marți, 27 septembrie 2022



Comentariu existentialist:

În cadrul Civilizației Omenice alimentația cu mâncare are un rol deosebit de important deoarece încarcă cu fonduri existențiale mai multe Corpuri informaționale din cele cinsprezece pe care le are Trupul Informatic al omului cu care alături de Ființă părăsesc această Lume Medie nr.6 în cazul în care sant selectați în vederea mântuirii. Corpurile care se alimentează din consumul de mâncare sant Corpul gustativ,mirositor, vaziv,tactil. Întotdeauna trebuiesc mâncate bucate tradiționale specifice fiecărei zone, regiuni, Țară, continent.
Pentru Poporul Român sant recomandate mâncărurile cu specific romanesc, ciorbe, supe, sarmale, grătare, mici, peste, borșuri, mămăligă cu brânză etc. Mâncărurile specifice altori țări se vor consuma doar din necesitate și nu trebuie să devină un lucru permanent.
Atunci când o persoană mănâncă și animatorul lui existential mănâncă sau mai bine zis simte gustul, mirosul și vede mâncarea.
Aceste noi ordine venite de la UE pentru a schimba modul de alimentație al fiintelor este dat de mutantii civilizationali care au în prezent conducerea Continentului Europa și care încearcă să implementeze la nivel lumesc mâncăruri specifice civilizațiilor reptiliene, draconiene, dragoniene, care se hrănesc în lumile de unde provin cu gândaci, broaște etc. Această încercare de a schimba ceea ce vine de acum multe mii de ani în domeniu culinar în cadrul oamenilor va fi foarte greu de aplicat și face parte din programul de implementare a NOM(Noua Ordine Mondiala), alături de religii, masonerii, organizatii mafiote, dictaturii etc. Scris de Simion Capras(27-sept-2022).

Un comentariu:

  1. Nu cred ca este asa mancarea traditionala a unei tari mereu va fi gasita in tara respectiva nu are cum sa dispara se vrea doar ca mancarea sa fie mai diversa cu mai multe obtiuni sa se manance si ce mananca alte civilizati dar mancarea romaneasca nu va disparea niciodata aceste mancaruri cu gandaci nu sunt permanente si nici macar nu pot fi gasite in orice magazine ele se pot gasi doar in anumite magazine specifice sau online deci daca nu vrei sa mananci de acolo nu te duci si nu mananci e simplu eu recomand mancarea asiatica sa o mananci doar acolo in restauranele lor chinezesti asta daca vrea neaparat sa manance asa ceva dar nu lua mancarea acasa la pachet nu o lua acasa si nu da la alti daca ei nu sau dus acolo dupa ea

    RăspundețiȘtergere

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...