duminică, 18 septembrie 2022




Comentariu Existentialist:

Orice familie regală este foarte nebenefica deoarece acestea sant animate existential de Civilizații Agresionale Civilizational . Regatele și imparatiile ca și formă de conducere al unui stat sant demult depășite,deoarece la conducerea statului nu poate ajunge o altă persoană in afara celor din familiile regale cu așa-numitul sange albastru. Cea mai evoluata și mai înaltă formă de conducere a unui stat, cunoscută până acum, este Republica, unde poate fi ales conducător orice cetățean al acelui stat.
Motivul pentru care nu a fost inhumata încă această individa, este acela că este plimbata în vederea scăderii frecventei de vibrație a locului pe unde este dusă.
Deasemenea se încearcă, prin aducerea a cat mai mulți șefi de stat ( care se stie ca sant toți masoni) un soc malefic pentru reusita implementării NOI ORDINI MONDIALE, deoarece în toți cei adunați acolo se vor intrupa Ranguri Astrale Malefice pentru a reuși o scădere a frecventei de vibrație la un nivel cat mai scăzut. Se știe că o frecvență de vibrație scăzută duce la războaie, cutremure, epidemii, neînțelegeri etc.
Același lucru s-a petrecut și la alegerilor prezidențiale din SUA când au fost aleși Bush junior și Barak Obama. Au adunat în fata Casei Albe zeci de mii de persoane Malefice pentru scăderea frecventei de vibrație, mai ales ca atunci se desfășura și Competiția Civilizationala 2008-2012 între Grupările Civilizationale Agresionale și cele Neagresionale. Acela a fost și atunci scopul după cum și aici se pregătește ceva urât de tot. Din Anglia se trag sforile prin intermediul familiei Rotshiailt, care familie este foarte malefica. Scris de Simion Capras(18-sept-2022).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...