vedere existential) asupra: Categoriei populationale, fiintial-superioare, altruiste (Categ-Popul-FS-Alt), din Statul Romania.
Agresarea ezoteista prin contact direct, intre fiintele superioare individuale.
Acest tip de agresiune ezoteista este cunoscuta de multa vreme, fiind numita la nivel popular: “Vampiraj bionergetic”. Trebuie insa sa se afle ca: “vampirajul” bioenergetic se produce numai la contactul direct (la nivel de piele) dintre 2 FSI apartinand la Subansamble Categorial Populationale, fiintialsuperioare (Sub-Categ-Popul-FS), diferite, adica atunci cand contactul direct se realizeaza intre o FSI apartinand Ans-Categ-Popul-FS-Egon si o alta FSI, apartinand Ans-Categ-PopulFS-Alt, constand intr-un transfer de bioenergii specific fiintial-superior-individuale, dar diferite pentru cele 2 tipuri de FSI adica: Egonist/Egoist, respectiv: Omenist/Altruist, pina se realizeaza o echilibrare bioenergetica, intre cele 2 FSI, daca acestea sunt puternic incarcate bioenergetic, respectiv: pina la Exor-civ vir a FIS care este slab incarcata bioenergetic.
Mai trebuie, insa, sa se afle si ca: contactul direct (la nivel de piele) intre 2 FSI, poate fi benefic si chiar foarte benefic pentru FSI mai slab bioenergetizata, dar numai in cazul in care cele 2 FSI apartin aceluiasi Ans-Categ-Popul-FS, fiind chiar utilizat, in acest scop, in: Terapia ezoteistaMai semnalez ca si: sarutul, respectiv: contactul sexual, dintre un barbat si o femeie, sunt tot contacte fiintial-superior-individuale-directe, care sunt mai puternice, comparativ cu un contact direct, la nivelul de pielii palmelor. Dintre Statele agresoare, in mod specific ezoteist, cele mai agresive in prezent, sunt mai multe State asiatice, care au fost, in prealabil, ele insele, agresate si exorcizate, in mod determinant, la nivel statal (exemple: China; Coreea de Nord; Coreea de Sud; Japonia; India; Cambodgea; Mongolia), agresarea si exorcizarea civ-vir (Agres+Exor-civ-vir) a acestor State (ca: FSC de tip: statal), incepand, de regula, cu Agres+Exor-civ-vir a: Conducatorului Statului, daca respectivul Conducator nu a beneficiat de aportul, protectiv, al unei: Garzi de protectie ezoteista (de regula cu ocazia unor vizite oficiale, in care a fost pus in situatia de a da mina, succesiv, cu anumiti Mut-civ-vir, puternic incarcati, bioenergetic, cu bioenergii fiintialsuperioare, specifice (din punct de vedere civ-vir) tipului de: Mut-civ-vir al Civ-vir-Agres-civvir-Ext-Lum care a programat, existential, infaptuirea respectivei: Agres+Exor-civ-vir. Dupa infaptuirea Agres+Exor-civ-vir, care a avut, ca efect existential: obligarea Animatorului sau existential (Anim-Exist) de a “preda” animarea existentiala a Conducatorului unui alt Anim-Exist, aferent Civ-vir care a programat, existential, respectiva Agres+Exor-civ-vir (in conformitate cu prevederile Codului Legislativ, oficial, aferent LPM) va urma: reprogramarea fiintial-superioara, individuala, a acelui Conducator, in scopul dorit de catre Civ-vir care a programat acea Agres+Exor-civ-vir, reprogramarea fiind realizata, in mod treptat, in timp, pentru a nu pune in evidenta, o transformare brusca, de natura sa alarmeze pe apropiatii Conducatorului (realizata prin intermediul noului AnimExist).
Va urma, apoi, tot de regula, Agres+Exor-civ-vir a membrilor familiei si a apropiatiilor Conducatorului respectiv, efectuata chiar de catre acesta, iar apoi a celorlalti conducatori prinipali, la nivel statal, precum si a familiilor, respectiv a apropiatiilor acestora, dupa care va urma, in timp, si Agres+Exor-civ-vir a unei Categ-Popul-FS suficient de numeroasa, efectuata conform unor anumite prioritati, specifice, avute in vedere, cu sprijinul careia acel Conducator va impune intregii Populatii fiintial-superioare, statale a Statului pe care il conduce tipul de politica dorit de Civ-vir care a programat respectiva: Agres+Exor-civ-vir. Astfel: din Statele care au fost, dupa Agres+Exor-civ -vir ei Categ-Popul-FS determinante, din cadrul Popul-FS-Stat a Statelor supuse la Agres+Exor-civ-vir, Statele respective vor deveni cu totul alte State, din punct de vedere civ-vir, comparativ cu Statele care erau inainte de a fi supuse la respectiva Agres+Exor-civ-vir.
Din nenorocire, intr-o astfel de situatie a ajuns si: Statul Romania, acest motiv constituind, probabil, si motivul principal pentru care a fost organizata si declansata, la Timisoara, la data calendaristica 20.12.1989: RRD-1989, eveniment de foarte mare importanta, eral-lumeasca, despre care trebuie sa se stie ca: a fost selectat de catre IerCond-Abil-Solaritala pentru a marca, la nivel anual: sfirsitul Er-Lum-8, pentru: Ans-Categ-FSAlt-LPM, la sfirsitul anului: 1989-cg, si inceputul Er-Lum-9, la inceputul anului: 1990-cg. Mai trebuie sa se afle ca fostul dictator: Nicolae Ceausescu, dupa ce a fost Agres+Exorciv-vir, in timpul vizitelor oficiale, intreprinse in cateva State asiatice, in cursul primaverii anului 1970 (mentionata anterior in cadrul acestei lucrari), a fost transformat, destul de rapid, in: Mut-civ-vir aferent: Civ-vir-Reptiliene-Dragoniene-Individuale-Rosii-Agres-civ-virExt-Lum, fiind apoi utilizat, la rindul sau, ca: Mut-civ-vir puternic Agres-civ-vir (aferent Civvir-Agres-civ-vir-Ext-Lum al carei Mut-civ-vir devenise dupa vizitele, oficiale, intreprinse, in anul 1970, in cateva State asiatice) pentru a agresa si exorciza civ-vir pe Conducatorii altor State, pe care le vizita, in cursul numeroaselor sale vizite oficiale, sau in cursul numeroaselor primiri de vizite oficiale, sau de reprezentanti, oficiali, ai altor State, in Romania, manifestari care au avut loc ulterior vizitei sale, din 1970, in cateva State asiatice).
Dupa incheierea, la nivel determinant, a Agres+Exor-civ-vir asupra Statelor exemplificate anterior (cu precizarea ca, in prezent, Continentul Asia a devenit un: gigant Mutant Colectiv-civ-vir, de tip: Continental), Civ-vir-Agres-civ-vir-Ext-Lum care au comis aceasta “crima civilizationala”, la nivel continental, si-au extins influenta civ-vir si asupra altor Continente (intre care si: Continentul Europa), cu intentia de: a transforma tot prin Agres+Exor-civ-vir (comise la nivel determinant, asupra unui numar de State, considerate suficiente, ca areal teritorial, precum si ca numar populational), si LPM intr-un: enorm Mutant Colectiv-civ-vir, de tip: Lumesc, iar acest Proiect monstruos, proiectat la nivel ExtLum, care este in curs de implementare, in cadrul LPM, a fost denumit, generic: “Noua ordine mondiala”. In prezent, din cate cunosc, nu exista, practic, nici un Stat, din cadrul LPM, in care sa nu se fi inceput: implementatarea, in mai mica sau mai mare masura, a Proiectului “Noua ordine mondiala”.
Pe de alta parte, insa, trebuie sa se afle ca: daca s-ar reusi finalizarea acestui Proiect in proportie de minim: 66% (fapt ce echivaleaza cu un urias dezechilibru de tip: civ-vir, cunoscut si numit in cadrul Ezoteismului specific chinezesc: dezechilibru de tip: “Yin-Yang”, Ier-Cond-Abil-Solaritale (Solar) vor proceda la: aplicarea unui Program de distrugere a LPM, care (in functie de caz) poate fi implementat in: 2 variante, si anume: prin provocarea, deliberata, a producerii unui Potop, la nivel mondial, respectiv: prin declansarea unui Razboi Lumesc, distrugator, in cadrul caruia va fi utilizat tot arsenalul de armament: chimic si nuclear, pina cand LPM va deveni o Lume de nelocuit pentru actuala Populatie fiintialsuperioara, lumeasca.
Mai trebuie sa se afle ca, de-a lungul timpului: Grup-Civ-vir-Agres-civ-vir-Ext-Lum care a actionat si actioneaza, in mod deliberat, pentru distrugerea LPM, actioneaza, prioritar, in asa mod, incat sa determine Ier-Cond-Abil-Solar sa aplice Proiectul de distrugere a LPM prin intermediul unui Razboi Lumesc, deoarece este interesata ca LPM sa fie distrusa si nu ca LPM sa-si continue existenta, in arealurile teritoriale neacoperite de ape, cum s-ar intampla in cazul aplicarii Proiectului de distrugere prin: Potop, care, astfel, este un proiect reversibil, in timp, si nu ireversibil, asa cum s-ar intampla in cazul in care s-ar hotari aplicarea Proiectului de distrugere a LPM, prin declansarea unui Razboi Lumesc, nimicitor, al LPM. Pentru varianta Potopului este prevazuta a fi provocata o gaura, suficient de mare, in stratul de Ozon, cu care este inconjurata LPM, in scopul: declansarii unei: “incalziri globale”, care sa aiba ca: efect termic, dezghetarea unei mase de ghiata suficienta pentru a genera o cantitate de apa care, asociata unei indelungate perioade temporale ploioase, in lunile reci, sa acopere o mare si determinanta parte a actualului areal teritorial: “uscat”, din cadrul LPM, aceasta varianta fiind cunoscuta, in Istoria LPM, de episodul istoric referitor la: Noe, care a fost avertizat (prin comunicarea de tip: Ext-Lum, de care beneficia) de marele pericol care ameninta LPM, fiind sfatuit sa incerce sa salveze macar viitorul LPM, construind o corabie imensa, in care sa imbarce cate o pereche din fiecare specie de animale care existau, in cadrul LPM, la acea vreme, sfat ce a fost ascultat si infaptuit, de catre Noe, care a devenit, in acest mod: “Salvatorul viitorului LPM”.
A 2-a varianta este cu mult mai distructiva si prevede inclusiv: poluarea extrem de grava a Atmosferei LPM, asociata si cu o poluare radioactiva, extrem de grava, a teritoriilor “uscate”, care nu va mai permite, decat pentru o foarte scurta perioada temporala, existenta acelor FSI care nu vor fi omorite in cadrul Razboiului Lumesc care va fi declansat. Pregatirea aplicarii acestei variante a inceput prin declansarea unei foarte grave poluari a Atmosferei LPM, prin blocarea aplicarii patentelor de vehicule care functioneaza cu energie electrica, realizate si inregistrate, oficial, ca: inventii tehnice, precum si prin admiterea cresterii, aberante, a numarului de vehicule cu ardere interna, intens-poluante prin gazele toxice eliminate in Atmosfera LPM.
Daca se va ajunge la situatia in care LPM va fi supusa distrugerii, in cazul in care viitorul LPM va putea fi salvat, salvarea se va realiza numai de catre acele FSI care vor reusi sa supravietuiasca Potopului, iar arealul teritorial pamintesc, in care va continua existenta LPM, va fi incomparabil mai mic, o anumita perioada temporala, iar existenta LPM va mai dura, pina la sfirsitul ER-Lum-9, adica peste: aproximativ 970 ani (deoarece: durata totala a unei Er-Lum, in cadrul LPM, este de aproximativ: 1.000 ani). In cazul in care nu se va reusi salvarea viitorului LPM, aceasta Lume va fi anihilata fiintial, iar Planeta va ramine doar cu: LPSup si cu: LPInf, si va trece pe urmatoarea orbita solaritala, pe care evolueaza, in prezent: Planeta Venus, prezentind o imagine exterioara, similara celei a Planetei Venus.
Pentru ca Planeta Tera sa poata trece pe orbita solaritala, urmatoare, trebuie ca celelalte Planete, aflate pe orbite solaritale mai apropiate de Astrul Solar, sa treaca, de asemenea, fiecare, pe orbita solaritala, urmatoare, iar “Planeta” aflata, in prezent, pe prima orbita solaritala (care a afost distrusa, intr-un trecut indepartat, prin aplicarea, de catre: Ier-CondAbil-Solar, unei pedepse de: distrugere planetara, si din care au mai ramas, vizibili din cadrul LPM, doar: 2 Asteroizi uriasi) trebuie sa fie “absorbita” de catre Astrul Solar. Tot in acest caz, actualul Satelit Planetar (numit, neoficial: “Selena”, dupa numele Tartorului Satelitar: Selenos, precum si numita, popular: “Luna”) va deveni (in locul Planetei “Tera”): Planeta Nr. 4, din cadrul Solaritatii, iar in cadrul respectivei Planete va fi creata: o noua LPM (Lume care nu exista, in cadrul Satelitului Planetar). In cadrul acelei LPM, care va fi creata, vor fi transferate, pentru a-si continua existenta: Categ-Popul-FS-Egon si Categ-Popul-FS-Alt, alcatuite din supravietuitorii de tip: Egoni/Egoisti, respectiv de tip: Omeni/Altruisti, din fosta LPM, dar nu si: supravietuitorii de tip: Neutri, care vor fi anihilati fiintial, fiind considerati: “rebuturi FSI”, care nu merita sa mai existe, deoarece nu au reusit sa se integreze in nici una dintre cele 2 Categ-Popul, enuntate anterior, prevazute, de catre: Ier-Cond-Abil-ExtLum-Solar, sa mai existe, in continuare.
), prima referitoare la faptul ca: “Un roman va salva Omenirea”, iar cea de a 2-a referitoare la faptul ca: “un roman, din Bucovina, va salva Romania”, de la batjocura la care a fost supus, de catre: clasa politica alcatuita dupa infaptuirea RRD-1989, in complicitate cu anumite Grupari de interese ostile Statului Romania, care actioneaza si in prezent asupra Romaniei.In contextul in care se va ajunge in aceasta situatie solaritala, semnalez ca: au fost efectuate 2 profetii, de catre bulgaroaica de Etnie Macedoneana: Evanghelia-Vanga Dimitrievna, respectiv de catre: indianul: Gupta Swami (ce pot fi consultate, de catre cei interesati, in cadrul rubricii: “Profetii” din cadrul blogului accesabil la adresa web: www.lorin-fortuna.ro
Trebuie sa se stie ca: Lovitura de Stat organizata de o Grupare militara, inalttradatoare si criminala la nivel societal, prin care s-a confiscat Put-Sup-Stat, in seara si noaptea zilei: 22 decembrie (adica in aceeasi zi, in care, la amiaza, RRD-1989 a invins), a constituit: cea mai mare nenorocire din Istoria Contemporana a Statului Romania, mai mare chiar, (prin consecintele, la nivel societal, care au urmat timp de 27 ani), decat nenorocirea produsa prin instaurarea, fortata, din afara (adica de trupele: Uniunii Sovietice), a Statului comunist-dictatorial, deoarece a fost infaptuita chiar de catre o Categorie militaro-securistica, declasata si depravata (nu doar moral, ci si civilizational), din cadrul Poporului Roman, ai carei componenti si-au adus, in mod deliberat (in mai mare, sau in mai mica masura, in functie de caz) “contributia” (atit la nivel de Grupare, cat si la nivel personal) la diminuarea, dramatic-accelerata (prin fortare la: moarte prematura, respectiv la: emigrare, la deteriorarea sanatatii, la pauperizare materiala, infaptuite prin: manipulare mediatica, mafiotism-politic, precum si prin alte mijloace, similare, de oprimare publica), a Populatiei statale.
Mai trebuie sa se stie ca: respectiva Categorie, care a fost si este, nu doar ticaloasa, ci si comitatoare de genocid-populational, s-a comportat si se va mai comporta, in mod perfid si, la nevoie, chiar criminal, la nivel societal, impotriva marii majoritati a Populatiei statale, romanesti (asa cum a procedat si in seara si noaptea datei calendaristice: 22 decembrie 1989), pe care a transformat-o in: “Populatie-victima “ in scopul de a o exploata, cat de mult va putea, in folosul sau si al clientelarilor sai, asociati, pentru a-si mentine privilegiile, adica pentru a se mentine si exercita, in continuare: PutSup-Stat, in mod determinant, in favoarea sa, chiar si cu orice pret. A spera ca aceasta Categorie putrefactoida va putea fi schimbata, intr-un timp relativ scurt, prin metode specific-democratice, bazata pe alegeri organizate in stilul democratiei ordinare, nemeritocratice (in care fiecare elector are dreptul la un singur vot), constituie nu doar o mare si nefondata: iluzie, ci si o foarte mare: eroare de strategie politica, deoarece va necesita trecerea unei perioade temporale, cel putin aproximativ egale, cu perioada temporala in care respectiva Categorie Populationala (Categ-Popul) a actionat in mod subversiv, pentru a acapara, mentine si consolida Put-Sup-Stat, in Romania, timp in care: alte milioane de romani vor fi determinati sa-si “mute domiciliul” in cimitire, sau in afara Romaniei.
Apreciez ca: Sistemul subversiv-distructiv, specific instaurarii “Noii ordini mondiale”, a fost atit de perfid si chiar de monstruos proiectat, la nivel: Ext-Lum, si apoi implementat, in timp, in cadrul LPM, incat: nu poate fi stopat, si nici inlocuit, decat printr-o actiune concertata, intelept organizata si si eficient declansata, care sa aiba forta de a cataliza si antrena cat mai multi dintre membrii Populatiei statale (destinati a fi si a ramine, in continuare, victime ale opresiunii si represiunii exercitate de catre respectiva Categorie, impotriva: Omenimii din Statul Romania), in scopul inlaturarii de la detinerea si exercitarea Put-Sup-Stat, a respectivei Categorii.
Aceasta schimbare ar putea fi realizata, in mod eficient, prin: organizarea si declansarea unei Lovituri de Stat, organizata in mod conspirat, in scopul eliminarii de la exercitarea Put-Sup-Stat, a actualei Categorii politrucist-agentural, in mare parte si: inalt-tradatoare si masonizate, daca in cadrul institutiilor principale ale Statului Roman ar exista suficienti: patrioti, sau macar: cetateni, autentici, in stare sa-si asume riscurile existentiale aferente organizarii si declansarii unei astfel de actiuni insurectionale, de eliberare a Statului Roman, in scopul readucerii acestui Stat, din starea de: “pseudoStat”: national, suveran, unitar si indivizibil, republican, de drept, democratic si social (asa cum a fost prevazut sa fie in cadrul Articolului 1, al Constitutiei statale, post15 revolutionare a Romaniei), in: Stat-autentic, in care sa fie: aparate si consolidate, la nivel societal, prevederile constitutionale, respective.
Din nenorocie, m-am convins, ca urmare a sesizarilor, publice (transmise personal si mai ales, prin e-mail), principalilor conducatori ai Statului Roman, precum si principalilor conducatori, respectiv si multor membri ai institutiilor de conducere la nivel central, districtual-judetean, respectiv la nivel localitational, ca: astfel de persoane demne, curajoase, sau macar responsabile sa se implice, personal, sau sa sprijine declansarea unei insurectii nationale, in acest scop, nu exista, in prezent, in Statul Romania. In contextul in care am realizat ca o asemenea insurectie, de tip: Lovitura de Stat, nu era posibil a fi infaptuita, am ales: calea initierii in Ezoteism, stiind ca toate Statele imperialiste care se manifesta in mod imperialist, impotriva altor state, se bazeaza inclusiv pe faptul ca au incheiat: Parteneriate de colaborare Ext-Lum cu anumite Civ-virAgres-Ext-Lum, de la care primesc, contra unui cost adecvat, sprijin, de la nivel ExtLum, pentru a agresa si subordona, in mod specific corporatist, sau chiar in mod imperialist, Statele-victima, agresate, pina la implementarea, in cadrul respectivelor: State-victima, a imperialismului mondial, de sorginte: Extra-Lum, in cadrul unei strategii imperialiste, care vizeaza integrarea tuturor Statelor Lumii in cadrul asa numitei: “Noua Ordine Mondiala”, care are ca obiectiv: transformarea intregii LPM intr-o colonie subordonata intereselor specific-imperialist-civilizationale ale unei Grupari de Civ-virAgres-civ-vir-Ext-Lum.
In acest scop, si inclusiv in disperare de cauza (deoarece toate incercarile mele de a organiza: o ampla miscare de protest, pe cale civica, respectiv un partid politic, autentic-nationalist, respectiv rascoala, sau chiar o revolutie, au esuat, constatind ca nu reuseam sa catalizez si sa coagulez o grupare de persoane dornice sa se implice intr-o asemenea initiativa ( dar si sa-si asume riscurile existentiale, aferente), mi-am propus sa studiez, in calitate de: altruist si patriot roman, initiat in Ezoteism, posibilitatile de a incheia un: Parteneriat, extralumesc-lumesc (Ext-Lum-Lum), cu o grupare de Civ-vir-Neagres-civvir, sau macar cu o anumita Civ-vir-Neagres-civ-vir-Ext-Lum.
Dupa mai multe tentative, in acest sens, care s-au concretizat cu incheierea unor Parteneriate care, insa, nu s-au dovedit a fi adecvate scopului pe care il urmaream, si in cadrul carora am parcurs diferite perioade temporale, de evolutie existentiala, mai mult sau mai putin concludente, din punct de vedere al obiectivului urmarit (cu precizarea ca toate mi-au fost defavorabile, in mai mare, sau mai mica masura, atit mie, in calitate de conducator, cat si celorlalte persoane care s-au afiliat initiativelor intreprinse de mine), am ajuns in legatura (prin intermediul comunicatiei telepatice, de tip: Ext-Lum, de care beneficiez de aproximativ 24 ani) cu reprezentanti ai:Civ-vir-Acviliene VulturieneIndividuale-Alboase-Neagres-civ-vir-Ext-Lum ( Civ-vir care a mai avut un Parteneriat de colaborare Ext-Lum-Lum cu o grupare patriotica constituita, in mod conspirat, in perioada temporala in care Statul Romania era Regat, condus de regele Carol I, Grupare 16 condusa de catre patriotul roman: Candiano Popescu, la care a aderat, ulterior, si: I.C.Bratianu, precum si alti patrioti, care au constituit: Partidul National Liberal, avind ca deviza ideologica, principala, deviza: “Prin noi insine!).
Candiano Popescu a coordonat Gruparea respectiva (atit timp cat a fost conducatorul respectivei Grupari) astfel incat sa actioneze, in mod eficient, pentru a scapa de subordonarea imperialista, austro-prusaca, a Statului Romania, prin intermediul Regelui inalt-tradator si obedient intereselor imperialiste austriaco-prusace, care a fost: Carol I (fiind organizatorul si declansatorul asa numitei, ulterior, in mod peiorativ: “Revolutia de la Ploiesti”), pina cand a fost: Agres+Exor-civ-vir prin intemediul unor Mutanti civ-vir, apartinind Civ-vir-Acviliene-Vulturiene-Androgine-Negre-Agres-civ-vir-Ext-Lum, care, prin reprogramare fiintial-superioara, l-au transformat, din: patriot, in: obedient regal). In contextul expus anterior, Conducerea Gruparii Ezoteiste care fusese condusa de catre: Candiano Popescu, a fost preluata de catre: I.C.Bratianu, care a actionat astfel incat sa stopeze continuarea mandatului regal detinut de Carol I, si apoi sa determine casatoria urmatorului Rege: Ferdinand (care s-a dovedit a fi si el, ca si unchiul sau: Carol I: obedient si inalt-tradator fata de aceleasi interese imperialiste: austriaco-prusace) cu principesa Maria, de Etnie engleza, ce s-a dovedit a fi un factor fiintial-superior, determinant, in favoarea implicarii, directe, a Statului Romania in Primul Razboi Mondial (desi abia in anul 1916!), precum si in desfasurarea tratativelor internationale care au avut loc dupa incheierea acestui Razboi Mondial, astfel incat Statul Romania s-a extins teritorial, devenind: “Romania Mare”.
O semnalare, specific-ezoteista a evenimentelor prezentate anterior, o constituie: prezenta simbolului vulturian pe monumentele dedicate Eroilor Romani care au participat, in mod direct, la Primul Razboi Mondial. Ca urmare a incheierii, de catre mine, a Parteneriatului Ext-Lum-Lum, enuntat anterior, s-a constituit organizatia ezoteista: MARAI, care a coordonat, la nivel ezoteist, apararea Statului Romania si, in masura posibilului, a Statului Republica Moldova, supuse unei puternice Agres-civ-vir, in scopul Exor-civ-vir, la nivel statal, a celor 2 State romanesti, Agres-civ-vir comisa, la est, de catre: Statul Federatia Rusa (subordonat si, in mare parte, deja Exor-civ-vir de catre: Civ-vir-Reptiliana-Dragoniana-Individuala-RosieAgres-civ-vir-Ext-Lum), respectiv la vest de catre: Statul Maghiaria (subordonat, prin actuala conducere, tot: Civ-vir-Agres-civ-vir-Ext-Lum, mentionata anterior), precum si de catre Statele: Austria si, mai ales: Germania (subordonate: Civ-vir-AcvilieneVulturiene-Androgine-Negre-Agres-civ-vir-Ext-Lum), iar la sud, de catre: Statul Turcia (subordonat: Civ-vir-Reptiliene-Balauriene-Individuale-Rosii-Agres-civ-vir-Ext-Lum, Civ-vir care este aliata cu: Civ-vir-Arahnidica-Tarantulara-Individuala-Neagra-Agresciv-vir-Ext-Lum, careia ii sunt subordonate celelalte State Islamice din nordul Continentului Africa.
Trebuie sa se afle ca: Grup-Civ-vir-Agres-civ-vir-Ext-Lum care a agresat, de multa vreme, LPM, nu urmareste subordonarea unor State cu influenta, determinanta, asupra existentei LPM, decat ca pe o etapa preliminara in infaptuirea scopului fundamental, care este: distrugerea, ireversibila, a LPM, scop pe care doreste sa-l realizeze, insa: prin intermediul declansarii unui Razboi Lumesc, nimicitor, care sa determine Ier-Cond-AbilSolar sa adopte hotarirea de a distruge LPM.
Explicarea acestei intentii distructive este motivata de faptul ca: actualul: Cond-Sup al Ansamblului de Categorii de Grupari de Civilizatii-virtuale al Civilizatiei Creatoare Absolute Conducatoare (Ans-Categ-Grup-Civ-vir—Civ-Creat-Abs-Cond), al carui CondSup (de tip: Tartor) este: Creo, in calitate de reprezentant al: Civ-vir-Reptiliene Balauriene-Individuale-Rosii-Informative-Agres-civ-vir, este dominat, in mod superdeterminant, de catre: Ans-Categ-Grup-Civ-vir-Agres-civ-vir, al carui: Cond-Sup (de tip: Tartor) este: Satan – in calitate de reprezentant al: Civ-vir-Arahnidice-Tarantulare Individuale-Negre-Informative-Agres-civ-vir, si care este cu mult mai extins si mai consolidat comparativ cu celalalt Ansamblu: Ans-Categ-Grup-Civ-vir-Neagres-civ-vir, al carui Cond-Sup (de tip: Demiurg) este: Prometeos, iar atit Creo, cat si: Satan, actioneaza, permanent, astfel incat aceasta super-dominatie sa fie mentinuta, cat mai mult timp posibil, inclusiv prin distrugerea Lumilor in care evolueaza-existential Categ-Grup-Civvir-Neagres-civ-vir, cum este si cazul LPM.
Actiunea distructiv fiintial-superior-civilizationala s-a intensificat, mult, in ultima perioada temporala, aferenta Calendarului ansamblial aferent Ans-Categ-Grup-Civ-vir —Civ-Creat-Abs-Cond, condus de Tartorul: Creo, in contextul in care mandatul de exercitare a conducerii Ansamblului enuntat anterior, de catre: Creo, urmeaza sa se incheie peste foarte putina vreme, urmand ca Ier-Cond-Abil din cadrul Civ-Creat-AbsCond sa desemneze un alt Cond-Sup, care, in mod normal, ar trebui sa fie selectat din cadrul Ans-Categ-Grup-Civ-vir-Neagres-civ-vir, dupa ce ultimile 2 mandate de: CondSup al Ans-Categ-Grup-Civ-vir—Civ-Vir-Creat-Abs au fost exercitate de catre reprezentanti ai Ans-Categ-Grup-Civ-Vir-Agres-civ-vir (cu precizarea ca: primul mandat de Cond-Sup a fost exercitat, in calitate de: Tartor, de catre: Cronos - reprezentant al Civ-vir-Arahnidice-Tarantulare-Individuale-Negre-Informative-Agres-civ-vir). Trebuie sa se mai afle si sa se constientizeze, in mod corespunzator, ca: intreaga actiune de agresare a Statelor din Continentul Europa, cu migratii coplesitoare de Populatii de Religie Islamica, constituie, de fapt, o Agres-civ-vir, premergatoare unei Exor-civ-vir, care are in vedere toate Statele din cadrul Continentului Europa.
Mai semnalez, in finalul acestui capitol, ca: recentele actiuni intreprinse in scopul de a modifica actuala Stema de Stat a Romaniei, prin situarea simbolului vulturian sub un “baldachin” strajuit, lateral, de catre: 2 lei, specific Civ-vir-Feliniene-Leonine-Androgine - Aurii-Agres-civ-vir-Ext-Lum, care domina: vechea Stema a Statului monarhist, care a fost Romania, respectiv, apoi: situarea pe capul vulturului a unei coroane de culoare rosie (simbol ezoteist al: Civ-vir-Reptiliene-Dragoniene-Individuale-Rosii-Agres-civ-virExt-Lum, propusa a fi legiferata si care apoi chiar a fost legiferata (fiind in curs de introducere, la nivel oficial, in toate celelalte Steme utilizate pentru alte institutii), constituie agresiuni ezoteiste, puternice, ultima trebuind sa fie cat mai urgent stopata, deoarece constituie o agresiune ezoteista, foarte puternica, la nivel de: Stema statala, a Civ-vir-Reptiliene-Dragoniene-Individuala-Rosie-Agres-civ-vir-Ext-Lum asupra: Civ-virAcviliene-Vulturiene-Individuale-Alboase-Neagres-civ-vir-Ext-Lum, ambele agresiuni fiind comise prin Mutanti civ-vir ai Civ-vir-Agres-civ-vir, specificate anterior.
Cele expuse anterior constituie o dovada a faptului ca: nu doar la nivelul LPM, ci si la nivel Ext-Lum, se desfasoara o lupta, foarte apriga, intre anumite Grup-Civ-vir-Agresciv-vir-Ext-Lum pentru instaurarea suprematiei lor, la nivelul intregii LPM, si anumite Grup-Civ-vir-Neagres-civ-vir-Ext-Lum, care doresc sa contracareze, in masura posibilului, o asemenea Agres-civ-vir, care, daca s-ar reusi sa fie infaptuita, ar cauza adoptarea unei hotariri de distrugere a intregii LPM, de catre Ier-Cond-Abil-Ext-LumSolaritale, cu consecinte catastrofale asupra intregii Categ-Grup-Civ-vir-Primatifere Neagres-civ-vir, pentru a carei existenta a fost proiectata, infaptuita si implementata, in realitate specific-civilizational-virtuala: LPM.

Interventie prilejuita de anuntarea, oficiala, a victoriei lui Donald Trump in campania electorala, desfasurata pentru alegerea noului Presedinte al Statelor Unite aleAmericii.

Precizez ca am hotarit sa schimb modul de expunere al acestei lucrari atunci cand am constatat ca, prin alegerea lui Donald Trump, a carui candidatura, electorala, a fost sprijinita, in masura posibilului, de catre: MARAI (si care este un reprezentant al: Civ-vir-Tauriene-Individuale-Rosii-Neagres-civ-vir-Ext-Lum),despre care trebuie sa se stie ca este aliata cu Civ-Vir-Acviliana-Vulturiana-Individuala-Alboasa-Neagres-civ-vir-Ext-Lum in coordonarea evolutiei, la nivel statal, a Statului Romania, precum si a statului Republica Moldova, au crescut sansele de stopare a Agres-civ-vir de catre Gruparea deCiv-vir-Agres-civ-vir-Ext-Lum (enuntata anterior), implicata in Agres-civ-vir+Exor-civ-vir, prin implementarea, in cadrul LPM, a asa numitei: “Noua ordine mondiala”, pornindde la un “bastion statal” de rezistenta impotriva implementarii, la nivelul intregii LPM, a Proiectului de Agres-civ-vir+Exor-civ-vir, mentionat anterior, bastion initiat de catre Statul Romania, chiar daca numai prin intermediul MARAI, precum si din Republica Moldova (care au in componenta heraldica a Stemei de Stat a simbolului vulturian-albos, plasat in pozitie principala, urmata de cea a simbolului taurian, plasat in pozitie secundara), la care s-ar putea asocia si SUA, in care predomina simbolul vulturian, cu capul alb, in cadrul emblemei, oficiale, a Armatei SUA.

Lorin Fortuna Fondator al Misiunii Astrale: "Romania Altruista si Inteleapta" fost: Organizator si Conducator principal al autenticei RRD-1989

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...