miercuri, 26 aprilie 2023

Comentariu Existentialist :

Si Eminescu blestema insa nu a avut o viata prea fericita .

Anatema și blestemul odată cerute, nu mai depinde de tine ce se întâmplă mai departe. În cadrul Civilizatiilor Omenice acestea sant preluate de animatorul existential , se analizează dacă trebuiesc să fie luate în considerare după care se face sau nu se face cererea de trimitere în judecată Astrala. Lui Eminescu și tuturor Vectorilor Luminoși nu le-a mers bine deoarece s-au plătit sume enorme ca să nu își îndeplinească destinul. De exemplu Ștefan cel Mare a fost vândut pentru fonduri pentru a pregăti marea Înfruntare Civilizationala din 2008-2012. Au fost sacrificați 40000 de bucovineni pentru același lucru. Deci a anatemiza și a blestemiza o F.I.S(fiinta individuala superioara) sau  o  F.C.S(fiinta colectiva superioara) înseamnă de fapt ați cere dreptatea.  În cadrul civilizațiilor agresionale cine cere blestemul acela și răspunde pentru el. Dacă ai cerut strâmb plătești. Asta se întâmplă când te duci la vrăjitor, popă etc. Dacă ceri și nu ai dreptate popa o intoarce spre tine și suporți consecințele. Scris de Simion Capras(26-april-2023).

 

duminică, 23 aprilie 2023

 



Comentariu Existentialist:


In ultima perioada ,au avut loc doua evenimente care au lovit dur religiile ,mai ales cea catolica. Incendiul de la Notre Dame si atentatele din Sri Lanca. Dar stie cineva cit costa realizarea si proiectarea unei fiinte individuale superioare de tip om? Omul a fost proiectat ca sa aiba in destinul sau 33% rau existential ,33% bine existential si restul neutru existential .Ce au facut Dumnezeii si Conducatorii unor lumii ? Au schimbat aceste procente catre rau obligatoriu prin schimbarea legilor astrale astfel incat sa introduca in destin o parte mai mare de rau existential ,rezultand o mai mare cantitate de suferinta .Au proiectat si implementat religiile ca prin ele sa exorcizeze dupa care sa schimbe destinele oamenilor ,introducand rau existential pentru a produce mai multa suferinta care apoi era confiscata de patronii extraplanetarii ai acestor religii si pusa in conturiile lor personale .Practic practicantii religiilor erau in imposibilitatea de a exista in lumile urmatoare deoarece in calitate de robii ,servii sau sclavii ai unor DUMNEZEI ,aceasta suferinta -care constituie valuta forte in lumile superioare -le era confiscata iar daca nu ai cu ce sa existii acolo (lumii superioare ) esti anihilat fiintial. Pentru religia ortodoxa patronii extraplanetarii sunt : HRISTOS , SAVAOTUS , Hefaistos si Lucifer iar pentru religia de rit catolic patronii extraplanetarii sunt : Hristos, Catolus si Borg . Scris de Simion Capras(23-april-2019).


https://www.dw.com/ro/catedrala-notre-dame-din-paris-devastat%C4%83-de-incendiu/a-48340195

vineri, 21 aprilie 2023

 



Raport Ben Fulford (18.04.2023) – Pe măsură ce războiul din Ucraina se termină, focuri de artificii încep în Asia




Comentariu Existentialist:

Ne interesează doar recuperarea teritoriilor românești dar nu stiu daca ne vor da de bunavoie Ucrainienii treritoriile acelea,insa este posibil ca EI sa nu mai existe ca stat dupa razboi .
Nu am crezut că Maia Sandu va face acel gest prin care s-a dus la ilie bolojan pentru a cere sprijin pentru Moldova de la fiul lui soros. Aici, pe deoparte s-a dat de gol cine este și în același timp am aflat ca acel demolator de simboluri Naționale era propus ca viitor președinte sorosist pentru România. S-ar putea să nu fi putut să aibă de ales dar orice era nu trebuia să îi atate pe ruși.
Ma tem de tradare ...americanii cauta sa isi vanda armele oriunde... iar europenii au interesele lor in aceasta politica globala. Scris de Simion Capras(21-april-2023).



luni, 17 aprilie 2023


Trăiască România Mare și Puternică . Scris de Stanuca Petrut(17-april-2023).


foto: 
Statuia lui Mihai Patrascu (Viteazul) din Craiova 



Statuia lui Mihai Patrascu (Viteazul) din Craiova 

 





Imagine realizata de Stanuca Petrut (17 -aug-2023).
Statuie depoluata 


Filmare realizata de Stanuca Petrut :




vineri, 14 aprilie 2023

 




Simboluriile si sarbatoriile Crestine 

Niciunu dintre personajele prezentate in biblie nu a existat real(fizic , istoric ) sunt doar metafore si personificarii .Biblia descrie un ADEVAR dar personajele sunt fictive . IIsus (si nu HRISTOS) este o personificare a Soarelui iar cei 12 apostolii sunt defapt cele 12 constelatii prin care trece SOARELE in decursul unui an de zile, cele 4 evanghelii semnifica cele 4 anotimpurii care sunt intr-un an ..........Sarbatoarea Craciunului este defapt incheierea unui ciclu solar .... Pe data de 22 dec pina pe 25 dec el (soarele ) se afla in cel mai sudic punct pe bolta cereasca (pe emisfera nordica) ....unde sta 3 zile dupa care se ridica pe bolta in fiecare zi cu un grad ..... de aici expresia de (a) INVIA  a lui IIsus .. Dar el invie in fiecare zi castigand confruntarea cu cel intunecat (zeul noptii - LUNA ) ...Astroteologia ,studiul miscarii Soarelui pe bolta cereasca si influienta lui asupra omului .......Iar sarbatoarea Pastelui ,poate fii considerata o Sarbatoare A Primaverii cand natura RENASTE ,cand incepe un nou ciclu agricol, turmele ies la pascut ,etc .In trecut exista cate o sarbatoare specifica fiecarui anotimp(echinoctiu si solstitile ) ,cand se faceau ceremonii specifice perioadei .........Crestinismul a fost initial o RELIGIE SOLARA ....un cult al soarelui fara de care nu am putea exista(fara Soare) dar popii au transformat-o in altceva din dorinta de a controla masele .
Adevaratii CREATORII ( un miliard de anii inaintea noastra in timp si spatiu ) sunt cei care au creat acest ansamblu in care existam ( Soare ,Luna ,Pamant ,sistem solar ,galaxii ), in care Omul se poate dezvolta fiintial prin acumularea de noi informatii  pentru a se putea califica pentru lumile superioare  . Scris de Adrian Iacob (22-mars-2022).



miercuri, 12 aprilie 2023


Comentariu Existentialist:

Monumentul Eroilor din Carei. Aceștia sant o parte din cei peste un milion de Ființe Individuale Superioare care s-au sacrificat pentru a avea această Țară România. Scris de Simion Capras(12-april-2023).

https://www.google.com/imgres?imgurl=https://www.visitcarei.ro/uploads/source/20210616_101021.jpg&tbnid=s7G7DBTAJ_U6iM&vet=1&imgrefurl=https://www.visitcarei.ro/info/monumentul-ostasului-roman.html&docid=IlPOx1tZyaF_bM&w=4000&h=3000&hl=ro-RO&source=sh/x/im


 

 



Comentariu Existentialist:

Statuia lui MIHAI PATRASCU ZIS ȘI VITEAZUL din Craiova. El a fost primul domnitor Român care a unit cele trei provincii Românești creând pentru prima dată o Țară numită Rominia și care a durat așa 14 luni. Tot el a întemeiat în data de 27 mai 1600 Etnia ROMÂNĂ. Scris de Simion Capras(12-april-2023).

 


Comentariu Existentialist:

Mausoleul de la Marasesti. Aici s-a decis destinul poporului Român. Dacă Armată ROMÂNĂ nu castiga această luptă împotriva naziștilor noi nu mai existam azi ca și Țară. Scris de Simion Capras(12-april-2023).


https://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.365romania.ro/uploads/products/image_details/full/d35fc5eef86e98b1c1b7a6721634aadb.jpg&tbnid=JHVc1KlwncdNFM&vet=1&imgrefurl=http://www.365romania.ro/turism-comemorativ/mausoleul-eroilor-de-la-marasesti&docid=fXtRfBdVw6n5-M&w=843&h=562&hl=ro-RO&source=sh/x/im

marți, 11 aprilie 2023

 



Comentariu Existentialist:

Și aici se vede că toată doctrina religiei creștine, reprezintă un fals, scoțând omul din competiția de a acumula fonduri existențiale în vederea mântuirii.
Cum explică reprezentanții BOR că o biserică arde într-o zi pe care ei o consideră atât de importantă, dar care în realitate nu reprezintă nimic?
Cum de a ars această biserică care probabil a fost sfințită și să ne explice și nouă ce înseamnă a sfinți deoarece eu nu cunosc acest fenomen.
Toate aceste investiții în biserici și toate teoriile religioase sant facute să abată, să scoată omul din dezvoltare sa fiintial Superioara deoarece lor le trebuie robi, servi și sclavi religioși de la care li se iau fondurile existențiale ale acestora după bunul plac al lui Hristos.
Deasemenea religia creștină precum și celelalte religii importante care se practică la această oră în lume, au și rolul, împreună de a realiza NOUA ORDINE MONDIALA. În NOM au nevoie de persoane blande, smerite, care apleacă capul când vine sabia, ascultătorii, deoarece cei care luptă nu corespund NOM.
În fapt religia creștină și aproape toate religiile lumii sant religii satanice după cum și masoneriile sant organizații satanice.
De exemplu cum explică papa și premierul israelian Netanyahu existenta unui tunel intre Roma și Ierusalim în care sau gasit peste 600 de avioane de aur lingouri și deasemenea copii, care nu au vazut lumina soarelui niciodată aceștia fiind folosiți pentru a extrage acel drog al așa-zisei tinereți.
Cum puteți să ziceți despre Vatican sau Ierusalim că sant orașe sfinte când sub acoperământul religiilor se fac tot felul de atrocități pe care mulți nici nu si le imaginează? Scris de Simion Capras(11-april-2023).



https://luminaadevarului.com/2023/04/10/tunelul-de-1500-de-mile-de-la-vatican-la-ierusalim-mai-mult-aur-decat-va-puteti-imagina-gasit-in-tunel/?fbclid=IwAR0MTTahiF4AY79NIzvJPQzVLoDG6YfNMMtkgf37Qd_XyAt-2eIK6cjBLd8







luni, 10 aprilie 2023



Comentariu Existentialist :

Pentru o familie  SOȚ și SOȚIE nu îi ajunge o viață de OM să plătească cu suferința raul făcut prin botezul ortodox asupra unui copil. In timpul botezului popa are un animator existențial puternic față de cel al copilului care este slăbuț și nu are puterea de a lupta cu animatorul existențial agresional civilizational de care dispune popa . In momentul în care îl atinge se produce o scădere a frecvenței de vibrație și este exorcizat. Tradus, dacă până atunci animatorul pe care îl avea copilul i -a făcut un program existențial favorabil prin care copilul putea să devină un medic, inginer, un muncitor bun etc, odată cu exorcizarea i se repartizează un egon, demon sau diavol „care face din el un hot, un drogat, un proxenet , etc . Vinovatii pentru această crimă existentialista sânt părinții și nașii deoarece copilul nu este în stare să aibă o părere la acea vârstă. De aceea ținerii trebuiesc lăsați să hotărască dacă se botează sau nu. Relatia directă între OM și DUMNEZEU (conducătorul SUPREM al PLANETEI SE NUMEȘTE TERROS) și nu Hristos care este un Dumnezeu Religios .Cu alte cuvinte când ai probleme într-o localitate te duci la Primar și nu la popa. Pentru a pune numele unui copil este suficient să existe un martor și cineva să ridice copilul și să zică ÎNCEPÂND DE ASTAZI PE ACEST COPIL IL CHEAMĂ......și el se înregistrează automat și în Cer (astral).Scris de Simion Capras ( 24 -nov- 2020).


COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Oamenii pentru a pune un nume unui copil , nu trebuie să apeleze la biserică și religii. Acestea sant intermediare între om și TERROS care este DUMNEZEUL sau ADMINISTRATORUL ACESTEI PLANETE NUMITĂ TERRA. Cand ai o problemă într-o localitate, te duci la Primar și nu la popa. Biserica prin religii transformă omul din om liber in rob, serv sau sclav religios, distrugînd viitorul acestuia. Ca rob faci ce esti programat să faci nu ce ai vrea tu să faci . Popi si reprezentanții bisericii sânt animați existențial de civilizații diavolesti ,bestiale,canaliene și monstruoase fiecare cu modul lor de gandire și manifestare, adică vicleni perfizi, cinici și să zici. Cu alte cuvinte ei sânt diavolul pe care ei ne explică ce fac cu omul. Un animator de tip omen ,bonom, înger, uman ,pontif sau sacral nu exorcizeaza ...Scris de Simion Capras ( 3 -feb-2021 ).


 

sâmbătă, 8 aprilie 2023




Comentariu Existentialist:

În Astral se folosește calendarul anotemporal în care fiecare anotimp are 91 de zile.
Anul Nou incepe întotdeauna în data de 22 martie a fiecărui an.
Atunci ar trebuii să fie sărbătorită trecerea dintre ani dar acest lucru a fost ascuns falsificandu-se data pe care au pus-o în data de 31 a fiecărei luni de decembrie.
22 martie este începutul unui an nou care incepe cu însămânțatul ogoarelor, trezirea la o viață nouă a nataturii. Tot acum încep și turmele de animale să pască iarba fragedă a anotimpului Primăvara.
Din cele mai vechi timpuri în fiecare anotimp era exista o sărbătoare specifică acelui anotimp,(echinoctii si solstitii) în cazul Primăverii aceasta se numea Paștele, și care se referea de fapt la animalele care ieseau la pascut.
A ura unei alte persoane, în aceste zile PASTE FERICIT eu înțeleg că tu ii urezi să se aplece și să mănânce fericit iarbă. Adică îți bați joc zâmbind de el.
Religiile creștine au introdus în mod fals și subversiv pentru fiecare anotimp o sărbătoare religioasă pentru a înlocui vechile sărbători anotemporale în care oameni aduceau ofrande ZEILOR pentru a obține recolte cat mai bune. Inclusiv tăiatul porcului este un obicei stravechi de conservare a carni pentru a o avea dealungul intregului an.
Deci când urezi PASTE FERICIT cuiva de fapt îți bați joc de el după cum și religia creștină, prin practicarea ei te inrobeste, aserveste și te sclavizeaza pregatindu-te pentru a întra APLECAT, IN NOUA ORDINE MONDIALA. Scris de Simion Capras(8-april-2023).


 




Comentariu Existentialist:

Uitați-vă la această individa cu ce se ocupă. Adică pune politia să controleze populația dacă în caz de CM (concediu medical), cei în cauză sant sau nu sant acasă.
Acestea sant prioritățile din această Țara. De ce nu îl puneți direct pe Bode, că doar este doctor să emită CM.
MURIM CA ȘI ȚARĂ SUB CONDUCEREA ACESTOR TRĂDĂTORI.
Ce a rezolvat ministru agriculturii în problema fermierilor? NIMIC.
MA INTREB DACĂ, ĂȘTIA, MAI CONDUC EI ACEASTĂ ȚARĂ?
TOATE PARTIDELE POLITICE ȘI TOTI CEI CA RE ÎȘI SPUN OAMENI POLITICI, GUVERNUL ȘI PARLAMENTUL ROMANIEI TREBUIE DATI JOS CAT MAI URGENT. ACESTIA NU MA I AU LEGITIMITATE PENTRU A MAI OCUPA ACELE FUNCȚII. Scris de Simion Capras(8-april-2023).



 

 


Dimitri Medvedev prevede dispariția Ucrainei: 'Nimeni de pe planetă nu are nevoie de o astfel de Ucraină. De aceea nu va exista'


Comentariu Existentialist:

Asta cu condiția ca TARA ROMANIA să își recupereze toate pământurile și ținuturile Romanești care acum sant între granițele lor și a altor state. Scris de Simion Capras(8-april-2023).


joi, 6 aprilie 2023

 



Comentariu Existentialist:

În ultima perioadă temporală, când treci și când citești presa, de fiecare dată populația statala a României și a Europei este amenințată cu o lege sau o hotărâre, cu anumite pedepse.
În cazul acestui proiect de lege, conducătorii auto sant amenințați că dacă în termen de 60 de zile nu vor plăti amenzile de circulație, rămân fără permis.
Un conducător din cadrul sindicatului politistilor a recunoscut că li s-a cerut de MAI să dea amenzi cat mai multe, probabil ca polițiști să își scoată salariile.
Cum este posibil ca o instituție de forță să procedeze astfel?
Dacă legea trece asa se încalcă dreptul șoferului la muncă .
Constituția spune conform articolului 47 că statul trebuie să asigure cetățenilor un trai decent. Păi dacă șoferul nu mai poate lucra atunci cum să mai ai un trai decent? Dacă nu lucrează șansele de a le plati se diminuează.
De ce nu vă gândiți la recuperarea celor 400 de miliarde de EU furati și transferați în paradisuri fiscale, care odată recuperate, rezolvă problemele financiare ale Tarii.
Întreb conducerea masonica a acestei Tari câți bani ați dat pentru tunelurile și bazele subterane construite de cei care au vrut să instaureze N.O.M. (Noua Ordine Mondiala)? Întreb unde este aurul de la Londra care l-ați folosit ca și gaj pentru a inpovara Tara cu datorii?
După instaurarea noului Sistem Financiar Cuantic, dacă nu ai aur în banca Națională nu poți tipărit lei, iar și pe cei care îi au trebuiesc reduși până la nivelul cantității de aur existent. Unde ați dat aurul Tarii? Acum mulgeti populația acestei TARI ROMANIA să astupate găurile lăsate de niște conducători incompetenți și fără discernământ .
ROMANI...TOTUL VA IESI LA SUPRAFAȚĂ CONFORM ALGORITMULUI SECURITO, POLITICO, PARTIDCO RELIGIOSO, MASONICO MAFIOT.
ACEST ALGORITM VA SCOATE TOATE NELEGIUIRILE SI NENOROCIRILE FACUT ASUPRA ACESTE TARII ROMANIA, CONTINENTULUI EUROPA, A ACESTEI LUMI SI ASUPRA INTRGII PLANETE.
Cei care erau aleșii Noii Ordini Mondiale sant cei care fac parte dintre milionarii și miliardarii lumii, majoritatea celor cu pensii speciale, conducătorii lumești ai religiilor ,masonii, mafioții etc. Asta pentru a se vedea realitatea și nu învăluire cu care ne servesc zilnic la televizor. Scris de Simion Capras(6-april-2023).


marți, 4 aprilie 2023

 




Comentariu Existentialist:

Dezvoltarea tehnologică și industrială a unei Ființe Colective de tip Ginta, Țară, Continent, nu asigură automat Mântuirea acestora.
Tot asa de bine se pot Mântui și triburile care trăiesc în zone care nu sant dezvoltate d.p.d.v economic precum și Ființe Colective care sant dezvoltate dar folosesc Dezvoltarea Economica și Dezvoltarea Științei și Tehnologiei Informatice în scopul Dezvoltării Fiintiale a Omului.
Când un stat folosește tehnologia în scopul urmării, inrobirii, sclavizarii și aservirii Fiintelor acestea nu se pot dezvolta Fiintial Superior, deoarece ele sant ocupate cu probleme existențiale de supraviețuire și nu același de a-și încarcă Trupul Informatic cu fonduri existențiale.
Reamintesc faptul că Trupul Informatic este alcătuit din 15 Corpuri Specifice ( corp civilizational, sexual , gustativ,mirositor , tactil, vaziv, auditiv, social, etc) și care trebuiesc umplute cu informații Specifice până la un nivel acceptabil pentru ca să fii selectat în vederea Mântuirii.
A folosi tehnologia în scopuri distructive, de urmărire și pedepsire a fiintelor duce la anularea selectării acelei FIINTE INDIVIDUALE SUPERIOARE SI A ACELEI FIINTE COLECTIVE pentru Mântuire. Oamenii trebuie să lupte prin toate mijloacele posibile pentru a ieși din jugul pus asupra lor de Civilizațiile Agresionale civilizational Virtuale. Scris de Simion Capras(4-april-2023).


  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...