miercuri, 26 aprilie 2023

Comentariu Existentialist :

Si Eminescu blestema insa nu a avut o viata prea fericita .

Anatema și blestemul odată cerute, nu mai depinde de tine ce se întâmplă mai departe. În cadrul Civilizatiilor Omenice acestea sant preluate de animatorul existential , se analizează dacă trebuiesc să fie luate în considerare după care se face sau nu se face cererea de trimitere în judecată Astrala. Lui Eminescu și tuturor Vectorilor Luminoși nu le-a mers bine deoarece s-au plătit sume enorme ca să nu își îndeplinească destinul. De exemplu Ștefan cel Mare a fost vândut pentru fonduri pentru a pregăti marea Înfruntare Civilizationala din 2008-2012. Au fost sacrificați 40000 de bucovineni pentru același lucru. Deci a anatemiza și a blestemiza o F.I.S(fiinta individuala superioara) sau  o  F.C.S(fiinta colectiva superioara) înseamnă de fapt ați cere dreptatea.  În cadrul civilizațiilor agresionale cine cere blestemul acela și răspunde pentru el. Dacă ai cerut strâmb plătești. Asta se întâmplă când te duci la vrăjitor, popă etc. Dacă ceri și nu ai dreptate popa o intoarce spre tine și suporți consecințele. Scris de Simion Capras(26-april-2023).

 

Un comentariu:

  1. Da. Poate tot asa cum s au platit sume imense pentru ca eu sa nu am niciodata o partenera. Sau, cel putin suspectez ca situatia are legatura cu Hristos si cu faptul ca el e CS al acestei lumi si eu nu sunt hristic. El poate merge pe ideea: "nu se duce la biserica (sa se inchine, sa ii spuna preotul "si toata viata noastra/lui Hristos dumnezeul sa i o dam"), sa se roage, sa imi ceara mie, ma respinge, ma exclude, atunci nu ii dau nimic!". Siaproape toata tara asta e condusa de Hristos. Mi a spus cineva, odata: "tie Dumnezeu nu ti a dat nimic, ca Satan ti a dat". Stiti cum spunea L.F? "Satan e mai putin rau ca Hristos" si s ar putea sa fi spus o data ca "alte lucruri s au putut spune despre Satan, dar ca e prost, nu!". Imi vine sa zic: toata viata se duc unii, multi, la biserica, si cer, si le da, dar mai departe vor fi datori. Satan nu tine robi in Buddhism sau Islam.

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...