sâmbătă, 22 mai 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST : 

Pentru cei care consideră că, religia ortodoxă nu îi mai reprezintă, deoarece este cea mai nocivă și degradanta religie din toate care se practică în această Lume , există posibilitatea să iasă de sub acest jug religios. Există pe internet certificate de dezbotezare care se completează în așa fel ca să se facă cunoscut faptul că vrei să ți se anuleze botezul ortodox și nu numai. Cu acest document iesi într-o Piață publică și zici tare : CĂ RENUNTI LA BOTEZUL DIN RELIGIA ORTODOXAIerhiile Astrale Abilitate vor lua în considerare această cerere și veți fi ajutați să ieșiți din robia religioasă. 

GETO DACII, PÂNĂ LA VENIREA CRESTINILOR AU FOST OAMENI LIBERI, AVEAU ZEII LOR PE CARE ÎI VENERAU, SE BUCURAU CAND UN DAC PĂRĂSEA ACEASTĂ LUME DEOARECE SE DUCEAU LA ZEI, ÎNTR-UN LOC BUN SI NU IN LUMEA LUI HRISTOS CARE SE NUMEȘTE VEȘNICIE UNDE ACESTA ÎȘI ADUNĂ ROBII. Scris de Simion Capras ( 24 -nov- 2020).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...