joi, 29 septembrie 2022

Comentariu Existentialist:

Modul de Anihilare a Vectorilor Luminosi al Gruparilor de Civilizații Agresionale Civilizational.
În Lumea nr.4, în data de 26-03-0013 când a avut loc atacul civizatiei serpiliene viperiene agresionala de culoare indigo și energie de bază sexuala, primii care au ridicat sabia împotriva exorcizarilor care aveau loc in Lumea Superioara denumită și Răi ( iadul și Lumea medie erau la inceput) ,au fost cei care sant cunoscuți în ideologia populara ca și Arhanghelii Mihail și Gavril, care în realitate erau Mihai Eminescu și Corneliu Zelea Codreanu Ancestrii.
Având în vedere rolul lor deosebit de important în oprirea exorcizarilor și a pierderii definitive a Planetei în favoarea civilizației agresoare, aceștia au fost urmăriți ca și destin atat în Lumea nr.5 cât și în Lumea nr.6 pentru a fi scoși din lupta Civilizationala pentru acapararea Planetei. Menționez faptul că fiecare dintre noi a existat în toate cele 6 Lumi dar după alte scenarii existențiale.
În cadrul acestei Lumi Medii nr.6, care este și ultima a acestei Planete, cele două personalități au părăsit această Lume uciși mișelește. Mihai Eminescu a murit în sanatoriul doctorului Șuțu zdrobindui-se capul cu un bolovan, iar Corneliu Zelea Codreanu a fost ucis într-o dubă a jandarmerie undeva în Sinaia. S-a platit fonduri importante pentru a le modifica destinul și a fi aduși în fata morți după modalitățile de mai sus.
Toți mari oameni de stat, precum și conducătorii provinciilor pe care le-au avut acest areal Romanesc începând de la Mihai Pătrașcu zis și Viteazu au avut aceeași soartă. Ieșirea din această Lume Medie nr.6 fără a reușii să își ducă misiunile pentru care au fost creați la bun sfârșit.
Fenomenul este cam asa, te exorcizeaza în cadrul ritualurilor de botez, cununie, maslu, etc, schimbandu-ti animatorul existential care vine cu un alt program existential față de cel pe care l-ai avut, acesta implementandu-si propriul program existential conform propriilor interese ale cvilizatiei din care provine.
Asa se anihilează Vectorii Luminosi ai unei Țării și asta o fac prin mutantii civilizationali.
Religia creștină este de fapt Religia serpiliana care a fost adusă pe această Planetă pentru a exorciza și inrobii fiintele libere iar această religie a fost preluata și aplicată ulterior de Hristos.
Uitați-vă la așa-zișii înalți prelați cum au lipiti-o de sceptrele lor doi șerpi care stau față în față.
Ăsta este procedeul de subjugare a fiintelor, prin religii inrobirea generală iar prin masonerii inrobirea totală. Scris de Simion Capras(29-sept-2022).


ULTIMELE CUVINTE ALE UNUI MARE BĂRBAT AL ROMÂNIEI :
"Sînt ultimul romantic, al țării mele sfinte,
Vă spun la despărțire, doar câteva cuvinte;
Eu am cântat, natura, și tei, și flori albastre,
Iubirea țării-am pus-o, în inimile voastre,
Mă duc și las în urmă, o prea frumoasă țară,
Pe care s-o cinstiți, n-o faceți de ocară!
Copii ai sfintei Dacii, feciori de daci și geți,
Cântați în mii de versuri, de barzi și de poeți,
Feciori ai lui Zamolxe, al Geei popor sfânt!
Să nu lăsați străinii să ia acest pământ !
Eu plec pe alt tărâm, să mă-nsoțesc cu zeii,
Voi, pe pământul țării, să vă purtați ca leii!
Luceafăr strălucind în pagini literare,
Asupra voi veghea, cu razele-mi astrale,
Pribeag nu voi mai fi, bătut de mii de gânduri,
Doar flori de tei de-asupra-mi, s-or cerne...
rânduri, rânduri!"

Mihai Eminescu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...