duminică, 20 noiembrie 2022



Comentariu Existentialist:

Dacă conform afirmațiilor NASA, ați ajuns pe Satelitul Selena ( Luna) în anii șaizeci, cum de nu ați început încă de arunci colonizarea satelitului?
Nu puteți să duceți Ființe pe alte suporturi existențiale decât cu acordul unor Ierarhii Astrale Abilitate. Voi trebuie să vă dezvoltați aici pe această Planetă, Fiintial Superior. Ființă Colectivă NASA este animată existential de Civilizația Vulturiana Neagră, care umple această Lume cu informații false. Un motiv pentru aceste informații false este acela de a stoarce fonduri guvernamentale cat mai mari invocând echipamentele foarte scumpe cu se va ajunge pe Lună. Fondurii care se scurg in Black Project( proiecte ascunse).Așa zisa Aselenizare din anii 60 a fost realizată în niste studiouri cinematografice. În spatele astronauților flutura steagul American, uitându-se că Setelitul nu are atmosfera ca să-l bata vântul. Scris de Simion Capras(20-nov-2022).


4 comentarii:

  1. Oficial, NASA, din ce imi pot da seama, ar putea sa afirme ca nu au inceput colonizarea Lunii in anii '60 sau '70 fiindca nu aveau tehnologia necesara pt a construi un mediu (artificial) acolo, in care oamenii sa poata trai (in conditiile ostile specifice Lunii). Dar..asta e alta poveste. Din punctul meu de vedere, "aselenizarea din anii '60" este ceva plictisitor. Spun asta fiindca am convingerea ca se pot face lucruri mult mai interesante din punctul de vedere al tehnologiei (in domeniul "spacecraft", nave care sa transporte personal dintr-un loc in altul sau construite in alte scopuri) decat o ditamai racheta (Saturn V), extrem de costisitoare, care sa transporte 3 oameni, la o viteza foarte, foarte mica (raportat la cat spatiu e doar in sistemul solar, fara sa vorbim despre ce exista in rest, cum ar fi distanta pana la constelatia Pleiadelor, de exemplu), si acei 3 astronauti sa petreaca cateva ore, sau ceva de genul, pe Luna, si sa se intoarca inapoi. E foarte posibil sa fi "aselenizat" (daca ati face efortul sa cautati pe Google, ati gasi explicatia pt "de ce flutura steagul", el nu se misca din cauza vantului, ci din alt motiv). Nu vreau sa spun ca gresiti in totalitate, in postarea voastra. Sigur ca "black projects" (cum ar fi cel despre care se vorbeste aici https://www.techeblog.com/classified-tr-3b-space-program-could-exist-patents-for-anti-gravity-aircraft-spotted/ ) e foarte posibil sa existe (inclusiv Nikola Tesla a fost unul dintre cei care au descoperit niste lucruri care pot sta la baza unor astfel de tehnologii; dupa ce a murit, stiu ca se spune ca guvernul SUA i-a luat si secretizat documentele). E foarte posibil si ca: pentru a putea folosi astfel de tehnologii-nave, trebuie sa ai aprobarea administratorilor tai spirituali (sa zicem, sau cum spuneti voi: a unor ierarhii). Transportul personalului in spatiu folosind rachete este ceva "vechi, antic si de demult" (cum spunea Lorin Fortuna, dar despre altceva), fiindca se deplaseaza foarte incet (raportat la distante) si e nevoie de foarte mult combustibil.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adaug aici: nava sau dispozitivul despre care se vorbeste in articolul pe care l-am postat in comentariul de mai sus, TR-3B-ul, arata ca o tehnologie Delfiniana (deci nu Vulturiana-Neagra), fiindca e in forma de triunghi (unul din simbolurile Delfinienilor este triunghiul), sau in forma de "D" (D de la delfin). Tinand cont de faptul ca ceea ce puteti vedea in articol arata ca o fotografie a dispozitivului in laborator, e foarte posibil ca acesta sa existe si sa fie un parteneriat al celor care l-au construit cu Delfinios. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite inca o nava care arata ca TR-3B, un triunghi. Asta e posibil sa fie al rusilor. https://www.youtube.com/watch?v=n_nQKuvY4xw&t=6s

    RăspundețiȘtergere
  4. Alta idee interesanta care imi vine, legata de aparatele TR-3B, e legata de faptul ca se spune ca folosesc energia nucleara. Ideea poate fi ca electronica de la bordul navei, prin intermediul careia aceasta se deplaseaza (+alte lucruri), trebuie alimentata cu ceva. Si poate chiar cu cantitati foarte mari de energie electrica. Problema poate fi rezolvata de un mini-reactor nuclear (sau mai multe).

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...