sâmbătă, 8 aprilie 2023




Comentariu Existentialist:

În Astral se folosește calendarul anotemporal în care fiecare anotimp are 91 de zile.
Anul Nou incepe întotdeauna în data de 22 martie a fiecărui an.
Atunci ar trebuii să fie sărbătorită trecerea dintre ani dar acest lucru a fost ascuns falsificandu-se data pe care au pus-o în data de 31 a fiecărei luni de decembrie.
22 martie este începutul unui an nou care incepe cu însămânțatul ogoarelor, trezirea la o viață nouă a nataturii. Tot acum încep și turmele de animale să pască iarba fragedă a anotimpului Primăvara.
Din cele mai vechi timpuri în fiecare anotimp era exista o sărbătoare specifică acelui anotimp,(echinoctii si solstitii) în cazul Primăverii aceasta se numea Paștele, și care se referea de fapt la animalele care ieseau la pascut.
A ura unei alte persoane, în aceste zile PASTE FERICIT eu înțeleg că tu ii urezi să se aplece și să mănânce fericit iarbă. Adică îți bați joc zâmbind de el.
Religiile creștine au introdus în mod fals și subversiv pentru fiecare anotimp o sărbătoare religioasă pentru a înlocui vechile sărbători anotemporale în care oameni aduceau ofrande ZEILOR pentru a obține recolte cat mai bune. Inclusiv tăiatul porcului este un obicei stravechi de conservare a carni pentru a o avea dealungul intregului an.
Deci când urezi PASTE FERICIT cuiva de fapt îți bați joc de el după cum și religia creștină, prin practicarea ei te inrobeste, aserveste și te sclavizeaza pregatindu-te pentru a întra APLECAT, IN NOUA ORDINE MONDIALA. Scris de Simion Capras(8-april-2023).


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...