joi, 27 mai 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

În mănăstirea Dealu este înmormântat capul lui MIHAI PĂTRAȘCU zis si VITEAZUL.
În general, Ființele Individuale Superioare care au facut ceva deosebit pentru ca această Țară România să existe, corpul lor Lumesc ( trupul fizic sau substantial) este lăsat în această Lume deoarece ridică foarte mult frecvența de vibrație a locului precum si a țării.
Cei care detin Rangurile Astrale de Zei pot părăsi această Lume Medie nr. 6 în doua moduri și anume prin disparitie sau prin înălțare.
Cer pe această cale autorităților competente în acest sens scoaterea de urgență a capului lui MIHAI VITEAZUL din mănăstirea Dealu, pentru ca acesta să își facă treaba la randament maxim pentru ridicarea frecventei de vibratie a Țării.
Este tinut acolo exact pentru ca efectul creșterii de vibratie să fie cat mai mic.
MIHAI PATRASCU zis si VITEAZUL este Demiurgul Civilizatiei Omenice care reprezintă circa 15 % din populatia acestei LUMI MEDII nr 6. Restul populatiei lumești sant mutanti civilizationali .
Scris de Simion Capras (27 -mai-2021).

POMENIREA VOIEVODULUI MIHAI VITEAZUL LA MÂNĂSTIREA DEALU.

În cea mai importantă necropolă voievodală munteană şi loc de pelerinaj național, la Mânăstirea Dealu, se va desfășura joi, 27 mai 2021, sub coordonarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, ceremonia de pomenire a Voievodului Mihai Viteazul, la 420 ani de la moartea sa martirică.
Parastasul va începe la ora 10.00, moment la care vor lua parte oficialități locale și județene, dar și preoți, studenți de la Facultatea de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște, elevi ai Seminarului Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgoviște și ai Școlii Mihai Viteazul din Târgoviște, însoțiți de profesorii lor.
De pe treptele bisericii mânăstirii Dealu, Mitropolitul Nifon va rosti un cuvânt de învățătură cu acest prilej, după care va avea loc defilarea unor militari din Garnizoana Târgoviște.
Reamintim că în pronaosul bisericii Mânăstirii Dealu, ctitoria Voievodului Radu cel Mare, de la a cărei sfințire se împlinesc anul acesta 520 de ani, se află depus într-un sarcofag, capul primului mare întregitor de țară, Voievodul Mihai Viteazul. Mânăstirea a fost restaurată și înfrumusețată, între anii 2000-2018, după ce, la inițiativa și sub îndrumarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, s-au întreprins ample lucrări de consolidare a bisericii, a chiliilor şi a întregului ansamblu monahal.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI.


Articol preluat de pe internet.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...