miercuri, 30 noiembrie 2022

 


Comentariu Existentialist:
Apar în cadrul religiei de rit creștin ortodox, tot felul de sfinți, preasfinti etc care sant prezentați ca tămăduitor, împăciuitor, etc și astăzi apare unul ca fiind ocrotitorul acestei Tari. Având în vedere că religia ortodoxă este falsă și subversiva, fiind considerata cea mai nocivă religie care se practică la nivel mondial datorită faptului că inrobeste prin exorcizare pe toți care practică această religie și acest așa-zis sfânt Andrei este tot o mistificare creândui-se o aură de ocrotitor. Ăsta nu se poate ajuta nici pe el, dar o Țară Aleasă Inaintemergatoare cum este România. Nimeni nu a scos un cuvânt în data de 25 noiembrie, ziua în care a părăsit această Lume Medie nr.6 Ioan Lorin Fortuna. Acesta avea rangul Astral de Zeu Solarital adică inlocuia ca și putere de vot în Astral, zece miliarde de cetățeni sau o suta de miliarde de indivizi.
Unde a fost acest Andrei și popii când sub regimul Băsescu au vrut să facă în România trei enclave a cate patru județe fiecare și care urmau să fie recunoscute de noua președinta a comisiei Europene Ursula VL. Aceste enclave urmau să se numească Republica Banato, Republica Secuia și o Republica Țigănească cu capitala la Strehaia. Noi cei din Mișcarea Misiunea Astrala România Altruista și Înțeleaptă condusă de Ioan Lorin Fortuna am împiedicat prin mijloace existentialiste să se declare de catre Băsescu cu o parte a SRI, aceste state.
A fost unul dintre conducătorii REVOLUȚIEI DE LA TIMIȘOARA. A zis cineva ceva pe data de 25 noiembrie ? Nici când l-au înmormântat n-a avut parte de prezenta autorităților statului.
Noi cei din M.A.R.A.I am tinut tara asta unita și nu conducătorii pe care această Țară i-a avut.Noi vom face și ROMANIA MARE SI SI MAI MARE ȘI MAI PUTERNICĂ DECAT A FOST VREODATĂ . Acest lucru a fost câștigat în Astral și urmează să se aplice și în practică. Scris de Simion Capras(30-nov-2022).


luni, 28 noiembrie 2022

Comentariu Existentialist :

Cei mai importanți oamenii din cadrul unei ere Zodiacale sant OMUL SFINX ( sau OMUL FUNDAMETAL) si OMUL SOIM ( OMUL PRINCIPAL) . Prin ei se varsă în lume informațiile specifice Erei Zodiacale care urmează și se nasc întotdeauna în Tara Aleasă Inaintemergatoare.

Înainte de a părăsi această Lume Medie nr.6, Lorin Fortuna m-a înștiințat că vor începe să apară informații de la mai multe Ființe pentru a Intelepta populația acestei Planete.

Cei care mai pot fi recuperați vor primii animatori existentiali din cadrul Grupării de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale și astfel se va face destinul sau soarta unei ființe. Cei care au suferit transformării civilizationale ireversibile, cu aceea nu mai ai ce să faci. Aici nu merge cu forța după cum au facut cei care au increstinat populația lumii.

Animatorii aparținători Civilizațiilor Agresionale nu mai au unde să meargă deoarece trebuiau să plece înainte de Competiția Civilizationala. Nu au crezut niciodată că vor pierde. Inchipuiti-va  ce forță au avut. Au fost șefi de stat, regi primi miniștri și au putut să aloce fonduri imense pentru a câștiga. Noi lucram cu banii noștri și ne făceam singuri fonduri pentru a ne apara. Noi eram putini dar aveam Ranguri mari și eram disciplinați, iar ei erau cu armate, guverne etc și totuși am câștigat. Fiecare parte era punctate după rezultatele pe care le obtinea zilnic. Trebuia câștigată Fiecare zi. Religiile, masoneriile, partidele, guvernele etc sant mijloace prin care dominau Planeta. Scris de Simion Capras(28-nov-2022).

 COMENTARIU EXISTENTIALIST :

OMUL SFINX  si  OMUL SOIM . 
Pe actualul domeniu orbita, pe această planetă, au fost 5 LUMI iar aceasta în care existăm este LUMEA Mediei nr.6. Fiecare LUME a avut un scenariu existențial și decoruri diferite și fiecare dintre noi am trăit în fiecare lume. O LUME are 9 ere zodiacale a 1000 de ani fiecare, iar în fiecare eră există un OM SFINX si OMUL SOIM. PRIMUL ESTE OMUL FUNDAMENTAL AL ACELEI ERE IAR AL DOILEA ESTE CONSIDERAT OMUL PRINCIPAL. Cu acestia stau de vorbă Ierarhiile Astrale abilitate cu privire la ce se intampla in acea eră zodiacala. Prin Ei se transmit Informațiile Specifice acelei ere zodiacale pe care ființele trebuie să le asimileze . Primul om SFINX al acestei Lumi a fost adus din cadrul Civilizatiei Creatoare Absolute Conducătoare și a fost lăsat pe arealul Munților Bucegi, s-a numit Mosul unde există și acel SFINX. Ca și partenera existentiala a avut - o pe BABA. Al doilea SFINX, era 2, s-a numit Baciu și a trăit în arealul Dobrogei. In aceasta eră zodiacala nr . 9 OMUL SFINX s-a numit IOAN LORIN FORTUNA și a trăit în Orașul Ales Inaintemergator Timisoara. Deasemenea MENES a fost Sfîntul erei zodiacale nr. 3 în Egipt. OMUL SFINX si OMUL SOIM au misiunea de a face cunoscute informațiile erei în care există în vederea dezvoltarii fiintial superioare a omului și scoate la iveală lucruri care până atunci nu se cunoșteau. După plecarea OMULUI SFINX DIN ACEASTĂ LUME, SARCINA DE A TRANSMITE INFORMATIILE SPECIFICE EREI ZODIACALE ÎN CARE ACTIVEAZĂ ÎI REVIN OMULUI SOIM. Aceste două personalități au fost selectate după ce au fost supuse unor încercării existentialiste foarte dure. Scris de Simion Capras.( 6 oct 2020).




 

vineri, 25 noiembrie 2022

 


LORIN FORTUNA
L-am cunoscut în 20 Decembrie 1989 în Balconul Operei din Timișoara! A fost hotărârea soartei de a trimite într-un astfel de moment ceea ce se numește astăzi un Lider, care să exprime netemător și coerent voința celor se implicau în revoltă ! El a deschis Balconul. A ținut prima cuvântare miilor de timișoreni din actuala Piața Victoriei ! O oră mai târziu a propus formarea celei dintâi forțe coerente care să conducă Revoluția: primul partid antitotalitar din România, Frontul Democratic Român, ce avea să înfrunte dictatura lui Nicolae Ceaușescu, cu două zile și nopți înainte de căderea lui. A format dintre primii ajunși lângă el o echipă ai cărei membri și-au declinat numele și profesia în fața timișorenilor adunați în fața Balconului. A organizat în culisele Operei primele structuri de rezistență dintre timișorenii care îl urmaseră. A scris prima Proclamație de la Timișoara, a scris primul Manifest al Revoluției: “A căzut tirania”, manifest tradus imediat în câteva limbi. A declarat primul că Timișoara va intra în grevă generală, și apoi se va transforma în primul oraș liber de comunism! A discutat la Consiliul Județean cu o grupare de demnitari ai Partidului Comunist ce se întâlniseră in prealabil cu timișorenii care formaseră acolo un alt pol al revoltei. A exprimat cu vehemență cererea demisiei Dictatorului! A cerut Armatei să se ralieze Revoluției în plină stare de asediu! Amenințat că va fi făcut vinovat pentru situația explozivă de pe străzile municipiului, amenințat că familia lui și a membrilor echipei sale vor avea de suferit imediat de pe urma faptelor lui, nu s-a lăsat intimidate și a revenit în Balconul Operei de la Timișoara, primul Balcon al Revoluției Române, model al multor altor Balcoane ale revoltei în marile orașe ale țării! A fost nativ, primul și singurul Lider care, prin faptele lui, a impulsionat mișcarea revoluționară din România! Iar istoria nu îl va uita! Căci, primul dintre ceilalți, a binemeritat de la patrie!
Sufletul lui Lorin Fortuna a urcat la cer în ziua de 25 noiembrie 2016 la Timișoara. Niciodată invitat la Parlamentul României cu ocazia comemorărilor Revoluției Române, izgonit de Ion Iliescu din Colegiul Național al Institutului Revoluției, a murit singur (la înmormântarea lui nu a fost prezentă nici o oficialitate a orașului Timișoara!), lăsat pradă injuriilor generale, înecat ulterior, de către Regimurile de putere, dar și de populația post-decembristă, în josnica lor uitare, în buna tradiție a unui popor care l-a abandonat și pe Nicolae Bălcescu, grav bolnav, undeva la Palermo!
Recviem pentru învingători!
"A fost liderul Revoluţiei de la Timişoara! Şi este suficient pentru ca istoria românilor să-şi amintească de numele lui! Mă dor cuvintele pe care le scriu! Mă dor amintirile! Mă doare trecutul pe care l-am înfruntat împreună! Mă va durea absenţa lui Lorin Fortuna! Lorin, de ce te-ai grăbit să pleci dintre noi? Te-au gonit din viaţă televiziunile de la Bucureşti, care îţi negau viaţa de luptător pentru libertate? Te-a gonit din viaţă România de astăzi, indiferentă şi parvenită? Te-a gonit din viaţă prezentul decăzut al trecutului tău de glorii apuse? Ţi-ai grăbit moartea din dezgust, asemenea lui Călin Nemeş? Dar nu ai murit şi nu vei muri pentru mine şi pentru camarazii tăi! Respectul şi dragostea noastră te vor urma, gândindu-ne la tine şi la faptele tale! Fratele nostru, aşa a fost să fie! Să pleci printre primii din mijlocul nostru, parcă pentru a ne arăta drumul spre veşnicie! Odată ajuns acolo, în lumea celor drepţi, Dumnezeu să te aibă în grija Sa!"
Cuvânt de rămas bun la căpătâiul fratelui meu întru Revoluție!
Claudiu Iordache
25 Noiembrie 2020

Comentariu Existentialist :

A fost cel mai bun prieten al meu. Eram pe un șantier în Cluj Napoca, când un prieten m-a sunat că IOAN LORIN FORTUNA a parasit această lume Medie nr.6. Înainte de a pleca în lumea Superioara, a vizitat Monumentul lui MIHAI VITEAZUL din Craiova, deoarece de acolo provine Demiurgul Civilizatiei Omenice după care a vizitat Monumentul Eroilor de la Oituz, Mărăști și Mărășești . Ioan lorin Fortuna a fondat mai multe organizații ezoterice printre care Mișcarea MIHAI EMINESCU si cea mai puternică mișcare existentialiata din lume , MISIUNEA ASTRALĂ ROMÂNIA ALTRUISTA si ÎNȚELEAPTĂ ( M.A.R.A.I.) care funcționează și azi. Atat în timpul Revoluției de la Timisoara cât și in timpul vieții sale existențiale și-a dedicat viața Apărării Ezoterice sau Existentialiste a Țării Inaintemergatoare România precum și a acestei Planete .La parasirea acestei Lumi a avut rangul astral de Zeu SOLARITAL adică s -a dus direct în LUMEA SOLARITALA. Imi permit să zic : "IOANE DE ABIA ASTEPT SA NE VEDEM CĂ AICI ESTE CUM STII TU. "Scris de Simion Capras (25 -nov-2020).




Nu orice cer chiar înstelat
E vrednic de a fi adorat
Nu orice cer chiar însorit
E vrednic de a fi cinstit
Ai grije dar ca cerul tău
nu ascundă nici un rău
Din cele care aservesc
Sau cele care înrobesc
Pe cei ce cerul îl cinstesc
Ai grijă dar că oameni răi
I-au inrobit demult pe ai tăi
C-un Dumnezeu închipuit
De ei în mod nelegiuit.

Fragment poezie existentialista - scris de Lorin Fortuna


duminică, 20 noiembrie 2022

 


Comentariu Existentialist :

 Aloo Pnl si Usr voi va luatii dupa Bolojan .Voteaza ungurii si voi impotriva. Sa va fie rusine .La Oradea au pus in locul statuii lui Mihai Viteazu un tradator de tara , numit de Rares Bogdan intregitorul . Romania a devenit Mare datorita armatei romane stationata la Budapesta si a reprezentantilor poporului roman care au folosit oportunitatea ca armata romana era cea mai puternica armata din estul europei dupa retragerea sovieticilor . Mihai Viteazul este intemeetorul etniei romane ,iar daca acest lucru nu se realiza la 1601 ,noi nu eram stat . Si pentru cei care trec in revista acest comentariu : Mihai Patrascu zis si Viteazul este conducatorul suprem al civilizatiei omenice sau Dumnezeul civilizatiei omenice ( Demiurg ) .Civilizatia omenica reprezinta cam 15% din populatia acestei lumii iar restul fac parte din Egonire si care au ca si Dumnezeii religiosi pe Hristos , Savaotos , Luciferos , Catolus , Borg , Satan care este cunoscut ca Alah , Bafomet , Mao , Tao ,etc . Cu acesta statuie ( a lui Mihai ) se intareste protectia astrala asupra Zalaului si a judetului .Scris de Simion Capras ( 20 -nov-2020 ).

http://monitoruldesalaj.ro/pnlistii-si-usristii-au-votat-impotriva-proiectului-statuii-lui-mihai-viteazul/?fbclid=IwAR2rbCXnIoc2E0gRadq20PJFuRiwooS3LdnQEpav9xljWIdBLnhZNuI-V-o



Comentariu Existentialist:

Dacă conform afirmațiilor NASA, ați ajuns pe Satelitul Selena ( Luna) în anii șaizeci, cum de nu ați început încă de arunci colonizarea satelitului?
Nu puteți să duceți Ființe pe alte suporturi existențiale decât cu acordul unor Ierarhii Astrale Abilitate. Voi trebuie să vă dezvoltați aici pe această Planetă, Fiintial Superior. Ființă Colectivă NASA este animată existential de Civilizația Vulturiana Neagră, care umple această Lume cu informații false. Un motiv pentru aceste informații false este acela de a stoarce fonduri guvernamentale cat mai mari invocând echipamentele foarte scumpe cu se va ajunge pe Lună. Fondurii care se scurg in Black Project( proiecte ascunse).Așa zisa Aselenizare din anii 60 a fost realizată în niste studiouri cinematografice. În spatele astronauților flutura steagul American, uitându-se că Setelitul nu are atmosfera ca să-l bata vântul. Scris de Simion Capras(20-nov-2022).


joi, 10 noiembrie 2022



Comentariu Existentialist :


In spatele elitelor care conduc lumea  sunt entitatii din alte lumii venitii prin animare existentiala. Exista baze subterane(laboratoare) pozitionate in diferite locatii pe glob unde se fac cercetarii departe de ochii lumii , vezi Doolce Baze si Pine Gap (interconectate cu zona 51).De ce credetii că regina Angliei a arătat atât de bine la acea vârstă înaintată, sau este vorba de o clona sau o sosie a fostei regine a Angliei ,fabricata intr-un laborator secret ?

Sant mai multe civilizatii care încă mai există pe această Planetă. De aceea au falsificat voturile la alegerile prezidențiale deoarece Trump nu a semnat acel contract cu draconienii. Văd că și la alegerile pentru senat și camera deputaților care au fost acum în SUA au facut același lucru. Deocamdată nu s-a terminat numărătoarea voturilor. Vedeti de ce nu le convine de Trump. 

Nu le convine de DONALD TRUMP deoarece este reprezentantul Civilizației Taurine care este o civilizatie foarte puternică și este Neagresional Civilizational Virtuala, și care face parte din Gruparea de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale. Scris de Simion Capras(10-nov-2022).


https://omuldinnordforever.wordpress.com/2022/10/29/elita-corupta-de-pe-pamant-a-incheiat-acorduri-secrete-cu-micii-cenusii-grey/?fbclid=IwAR1kvjFU_MAq6PTHs-tBah13Y7AdYifmNzW_H7gvhixD9oNAsCCvEiawjCc


https://omuldinnordforever.wordpress.com/2022/11/02/infanteria-marina-a-sua-a-facut-o-descoperire-groaznica-in-california/?fbclid=IwAR3lcdwqI45Pm6IASBaoI4Tiefn7i-Y7ts3gICzYy9YgT0OHz-31vBdYGA0


https://omuldinnordforever.wordpress.com/2022/11/01/adevarul-oribil-despre-un-medicament-drog-numit-adrenocrom-acesta-este-extras-din-sangele-copiilor-torturati-si-sacrificati/?fbclid=IwAR2jbxJZkCBtj89Uot7GByxWux7nuxZlvwor-MpcFiek5sLmlmosArFRYwo


luni, 7 noiembrie 2022

Comentariu Existentialist :

A crede în(religii) ceva ce este fals și subversive este o pierdere de timp și energie. Religia creștină a fost preluată de la Civilizația Serpiliana Viperiana de culoare indigo și energie de bază mirositoare, de către Hristos care o folosește cu succes în inrobirea fiintiala a omului. O să vedeți pe sceptrele inaltilor prelați doi serpi care se uită unul la altul.

Religia s-a implementat la un nivel prin anumite ființe care se numesc mutanți civilizationali, care au corp de om dar animarea este din gruparea de Civilizații Agresionale Civilizational Virtuale.
Prima dată te cucerește în Lumea Superioara după care vin cu religii inrobitoare unde în cadrul ritualurilor religioase te exorcizeaza adică îți schimbă animatorul pe care l-ai avut cu unul hristic. Din acel moment ești sclavul lor și tot ce zic ei este bine pentru tine iar pe alții nu o să îi mai crezi. Pe de altă parte a crede și a practica o religie falsă și subversive atragi asupra ta pedepse Astrale, producând suferință ( care este valuta forte a Lumilor următoare) pe care o confisca, în baza inrobirii, patronul acelei religii în conturile lui personale. Un  rol pe care îl au religiile este acela de inrobire generală a fiintelor care alături de masonerie doresc inrobirea totală și instaurarea NOII ORDINI MONDIALE  CU  UN  CONDUCATOR  ALES  DIN  CADRUL GRUPARILOR  DE  CIVILIZAȚII  AGRESIONALE  CIVILIZATIONAL  VIRTUALE. Vezi, Corea de Nord, China, Rusia. În același timp trebuie văzut și modul nelegal și nelegitim al guvernelor europene și mondiale cu privire la reducerea parțială sau totală libertății fiintelor prin inventarea unor epidemii, razboaie  care trebuiau să micșoreze și să subjuge populația acestei Lumi Medii nr.6, Scris de Simion Capras(7-nov-2022).


Un trecut întunecat...

În 325, la Sinodul de la Niceea, Constantin cel Mare a creat Biserica Catolică după un genocid de 45.000 de oameni, unde i-a torturat pentru a renunța la credinta in Zeii sau Dumnezeii lor . În același timp sunt adunate cărțile religioase din toate satele imperiului și astfel creează BIBLIA.
În 327, Constantin, cunoscut drept împăratul Romei, îi ordonă lui Jeronimo să traducă versiunea Vulgata în latină, schimbându-le numele evreiești și falsificând scripturile.
În anul 431 a fost inventat cultul FECIOAREI.
În 594 a fost inventat PURGATORUL.
În 610 a fost inventat titlul de PAPA.
În 788 adorația a fost impusă divinităților păgâne.
În 995, sensul lui kadosh (parte) a fost schimbat în sfânt.
In 1079 s-a impus celibatul preoti - cuvant total catolic.
În 1090 a fost impus Rozariul.
În 1184, Inchiziția a fost perpetuată.
În 1190 indulgențele au fost vândute.
În 1215 s-a impus mărturisirea preoților.
În 1216 a fost inventată de Papa Inocențiu al III-lea, povestea terorii pâinii (un zeu al mitologiei grecești), care devine carne de om 🤦🏻‍♀️ .
În 1311 a fost impus botezul.
În 1439, PURGATORUL sau IADUL inexistent a fost dogmatizat.
În 1854 a fost inventată Imaculata Concepție.
În 1870 s-a impus absurditatea unui papă infailibil, în care a fost inventat conceptul de asumare
Există mai mult de 2500 de lucruri inventate de această religie pentru a înrobi ființa umană cu creștinismul... Religiile și zeii lor au fost creați ca mijloc de MANIPULARE și AFACERI. Ca parte a EVOLUȚIEI ființei umane este ELIBERAREA de aceste mijloace de manipulare. Chiar dacă ființa umană este in epoca TREZIRII, încă două generații și religia catolică va fi la apus. Totul va face parte din EVOLUȚIA noastră. Depinde de tine să crezi în continuare ceea ce crezi acum că este adevărul absolut, pentru că nu te-ai îndoit de tine însuți... întreabă-te și vei vedea că majoritatea religiilor sunt o invenție... a omului.

test preluat de pe internet


joi, 3 noiembrie 2022

 


Informatii Existentialiste cu Lorin Fortuna :




Toate informatiile specifice acestei ere zodiacale nr. 9 care a început în data de 22-03-1990 si tine 1000 de ani, le găsiți pe blogurile, www.lorinfortuna.misiunea astrală România Altruista si Înțeleaptă, Revista Astral, Simion Capras - blog de dezvoltare fiintiala superioara , Arhiva Baricada tv( inteleptarea Romaniei),și această pagina de Facebook( Simion Capras) precum si pe gropul Prometeos . Specific că aceste informatii  nu sânt obligatorii. Pentru cei care incearca să isi bat joc și jignesc pe cei care le difuzează se aplică automat oprelisti existențiale.
Aceste informații ajuta oamenii să înțeleagă pentru ce există în această Lume și ce anume trebuie să facă pentru a trece din aceasta LUME în cea Superioara.
SIMION CAPRAS : CONDUCATOR - MISIUNEA ASTRALĂ ROMANIA ALTRUISTA si ÎNȚELEAPTĂ. ( 6-feb- 2021).

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...