vineri, 29 iulie 2022



Comentariu existentialist :

În poza(clipul) de jos, se arată o mică parte a modului în care putem obține ENERGIE ELECTRICĂ gratis din câmpul Magnetic al Planetei. Această energie este gratis și odată ce ai construit acel mecanism nu mai trebuie să plătești curent la nimeni. Secretul acestui dispozitiv constă în lipirea de magneti permanenți pe rotorul motorului, energia electrică dezvoltată fiind egală sau mai mare decât puterea motorului electric. Dacă se leagă în paralel un alternator prelucrat și încă un motor electric acest dispozitiv produce curent electric fără a fi alimentat din alte surse decât Câmpul Magnetic al Planetei care este inepuizabil.
Toate aceste moduri de obținere a curentului electric gratis au fost ascunse omului, creindu-se un sistem scump și greoi de producere a curentului electric. Acest sistem a fost folosit de Tesla pentru a se deplasa cu o mașină care până atunci avea amplasată pe ia un motor cu ardere internă. Deci pe baza Câmpului Magnetic al Planetei se pot face mașini care sant alimentate cu curent electric gratis.
Scris de Simion Capras (29-iul-2022).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...