luni, 28 noiembrie 2022

Comentariu Existentialist :

Cei mai importanți oamenii din cadrul unei ere Zodiacale sant OMUL SFINX ( sau OMUL FUNDAMETAL) si OMUL SOIM ( OMUL PRINCIPAL) . Prin ei se varsă în lume informațiile specifice Erei Zodiacale care urmează și se nasc întotdeauna în Tara Aleasă Inaintemergatoare.

Înainte de a părăsi această Lume Medie nr.6, Lorin Fortuna m-a înștiințat că vor începe să apară informații de la mai multe Ființe pentru a Intelepta populația acestei Planete.

Cei care mai pot fi recuperați vor primii animatori existentiali din cadrul Grupării de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale și astfel se va face destinul sau soarta unei ființe. Cei care au suferit transformării civilizationale ireversibile, cu aceea nu mai ai ce să faci. Aici nu merge cu forța după cum au facut cei care au increstinat populația lumii.

Animatorii aparținători Civilizațiilor Agresionale nu mai au unde să meargă deoarece trebuiau să plece înainte de Competiția Civilizationala. Nu au crezut niciodată că vor pierde. Inchipuiti-va  ce forță au avut. Au fost șefi de stat, regi primi miniștri și au putut să aloce fonduri imense pentru a câștiga. Noi lucram cu banii noștri și ne făceam singuri fonduri pentru a ne apara. Noi eram putini dar aveam Ranguri mari și eram disciplinați, iar ei erau cu armate, guverne etc și totuși am câștigat. Fiecare parte era punctate după rezultatele pe care le obtinea zilnic. Trebuia câștigată Fiecare zi. Religiile, masoneriile, partidele, guvernele etc sant mijloace prin care dominau Planeta. Scris de Simion Capras(28-nov-2022).

 COMENTARIU EXISTENTIALIST :

OMUL SFINX  si  OMUL SOIM . 
Pe actualul domeniu orbita, pe această planetă, au fost 5 LUMI iar aceasta în care existăm este LUMEA Mediei nr.6. Fiecare LUME a avut un scenariu existențial și decoruri diferite și fiecare dintre noi am trăit în fiecare lume. O LUME are 9 ere zodiacale a 1000 de ani fiecare, iar în fiecare eră există un OM SFINX si OMUL SOIM. PRIMUL ESTE OMUL FUNDAMENTAL AL ACELEI ERE IAR AL DOILEA ESTE CONSIDERAT OMUL PRINCIPAL. Cu acestia stau de vorbă Ierarhiile Astrale abilitate cu privire la ce se intampla in acea eră zodiacala. Prin Ei se transmit Informațiile Specifice acelei ere zodiacale pe care ființele trebuie să le asimileze . Primul om SFINX al acestei Lumi a fost adus din cadrul Civilizatiei Creatoare Absolute Conducătoare și a fost lăsat pe arealul Munților Bucegi, s-a numit Mosul unde există și acel SFINX. Ca și partenera existentiala a avut - o pe BABA. Al doilea SFINX, era 2, s-a numit Baciu și a trăit în arealul Dobrogei. In aceasta eră zodiacala nr . 9 OMUL SFINX s-a numit IOAN LORIN FORTUNA și a trăit în Orașul Ales Inaintemergator Timisoara. Deasemenea MENES a fost Sfîntul erei zodiacale nr. 3 în Egipt. OMUL SFINX si OMUL SOIM au misiunea de a face cunoscute informațiile erei în care există în vederea dezvoltarii fiintial superioare a omului și scoate la iveală lucruri care până atunci nu se cunoșteau. După plecarea OMULUI SFINX DIN ACEASTĂ LUME, SARCINA DE A TRANSMITE INFORMATIILE SPECIFICE EREI ZODIACALE ÎN CARE ACTIVEAZĂ ÎI REVIN OMULUI SOIM. Aceste două personalități au fost selectate după ce au fost supuse unor încercării existentialiste foarte dure. Scris de Simion Capras.( 6 oct 2020).




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...