vineri, 21 mai 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST.

Alături de Saul din Tars ,cunoscut ca falsul apostol Pavel ( era absolvent al Universității din Alexandria sectiile actorie și filozofie) , împăratul Constantin și mama sa Elena, au fost unele dintre cele mai nebenefice fiinte din cadrul acestei LUMI MEDII nr. 6,.
Prin acești Mutanti Civilizationali ( și alții) a fost implementată la nivel lumesc religia creștină. Datorită răului existential facut de catre acestia, au fost anihilati fiintial.
Datorită faptului că, Cultul lui Mitra nu i -a permis să intre în rândurile sale,împăratul Constantin ,care era împăratul imperiului Roman, a hotărât să înființeze el o religie, numită creștină, în baza invataturilor lui Saul din Tars si a ideologiilor și curentelor crestine de la aceea vreme.
În anul 325 a convocat, ceea ce se numeste Conciliu de la Niceea unde s-au adunat peste 2300 de preoți și călugări din tot imperiul roman.
Pe lângă doctrina religioasă, s -a discutat introducerea în religie ( și considerate ca adevăruri) rugaciunea Crezulideea că Maria l-a nascut pe Dumnezeu, că Issus este fiu de Dumnezeu, că există un singur Dumnezeu etc. ,lucru cu ,care majoritatea participantă nu a fost de acord.
Maria-( mama lui Issus iar tatăl se chema Menahem Essenianul )-nu are cum să îl nască pe Dumnezeu deoarece aceasta a trait acum 2000 de ani în actualul areal al Palestinei, iar conducatorul Suprem al Planetei TERROS a venit de pe Satelitul Ancestralia să conducă această planetă cu peste 50000de ani în urmă
Hristos este fiul lui TERROS și nu Issus.
Cei care nu au fost de acord cu această doctrină impusă de Constantin, au fost scosi in afara legii sau executați. Unul dintre cei care s -a opus acestei blasfemii a fost ARIUS.
Și astfel s-a nascut religia Creștină ( care este ceea mai inrobitoare religie dintre cele care se practică la această oră la nivel lumesc) și anume prin impunerea ei prin forța de un împărat pe nume Constantin care avea la aceea vreme o putere foarte mare în imperiul Roman.
DACĂ JERTFA ACELOR PREOTI SI CALUGARI ERA SINGULARĂ, NU ERA O ASA MARE PROBLEMĂ, DAR PRIN IMPLEMENTATEA LA NIVEL LUMESC A ACESTEI RELIGII CTESTINE AU PIERIT MILIARDE DE FIINTE. Scris de Simion Capras (21-mai 2021).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...