miercuri, 30 noiembrie 2022

 


Comentariu Existentialist:
Apar în cadrul religiei de rit creștin ortodox, tot felul de sfinți, preasfinti etc care sant prezentați ca tămăduitor, împăciuitor, etc și astăzi apare unul ca fiind ocrotitorul acestei Tari. Având în vedere că religia ortodoxă este falsă și subversiva, fiind considerata cea mai nocivă religie care se practică la nivel mondial datorită faptului că inrobeste prin exorcizare pe toți care practică această religie și acest așa-zis sfânt Andrei este tot o mistificare creândui-se o aură de ocrotitor. Ăsta nu se poate ajuta nici pe el, dar o Țară Aleasă Inaintemergatoare cum este România. Nimeni nu a scos un cuvânt în data de 25 noiembrie, ziua în care a părăsit această Lume Medie nr.6 Ioan Lorin Fortuna. Acesta avea rangul Astral de Zeu Solarital adică inlocuia ca și putere de vot în Astral, zece miliarde de cetățeni sau o suta de miliarde de indivizi.
Unde a fost acest Andrei și popii când sub regimul Băsescu au vrut să facă în România trei enclave a cate patru județe fiecare și care urmau să fie recunoscute de noua președinta a comisiei Europene Ursula VL. Aceste enclave urmau să se numească Republica Banato, Republica Secuia și o Republica Țigănească cu capitala la Strehaia. Noi cei din Mișcarea Misiunea Astrala România Altruista și Înțeleaptă condusă de Ioan Lorin Fortuna am împiedicat prin mijloace existentialiste să se declare de catre Băsescu cu o parte a SRI, aceste state.
A fost unul dintre conducătorii REVOLUȚIEI DE LA TIMIȘOARA. A zis cineva ceva pe data de 25 noiembrie ? Nici când l-au înmormântat n-a avut parte de prezenta autorităților statului.
Noi cei din M.A.R.A.I am tinut tara asta unita și nu conducătorii pe care această Țară i-a avut.Noi vom face și ROMANIA MARE SI SI MAI MARE ȘI MAI PUTERNICĂ DECAT A FOST VREODATĂ . Acest lucru a fost câștigat în Astral și urmează să se aplice și în practică. Scris de Simion Capras(30-nov-2022).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...