duminică, 3 iulie 2022

Comentariu existentialist:

Acest individ este ceea ce generic se numește OMUL SFINX NEGRU, al ultimei Ere Zodiacale nr.9. Acesta a fost nevoit să părăsească această Lume Medie nr.6 deoarece membri MISIUNII ASTRALE ROMÂNIA ALTRUISTA și ÎNȚELEAPTĂ au ridicat de asa manieră frecventa de vibrație a planetei încât s-a modificat axa planetei cu două grede. Aceste modificarii au fost facute de ierarhiile astrale abilitate in baza rezultatelor obtinute de cei din M.A.R.A.I Nu a mai rezistat la o frecvență înaltă de vibrație. A fost unul dintre cei mai nebenefici oameni din această Lume. Scris de Simion Capras(3-iulie-2022).



---Acest RAU UNIVERSAL care a sustinut reducerea populatiei lumii ,David Rockefeller, a suferit șapte intervenții chirurgicale de înlocuire a inimii (mulți pacienți au așteptat un donator ani de zile dar nu au primit una). Sapte oameni au fost sacrificati pentru ca el sa traiasca si cu toate acestea corpul lui a continuat sa se deterioreze progresiv impreuna cu inimile primite. Ceea ce el si multi altii ca el nu inteleg este ca ceea ce gandim, spunem si facem reprogrameaza ADN-ul regland astfel cantitatea de energie pe care o primim.
A visat să trăiască până la 200 de ani, dar în ciuda a șapte noi inimi primite de la donatori tineri, a murit la vârsta de 102 de ani.
Eu am aflat de moartea lui la trei luni dupa, in noaptea in care l-am intalnit in cladirea in care lucram, undeva in Germania-- cladire pe care o visasem deseori in copilarie.---

text postat de Mariana Ariadna Barbacariu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...