vineri, 29 iulie 2022



Comentariu existentialist :

În poza(clipul) de jos, se arată o mică parte a modului în care putem obține ENERGIE ELECTRICĂ gratis din câmpul Magnetic al Planetei. Această energie este gratis și odată ce ai construit acel mecanism nu mai trebuie să plătești curent la nimeni. Secretul acestui dispozitiv constă în lipirea de magneti permanenți pe rotorul motorului, energia electrică dezvoltată fiind egală sau mai mare decât puterea motorului electric. Dacă se leagă în paralel un alternator prelucrat și încă un motor electric acest dispozitiv produce curent electric fără a fi alimentat din alte surse decât Câmpul Magnetic al Planetei care este inepuizabil.
Toate aceste moduri de obținere a curentului electric gratis au fost ascunse omului, creindu-se un sistem scump și greoi de producere a curentului electric. Acest sistem a fost folosit de Tesla pentru a se deplasa cu o mașină care până atunci avea amplasată pe ia un motor cu ardere internă. Deci pe baza Câmpului Magnetic al Planetei se pot face mașini care sant alimentate cu curent electric gratis.
Scris de Simion Capras (29-iul-2022).

joi, 28 iulie 2022


Simion Capras :Monumentul lui MIHAI VITEAZUL de la Guruslau județul Sălaj.

MIHAI PATRASCU zis si VITEAZUL este DEMIURGUL CIVILIZATIEI OMENICE care este în proportie de 15% din populatia acestei Lumi Medii nr.6, restul populatiei apartin Egoniri și se numesc mutanti civilizationali. ( trupul este de om dar animarea existentiala este data de civilizatii agresoare civilizational).


Monumentul de la Guruslău, în sărbătoare. Sava Negrean și survolarea forțelor aeriene de la Turda, printre surprizele organizatorilor

 

Ediția din acest an a manifestărilor tradiționale de la Guruslău va fi organizată duminică, 7 august. Evenimentul va fi organizat în parteneriat de Instituția Prefectului, Consiliul Județean și Primăria Hereclean, pentru a omagia victoria lui Mihai Viteazul în lupta împotriva armatelor conduse de Sigismund Bathory, la 3 august 1601.

Pe lângă tradiționalele depuneri de jerbe la Monumentul construit de sculptorul Victor Gaga pe dealul denumit Mihai Viteazul, organizatorii pregătesc o serie de surprize.

Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului Județean, a dezvăluit în cadrul ședinței lunare a ”legislativului” județului că evenimentul va debuta duminică, 7 august, la ora 17.00, pentru că la orele amiezii este prea cald și întotdeauna a fost o problemă din cauza orarului de desfășurare. Participanții la sărbătoarea Guruslăului vor avea parte de o surpriză – vor fi salutați de forțele aeriene de Turda care vor survola cerul sălăjean cu avioane și elicoptere. De asemenea, și ISU ”Porolissum” va prezenta baza lor de intervenție, la fel și Inspectoratul Județean de Jandarmi.

În ceea ce privește sepctacolul artistic, printre artiștii care vor urca pe scena de pe fostul câmp de luptă de la Guruslău au confirmat participarea buciumanca de renume internațional Sava Negrean Brudașcu. Cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj și al primarului Zalăului Ionel Ciunt, vor încânta publicul cu programe artistice ansamblurile Meseșul și Porolissum.

”Vom finaliza punerea în valoare cât de curând a Monumentului de la Gururslău''. S-au montat stâlpi de curent până sus, pentru că în 30 de ani nimeni nu a făcut acest lucru. Monumentul va fi luminat arhitectural și au fost pichetați pinii pentru a fi vizibil din Drumul Național. Vom semnaliza corespunzător drumul până sus și le vom pune în valoare, exact ca pe monumentele de la Gorgana și de la Bocșa. Îi rugăm pe toți cei interesați să promoveze evenimentul și monumentele sălăjene, pentru că scopul acestor investiții și manifestări este să beneficieze cetățenii de ele. Toate aceste lucruri le facem cât de repede putem, dar nu avem nici noi o baghetă magică”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu în cadrul dezbaterilor din ședința de Consiliu.

Manifestările de la Guruslău sunt manifestări cu tradiţie în Sălaj şi reunesc an de an reprezentanți ai instituțiilor publice din județ, istorici, oameni de cultură, dar şi turişti.


text preluat graiulsalajului.ro (28-iul-2022)


Statuia lui MIHAI PĂTRAȘCU zis și VITEAZU din Guruslau, județul Sălaj(16-oct-2022).








 

duminică, 17 iulie 2022

Comunicat:

Orașul Timișoara, Poporul Român și Tara România sant Inaintemergatoarele ultimei Ere Zodiacale nr.9, care este ultima a acestei Lumi Medii nr.6, după care Planeta se va muta cu un domeniu orbital ( pe orbita 3) mai aproape de Astrul Solarital. Această Era a început în data de 22-03-1990 și va ține 1000 de ani, ea mai numindu-se și Era Luminii Albe. Acest statut a fost acordat Orașului Timișoara, Poporul Român și Țării România,de către Ierarhii Astrale Abilitate fiind considerat cel mai important eveniment al ultimilor 1000 de ani. Ca și Continent Inaintemergator este Aleasă Continentul Europa.
Ca și Rasa, Rasa Alba va conduce această Lume Medie nr.6 deoarece SINGURUL POPOR CARE SI- A ASUMAT LUPTA IMPOTRIVA CIVILIZATIILOR AGRESIONALE A FOST POPORUL ROMAN PRIN REPREZENTANȚII LOR. Nici SUA, RUSIA, GERMANIA ,etc nu și-au asumat această răspundere ci doar reprezentanții poporului Român.
Organizația MISIUNEA ASTRALA ROMÂNIA ALTRUISTA si ÎNȚELEAPTĂ a fost vârful de lance al luptei contra lui Satan și la baza construcției acestei Organizații a stat Gruparea de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale și în mod special Civilizația Vulturiana Alba, cea care coordonează la nivel existential România și Republica Moldova. Tara România își va reintregii hotarele cu teritoriile care în prezent aparțin altor state și va deveni una dintre cele mai puternice state ale acestei Lumi Medii nr.6,Scris de Simion Capras(17 -iulie-2022).


COMUNICAT:
Toate informatiile specifice acestei ere zodiacale nr.9 care a început în data de 22-03-1990 si care ține 1000 de ani terestri, care este și ultima eră zodiacala a acestei Lumi Medii nr 6, se găsesc pe bloguluriile www.lorin-fortuna.ro ,misiunea astrală romania altruista si inteleapta, Simion Capras - blog de dezvoltare fiintiala superioara , Arhiva baricada tv - Inteleptarea Romaniei , Revista Astral- IOAN LORIN FORTUNA, Această adresă de Facebook, Grupul PROMETEOS.
ACESTE INFORMATII SÂNT PRIMITE DIN BAZA DE COMUNICARE GALACTICA A CIVILIZATIEI VULTURIENE ALBE, CARE ESTE SI BAZA DE COMUNICARE A GRUPARII DE CIVILIZATII NEAGRESIONAL CIVILIZATIONAL VIRTUALE. Pentru cei care incearca să isi bat joc și jignesc pe cei care le difuzează se aplică automat oprelisti existențiale.
ACESTE INFORMATII TREBUIESC ASIMILATE DE CATRE POPULATIA ACESTEI LUMI PENTRU A AFLA CE ANUME TREBUIE SĂ FACĂ IN VEDEREA MANTUIRII, DE UNDE VENIM SI CINE SANTEM.
SIMION CAPRAS - CONDUCATOR- MISIUNEA ASTRALĂ ROMANIA ALTRUISTA si ÎNȚELEAPTĂ. (22-mars-2021).





miercuri, 13 iulie 2022

Comentariu existentialist:


Toate cele de mai jos au fost legale după cum legale sant și religiile actuale care se practică la nivel Lumesc și care fac INROBIREA GENERALĂ, prin exorcizarea în cadrul ritualurilor religioase și apoi schimbarea animatorului existential și a destinului pentru atingerea scopurilor civilizationale și de a fi supus într-un procent cat mai mare. Pe lângă aceste religii, fiecare patron extraplanetar al unei religii are în paralel și o organizație masonica ( Hristos, cavalerii de la Malta, Bafometh, ritul scoțian, etc) cu care spera să își impună conducătorul Noi Ordini Mondiale.
Organizațiile masonice se ocupă cu INROBIREA TOTALĂ unde omul nu mai are nici un drept.
În acest al Treilea Război Mondial care în prezent se desfășoară în Ucraina se bat intre ele civilizatii aparținând Gruparilor de Civilizații Agresionale Civilizationale Virtuale. Nu sant buni nici unii si nici ceilalți. Au inceput iarăși cu epidemia de covid deoarece nu își pot justifica, guvernele masonice,cheltuelile facute în numele statelor. Au creat o criză falsă unde băncile masonice se îmbogățesc, și deasemenea se îmbogățesc producătorii de combustibile, producătorii de arme și echipamente militare. Totul este regizat în vederea atingerii N.O.M.
D.p.d.v Astral eu stiu că nu vor putea reușii acest lucru deoarece primează rezultatul Competiției Civilizationale care a avut loc între anii 2008-2012 unde castigatorii au iesit Gruparea de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale unde Reprezentanții Poporului Român au decis acest rezultat. Asta nu înseamnă că Agresionalii vor ceda ușor. Fiecare Ființă Individuala Superioara ( om) trebuie să cunoască faptul că doar fiind om liber poți să pleci spre Lumile Superioare, care este castigat de ultimile sase generații de strămoși, și care îți este luat de aceste religii și organizații masonice fără nici un drept. De aceea trebuie luptat cu această Egonire care au invadat această Planetă în cadrul Lumii nr.4, prin trădarea lui Luciferos, fiul lui Teros ( Dumnezeu) și mai apoi a întregii familii conducătoare a planetei inclusiv Hristos. Și masonii care ajută România și Omenirea vor fi renumerati. Singura structură Mondială de State Suverane care se va forma și va funcționa va avea un conducator Neagresional Civilizational iar doar acesta va ști să rezolve în mod previzionar și intelept problemele viitoarei OMENIRI.
DEASEMENEA FIECARE STAT ÎȘI VA INFIINTA PROPRIA RELIGIE NAȚIONALĂ UNDE VOR FI COMEMORATI TOATE PERSONALITĂȚILE CARE AU CONTRIBUIT LA FAURIREA ACELUI STAT. PUN O INTREBARE: HRISTOS CU CE A CONTRIBUIT LA FAURIREA ACESTEI TARII? (Romania ) AU EXORCIZAT PRIN RELIGIA CREȘTINĂ, TOTI CONDUCĂTORII ȘI PERSONALITĂȚILE ACESTEI TARII DUPĂ CARE LE-AU FACUT DESTINUL DE ASA MANIERĂ INCAT ACESTIA AU PARASIT ACEASTĂ PLANETĂ IN CONDITII ANORMALE SI CHIAR DUREROASE, ACESTIA NEPUTAND SĂ ISI DUCĂ LA BUN SFARSIT DESTINUL PENTRU CARE AU VENIT IN ACEASTĂ LUME MEDIE NR.6 .Scris de Simion Capras(13-iulie-2022).


Nu uitați: majoritatea crimelor în masă din istoria omenirii au avut acoperire legală!
Legea din țara noastră e făcută de oameni pe care noi, cetățenii români, îi alegem să facă legi pentru noi în Parlamentul României.
Întrebare: cine face și cine schimbă legile din România?

text postat de Gabriel Rol Rol (5-dec-2021)


luni, 4 iulie 2022

COMMENTARIU EXISTENTIALIST:

Catre ELSORO

Toate traditiile poporului Roman sant bazate inclusv pe religia ortodoxa. Tradiitiile specifice poporului roman erau mai frumoase si mai sanatoase, daca aceste religii nu inrobeau. Popor Roman. Uitati-va in dex. ce inseamna rob. In aceasta lume robilor le este cel mai bine dar cand ajung in Vesnicie acolo afla ca cel pe care l-au venerat este de fapt calaul lor si cel care prin ritualurile religioase fastuoase de tip botez,cununie, maslu sunt distrusi fiintial superior . Scris de Simion Capras (4-iulie-2019).



duminică, 3 iulie 2022

Comentariu existentialist:

Acest individ este ceea ce generic se numește OMUL SFINX NEGRU, al ultimei Ere Zodiacale nr.9. Acesta a fost nevoit să părăsească această Lume Medie nr.6 deoarece membri MISIUNII ASTRALE ROMÂNIA ALTRUISTA și ÎNȚELEAPTĂ au ridicat de asa manieră frecventa de vibrație a planetei încât s-a modificat axa planetei cu două grede. Aceste modificarii au fost facute de ierarhiile astrale abilitate in baza rezultatelor obtinute de cei din M.A.R.A.I Nu a mai rezistat la o frecvență înaltă de vibrație. A fost unul dintre cei mai nebenefici oameni din această Lume. Scris de Simion Capras(3-iulie-2022).



---Acest RAU UNIVERSAL care a sustinut reducerea populatiei lumii ,David Rockefeller, a suferit șapte intervenții chirurgicale de înlocuire a inimii (mulți pacienți au așteptat un donator ani de zile dar nu au primit una). Sapte oameni au fost sacrificati pentru ca el sa traiasca si cu toate acestea corpul lui a continuat sa se deterioreze progresiv impreuna cu inimile primite. Ceea ce el si multi altii ca el nu inteleg este ca ceea ce gandim, spunem si facem reprogrameaza ADN-ul regland astfel cantitatea de energie pe care o primim.
A visat să trăiască până la 200 de ani, dar în ciuda a șapte noi inimi primite de la donatori tineri, a murit la vârsta de 102 de ani.
Eu am aflat de moartea lui la trei luni dupa, in noaptea in care l-am intalnit in cladirea in care lucram, undeva in Germania-- cladire pe care o visasem deseori in copilarie.---

text postat de Mariana Ariadna Barbacariu



Comentariu Existentialist :

Această credință într-o religie falsă și subversiva și mai ales inrobitoare cum este religia de rit ortodox, a adus la scăderea frecventei de vibrație a continentului iar ca și consecință a fost pornit al Treilea Război Mondial care a început odată cu ocuparea Crimeei în 2014 de catre Rusia. Vi se pare normal ca patriarhul Kirill să sfințească rachetele rusești care ucid oameni nevinovați ? Oricum fenomenul de sfințire nu există cum nu este adevărat nimic din toată teoria religioasa creștină. Singurul lucru adevărat este expresia de ROB AL LUI HRISTOS DUMNEZEUL NOSTRU, care odată rostită și acceptată te transformă în ROB, serv sau sclav religiosReligiile actuale care se practică la nivel lumesc au rolul de a face inrobirea generală iar masoneriile fac inrobirea totală prin aplicarea Proiectului Extraplanetar Noua Ordine Mondiala al cărui proiectant este Satan și Titan. Scris de Simion Capras (3-iulie-2022).



Comentariu existentialist:

Acest al Treilea Război Mondial a început în anul 2014 odată cu invadarea de catre Rusia a peninsulei Crimeea și care se va extinde în Orientul Apropiat. Ca și structură va fi 5% conflict armat cu arme convenționale iar restul va fi un Război Informațional.
Acest război, comparativ cu primele două războaie mondiale, nu au aceeași anvergură d.p.d.v al pierderilor omenești sau materiale. Aceste războaie sant de fapt o pedeapsă aplicată de la nivel Astral asupra Lumii pentru nelegiuirile și informațiile false care se propagă în această Lume Medie nr.6.
Dacă în timpul primelor două războaie mondiale, la conducerea CIVILIZATIEI CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE mai era Kreos ( origine balaureana) el a fost inlocuit cu actualul conducător al CCAC,PROMETEOS care a fost conducătorul Grupării de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale. Asta a fost o cauză Astrala a nenorocirilor care s-au întâmplat în primele războaie mondiale.
Și Competiția Civilizationala care a avut loc între anii 2008-2012 trebuia să aibă loc la începutul secolului unde destinele existențiale ale combatantilor neagresinali civilizationali au fost modificate de asa manieră încât câștigătorii să iasă civilizațiile agresoare. PROMETEOS a semnalat acest lucru, Competiția fiind amânată pentru anii 2008-2012, deoarece trebuia pregătită.
Din momentul în care se aprobă introducerea în destinul Lumesc, a scenariului unui razboi Mondial, nimeni nu mai poate face nimic iar acel scenariu se execută. Este același lucru cu rolul unui Mantuitor și anume dacă ți se dă sarcina de a sta despărțit de partenera existențială sase luni deoarece dacă nu faci tu acest lucru se despart milioane de cupluri parteneriale. Dacă reușești vei fii remunerat de cei pe care i-ai salvat. Scris de Simion Capras(3-iulie-2022).


Cât de departe trebuie să fii de o explozie nucleară pentru a supraviețui: ce spun oamenii de știință

Au trecut aproape 80 de ani de la tragicul eveniment în care două bombe nucleare au fost detonate peste orașele japoneze Hiroshima și Nagasaki, ucigând cel puțin 129.000 de oameni și provocând efecte devastatoare asupra sănătății, pe termen lung.

Până în prezent, acestea sunt singurele cazuri în care armele nucleare au fost folosite în războaie, doar că, în realitate, în lume au rămas aproximativ 12.700 de focoase neactivate.

Ce s-ar întâmpla dacă mâine ar începe un război nuclear?


În primul rând, nu intrați în panică, întrucât vorbim despre o ipoteză și nimic mai mult de atât.

Într-un videoclip, publicat pe YouTube de echipa de la Asap SCIENCE, se arată cum funcționează știința bombelor nucleare, încercând să se prezică care ar fi condițiile în care oamenii ar putea supraviețui unei explozii nucleare.

Din capul locului, este necesar de menționat că nu există o modalitate clară de a estima impactul unei bombe nucleare, deoarece acest lucru depinde de mulți factori, inclusiv de vremea din ziua în care este detonată, ora din zi, dispunerea geografică a locului, dar și dacă ea este aruncată în aer sau direct pe sol.

Există, ce-i drept, câteva etape previzibile ale exploziei unei bombe nucleare care pot afecta probabilitatea de supraviețuire.

După cum explică videoclipul de mai jos, aproximativ 35% din energia unei explozii nucleare este eliberată sub formă de radiație termică. Deoarece radiația termică se deplasează cu viteza luminii (aproximativ), primul lucru care te va lovi este un fulger de lumină orbitoare, dar și multă căldură.

Lumina, în sine, este suficientă pentru a provoca orbirea temporară a oricărei ființe de pe acest Pământ, aflată în zonă.

În videoclipul Asap SCIENCE, oamenii de știință iau în considerare o bombă de 1 megaton, care este de 80 de ori mai puternică decât bomba detonată peste Hiroshima, dar mult mai mică decât multe arme nucleare moderne.

Pentru o bombă de asemenea dimensiuni, oamenii aflați la o distanță de până la 21 km ar putea experimenta orbire temporară (pe timp de zi), în timp ce oamenii aflați la o distanță de până la 85 km ar suferi aceeași soartă pe timp de noapte.

Căldura este, de asemenea, un factor care ar da naștere multor probleme. Arsurile ușoar, de gradul I, pot apărea până la 11 km distanță, iar arsurile de gradul al treilea (cele care distrug și vezicule țesutul pielii) ar putea afecta pe oricine se află la o distanță de până la 8 km. Arsurile de gradul trei care acoperă mai mult de 24% din corp ar putea fi, cel mai probabil, fatale dacă oamenii nu primesc imediat îngrijiri medicale.

În contextul ultimelor amenințări ale lui Vladimir Putin, îngrijorarea planetei pentru acest subiect este justificată. Chiar și așa, important este să înlăturăm panica și să privim datele obiectiv.

https://www.youtube.com/watch?v=JL4Kqfxg2KU

(se copiaza adresa de mai sus in bara de lucru si se ruleaza videoul)

articol preluat playtech.ro



  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...