marți, 4 aprilie 2023

 




Comentariu Existentialist:

Dezvoltarea tehnologică și industrială a unei Ființe Colective de tip Ginta, Țară, Continent, nu asigură automat Mântuirea acestora.
Tot asa de bine se pot Mântui și triburile care trăiesc în zone care nu sant dezvoltate d.p.d.v economic precum și Ființe Colective care sant dezvoltate dar folosesc Dezvoltarea Economica și Dezvoltarea Științei și Tehnologiei Informatice în scopul Dezvoltării Fiintiale a Omului.
Când un stat folosește tehnologia în scopul urmării, inrobirii, sclavizarii și aservirii Fiintelor acestea nu se pot dezvolta Fiintial Superior, deoarece ele sant ocupate cu probleme existențiale de supraviețuire și nu același de a-și încarcă Trupul Informatic cu fonduri existențiale.
Reamintesc faptul că Trupul Informatic este alcătuit din 15 Corpuri Specifice ( corp civilizational, sexual , gustativ,mirositor , tactil, vaziv, auditiv, social, etc) și care trebuiesc umplute cu informații Specifice până la un nivel acceptabil pentru ca să fii selectat în vederea Mântuirii.
A folosi tehnologia în scopuri distructive, de urmărire și pedepsire a fiintelor duce la anularea selectării acelei FIINTE INDIVIDUALE SUPERIOARE SI A ACELEI FIINTE COLECTIVE pentru Mântuire. Oamenii trebuie să lupte prin toate mijloacele posibile pentru a ieși din jugul pus asupra lor de Civilizațiile Agresionale civilizational Virtuale. Scris de Simion Capras(4-april-2023).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...