duminică, 17 iulie 2022

Comunicat:

Orașul Timișoara, Poporul Român și Tara România sant Inaintemergatoarele ultimei Ere Zodiacale nr.9, care este ultima a acestei Lumi Medii nr.6, după care Planeta se va muta cu un domeniu orbital ( pe orbita 3) mai aproape de Astrul Solarital. Această Era a început în data de 22-03-1990 și va ține 1000 de ani, ea mai numindu-se și Era Luminii Albe. Acest statut a fost acordat Orașului Timișoara, Poporul Român și Țării România,de către Ierarhii Astrale Abilitate fiind considerat cel mai important eveniment al ultimilor 1000 de ani. Ca și Continent Inaintemergator este Aleasă Continentul Europa.
Ca și Rasa, Rasa Alba va conduce această Lume Medie nr.6 deoarece SINGURUL POPOR CARE SI- A ASUMAT LUPTA IMPOTRIVA CIVILIZATIILOR AGRESIONALE A FOST POPORUL ROMAN PRIN REPREZENTANȚII LOR. Nici SUA, RUSIA, GERMANIA ,etc nu și-au asumat această răspundere ci doar reprezentanții poporului Român.
Organizația MISIUNEA ASTRALA ROMÂNIA ALTRUISTA si ÎNȚELEAPTĂ a fost vârful de lance al luptei contra lui Satan și la baza construcției acestei Organizații a stat Gruparea de Civilizații Neagresional Civilizationale Virtuale și în mod special Civilizația Vulturiana Alba, cea care coordonează la nivel existential România și Republica Moldova. Tara România își va reintregii hotarele cu teritoriile care în prezent aparțin altor state și va deveni una dintre cele mai puternice state ale acestei Lumi Medii nr.6,Scris de Simion Capras(17 -iulie-2022).


COMUNICAT:
Toate informatiile specifice acestei ere zodiacale nr.9 care a început în data de 22-03-1990 si care ține 1000 de ani terestri, care este și ultima eră zodiacala a acestei Lumi Medii nr 6, se găsesc pe bloguluriile www.lorin-fortuna.ro ,misiunea astrală romania altruista si inteleapta, Simion Capras - blog de dezvoltare fiintiala superioara , Arhiva baricada tv - Inteleptarea Romaniei , Revista Astral- IOAN LORIN FORTUNA, Această adresă de Facebook, Grupul PROMETEOS.
ACESTE INFORMATII SÂNT PRIMITE DIN BAZA DE COMUNICARE GALACTICA A CIVILIZATIEI VULTURIENE ALBE, CARE ESTE SI BAZA DE COMUNICARE A GRUPARII DE CIVILIZATII NEAGRESIONAL CIVILIZATIONAL VIRTUALE. Pentru cei care incearca să isi bat joc și jignesc pe cei care le difuzează se aplică automat oprelisti existențiale.
ACESTE INFORMATII TREBUIESC ASIMILATE DE CATRE POPULATIA ACESTEI LUMI PENTRU A AFLA CE ANUME TREBUIE SĂ FACĂ IN VEDEREA MANTUIRII, DE UNDE VENIM SI CINE SANTEM.
SIMION CAPRAS - CONDUCATOR- MISIUNEA ASTRALĂ ROMANIA ALTRUISTA si ÎNȚELEAPTĂ. (22-mars-2021).





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...