miercuri, 14 septembrie 2022



Comentariu Existentialist :

Toți suntem extratereștri și suntem veniți din, o parte, din cadrul CIVILIZATIEI CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE iar restul s-au născut pe această Planetă, fiind dotați cu Ființă și Trup Informatic iar Trupul Fizic îl primim la naștere noi plecând doar cu ce am venit. Tot auzi expresia că vin extratereștri. Ei sant aici în calitate de animatori existentialii și chiar și în plan fizic uneori. Acele baze de unde se face animarea civilizațiilor sant tot extraplanetare.

Diferența între Civilizația Omenica și Gruparea de Civilizații Aagresional Civilizationale Virtuale este că noi toți suntem băștinașii acestei Planete și o folosim pentru a ne dezvolta fiintial superior pentru a putea ajunge într-o Lume cât mai Superioara acesteia, iar ceilalți sant ocupanți sau colonizatori care au ca scop principal să acapareze locurile pentru mântuire arondate acestei Planete și să se îmbogățească pe seama oamenilor prin inrobire generală și totală care se numește NOUA ORDINE MONDIALA. Scris de Simion Capras(14-sept-2022).

https://www.youtube.com/watch?v=SQ06SBeYLMM&t=5s


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...