vineri, 30 septembrie 2022



Comentariu Existentialist :

Ca acest război să aibă loc cineva a plătit introducerea acestui scenariu existential în destinul lumesc, iar după ce s-a aprobat nu-l mai schimbă nimeri. Prin acest război se urmărește ceva, unii plătesc colonizarile altor state, granițe schimbate ,etc.De exemplu al doilea război mondial a fost de fapt bătălia între civilizația balaureana și cea serpiliana, reprezentata de Germania și având ca și simbol crucea neagră și zvastica. În urma pierderii războiului serpilienii au fost nevoiți să plece de pe Planetă. In general razboaiele sunt mentinute deoarece cei care vând arme, combustibil, echipamente militare, băncile ,etc se îmbogățesc pe seama celor sărmani. Totul este sub control mai ales la nivel Astral iar după cum vezi acest război armat nu reprezintă nici pe departe ceea ce au fost primele două războaie mondiale ( 5-10% razboi armat ,90-95% razboi informational ).O să mai înceapă unul în Orientul Apropiat unde Iranul va ataca Israelul care va dispărea ca și stat. Acel teritoriu a fost înființat prin forță de armata americană pe teritoriul Palestinei. Probabil este și plata laudelor lui Simon Perez că a cumpărat foarte ușor Tara Aleasă Inaintemergatoare România.

Scris de Simion Capras(30-sept-2022).

joi, 29 septembrie 2022

Comentariu Existentialist:

Modul de Anihilare a Vectorilor Luminosi al Gruparilor de Civilizații Agresionale Civilizational.
În Lumea nr.4, în data de 26-03-0013 când a avut loc atacul civizatiei serpiliene viperiene agresionala de culoare indigo și energie de bază sexuala, primii care au ridicat sabia împotriva exorcizarilor care aveau loc in Lumea Superioara denumită și Răi ( iadul și Lumea medie erau la inceput) ,au fost cei care sant cunoscuți în ideologia populara ca și Arhanghelii Mihail și Gavril, care în realitate erau Mihai Eminescu și Corneliu Zelea Codreanu Ancestrii.
Având în vedere rolul lor deosebit de important în oprirea exorcizarilor și a pierderii definitive a Planetei în favoarea civilizației agresoare, aceștia au fost urmăriți ca și destin atat în Lumea nr.5 cât și în Lumea nr.6 pentru a fi scoși din lupta Civilizationala pentru acapararea Planetei. Menționez faptul că fiecare dintre noi a existat în toate cele 6 Lumi dar după alte scenarii existențiale.
În cadrul acestei Lumi Medii nr.6, care este și ultima a acestei Planete, cele două personalități au părăsit această Lume uciși mișelește. Mihai Eminescu a murit în sanatoriul doctorului Șuțu zdrobindui-se capul cu un bolovan, iar Corneliu Zelea Codreanu a fost ucis într-o dubă a jandarmerie undeva în Sinaia. S-a platit fonduri importante pentru a le modifica destinul și a fi aduși în fata morți după modalitățile de mai sus.
Toți mari oameni de stat, precum și conducătorii provinciilor pe care le-au avut acest areal Romanesc începând de la Mihai Pătrașcu zis și Viteazu au avut aceeași soartă. Ieșirea din această Lume Medie nr.6 fără a reușii să își ducă misiunile pentru care au fost creați la bun sfârșit.
Fenomenul este cam asa, te exorcizeaza în cadrul ritualurilor de botez, cununie, maslu, etc, schimbandu-ti animatorul existential care vine cu un alt program existential față de cel pe care l-ai avut, acesta implementandu-si propriul program existential conform propriilor interese ale cvilizatiei din care provine.
Asa se anihilează Vectorii Luminosi ai unei Țării și asta o fac prin mutantii civilizationali.
Religia creștină este de fapt Religia serpiliana care a fost adusă pe această Planetă pentru a exorciza și inrobii fiintele libere iar această religie a fost preluata și aplicată ulterior de Hristos.
Uitați-vă la așa-zișii înalți prelați cum au lipiti-o de sceptrele lor doi șerpi care stau față în față.
Ăsta este procedeul de subjugare a fiintelor, prin religii inrobirea generală iar prin masonerii inrobirea totală. Scris de Simion Capras(29-sept-2022).


ULTIMELE CUVINTE ALE UNUI MARE BĂRBAT AL ROMÂNIEI :
"Sînt ultimul romantic, al țării mele sfinte,
Vă spun la despărțire, doar câteva cuvinte;
Eu am cântat, natura, și tei, și flori albastre,
Iubirea țării-am pus-o, în inimile voastre,
Mă duc și las în urmă, o prea frumoasă țară,
Pe care s-o cinstiți, n-o faceți de ocară!
Copii ai sfintei Dacii, feciori de daci și geți,
Cântați în mii de versuri, de barzi și de poeți,
Feciori ai lui Zamolxe, al Geei popor sfânt!
Să nu lăsați străinii să ia acest pământ !
Eu plec pe alt tărâm, să mă-nsoțesc cu zeii,
Voi, pe pământul țării, să vă purtați ca leii!
Luceafăr strălucind în pagini literare,
Asupra voi veghea, cu razele-mi astrale,
Pribeag nu voi mai fi, bătut de mii de gânduri,
Doar flori de tei de-asupra-mi, s-or cerne...
rânduri, rânduri!"

Mihai Eminescu


marți, 27 septembrie 2022



Comentariu existentialist:

În cadrul Civilizației Omenice alimentația cu mâncare are un rol deosebit de important deoarece încarcă cu fonduri existențiale mai multe Corpuri informaționale din cele cinsprezece pe care le are Trupul Informatic al omului cu care alături de Ființă părăsesc această Lume Medie nr.6 în cazul în care sant selectați în vederea mântuirii. Corpurile care se alimentează din consumul de mâncare sant Corpul gustativ,mirositor, vaziv,tactil. Întotdeauna trebuiesc mâncate bucate tradiționale specifice fiecărei zone, regiuni, Țară, continent.
Pentru Poporul Român sant recomandate mâncărurile cu specific romanesc, ciorbe, supe, sarmale, grătare, mici, peste, borșuri, mămăligă cu brânză etc. Mâncărurile specifice altori țări se vor consuma doar din necesitate și nu trebuie să devină un lucru permanent.
Atunci când o persoană mănâncă și animatorul lui existential mănâncă sau mai bine zis simte gustul, mirosul și vede mâncarea.
Aceste noi ordine venite de la UE pentru a schimba modul de alimentație al fiintelor este dat de mutantii civilizationali care au în prezent conducerea Continentului Europa și care încearcă să implementeze la nivel lumesc mâncăruri specifice civilizațiilor reptiliene, draconiene, dragoniene, care se hrănesc în lumile de unde provin cu gândaci, broaște etc. Această încercare de a schimba ceea ce vine de acum multe mii de ani în domeniu culinar în cadrul oamenilor va fi foarte greu de aplicat și face parte din programul de implementare a NOM(Noua Ordine Mondiala), alături de religii, masonerii, organizatii mafiote, dictaturii etc. Scris de Simion Capras(27-sept-2022).

joi, 22 septembrie 2022

 Comentariu Existentialist :

Omul nu are suflet, ci are ființa lui care are un prenume ( Ioan,Dan etc) și are Trupul Informatic unde se acumulează toate fondurile existențiale pe care acesta le aduna în timpul vieții existențiale si care reprezinta zestrea cu care o Ființă va exista în lumile Superioare dacă este selectat pentru aceasta.
SUFLETELE sant denumirea dată fiintelor care ajung în Veșnicie și care nu pot trece de ea, iar ființele care trec de Veșnicie, în Lumile Superioare acesteia, poartă denumirea de Spirite sau popular DuhuriDupă ce capătă denumirea de suflet, ele se pot intoarce ca și animatori existentiali în această lume. Când faci o anumită referire la suflet, tu de fapt te referi la animatorul tau existential și nu la fiinta ta.Scris de Simion Capras(26-sept-2022).


Spirite si Suflete
Asa cum FIS( fiinte individuale superioare )  care exista in cadrul LPM-6 poarta denumirea generica de: persoane, FIS care exista in cadrul Lumilor de nivel superior LPM, poarta denumirea generica de: Spirite (numite popular si: Duhuri), daca sunt potential-integrabile, existential, in Lumi de nivel superior celui zodiacal, respectiv de: Suflete, daca nu sunt potential-integrabile, existential, decat in Lumi din cadrul Dom-Exist-Civ-vir-Zod.
Trebuie sa se mai stie ca gradul de libertate al Spiritelor este mult mai mare decat gradul de libertate al Sufletelor, precum si ca Spiritele nu au programatori si animatori existentiali impusi de catre anumiti Cond-Sup (sau de catre alte Ierarhii de Conducere, abilitate), in scopul de a asigura supunerea specifica a FIS programate, respectiv animate, existential (mentionate anterior), fata de anumite Ierarhii de Conducere, in timp ce Sufletele nu beneficiaza decat de o libertate partiala, fiind nu doar supravegheate, ci si supuse unor anumite Ierarhii de Conducere, prin intermediul unor programatori, respectiv animatori existentiali, cu rol special in acest scop.
O alta diferenta intre Spirite si Suflete este aceea ca Sufletele sunt limitate la o durata de viata, in fiecare dintre Lumile Zodiacale, in care sunt integrate existential, poate fi cuprinsa intre 100 si 600 ani medii (fizici, specifici LPM-6, in fiecare Lume Zodiacala, adica intre 1-6 veacuri, de unde si denumirea populara de: Vecinicie, sub care este cunoscut Dom-Creat-Civ-vir-Zodiacal), in timp ce Spiritele pot beneficia, in functie de indeplinirea unor conditii, de vieti lumesti mult mai indelungate.

Text scris de Lorin Fortuna fondator Miscarea Astrala Romania Inteleapta si Altruista 


duminică, 18 septembrie 2022




Comentariu Existentialist:

Orice familie regală este foarte nebenefica deoarece acestea sant animate existential de Civilizații Agresionale Civilizational . Regatele și imparatiile ca și formă de conducere al unui stat sant demult depășite,deoarece la conducerea statului nu poate ajunge o altă persoană in afara celor din familiile regale cu așa-numitul sange albastru. Cea mai evoluata și mai înaltă formă de conducere a unui stat, cunoscută până acum, este Republica, unde poate fi ales conducător orice cetățean al acelui stat.
Motivul pentru care nu a fost inhumata încă această individa, este acela că este plimbata în vederea scăderii frecventei de vibrație a locului pe unde este dusă.
Deasemenea se încearcă, prin aducerea a cat mai mulți șefi de stat ( care se stie ca sant toți masoni) un soc malefic pentru reusita implementării NOI ORDINI MONDIALE, deoarece în toți cei adunați acolo se vor intrupa Ranguri Astrale Malefice pentru a reuși o scădere a frecventei de vibrație la un nivel cat mai scăzut. Se știe că o frecvență de vibrație scăzută duce la războaie, cutremure, epidemii, neînțelegeri etc.
Același lucru s-a petrecut și la alegerilor prezidențiale din SUA când au fost aleși Bush junior și Barak Obama. Au adunat în fata Casei Albe zeci de mii de persoane Malefice pentru scăderea frecventei de vibrație, mai ales ca atunci se desfășura și Competiția Civilizationala 2008-2012 între Grupările Civilizationale Agresionale și cele Neagresionale. Acela a fost și atunci scopul după cum și aici se pregătește ceva urât de tot. Din Anglia se trag sforile prin intermediul familiei Rotshiailt, care familie este foarte malefica. Scris de Simion Capras(18-sept-2022).



Comentariu Existentialist:

Civilizația Omenica a fost creată în laboratoarele speciale ale unei Civilizații numită CIVILIZATIA CREATOARE ABSOLUTA CONDUCĂTOARE cu ajutorul științei și tehnologiei informatice.
Familia Omenica a fost proiectata să fie alcătuită dintr-o parte bărbătească și una femeiasca și fiecare familie să aibă urmași doi copii și anume un baiat și o fetiță. Această se numește o familie Omenica standard sau firească.
Suntem creați ca și Civilizații Virtuale ( vezi DEX) deci atât destinul cât și soarta fiecărei ființe Individuale sau a unei ființe Colective poate fi modificata ușor.
A veni ca și Biserică,să spui că ortodoxismul este salvare familiei, este total fals ca și religia și teoriile lor ortodoxe.
Această Lume nu este ceea ce se vede și ceea ce încearcă unii să ne-o impună. Toate mănăstirile și bisericile sant pline de homosexuali și lesbiane atât datorită pedepselor Astrale pe care le-au primit, datorită promovării unor religii false și subversive, cât și regulamentelor interioare care le impun restricții anormale cu cele din prescripțiile de proiectare a omului. Sexul este foarte important într-o familie dar și pentru ființe în general deoarece te încarcă energetic cu energie Astrala și altfel îți încarci și Corpul Sexual al Trupului informatic cu care Omul părăsește această lume și unde sant acumulate toate fondurile existențiale acumulate în această viață existențială.
Această religie ortodoxa falsă și subversive care este Creată în alte scopuri decât cele proclamate, ne spune că ea este salvarea familiei. Tot ei au furat cele patru sărbătorile anotemporale respectiv sărbătorile primăverii, verii, toamnei si ale iernii transformându-le în sărbători cu caracter religios. Au creat un Dumnezeu religios închipuit pe nume Hristos stiindu-se că Conducatorul Suprem al acestei Planete se numește Terros.
De Pomohaci ați auzit? De episcopul Husilor și de alte exemple care sant ținute la secret ați auzit?
Homosexualii și lesbienele au un comportament dat de cei care ii animă existential și sant ființe agresionale care vin de pe alte Planete sau Lumi, cu acordul șefului acestei Lumi, Hristos, contra cost ca să își satisfacă poftele și perversiunile sexuale aici deoarece aici este mai ieftin. Scris de Simion Capras(18-sept-2022).

miercuri, 14 septembrie 2022



Comentariu Existentialist :

Toți suntem extratereștri și suntem veniți din, o parte, din cadrul CIVILIZATIEI CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE iar restul s-au născut pe această Planetă, fiind dotați cu Ființă și Trup Informatic iar Trupul Fizic îl primim la naștere noi plecând doar cu ce am venit. Tot auzi expresia că vin extratereștri. Ei sant aici în calitate de animatori existentialii și chiar și în plan fizic uneori. Acele baze de unde se face animarea civilizațiilor sant tot extraplanetare.

Diferența între Civilizația Omenica și Gruparea de Civilizații Aagresional Civilizationale Virtuale este că noi toți suntem băștinașii acestei Planete și o folosim pentru a ne dezvolta fiintial superior pentru a putea ajunge într-o Lume cât mai Superioara acesteia, iar ceilalți sant ocupanți sau colonizatori care au ca scop principal să acapareze locurile pentru mântuire arondate acestei Planete și să se îmbogățească pe seama oamenilor prin inrobire generală și totală care se numește NOUA ORDINE MONDIALA. Scris de Simion Capras(14-sept-2022).

https://www.youtube.com/watch?v=SQ06SBeYLMM&t=5s


sâmbătă, 10 septembrie 2022

 Unul dintre Vectorii Luminosii ai Poporului Ronan 




10 septembrie - 149 ani de la moartea lui Avram Iancu, „Crăișorul Munților”,1824-1872

„Iar când va veni dușmanul
Să vă ia pământ și drept,
Români, scuturați gorunul
Ca din somn să mă deștept!”

Avram Iancu - „Crăișorul Munților”

duminică, 4 septembrie 2022

 



Comentariu Existentialist:

Animatorul existential al liderului rus Mihail Gorbaciov din perioada când s-au produs schimbările esențiale privind libertate popoarelor Europei și a destrămării URSS, s-a numit MIHAI EMINESCU ANCESTRU, adică cel care provine de pe Satelitul Ancestralia. Acesta este cunoscut în ideologia populară ca fiind Arhanghelul Mihail, iar coincidenta prenumelui celor doi nu este întâmplătoare.
Astfel s-au produs reformemele si căderea cortinei de fier, aplicând programul existential asupra președintelui URSS de atunci, Mihail Gorbaciov, prin intermediul unui reprezentant al poporului Român, MIHAI EMINESCU ANCESTRU.
Am văzut niște amenințării din partea lui Serghei Lavrov la adresa Republicii Moldova. Acel individ împreună cu toți rusii lor trebuie să cunoască că REPUBLICA MOLDOVA și TRANSNITRIA și BUCEAG, sant TERITORII ROMANESTI care vor reveni la Patria Mamă România. Deasemenea Bucovina de Nord, Pocutia, Maramuresul de Nord, Crișana ungureasca, Banatul Romanesc din Serbia, câteva județe din Bulgaria vor reveni la patria Mamă România. Scris de Simion Capras(4-sept-2022).


  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...