duminică, 18 septembrie 2022



Comentariu Existentialist:

Civilizația Omenica a fost creată în laboratoarele speciale ale unei Civilizații numită CIVILIZATIA CREATOARE ABSOLUTA CONDUCĂTOARE cu ajutorul științei și tehnologiei informatice.
Familia Omenica a fost proiectata să fie alcătuită dintr-o parte bărbătească și una femeiasca și fiecare familie să aibă urmași doi copii și anume un baiat și o fetiță. Această se numește o familie Omenica standard sau firească.
Suntem creați ca și Civilizații Virtuale ( vezi DEX) deci atât destinul cât și soarta fiecărei ființe Individuale sau a unei ființe Colective poate fi modificata ușor.
A veni ca și Biserică,să spui că ortodoxismul este salvare familiei, este total fals ca și religia și teoriile lor ortodoxe.
Această Lume nu este ceea ce se vede și ceea ce încearcă unii să ne-o impună. Toate mănăstirile și bisericile sant pline de homosexuali și lesbiane atât datorită pedepselor Astrale pe care le-au primit, datorită promovării unor religii false și subversive, cât și regulamentelor interioare care le impun restricții anormale cu cele din prescripțiile de proiectare a omului. Sexul este foarte important într-o familie dar și pentru ființe în general deoarece te încarcă energetic cu energie Astrala și altfel îți încarci și Corpul Sexual al Trupului informatic cu care Omul părăsește această lume și unde sant acumulate toate fondurile existențiale acumulate în această viață existențială.
Această religie ortodoxa falsă și subversive care este Creată în alte scopuri decât cele proclamate, ne spune că ea este salvarea familiei. Tot ei au furat cele patru sărbătorile anotemporale respectiv sărbătorile primăverii, verii, toamnei si ale iernii transformându-le în sărbători cu caracter religios. Au creat un Dumnezeu religios închipuit pe nume Hristos stiindu-se că Conducatorul Suprem al acestei Planete se numește Terros.
De Pomohaci ați auzit? De episcopul Husilor și de alte exemple care sant ținute la secret ați auzit?
Homosexualii și lesbienele au un comportament dat de cei care ii animă existential și sant ființe agresionale care vin de pe alte Planete sau Lumi, cu acordul șefului acestei Lumi, Hristos, contra cost ca să își satisfacă poftele și perversiunile sexuale aici deoarece aici este mai ieftin. Scris de Simion Capras(18-sept-2022).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...