luni, 7 noiembrie 2022

Comentariu Existentialist :

A crede în(religii) ceva ce este fals și subversive este o pierdere de timp și energie. Religia creștină a fost preluată de la Civilizația Serpiliana Viperiana de culoare indigo și energie de bază mirositoare, de către Hristos care o folosește cu succes în inrobirea fiintiala a omului. O să vedeți pe sceptrele inaltilor prelați doi serpi care se uită unul la altul.

Religia s-a implementat la un nivel prin anumite ființe care se numesc mutanți civilizationali, care au corp de om dar animarea este din gruparea de Civilizații Agresionale Civilizational Virtuale.
Prima dată te cucerește în Lumea Superioara după care vin cu religii inrobitoare unde în cadrul ritualurilor religioase te exorcizeaza adică îți schimbă animatorul pe care l-ai avut cu unul hristic. Din acel moment ești sclavul lor și tot ce zic ei este bine pentru tine iar pe alții nu o să îi mai crezi. Pe de altă parte a crede și a practica o religie falsă și subversive atragi asupra ta pedepse Astrale, producând suferință ( care este valuta forte a Lumilor următoare) pe care o confisca, în baza inrobirii, patronul acelei religii în conturile lui personale. Un  rol pe care îl au religiile este acela de inrobire generală a fiintelor care alături de masonerie doresc inrobirea totală și instaurarea NOII ORDINI MONDIALE  CU  UN  CONDUCATOR  ALES  DIN  CADRUL GRUPARILOR  DE  CIVILIZAȚII  AGRESIONALE  CIVILIZATIONAL  VIRTUALE. Vezi, Corea de Nord, China, Rusia. În același timp trebuie văzut și modul nelegal și nelegitim al guvernelor europene și mondiale cu privire la reducerea parțială sau totală libertății fiintelor prin inventarea unor epidemii, razboaie  care trebuiau să micșoreze și să subjuge populația acestei Lumi Medii nr.6, Scris de Simion Capras(7-nov-2022).


Un trecut întunecat...

În 325, la Sinodul de la Niceea, Constantin cel Mare a creat Biserica Catolică după un genocid de 45.000 de oameni, unde i-a torturat pentru a renunța la credinta in Zeii sau Dumnezeii lor . În același timp sunt adunate cărțile religioase din toate satele imperiului și astfel creează BIBLIA.
În 327, Constantin, cunoscut drept împăratul Romei, îi ordonă lui Jeronimo să traducă versiunea Vulgata în latină, schimbându-le numele evreiești și falsificând scripturile.
În anul 431 a fost inventat cultul FECIOAREI.
În 594 a fost inventat PURGATORUL.
În 610 a fost inventat titlul de PAPA.
În 788 adorația a fost impusă divinităților păgâne.
În 995, sensul lui kadosh (parte) a fost schimbat în sfânt.
In 1079 s-a impus celibatul preoti - cuvant total catolic.
În 1090 a fost impus Rozariul.
În 1184, Inchiziția a fost perpetuată.
În 1190 indulgențele au fost vândute.
În 1215 s-a impus mărturisirea preoților.
În 1216 a fost inventată de Papa Inocențiu al III-lea, povestea terorii pâinii (un zeu al mitologiei grecești), care devine carne de om 🤦🏻‍♀️ .
În 1311 a fost impus botezul.
În 1439, PURGATORUL sau IADUL inexistent a fost dogmatizat.
În 1854 a fost inventată Imaculata Concepție.
În 1870 s-a impus absurditatea unui papă infailibil, în care a fost inventat conceptul de asumare
Există mai mult de 2500 de lucruri inventate de această religie pentru a înrobi ființa umană cu creștinismul... Religiile și zeii lor au fost creați ca mijloc de MANIPULARE și AFACERI. Ca parte a EVOLUȚIEI ființei umane este ELIBERAREA de aceste mijloace de manipulare. Chiar dacă ființa umană este in epoca TREZIRII, încă două generații și religia catolică va fi la apus. Totul va face parte din EVOLUȚIA noastră. Depinde de tine să crezi în continuare ceea ce crezi acum că este adevărul absolut, pentru că nu te-ai îndoit de tine însuți... întreabă-te și vei vedea că majoritatea religiilor sunt o invenție... a omului.

test preluat de pe internet


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...