marți, 11 aprilie 2023

 



Comentariu Existentialist:

Și aici se vede că toată doctrina religiei creștine, reprezintă un fals, scoțând omul din competiția de a acumula fonduri existențiale în vederea mântuirii.
Cum explică reprezentanții BOR că o biserică arde într-o zi pe care ei o consideră atât de importantă, dar care în realitate nu reprezintă nimic?
Cum de a ars această biserică care probabil a fost sfințită și să ne explice și nouă ce înseamnă a sfinți deoarece eu nu cunosc acest fenomen.
Toate aceste investiții în biserici și toate teoriile religioase sant facute să abată, să scoată omul din dezvoltare sa fiintial Superioara deoarece lor le trebuie robi, servi și sclavi religioși de la care li se iau fondurile existențiale ale acestora după bunul plac al lui Hristos.
Deasemenea religia creștină precum și celelalte religii importante care se practică la această oră în lume, au și rolul, împreună de a realiza NOUA ORDINE MONDIALA. În NOM au nevoie de persoane blande, smerite, care apleacă capul când vine sabia, ascultătorii, deoarece cei care luptă nu corespund NOM.
În fapt religia creștină și aproape toate religiile lumii sant religii satanice după cum și masoneriile sant organizații satanice.
De exemplu cum explică papa și premierul israelian Netanyahu existenta unui tunel intre Roma și Ierusalim în care sau gasit peste 600 de avioane de aur lingouri și deasemenea copii, care nu au vazut lumina soarelui niciodată aceștia fiind folosiți pentru a extrage acel drog al așa-zisei tinereți.
Cum puteți să ziceți despre Vatican sau Ierusalim că sant orașe sfinte când sub acoperământul religiilor se fac tot felul de atrocități pe care mulți nici nu si le imaginează? Scris de Simion Capras(11-april-2023).



https://luminaadevarului.com/2023/04/10/tunelul-de-1500-de-mile-de-la-vatican-la-ierusalim-mai-mult-aur-decat-va-puteti-imagina-gasit-in-tunel/?fbclid=IwAR0MTTahiF4AY79NIzvJPQzVLoDG6YfNMMtkgf37Qd_XyAt-2eIK6cjBLd8







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...