joi, 6 aprilie 2023

 



Comentariu Existentialist:

În ultima perioadă temporală, când treci și când citești presa, de fiecare dată populația statala a României și a Europei este amenințată cu o lege sau o hotărâre, cu anumite pedepse.
În cazul acestui proiect de lege, conducătorii auto sant amenințați că dacă în termen de 60 de zile nu vor plăti amenzile de circulație, rămân fără permis.
Un conducător din cadrul sindicatului politistilor a recunoscut că li s-a cerut de MAI să dea amenzi cat mai multe, probabil ca polițiști să își scoată salariile.
Cum este posibil ca o instituție de forță să procedeze astfel?
Dacă legea trece asa se încalcă dreptul șoferului la muncă .
Constituția spune conform articolului 47 că statul trebuie să asigure cetățenilor un trai decent. Păi dacă șoferul nu mai poate lucra atunci cum să mai ai un trai decent? Dacă nu lucrează șansele de a le plati se diminuează.
De ce nu vă gândiți la recuperarea celor 400 de miliarde de EU furati și transferați în paradisuri fiscale, care odată recuperate, rezolvă problemele financiare ale Tarii.
Întreb conducerea masonica a acestei Tari câți bani ați dat pentru tunelurile și bazele subterane construite de cei care au vrut să instaureze N.O.M. (Noua Ordine Mondiala)? Întreb unde este aurul de la Londra care l-ați folosit ca și gaj pentru a inpovara Tara cu datorii?
După instaurarea noului Sistem Financiar Cuantic, dacă nu ai aur în banca Națională nu poți tipărit lei, iar și pe cei care îi au trebuiesc reduși până la nivelul cantității de aur existent. Unde ați dat aurul Tarii? Acum mulgeti populația acestei TARI ROMANIA să astupate găurile lăsate de niște conducători incompetenți și fără discernământ .
ROMANI...TOTUL VA IESI LA SUPRAFAȚĂ CONFORM ALGORITMULUI SECURITO, POLITICO, PARTIDCO RELIGIOSO, MASONICO MAFIOT.
ACEST ALGORITM VA SCOATE TOATE NELEGIUIRILE SI NENOROCIRILE FACUT ASUPRA ACESTE TARII ROMANIA, CONTINENTULUI EUROPA, A ACESTEI LUMI SI ASUPRA INTRGII PLANETE.
Cei care erau aleșii Noii Ordini Mondiale sant cei care fac parte dintre milionarii și miliardarii lumii, majoritatea celor cu pensii speciale, conducătorii lumești ai religiilor ,masonii, mafioții etc. Asta pentru a se vedea realitatea și nu învăluire cu care ne servesc zilnic la televizor. Scris de Simion Capras(6-april-2023).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...